-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
In-app purchase útján egyszer már megvásárolt alkalmazás (pro verzió) feltelepíthető újra az adott eszközre, ha azon nincs hozzáadva Google acc?
-
St3ven
addikt
Annak, aki fogékony rá: Linux CLI Launcher
Egy teljes értékű, terminálszerű launcher, amiben parancsokkal lehet vezérelni az alapvető műveleteket.
4,7 csillag, 7k+ értékelés alapján.Témázható.
-
St3ven
addikt
Reklámmentes, és feltelepítve is csak 6,5 MB.
Ráadásul ha visszadugom a fülest, nem kell elindítanom külön az alkalmazást (még ha be is záródott közben), hogy folytathassam az adott zeneszámot, elég a fülesen megnyomni a lejátszást. Nagyon praktikus, hogy rá sem kell néznem a telóra, ha zenét akarok hallgatni.
-
St3ven
addikt
Köszönöm mindenkinek, mindent egybevetve a DS39 fórumtárs által ajánlott Musicolet Music Player lett a befutó, legalábbis az én igényeimet ha nézem.
-
St3ven
addikt
Zenelejátszóból van 1.000.000-féle a Playen. Nekem egy faék egyszerűségű app kéne, ami tudja a következőket:
- könyvtárból lejátszani
- hangszínszabályozás
- lockscreenről és fülhallgatóról vezérelhető lejátszás (stop/start elég)
- alkalmazásból kilépés, telefon ki- és visszakapcsolás után ugyanott folytassa a lejátszást, ahol abbahagyta (kétórás mixeknél nem mindegy, hogy elölről kezdi-e)Használ valaki hasonlót, amit szívesen ajánlana is?
Nem kell 140 megás, felhőből streamelős, borítókat meg dalszövegeket netről töltögetős app.
Chronus widget kérdéssel kapcsolatban valaki?
-
St3ven
addikt
Használja itt valaki a Chronus: Home & Lock widgeteket?
Másnak is azt csinálja az RSS panel, hogy egy ideig a beállított gyakorisággal rendesen váltogatja a híreket, aztán egyszer csak megáll az egyik hírnél, és nem mozdul onnan?
Nagyon frankó kis widgetcsomag lenne (óra, naptár, hírek, időjárás egységes kinézettel), ha ezt nem csinálná. Vagy valamit én állítok be rosszul?
-
St3ven
addikt
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást, ami ha bedugom a jack csatlakozót, elindítja az FM rádiót?
256 MB RAM-mal szerelt, 2.3-t futtató őskövületre kellene, szóval tényleg csak ennyit kell tudnia.
Köszönöm a tippeket / tapasztalatokat.
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
A legfapadosabb email klienst keresem, amelyben meg lehet azt oldani, hogy ha mondjuk 2-3 képet csatolok fájlmellékletként, akkor küldés előtt felkínálja, hogy adott méretre tömöríti őket (jpg). Pl. eredeti méret 5MB, közepes tömörítés 3MB, nagymérvű tömörítés 1MB alatt, és csak rá kell böknöm a kategóriára, és küldi is.
-
St3ven
addikt
Rossz hírek: Kiadja a mobilszámunkat a WhatsApp a Facebooknak?
-
St3ven
addikt
válasz
tordaitibi #100613 üzenetére
-
St3ven
addikt
válasz
outdoor #99262 üzenetére
Nem használom, de BlackBerry Hub esetleg?
-
St3ven
addikt
MinDig TV 3.6 van fent a tabletemen. Frissíteném apk-ból a legújabb 3.62-re, mert F1 közben percenként megáll a stream, de a telepítés "Az alkalmazás nincs telepítve" hibával sikertelen.
Mi lehet a gond? Úgy tudom, hogy a tabletek nem támogatottak, de eddig ez nem volt akadály. Esetleg a 3.62-ben ezt már ellenőrzi is az app? Másnak felmegy tabletre?
4.2.2. nem rootolt.
-
St3ven
addikt
válasz
holozis_HUN #90882 üzenetére
Akkor próba.
Nekem a VPN-es megoldás lenne a jó.
-
St3ven
addikt
Nem próbáltam őket, de ezeket például igen:
Switch Network
Switch Network Type 2G / 3G -
St3ven
addikt
De vannak olyanok is, amelyek a status barra is kitehetők.
-
St3ven
addikt
Tudtok olyan lockscreen appot, amelyik a WP időjárásos zárképernyőjére a leginkább hasonlít?
Feltételek:
- a háttérkép az aktuális időjárásnak megfelelően változzon
- feloldáskor azonnal frissítse az adatokat
- kis appméret
- alacsony erőforrásigény -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy androidos eszközt billentyűzetként használjam Ubuntu alatt? Bluetooth, USB és WiFi is szóba jöhet.
-
St3ven
addikt
Ha valakit érdekel, van Neptun alkalmazás. Még nem próbáltam.
-
St3ven
addikt
válasz
Mr Dini #80697 üzenetére
A PH! aranyköpések topikban archiválva lett az utókor számára.
-
St3ven
addikt
válasz
spiritex #79543 üzenetére
Ha még aktuális: Könnyű magyar billentyűzet
-
St3ven
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #78293 üzenetére
Nézd meg még a Zeam Launcher-t vagy a Z Launcher-t a Nokiától.
-
St3ven
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #78258 üzenetére
Bloatware.
-
St3ven
addikt
válasz
Oldman2 #78072 üzenetére
Igen, nem tudom, miért húzták le az értékelésben. A 3,5-ös osztályzat miatt nem telepítettem én sem sokáig, de aztán annyira nem volt semmilyen normális contacts widget, hogy ennek is adtam egy esélyt.
Ami nálam pluszpont, hogy feltelepítve is csak 128 kB.
Most nézem, hogy van Pro változat is, abban már több opció van, pl. a közvetlen hívás lehetősége is, amit flash- fórumtárs keresett.
-
St3ven
addikt
válasz
flash- #78063 üzenetére
Ahogy a neve is mutatja, több sorban és oszlopban (vagy pörgethető kártyaként) lehet kirakni a névjegyeket, ha nem férnek ki, scrollozhatóak:
Bár rájuk bökve nem hívja őket egyből, hanem még egyszer kell bökni a választott telefonszámra, de rengeteg ilyen widgetet kipróbálva végül ennél maradtam.
-
St3ven
addikt
Köszi, tesztelem.
A szolgáltató a Weather Underground, az appban a radarképen ott a logójuk a jobb alsó sarokban, illetve az egyik oldal alján az állomás elnevezése is rájuk utal.
Viszont érdekes módon a különböző alkalmazásokban beállítva ugyanazt az állomást, sokszor 1-2 fokos eltérés van, és a szélsebesség sem ugyanaz.
-
St3ven
addikt
válasz
Richee11 #77289 üzenetére
Nem csodálkozom, hogy az nem nyerte el a tetszésedet, förtelmes design, nem is értem.
Ez az én személyes kedvencem:
Időjárás - Weather
- igényes megjelenés
- szép animációk, rengeteg fajta időképpel
- pontos mért értékek
- órára lebontott csapadék-előrejelzés százalékos valószínűséggel
- kevés adatforgalmat generál
- többféle, letisztult widget -
St3ven
addikt
válasz
quailstorm #77159 üzenetére
"De attól, hogyha a kutyaszarra rakok egy Apple logót, még nem lesz belőle Mac mini..."
Hát, ha te raksz rá, nem is.
-
St3ven
addikt
Na, tényleg két külön alkalmazás, ez a Playen az Összes alkalmazás fülön látszik. Gyanús volt az a kevés letöltés és a még kevesebb értékelés!
Régi Opera Mini: com.opera.mini.android
Új Opera Mini: com.opera.mini.nativeRáadásul az új Mini is jó fej volt ma: értesített, hogy korábbi Opera verziót talált a készülékemen, és megkérdezte, akarom-e törölni.
-
-
St3ven
addikt
Az új Opera Mini (8.xxxxxxx) miben különbözik a régebbi verzióktól (6.5.x)?
Azt látom, hogy a felület eléggé át lett szabva, és új alkalmazásként tették fel a Playre, de arra gondolok, történt-e valami a "motorháztető alatt".
Valamiért mintha jobbnak tűnne az új verzió, de ez lehet, hogy csak a placebo-hatás miatt van.
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #75320 üzenetére
Vagy, ha esetleg a kolléga nem akar verébre rögtön ágyúval lőni, és a beépített fájlkezelője nem tudná alapból, akkor bármelyik apk backup progi is megteszi (1.), a lementett térkép adatbázist pedig beleteszi egy saját maga által kreált backup nevezetű mappába (2.).
-
St3ven
addikt
válasz
vadászcsiga #74425 üzenetére
Abból is a Mini az ajánlott?
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #74324 üzenetére
Akkor lassan beindul ez.
Amúgy írtam egy rövid tudósítást az új funkcióról, egy hozzászóló szerint már iOS-en is elérhető:
Hanghívás funkcióval bővült a WhatsApp androidos kliense -
St3ven
addikt
A WhatsApp-ban próbálta már valaki az új hanghívás funkciót?
-
St3ven
addikt
válasz
BogyóBP #74020 üzenetére
"Jó de egy igazi androidos okostelefon a mobilnettel válik teljes értékűvé anélkül csak egy félkarú óriás. Megaztán ha nincs mobilnet még mindig ott a wifi amivel bárki bármikor kapcsolodhat akármilyen publikus wifihez legyen az megdonáldsz vagy akármi"
Ez így igaz. De akkor is azt látom, hogy az emberek nagy része a feltöltőkártyás csomagjához (vagy olyan előfizetéseshez, amelyhez nem jár alapból) nem rendel mobilnetet. Mert az pénzbe kerül. És igen, a Viber-t is csak a munkahelyen, a mekiben, vagy otthon nyomatja. De telepítgetni már nem fog nekiállni. Oké, a fogékonyabbja talán. Aztán ez kimerül abban, hogy feltolja a Candy Crush-t, aztán ennyi.
"Én nekem inkább az okoz fejtörést hogy némely gyártó mért szarik rá annyira a szoftverezésre hogy a régebbi készülékeit is felzárkóztassa szoftveresen, nem pedig újat gyárt és arra teszi rá csak azt."
Ez elég egyértelmű, de te is írtad utána rögtön: vegye meg a nép az új készüléket, ha jobbat, stabilabbat, gyorsabbat akar. Aztán persze egyik sem valósul meg, úgyhogy egy év múlva megint jöhet a következő készülék, hátha az már jó lesz. A gyártónak nem érdeke az eladottakkal foglalkoznia, mert azt már megvették.
-
St3ven
addikt
válasz
#79335424 #74010 üzenetére
Hasonlóan vélekedek erről, mint gbela fentebb.
Azt látom, hogy mindenkinek okostelefonja van. Kb. azért, mert a szolgáltatóknál szinte csak az kapható értelmes kinézettel. Meg persze azért, mert mindenkinek okostelefonja van.
Valószínűleg még én is meglepődnék, hogy hány százalékuk nem ad hozzá google/microsoft acc-ot, vagy egyáltalán nincs is mobilnet a készülékén. Ők soha nem fognak felmenni a Play-re bármit is telepíteni. A Vibert meg valaki felteszi nekik, de utána sem fogják tudni, hogy mi az a Play, meg hogyan kell alkalmazásokat letölteni.
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #73975 üzenetére
Áhh, kipróbáltam, ez is csak egy bloatware.
Hol vannak már a régi Zeam Launcher-es idők, amikor egy launcher nem akarta rámerőltetni az időjárás-alkalmazását, meg egy Turbo (
) gombbal felgyorsítani a telefonomat.
-
St3ven
addikt
válasz
T.ú.l.é.l.ő #73916 üzenetére
Azt nem tudja. Annál jóval egyszerűbb app.
(#73915) Ronyn:
Akkor neked tényleg az Időkép a jó. -
St3ven
addikt
Pont ez volt nekem is a gondom. A Köpönyeg esetében pl. nincs is minden megyeszékhelyen mérőállomás.
Ennél viszont ún. PWS-eket (Personal Weather Station) is számításba vesz. Ez az oldaluk, ha érdekel: http://www.wunderground.com/
-
St3ven
addikt
válasz
T.ú.l.é.l.ő #73902 üzenetére
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Egy egyszerű, letisztult, funkcionális email klienst keresek, de alapfeltétel, hogy ne egye be magát a Fiókok menübe. A push-t és a levelek rendszeres időközönkénti ellenőrzését is tudom nélkülözni, ha kell, megcsinálom manuálisan.
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #68332 üzenetére
Visszakeresve látom, hogy többek is ajánlották az általuk használt Light Manager-t.
Ha még most is használja valaki, hosszabb idő elteltével mik a tapasztalatok vele ébrentartás és erőforrás-igényesség szempontjából?
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Light Manager-t használja itt valaki?
Nem tartja ébren a készüléket a LED villogtatása közben? Nem zabálja az akksit/RAM-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged