- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Én a Caynax Alarm Clock ébresztőt használom, amin nullától lehet indítani az ébresztési hangerőt (és azt is, hogy hány százalékig menjen fel maximum). Pont ez volt az egyik érv amellett, hogy megvettem...
Ez esetleg alternatíva lehet számodra? -
zseko
veterán
és (#73621) beg
aham, megnézem root nélkül hogy mented ki. A google szervereiről meg annyit, ha FR után nem rögtön bejelentkezéssel kezded akkor baszhatod az egészet mert nem tölt vissza semmit. A kétlépcsős azonosítás miatt pedig vagy két telefon kell hogy meg tudd nézni a kapott ellenőrzőkódot, vagy felejtsd el az azonnali bejelentkezést - meg vele a lementett wifi jelszavakat és alkalmazásinfókat.
Egyébként pedig ironikus megjegyzés volt, hogy max. csak arra jó. Csak egyszerűbb zsigerből fikázni mint gondolkodni... -
-
vizimento
senior tag
Igen, príma logika volt, ugyanis sikerült vele megoldanom a mérést! A narancsos kártya felengedett mindhárom hálózatra és így már lett infóm a térerősségekről. De a logika-dícséret nem (csak
) engem illet, kuksa90 forumtárs hozzászólásából jött az ötlet, miszerint "belföldi roaming nincs". - De hát miért ragaszkodnék belföldihez?!?!
Köszi mindenkinek! -
Bozek
nagyúr
A Secure Settings-ben (ami megy szinte minden értelmes automatizálóval) lévő Keyguard beállítás leveszi úgy is a képernyőzárat, ha minta vagy PIN van megadva, nem kell hozzá megadni. Persze ha a feloldás módját akarja változtatni, akkor már necces, de PIN kódot is be lehet állítani SS-ben.
Azt természetesen nem tudom, hogy root kell-e hozzá, bár elvileg elég csak az Eszközkezelők közt kipipálni az SS-t.
-
zeon.hu
nagyúr
gondoltam, de nem használom, nem néztem utána. az infót azért köszönöm!
még megoldás lehet, hogy fókuszba kerüléskor leveszi a hangot (az már kiderült, hogy a figyelmeztető hangokat is kikapcsolta) és csak egyéb esemény hatására emeli meg ismét, így a fókuszból kikerülés se lenne gond.
-
Kovesz82
tag
Ez oké, ez áthelyezi, de ha elindítom az alkalmazást, letölti újra az .obb-t hozzá. Azaz semmi értelme nincsen. Nekem olyan kéne, ami az .obb-t pakolja át külső SD kártyára és onnan is tudja futtatni. Link2SD nem engedi áthelyezni, csak a sallangokat.
Esetleg elmondod, hogy működnek ezek az alkalmazások? -
kukinyo
addikt
Kipróbáltam, ez így nagyon jó.
Tudom hogy olyanhoz nem szabad nyúlni, amiről nem tudom micsoda, azért megkérdezem: ha véletlen mellényúlok és olyat tiltok le amire a rendszernek mindenképpen szüksége van, esetleg egy újraindítás után feloldja a tiltást és betölti azt a részt? Igazán arra vagyok kíváncsi hogy ezzel a módszerrel el tudom rontani a telefont? -
-
Shingen
addikt
Bocs nem vettem észre! köszi!
(#72876) LonGleY Navigálásra, ha pl eltévednék vhol az országban. Mivel a tabba van beépítve gps vevő egység.Ki szeretném próbálni.
Nincs gyárilag telepített pdf olvasó a tabon, melyiket ajánljátok?
adobe reader
PDF reader olvas
ebook reader és pdf reader?
Köszi -
nightzone
aktív tag
Gyári rendszerre láttam már egy ilyen widgetet ami képes a homescreenről egy érintéssel váltogatni a hálózatok között, Lalipop és root kell hozzá: Toggle Network Type
aelod : Van ingyenes is ebből: [Xda-exclusive free version]. (bár nem tudom ez utóbbi megjelőlés pontosan mit takar, a lényeg h. free)
-
Feherfy
tag
Majd ha erre jár egy moderátor, és úgy ítéli meg, akkor törli.
Szvsz, az adott kérdéstől és az esetlegesen arra adott válaszoktól senkinek sem fog megjönni a kedve a hálózatfeltöréshez, és adatlopáshoz (mellesleg ez továbbra is csak egy opció). Illetve azt sem hiszem, hogy ezt a műveletet bárki az itteni posztok alapján tanulná meg.
Ennyi erővel a rootolásról, bootloader nyitásáról se kérdezzen senki - semmit, mert azokkal is milyen csúnya, törvénysértő dolgokat lehet csinálni. -
törölt tag
Milyen tevékenység? Egy hálózat biztonsági tesztelése teljesen normális, legális dolog. Csak akkor illegális, ha másé, amire itt legfeljebb egy rosszindulatú feltételezéssel lehet ráhúzni az illegalitást. Az ilyen rosszindulatú feltételezés viszont ugyanannyira nem passzol a fórum szellemiségéhez, mint az illegális tevékenység. A szoftvert lehet illegális tevékenységre is használni, de ilyenből van még párszáz, úgyhogy ezt nem lehet alapul venni. Az Androidos telóról ötlet már furább, de semmiképpen sem illegális.
-
törölt tag
Tudod, hogy ezer oka lehet. Nem tetszik neki vmi a GPU leképzésben, jön vmi belső értesítése, amit épp nem tud lekezelni, allergiás a szerkesztett témára (most épp egy feketét használok, aminél inverzben jelennek meg a kezelőfelület feliratai), 😃a pinch zoom floating ikonja besértődik a virtuális bill. -re, mert nem tud miatta megjelenni, stb, stb.
-
Bozek
nagyúr
Akkor fogalmazz máshogy, mert ez alapján úgy tűnt:
Kérdés: "Lehet benne magyar fórumokat is felvenni?"
Válasz: "Nem. A PH motorját semmi nem támogatja."Az meg, hogy melyik a népszerű, elég szubjektív dolog, mert mindenkinek más az ízlése. Van azért pár, ami szerintem ide illik: PDA Fan Club, PokerAkademia.com, SampForum.hu, Sportfogadás. Ezeken nagy aktivitás van, ahogy a hirtelen keresés alapján látom.
-
-
jonnyjoker01
veterán
Háttéradat-forgalom már kikapcsolva, az Android OS nevű alkalmazást pedig egyik tűzfal alkalmazás sem látja.
Ráadásul ez meríti legjobban a telefonomat (játszás sem ennyire) a kijelző után. 5.0.2-es CM 12-m van.
CM Browsertől nem kell eldobni az agyat, csak egy régebbi Chrome motor hajtja.
-
-
törölt tag
Csodálkozom, hogy nem hallottál még a "temporary root" -ról. A Towelroot sajnos, nem minden készüléken használható és a kernel verzió sem mindegy, mivel a 2014 juli 3. után kiadott kernelekben befoltozták a Towelroot által (ki)használt biztonsági rést. Folytatás sem valószínű, mivel a Towelroot fejlesztője időközben más elfoglaltságot talált magának. Elszegődött a Google -hoz.
A korlátozások miatt, konkrétan a Towelroot használatát alapos utánajárás nélkül nem javasolnám, de ez nem változtat a metódus létezésén. Keress rá a "temporary root" kifejezésre! Ha konkrétan a Towelroot -tal kapcsolatban érdekel a hogyan, akkor a weboldalán bökj a lambda jel alatt, a "yourself" kifejezésre!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most úgy csináltam, ahogy LonGleY kolléga mondta, reseteltem, majd indulás után nem adtam hozzá egyből fiókot, skippeltem, utána pedig a beállításokból fiók hozzáadása. Itt ugyanúgy megjelent a Biztonsági mentés és visszaállítás opció a pipa lehetőséggel, rajta is hagytam a pipát, de így már nem kezdte el leszedni az alkalmazásaimat.
Most feltelepítek mindent egyesével, amire szükség van, a kérdés az, hogy mi történik, ha később valami okból kifolyólag resetelnem kell majd a tabot, tudni fogja-e, hogy mi volt erre az eszközre telepítve.Más:
Telefonon a Swiftkey billentyűzetét használom, megvettem, mert tetszett. Látom van Tablet verzió is belőle, de az már nagyon rég frissült, közel 1 éve, míg a telefonos verzió kb 2 hete. Kipróbálni sajnos nem lehet a tablet verziót, ezért kérdezem van-e valakinek tapasztalata vele, megéri-e megvenni? -
Aprósólyom
addikt
Minden lehetőségét kihasználod egyébként? Nekem túlbonyolított. A bal sarokban lévő "+" gombon kívül nem találtam igazán kényelmesen, gyorsan használható funkciót.Már maga a beviteli menü számomra túlparaméterezett és a kurzor ott van, ahol nicsen szükségem rá. Így már azzal "szöszölnöm" kell, hogy kiválasszam még a kategorizálást, aztán rábökjek az összeg bevitelére, majd mentsek, aztán meg kilépjek.
Az általam preferáltnál már a kezdőképernyőn megjelenik a 12 legtöbbször használt kategória, diagram formában. Ha a kategória ikonjára bökök, akkor már be is jön a költés ablak, ahol már kategóriát nem kell választani, sőt egy számmlap is automatikusan, ahova már csak az összeget írom és már menthetek is. Programindítás, kategorizált bevitel, mentés, kilépés. Ha az összeg bevitelét nem számolom, akkor négy bökésből elindítottam a programot, bevittem a költést kategorizálva és ki is léptem. Nekem ez a szint. Ennél kevesebből már csak akkor lehetne megoldani, ha lenne egy widget, külön kategória gombokkal egy tétel beviteléhez, ami után automatán kilép a program. Tényleg, ezt javasolni is fogom... -
Troy.
addikt
Nálam egész jól összedolgozik az amazon és a google store.
Google store-ból fel volt telepítve a Sleep as android, amazonról az unlock és azóta teljes értékűnek látja. A swiftkey hasonlóan viselkedett. Amíg fizetős volt, beszereztem amazonon, majd mikor ingyenes lett, én is megkaptam azokat a fizetős felületeket a google store-ban, amit a tényleges vásárlók.
Szóval vannak érdekességek. -
SidCorky
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen autót vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest