Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendess7891
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Szia,
Még béta fázisban van és elég gyakran jön matatást, config file változtatást igénylő frissítés, de nálam kb fél éve megy ez: Immich
Minden általam régebben használt Google Photos funkció elérhető benne: albumok, arc felismerés, helyszínre keresés, több felhasználós működés akár közös, akár külön jogosultságokkal, background sync, mobil app, igaz azt csak androidon használom
Az OMV és Proxmox említése miatt merem ajánlani egy megnézésre legalább. Nálam Proxmox host-on egy Debian VM-en fut docker compose alatt, de az oldalán ott van több futtatási környzetbe telepítés. Képek tárolása nekem külön NAS-on van.
Illetve ebbe én is most futottam bele, összehasonlító tábla az elérhető ingyenes és nyílt album kezelőkről: FOSS Photo libraries
-
boborján2
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Egyelőre synology nas azon belül synology photos fut hibátlanul. Ha ez nem lesz akkor valszeg átnyergelünk immich-re.
Mindkettőnek van natív appja robotra és almára is.
Mi csak androidot használunk.Persze lehetne random fájlkezelővel is ,de az nagyon fapad megoldás fotótárnak.
-
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Szia!
Én csak android oldalról tudom leírni, hogy én mit használok.
Itthoni szerver fut, erre szinkronizáljuk a képeket Foldersync segítségével.
A képek elérése pedig egy hálózatot (FTP, SFTP, WebDAV) is kezelő fájlkezelőt használunk (Filemanager Plus), amivel a hálózaton lévő Fotó mappát parancsikonként az asztalra lehet tenni.
Innen már a képnézegető teszi a dolgát. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
ui: a fb oldaluk szerint erre még nem képes az app, a jövőben fogja támogatni a naptár és a névjegyek szinkronizálását, épp a napokban kérdezett rá valaki.
-
KTU
addikt
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Erre a Rescan SD Card alkalmazást használom.

-
shifty!
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Próbáld ki a Greenify-t, lényegében tetszőlegesen kiválaszthatod, melyik háttérben futó alkalmazást hibernálod, a kezdőképernyőre pedig kirakhatsz widgetet amivel a kiválasztott alkalmazásokat egy gombnyomással hibernálhatod. Működik root nélkül is bár akkor kevésbé elegáns a működése.
-
air
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Viszont az eredeti kérdésedre az a válasz, hogy nem lehet.
Ha kiveszed az appok bizt. mentése szinkronizálását, akkor egyesével kell mindent visszaraknod.
Ha bennhagyod, akkor feltelepíti a telefonos appjaidat is a tabletre.
Ha új accot. adsz hozzá, akkor pedig nem lesz közös mindkét készüléken. -
LonGleY
veterán
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Nem kell egyből belépni a fiókba, utólag add hozzá, és akkor nem akarja egyből letölteni az előzőleg (máshol) telepített programjaid. Az, hogy telepítesz az egyikre valamit, nem jelenti, hogy a másikra is leszedi. Ilyen szinkronizációról nem tudok. Még a webes Play is megkérdezi, hogy melyik készülékre akarod küldeni a kiválasztott programot, amikor megnyomod a telepítés gombot.
A kérdés tehát letudva: mindkét készüléken azokat tudod használni, amiket szeretnél – ugyanabból a fiókból. Alap dolog, egy csomóan családi vagy baráti keretek közt egy kifejezett accountot használnak azért, hogy a fizetős appokat csak egyszer kelljen megvenni. Ebben az esetben az elsődleges fiók mellett pluszban adják hozzá ezt az apposat.
Jó reggelt!

-
vicze
félisten
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Még a legolcsóbb TP-Linken is van szerintem.
-
hzx0
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Esetleg ez. Parental control app
-
Bozek
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Félreértettél. Van egy 50 MB-os rendszeralkalmazás, amit frissítesz, így ez az 50 MB már ott lesz a programoknak fenntartott helyen is, mivel nem tudja berakni a /system-re. Vannak alkalmazások, amik ezt megcsinálják, én konkrétan a Titanium Backup-ot szoktam használni. Esetleg az SD Maid-el egy tisztítást csinálhatsz még, az is hasznos lehet.
(#58291) raziel01: Ne mondj ilyent, mert balhé lesz, amiért ezeket az alkalmazásokat emlegetjük.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo