- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #173626 üzenetére
Azt kerdezted honnan, nem azt hogy melyiket
Azt szerintem a keszuleked topikjaban gyorsabban megmondjak / ajanlanak valamit.. vagy proba szemcsere.
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #173438 üzenetére
"Az működik, hogy a Bitwarden password tárolót is vele autentikálom?" -- tedd fel a kérdést magadnak úgy, hogy ha magába a Bitwarden-be be akarsz lépni és a Bitwarden-ben levő TOTP-t kellene beírnod belépéskor akkor hogy fogod megnyitni a Bitwarden-t hogy az abban levő TOTP-t láthasd ha még be se léptél? Vagy én nem értem a kérdésed vagy te a koncepciót de valamelyik hibázik.
-
-
tomy86
addikt
-
kress
aktív tag
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #173263 üzenetére
Van ilyen app, pl. itt írtam az egyikről ami a List my apps (telepíteni ma már kicsit lehet nehezebb mert Play-ből már lehet nem megy fel csak úgy: Android 14-re már csak a targetSDK bypass-el megy fel, ehhez az APK kell meg ). De van azért a Play-en még sok: Show My Apps és ebben van lista exportálás már a főképernyőjén, ott van a Skit, ebben alul a Tools-ban a második az Apps list, jobb lent van egy gomb, ott Create majd adsz neki egy nevet és kiválogatod mit akarsz a listában látni és megint jobb alsó gomb. Utána a listák közt megjelenik ez amit most létrehoztál és van egy megosztás gombja, azzal tudod mondjuk üzenetben, mail-ben vagy Note-ban vagy akármiben kimenteni az alkalmazásból. Vagy hát pl. a My Apps vagy Installed Apps és egy hosszú screenshot.. de az elég paraszt
Vagy adb ha jártas vagy kicsit:adb shell pm list packages -3
Ez csak az utólag telepített alkalmazásokat listázza (pl. rendszeralkalmazásokat nem). -
DrKapocs
őstag
válasz
fecus #172234 üzenetére
Ebben a témában túlzás nélkül mondva szakértő vagyok, viccet félretéve.
Nincs ilyen, mindenhol átvesznek mindent. (Kivétel persze van, tejes flakon, egyedi, kis szériás üvegek, drága boros üvegek; de most nem erről van szó.) Én is jártam már így, nekem is írt ki ilyet, de próbáld többször. Újra és újra add vissza az automatának, próbáld meg kiegyengetni a flakont, a vonalkódot. Elég egy horpadás rajta. Volt, amit kb. 10-szer adtam vissza neki, de végül bevette.
-
Oldman2
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
fecus #172135 üzenetére
1800ft a havi díja.Nem egy eget rengető összeg. + Megkapja a YT Music-t is mellé reklám mentesen.
A családi csomag 2800ft és "A tagságot akár 5, veled egy háztartásban élő családtagoddal is megoszthatod. A családtagok csatlakozhatnak a családi csoporthoz, és részesülhetnek a családi YouTube-csomag előnyeiben."Nem is értem hogy miért az alternatív megoldásokat javasoljátok , mikor az leginkább olyan mint sajtreszelővel rjszlni...
-
ggeleven
őstag
válasz
fecus #172135 üzenetére
1.
Youtube premium(most nézem, hogy írtad, hogy elkerülnétek)
2. Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
3. Böngészőben használni (pl Brave), amiben van háttérben lejátszás -
crok
Topikgazda
válasz
fecus #170097 üzenetére
Magisk, root, PlayIntegrityFix, etc, etc.. Mivel nyitott a bootloader (és GSI a ROM) ez így Play Integrity nélkül (és így device certification nélkül) a Voda alkalmazás nem indul el legjobb tudomásom és tesztjeim szerint. Szép baleset, főleg hogy épp tegnap tenyerelt bele a Play Integrity ellenőrzésbe a Google..
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #169822 üzenetére
Az Aegis-t használom ó ideje már mert egyfelől nyílt forrású másfelől a seed-eket lehet backup-olni, exportálni, lehet biztonsági mentést tartani és egyszerű költöztetni (a seed-et máshol is lehet használni.. én pl. Keepass-ban is tartom PC-n és meg tudom nézni telefonon is) de mégsem köt account-hoz meg semmihez.
Ami az összefoglalóban van az mind alkalmas amúgy a feladatra. -
DrKapocs
őstag
válasz
fecus #169572 üzenetére
WPS-t próbáltam. Nem innen, hanem az apkmirrorról. Szétcsapta a ppt-t.
@PaksiPeter: Többnyire régebbi projektorokhoz kellene csatlakoznom, amelyek nincsenek hálózatba kötve, bluetooth nincs rajtuk. Egy HDMI kábel van, amihez csatlakozhatok a laptoppal (tv-boxal). Az A52s-em nem Dex képes, így az sem látszik.
-
svgyula
addikt
válasz
fecus #168423 üzenetére
Csevegések-hozzáadás-név, telefonszám megadás???? Nyilván manuálisan is be lehet írni azt a pár embert akiket szeretne hívni. A linkre miért is kell kattogtatni? Azt írtam az eszköz ez esetben a tablet névjegyzékét használja. Ha a tableten nincs semmilyen személy akkor a Whatsapp alkalmazáson belül kell felvenni (manuálisan beírni) a személyek telefonszámát.
-
crok
Topikgazda
-
-
Oldman2
nagyúr
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #157611 üzenetére
Szerintem Tasker-el elindítható - de hogy hogy "véded" le.. szerintem azt úgy natívan sehogy, max. ha csinálsz másik kulcsot amire teszel jelszót de akkor meg nem lesz passwordless a passwordless.. (nem tudom az ujjlenyomatot hogy tudnád alávarázsolni, de a Tasker-nek van saját topikja).
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #154264 üzenetére
Az attól függ.. ha Xiaomi akkor egyelőre nem fog menni mert eltörték a Notification history-t MIUI 12-ben.. Android 11-től a rendszer része elvileg és vagy el sincs rejtve (értesítések menüben bent van) vagy elő is hozható pl. Activity Launcher-el. A másik megoldás hogy felteszel olyan app-et aminek adsz hozzáférést az értesítésekhez az meg elmenti és magában az app-ben visszanézheted:
Notification History
Notification History Log -
punky10
addikt
válasz
fecus #145158 üzenetére
Ez OK.De akkor Neked nem kimondott widget(minialkalmazás)kell,hanem kapcsoló.Nova esetében pl fogsz egy új oldalt,megszórod a fontos kapcsolókkal,a kezdő oldalon bármelyik ikonra hosszan ráböksz,szerkeztés,és beállítod,hogy hosszú érintésre megnyiljon az x-edik oldal.
Ennél gyorsab szerintem mappában sem lenne... -
Bozek
nagyúr
válasz
fecus #144254 üzenetére
"pl. az Aptoide-ban frissebb az AdGuard, mint a telefonomon? A Play nem jelez frissítést"
Biztos, hogy ugyanaz az AdGuard? Play-en csak a Samsung böngészős van fenn, Aptoide-on mindkettő. Az AdGuard Content Blocker (ami a Play-en is fent van) mindkét helyen a 2.6.1-es verziónál jár. A rendes AdGuard (ami nincs fent Play-en) meg 3.3.3-nál van valójában a hivatalos oldalon. Az Aptoide-on ebből a 3.2.135 van (bár csak a webes felületet néztem), ami 2019. augusztus 20-án jelent meg.
A Bitwarden meg mindkettő helyen 2.3.1, tehát ott nincs különbség.
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #144254 üzenetére
Mar volt hasonlorol szo (mar irtam rola egy Facebook frissites kapcsan nemreg), meg kell varni, hogy neked is "kimenjen" Play-en a frissites, nem egyszerre teszik elerhetove - de az alternativ aruhazak es apk letoltok script-ekkel dolgoznak, ott mas a helyzet, ott mar latszik/latszhat egy-egy frissites mig neked meg nem (es a split frissitesek pludzban csavar(hat)nak ezen).
-
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #143451 üzenetére
Ki is próbáltad vagy csak nézelődtél a neten?
Amit te néztél az bal oldalt van, a menüben.
Amit meg te keresel az a felső keresősáv jobb legszélén van, egy fiókválasztó gomb, azt ha megnyomod akkor ki tudod választani melyik fiókot akarod nézni, és ekkor a bal oldali menü is úgy változik, hogy az aktuális fiók és az "összesített" nézet. -
-
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #143114 üzenetére
De, csak 2020-ban nem triviális kérdés egy olyan appot kiajánlani ami elfut egy legjobb esetben is minimum 6 éves OS-en (a KitKat az API 19, ma meg a Pie 28, a 10 meg API 29). Azt nem is mondod melyik az ami nem megy, szóval:
Buttons remapper - Mapping & Combination vagy APKPure-on
Ez kiírás szerint 4.3-on már elfut:Key Mapper
Ez kiírás szeirint már 4.2-n is elfut és F-Droid-on is elérhető (nincs Google-d)Volume & Brightness Control vagy APKPure-on
Ez még 2.3.3-on is elfutMeg a Brightness Bocker-t jegyzik még [sok] [helyen]
-
crok
Topikgazda
válasz
fecus #142727 üzenetére
Szerintem is működőképes, igen, ha amit fentebb írt nyisziati nem akadály akkor ha visszaolvasol kicsit itt akkor volt róla szó ebben a szálban [1] [2] hogy mit hogy lehet reszelni egy ilyen régebbi vason ha van root + Kernel Adiutor vagy valami más amivel lehet állítgatni LMK-t, VM változókat..
-
nyisziati
veterán
válasz
fecus #142727 üzenetére
Elvileg működhet, csak sok a buktató benne.
Nekem is van ilyen tabletem (Lenovo), 4.4-es és szintén turbósítani akartam, de nehéz összeszedni a hozzávalókat. Sok a törött link, halott fórum, ha valahol megakadsz, nem biztos, hogy tovább tudsz lépni.
De meg lehet próbálni. -
Luissimo
veterán
válasz
fecus #141998 üzenetére
Már 2szer adtam linket a droidra, próbáltad már?
persze itt egy ujabb, a közös barátunktól a googletól tudom a "postacímüket", linkeld be egy böngészőbe pl.
[link]De a Daily Tunesban az egyesült államok zászlaja alatt megtalálod az adót , töltsd le a guglipléből az alkalmazást.asszem 256 kilos streaminget használ, tehát nem lesz kevés az adatforgalom, ezért cserébe viszonylag jó minőségben szól. (jazz24 KNKX 88,5 HD2 Tacoma)
-
Fall-N
veterán
válasz
fecus #140996 üzenetére
A Lawnchair v2 sem rossz ingyen, igaz pár dolgot nem tud, amit a Nova és ugyanez igaz fordítva is. De van Sesame integráció benne, ami jó pont.
De az Action Launcher sem rossz sokkal jobban testre lehet szabni. Igazából a Nova avíttasnak hat a Lawnchair mellett, mert azok már újabb API-ra épülnek a Hyperionnal együtt. A Nova még nem a Pixel launcher alspján készült, hanem a régebbi AOSP indító lett toldozgatva.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #141000 üzenetére
Ha telepítesz hozzá ikonpakkot, egyedi háttérképet, akkor azokat tedd saját helyre! Én az Android/data alatt szoktam létrehozni mappákat az appok mentéseinek. Ez azért jó, mert ha mented a Nova beállításait és telócserénél átmásolod ezeket azonos elérési útra, akkor az új telón csak nyomsz egy visszaállítást és újra a megszokott felületedet használhatod.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
fecus #140996 üzenetére
Én például azért is szeretem, mert az alkalmazás menüben mindent mappába tudok tenni, és még azokat is füleken belül csoportosíthatom, így igen csak rendszerezve vannak az appjaim. A végtelen görgetés az ablakok között, vagy akár a dokkoknál, ha valaki többet szeretne. Tényleg mindent IS személyre lehet benne szabni, mindezt akármilyen reklám nélkül (még a freeben is).
Én döntöm el hány ikon széles legyen a dokkoló, ha egyáltalán akarom, hogy legyen, az asztal is.
A háttérkép lehet olyan, ami mozdul mikor gorgetem a kepernyőket.
Most a Samsungom az Alkalmazástárban lévő csoportosítást megoldotta, de a többi az hiány.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #140998 üzenetére
Amik miatt használom:
-Landscape nézet.
-Ehhez állítható sor és oszlopszámok, hogy fekvőben se essen szét a nézet.
-Ugyanezért átfedhető ikonok, widgetek.
-Körbeforgó főképernyő.
-Oldalra úsztatható, körbeforgó tálcasor. Nálam ezen vannak az alkalmazásindító parancsikonok, témák szerint mappázva. A tálcára egyébként 1x1 -es widget is kirakható.
Sokan használják még az értesítés számolót, és az alkalmazástár mappázhatóságát, de ezekre nekem nincs szükségem. -
p.t.r
aktív tag
válasz
fecus #137531 üzenetére
Nálam ez úgy megy, hogy a whatsapp egy másik simre lett regelve, oda küldi a 6 jegyű kódot smsben. Azt a telefonszámot meg csak páran ismerik. Az a sim onnantól kezdve nem is kell, hogy telefonban legyen, akár másik telefonban sem. Csak persze ha újratelepíted a whatsappot, az sms miatt.
-
Probert75
addikt
-
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #130090 üzenetére
A Google féle hangvezérlést nem tudom, mert én sajátot használok. Ez négy éve, még az "alfa verzió" volt.
Egy modern vason sokkal gördülékenyebb, meg nem muszáj a telót bökdösni (erre való a BT gomb).
Majd, ha Robotspecifikussá válik a dolog, akkor átmegyünk. De, pl. automatizáló helyett, parancsikon, vagy widgetszerkesztővel is ugyanígy lehet rádióállomáshoz parancsikont/widgetet készíteni.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #130083 üzenetére
Itt válaszolok, mert általános Android lehetőségről van szó, aminek minden automatizálóval működnie kell. Gondolom, hogy a "készíts egy Robotparancsot" részt átugorhatjuk. Ha megnyitod az IntentRadio alkalmazást, akkor írja, hogy melyik utasításhoz, milyen művelet tartozik. Alul ráböksz a copy to clipboard -ra és a listából kiválasztod a Play intentet. A Robotban a Broadcast küldése művelethez bemásolod az intentet ÍGY.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #130051 üzenetére
Piszkálja a csőröm a dolog. Sztem megvan a megoldás, bár még nem úgy működik, ahogy szeretném, úgyhogy kérnék egy kis helpet.
IntentRadio
Ez egy külön GUI nélküli rádió, kifejezetten automatizálókhoz (broadcast üzenetekkel vezérelhető). Sorolja a használható broadcast üzeneteket, amiket vágólapra is tud tenni. Robotban a broadcast küldése menüpontban beillesztem az indító utasítást és tádááám, indul a rádióadás. A gond az, hogy csak a default BBC4. Ez azért van, mert a broadcast "extra" soraiban meg kéne adnom az url -t és az adó nevét. Ezt valamiért nem sikerül úgy megadni, hogy a Robot helyesen küldje el az alkalmazás felé. Tudom, hogy én bénázok, de mit rontok el, hogyan kéne ezt helyesen megadnom? Egyáltalán mi ez? String? -
Somatom
veterán
válasz
fecus #130051 üzenetére
Az adó kiválasztással vagyok elakadva. Pl. ha VLC -be bemásolom a stream url -jét, akkor lejátsza. De kívűlről nem sikerül meghívnom. A Xiialive -ban is van egyedi url opció, de parancsikont csak a pro engedne. Azt már meg lehetne hívni automatizálóból is és úgy már működne hangutasítással is.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #130051 üzenetére
Sosem értettem ezt a hangvezérlés igényt. Ha szól a rádió, akkor hogyan érzékel hang inputot? Ahhoz kéne valami Bluetooth gomb, ami némítja a zenét a hangbevitel idejére.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #123833 üzenetére
Nem értem, hogy erre miért nem csináltak egy kiegészítőt, hogy váltható legyen az alapértelmezett nézet (bár, sztem ezt alapból tudnia kéne). Találtam egyet, de az csak annyit csinál, hogy a kérésekből kiveszi az "m" betűt. De, pl. a Google nem (sem) ez alapján adja be a nézetet. Mobilnézetben pedig a kereső (is) katasztrófa.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #123830 üzenetére
Igen, ezt Colomb2 is linkelte.
Vissza is jeleztem, hogy működik.
-
Somatom
veterán
válasz
fecus #118088 üzenetére
Írok néhány példát. Mondjuk, egy hsz. -ben szeretnél több dolgot linkelni. Az alap vágólap tartalmát a következő másolás felülírja. A Clipperben viszont eltárolódik. Amikor linkelésre kerül sor, akkor lehúzom a rolót, rábökök a Clipper -re, majd a megjelenő listából, ha egy régebben másoltra bökök, akkor automatikusan az lesz az aktuális vágólap tartalom, tehát az kerül beillesztésre.
Ha a Clipper valamely mappájában le van tárolva bármely jegyzet, link, G.Térkép hely, stb., ugynezzel a módszerrel az is rögtön beilleszthető.
Ha másolok valahonnan egy szöveget, akkor az a Clipperen belül szerkeszthető, és újramenthető, tehát már a szerkesztett szöveg kerül beillesztésre.
Ebben a nyomorult Opera -ban hiába nyomok hosszan egy YT linkre, nincs "link megosztása" opció. Ha viszont vágólapra másolom a linket, akkor Clipper -ből már meg tudom osztani a NewPipe -al, hogy VLC -ben, MX -ben, vagy Kodiban, reklámmentesen nyíljon meg a link.
Ha egyben kijelölök egy több részre bontva feltöltött állományt, akkor a Clipper -ben sorokra tudom bontani, és így már továbbítható a letöltésvezérlőnek.
Stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest