- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w751230
tag
válasz
Tav-Csoves #146559 üzenetére
Ugyanezzel szenvedek. Samsung A21s.
Van erre megoldás? A Sony XA2 ugyanez volt. -
Somatom
veterán
válasz
Tav-Csoves #152288 üzenetére
Javaslom a Macrodroid topikot. Megnéztem, van benne e-mail küldés művelet. Az akku % esemény pedig alap dolog.
Persze, push -t is tudsz küldeni, mert a Pushbullet Tasker beépülő, amit a Macrodroid is kezel. -
csipuka
senior tag
válasz
Tav-Csoves #152288 üzenetére
En push messaget hasznalam ugyanerre a push bullet-el. Nem tom tud-e kuldeni eamilt. Esetleg valami automatizalo, pl tasker.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
User error!
Tiltva volt a Google alkalmazás...
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget, és kellemes vasárnap délutánt kívánok! -
darvinya
titán
válasz
Mikor újra szerződése lesz Huawei -nek a Google-lel, addig nem.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #146377 üzenetére
Működik.
Hévíz-Dny -
csipuka
senior tag
válasz
Tav-Csoves #146377 üzenetére
Nekem van fenntartasom a folyamatosan futo kamera es tinycam miatt. Bar a tinycam valszeg jobban birja.
Regebbi androidoknal elojott es sokaig nem birtak megfixalni, hogy a kamera eccer csak nem mukodott.
Jobb lenne tenyleg udonkent csinalni kepet, ha a sream nem kell hogy menjen folyamatosan. Szerintem.
Mintha folyatnank a vizet, hogy percenkent egy felespoharat feltoltsunk. -
csipuka
senior tag
válasz
Tav-Csoves #146363 üzenetére
Csak 1 otlet.
A tasker tud kepet kesziteni, ha az megvan akkor meg indithat szinkronizalast.
A szinronizalasra, lehet eleg lenne egy rovid scripet irni:
Lekerdezed a konyvtar tartalmat (a kepnek altalaban idobelyeg neve van, ezert mindig valtozik), majd ezt atnyomod ftpn. -
Somatom
veterán
válasz
Tav-Csoves #146363 üzenetére
A Foldersync -re nem emlékszem, de a másikban biztos, hogy van időzítés. De, ha nem lenne, akkor is megoldható. Mindkettő Tasker beépülő, tehát automatizálókkal is indítható a szinkron. Azok meg bármilyen időzítést tudnak.
-
válasz
Tav-Csoves #146358 üzenetére
A fájl másolást/törlést a Foldersync-el vagy Syncronyze ultimate appokkal meg tudod csinálni, ha jól tudom.
-
Probert75
addikt
válasz
Tav-Csoves #139713 üzenetére
Milyen szürkeséget? Ha hagyod lejátszani eltűnik, ha hozzáérsz pedig megjelenik. Nekem semmi problémám az appal.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Tav-Csoves #138266 üzenetére
Okés,de a nevet aki ír nekem azt honnan tudja az én készülékem vagy a viber alkalmazásom, mikor elméletileg egy számot kellene csak, hogy feltüntessen,mint mikor hív valaki egy adott számról, kimutatja a telód, de nincs név mellette mert még nem mentetted el a névjegyzékbe?
-
1egaly
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #136146 üzenetére
A win-win is hasznos,mert csak benyomom a laptopot és ha olyan a téma,feladat egy képernyőről lehet nyomatni...
-
zhata
senior tag
válasz
Tav-Csoves #136063 üzenetére
Próbáld ki a VNC Viewert. Nálam teszi a dolgát.
136069 blt.62: Miért nem próbálod meg átirányítani egy biztosan nem létező számra?
-
zhata
senior tag
válasz
Próbáld ki a VNC Viewert. Nálam teszi a dolgát.
-
1egaly
aktív tag
válasz
Jómagam ezt használom: Anydesk
Nekem tökéletesen megfelel..
-
kaciokos
őstag
válasz
Tav-Csoves #123116 üzenetére
Én ezt használom.
-
Somatom
veterán
válasz
Tav-Csoves #121329 üzenetére
Beg:
Ezt, és a #121344 -et töröld légyszi! Félreértettem a kérdést. Hívásrögzítőt keres, nem automata hívásfogadót. -
Somatom
veterán
válasz
Tav-Csoves #121329 üzenetére
Nagyon meglepne, ha találnál ilyet. A GSM fogadáshoz van publikus utasítás. A 3rd party VOIP alkalmazásokhoz nem szoktak ilyet publikálni.
-
darvinya
titán
válasz
Tav-Csoves #119383 üzenetére
Remote IME Play áruházból.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
Tav-Csoves #118556 üzenetére
Igen, köszi, ezt tudom az eddig olvasottak alapján. De például a Voda alkalmazást sem tölti ki, és a vágólapra kerül minden. Ezt nem tudom kiküszöbölni?
-
DS39
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #118556 üzenetére
Inkább az Android szakmai topikba menj.
-
csipuka
senior tag
válasz
Tav-Csoves #110837 üzenetére
En megis a Maps-ot javaslom a lokacio megosztasra, mert a megosztott szemelyt ki lehet tenni a home screen-re, igy eleg csak rabokni, es megmutatja a lokaciojat. Ennel egyszerubb nincs.
-
beg
veterán
válasz
Tav-Csoves #110837 üzenetére
Trusted Contacts by Google Inc.
-
katalin888
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #109603 üzenetére
Már nem 0 Ft sajnos! Gondolom csak 1 napig volt!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #109610 üzenetére
Előbb te is olvasd el a kérdést és utána reagálj. Az értesítések figyelése alapértelmezetten 30 percre van beállítva, ami nagyon messze van a push-tól. Én nem 30 perc múlva akarom látni az értesítéseket egyik alkalmazásnál sem.
-
válasz
Nem tud push-értesítést.
Így pont nulla forintot ér. -
DS39
nagyúr
válasz
köszi az infót, egész jónak tűnik.
-
kaciokos
őstag
válasz
Nem tudja valaki, lehet ebben olyat beállítani, hogy egy adott csoportba érkező postokról értesítsen?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #107524 üzenetére
-
-igu-
veterán
válasz
Tav-Csoves #107524 üzenetére
Vignette tud ilyet, csak abban nem vagyok biztos, hogy leállításig lövi a képeket, vagy megadott darabszám után leáll.
Mivel a weboldalukon erre pont nem térnek ki, így mégiscsak passzolom.
-
woodworm
veterán
válasz
Tav-Csoves #107213 üzenetére
Ráadásul multiplatformos, MuseScore.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #106600 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #106594 üzenetére
Amazon underground a neve.
-
beg
veterán
válasz
Tav-Csoves #106553 üzenetére
Keress rá a chrome flags, olvasási mód (reader mode) szavakra itt a topikban. Sokszor előjön.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #101257 üzenetére
Hanghívásba nem lehet média hangot bejátszani (legfeljebb külön hardverrel). Régi Android hiányosság, de a Google -t nem érdekli.
-
kaciokos
őstag
válasz
Tav-Csoves #94944 üzenetére
Bár érteném ezt az üzenetet...
Angolul nem lehetne?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #94944 üzenetére
Megoldottam:
Ki kell kapcsolni a gesztusoknál a lehúzásnál az értesítések megjelenítését "nincs"re -
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #91586 üzenetére
Szerintem a legalapabb dolog, hogy közvetlenül a böngészőben nem tárolunk jelszavakat. Ha a Dolphin nem jó, akkor Firefox. Én a beta verziót használom Androidon. Van szinkronja és ahhoz is van Lastpass beépülő (különböző platformok között fizetős). Plusz elég sok addon van hozzá.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Tav-Csoves #91586 üzenetére
Chrome kicsit régebbi verzió. Android a Google-é, a Chrome Google-é. Telón és gépen is SZERINTEM a legjobb böngésző. A kereső is ügye Google. Kell ennél jobb összhang?
Ha laggol a Playes Chrome (nekem igen, Z3 nem gyenge teló...) akkor leszedsz netről egy régebbi verziót, és nem frissítesz.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #91583 üzenetére
Szerintem Dolphin + Dolphin Lastpass addon.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #90615 üzenetére
Hááát... Kereshetek neked egy programozót, aki ez alapján megcsinálja, de sztem ezt Te is meg tudod tenni.
Az XDA -n találtam egy 2013 -ban indult topikot a témáról. 2016 -os az utolsó bejegyzése és még nem volt olyan jelentkező a project -re, aki megcsinálta volna. -
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #90613 üzenetére
Nézd meg EZT!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Tav-Csoves #90611 üzenetére
Fejlesztői beállítások és ott jobb oldali használat? Asszem ez a neve.
-
válasz
Tav-Csoves #90603 üzenetére
Tényleg érdekes.
Szerintem nincs ilyen, de miért is kellene ilyen program? -
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #81000 üzenetére
A beállításaidban lehet a hiba (pl. megjelenítés, vagy javascript engedélyezés). Az előbb fizetésig elvittem egy Bp - Szeged jegyrendelést Dolphin -nal.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tav-Csoves #80542 üzenetére
-
zseko
veterán
válasz
Tav-Csoves #77119 üzenetére
Van egy másik is
[link]
-
válasz
Tav-Csoves #77119 üzenetére
És tényleg!
De kemény! :D
-
golyós
addikt
válasz
Tav-Csoves #76807 üzenetére
Igaz!
-
darvinya
titán
válasz
Tav-Csoves #76807 üzenetére
3G Watchdog
Másik:
Ez csak akkor van, ha hagyják. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #76746 üzenetére
Mellesleg hozzászólva a gyermeknevelési témához:
Mint leendő tanár kijelenthetem, hogy 8 éves kor után már a társadalom/osztályközösség neveli.
Pont. -
afi0903
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #76226 üzenetére
Nincs változás.
-
Deck
titán
válasz
Tav-Csoves #75850 üzenetére
Nem volt off amit linkeltem mivel egy androidos app és írjak kommentben ia playen az app alá.
-
air
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #75845 üzenetére
De ezt te sem gondolod komolyan, ugye?
Mert akkor te sem vagy sokkal okosabb, mint "azok".
Egyébként én egy csomó szervkereskedőt ismerek.
Mindegyik hentes nagyon rendes ember. -
S e t h
nagyúr
válasz
Az a szomorú hogy egyre többen.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Aha
S egy rendőrségi felhívást miért egy másik minisztérium ír alá?
Police.hu link?http://www.urbanlegends.hu/2013/07/siro-kisgyereket-hasznalnak-csalikent-emberrablok/
-
twine
veterán
válasz
Tav-Csoves #75627 üzenetére
Elvileg ha hosszan nyomod a power gombod, a kikapcsoló menüben meg kellet hogy jelenjen a kiterjesztett asztal opció is...itt tudod ki/be kapcsolni...
Vagy a quicksettingsbe is rakott be kapcsolót...(ha nem, te is be tudod rakni GB alatt)Ha ujraindítás megvolt, és itt ki/be kapcsolod akkor már működnie kell
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #75621 üzenetére
Nova launcherben is eltüntethető egy mozdulatra és ugyanígy vissza is hozható.
-
twine
veterán
válasz
Tav-Csoves #75621 üzenetére
GravityBox/kijelző módosítások/kiterjesztett asztal
Ezen belül kiválasztod, melyik módot szeretnéd...amit írtál, az az immerzív értesítési sáv -
kuksa90
őstag
válasz
Tav-Csoves #75600 üzenetére
Köszönöm.
-
csadi0011
őstag
válasz
Tav-Csoves #75611 üzenetére
Ez eddig is ott volt.
-
teo77
őstag
válasz
Tav-Csoves #75578 üzenetére
Köszi! Sajna, az Odinnal való flash leszedte a gyári recovery-t. :/
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Tav-Csoves #75416 üzenetére
Sajnos hiába váltok betű típust.
-
beg
veterán
válasz
Tav-Csoves #75408 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #75249 üzenetére
Erre valaki?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #75290 üzenetére
Nem töröltek semmit. Egyszerűen túl sok volt a letöltés és a Dropbox letiltotta a hozzáférést. Ha törölve lenne, akkor 404-es hibát dobna, nem 403-ast.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #75290 üzenetére
De miért kéne titkosítani? Milyen szabályt sért? Kizárólag a Felhasználói Szerződést. DE! Az csak akkor lép érvénybe (értsd: vonatkozik rám), ha elindítom az alkalmazást és elfogadom a feltételeket. A telepítéshez, kimásoláshoz és közzétételhez erre nincs szükség. Tehát sem a kimásolásra, sem a közzétételre nem vonatkozik a Felhasználói Szerződés. Csak az követ el jogsértést, aki a feltöltött állomány telepítése és elindítása után rányom az "elfogadom" gombra.
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #75286 üzenetére
Ki törölte és miért?
-
Imi1981
veterán
válasz
Tav-Csoves #75137 üzenetére
Ezer hála ezt észre sem vettem eddig! Kösz
-
törölt tag
válasz
Tav-Csoves #75091 üzenetére
Ha nem téped ki az összes mikrofont a telódból, akkor így is, úgy is lehallgatható minden.
7Sony7:
Én is szeretném megérteni ezeket az összefüggéseket. Nálam az van, hogy vagy az Xposed -től, vagy annak egy moduljától, a telepítése után, kapok egy pár hibaüzenetet a logban és a következő boot után a Dolphin -ban megszűnnek a HTTPS elérések (pl. Google keresés) és a LastPass fiókomba sem tudok belépni. Az Androidos böngészővel és a Firefox betaval "nincs" ez a probléma. Azért az idézőjel, mert egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a Dolphin blokk a hiba és a másik kettő működése a helyes. Ebből nem azt akarom kihozni, hogy lehallgatnak, vagy bármilyen mittudoménminek az áldozata lennék. Csupán azt, hogy ez nem kerek és nagyon szeretném tudni a miértjét. Már több mint egy hónapja olvasgatok, keresgélek, de hálózati pilótaképző nélkül, jelenleg esélytelennek látom.
-
roti86
őstag
válasz
Kipróbálva CM Browser-el. Piros üzenet nuku, ezek szerint biztonságos.
-
beg
veterán
válasz
Nyilvános wifiről is. Mégis sokan azon intézik dolgaikat. Kár ezt ennyire bulvárosan előadni immáron ha jól számolom, kb. hatodszor.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #75089 üzenetére
Imádok veszélyesen élni.
-
roti86
őstag
válasz
Tav-Csoves #75089 üzenetére
Nem látom a listán se a CM se az UC böngészőket, vagy én nézek rosszul valamit? IE, Chrome, Safari, Stock Android és BB böngészőket látok
-
Flind
senior tag
válasz
Tav-Csoves #74876 üzenetére
Eszerint a (desktop) Chrome és az IE is sebezhető.
-
greenmaur
tag
válasz
Tav-Csoves #74002 üzenetére
Köszönöm a választ.
Végülis ha nem problémás alkalmazás akkor maradhat, nem sok vizet zavar. Csak meglepődtem. -
saelin
veterán
válasz
Tav-Csoves #73471 üzenetére
Hát de pont ezt mondom, hogy hiába állítom át a compress mértékét, ugyan úgy nem tömörít semmit.
Itt egy példa:
- 9-es (full) compressel.
- és maga a mappa, ami tömörítve lett.Több eszközön is néztem, több programmal, de egyik sem tömörít semmit. Neten próbáltam utánna nézni hogy miért, de nem találtam semmi infót erről, azért próbálkoztam itt. Ezek szerint itt sem tudja senki az okát.
Nem mintha androidon akarnék fájlokat tömöríteni, csak pont úgy adódótt, hogy a zenéimet kényelmesebb volt most tabon megcsinálni - nem volt kedvem másolgatni - backupba, és akkor vettem észre ezt, hogy egyik app sem tud tömöríteni... kíváncsi lettem. -
Flind
senior tag
válasz
Tav-Csoves #71781 üzenetére
Akkor maximum várni tudok, hátha elérhetővé teszi a Google globálisan is (nem csak nálunk van lezárva). Köszönöm a segítséget!
-
Flind
senior tag
válasz
Tav-Csoves #71776 üzenetére
Köszi, de sajnos rájön a trükkre. Szépen feltelepül, az "üdvözlőképernyő" működik is, de ha a Get Started-re nyomok, meggondolja magát. Pedig megint ment közben a VPN, és a fake GPS is.
-
csmat
senior tag
válasz
Tav-Csoves #71237 üzenetére
"Megvettem" az ingyenes sygic navigációt az amazonon, de telepítés után az írja, hogy csak próbaverzió.
Mit rontottam el? -
Deck
titán
válasz
Tav-Csoves #71241 üzenetére
Én nem tudtam róla! Ezer hálám
-
beg
veterán
válasz
Tav-Csoves #71237 üzenetére
VOLTMÁR
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #71139 üzenetére
UC
-
aelod
veterán
válasz
Tav-Csoves #71085 üzenetére
Chrome nem a legjobb böngető droidra.
-
LonGleY
veterán
válasz
Tav-Csoves #71019 üzenetére
A Play-ről természetesen. Annyi trükk van benne, hogy Firefox-ban nyitom ehhez a linket, mert onnan PNG formátumban letölthető a logó (ez jobb minőségű, mint az újabb Blink motorok alatt használt WEBP). Ezt egy mozdulattal átgenerálom 16*16 pixelesre az Axialis IconWorkshop-pal, és ezt töltöm fel egy segédeszközzel (MyImgur) az imgur.com-ra (és ekkor kerül automatikusan a kép linkje a vágólapra). Igazából pár másodperc az egész. Sok programhoz csinálok ikonokat, ezért van ilyen bevett procedúra a dologra. A linkelt oldalon az Androidos részleg mondjuk már automatikus lesz - ha kész lesz.
-
Jakuu
őstag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #70585 üzenetére
A Sygic is dumál. 7 napig.
-
csaba1203
addikt
válasz
Tav-Csoves #70579 üzenetére
-
teo77
őstag
válasz
Tav-Csoves #70579 üzenetére
Jobb lenne, mint a Sygic?!
Szerk.: ja, bocs! Ingyenes! -
teo77
őstag
válasz
Tav-Csoves #70490 üzenetére
Ha beirod a keresőbe, hogy: top+andoid+apps, kidobja neked,ami kell. Lehetne, de nincs ebben semmi féle gúny, irónia.
-
LonGleY
veterán
válasz
Tav-Csoves #70490 üzenetére
Annak nem lenne sok értelme.
-
LonGleY
veterán
válasz
Tav-Csoves #70469 üzenetére
Mondjuk közben benéztem, nem figyeltem, hogy ez az Android topik, és Windows témában ajánlottam programokat. Nem értem, mi a fenét akarnak az emberek Androidon szerkeszteni. Elég lol. A nyögvenyelés csimborasszója.
-
Jakuu
őstag
válasz
Tav-Csoves #70476 üzenetére
Remelem az jo lesz, esetleg meg probald meg a vidtrim-et, hatha az jobb. Mindenesetre furcsa, hogy az elso app nem fut note 3-n, azert az eleg nagy keszulek mar, de lehet hogy a cucc nagyobb tabletekre van optimalizalva. Ettol fuggetlenul furcsa, hiszen a kepernyo felbontas nagysaga inkabb ami a gatlo tenyezo szokott lenni.
-
Jakuu
őstag
válasz
Tav-Csoves #70471 üzenetére
Pech, majd nezek akkor valamit ami ingyenes azt tudom,hogy az androvid az sajnos fizetos a sima valtozat csak 30 masodperces fajlokat tud csak..
-
LonGleY
veterán
válasz
Tav-Csoves #70466 üzenetére
Képet zenévé? Hangot videóvá? Amúgy...
Freemake Video Converter
Freemake Audio Converter
EZ CD Audio Converter Free
FastStone Image Viewer
IrfanViewA Freemake a videókkal bánik el, de hangot is tud belőlük alakítani, a képnézegetők a képkonvertáláshoz, az audiocuccok meg a hangokhoz előnyösebbek.
-----
Hogy gondoltad a két videó mentését? Mossa egymásra a két képet, vagy mi? o_O
-
paolinho
őstag
válasz
Tav-Csoves #70115 üzenetére
EZT a romot használom, és azt, hogy milyen launcher múködteti, azt nem igazán tudom. De hála Nektek (Neked és Somatomnak) kiprbáktam a Nova launchert, amivel viszont simán sikerült mindent eltávolítanom a képernyőről!
-
air
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #70112 üzenetére
"A GPS rendszer akkor működik ha 3 műholdat lát minimum."
Ez marhaság.
Láthat akár 8-at is, addig amíg nem "kommunikál" velük nem lesz fixed.
Egyébként a pontos térbeli pozícióhoz, ami a magasságot is megadja, 4 kapcsolódó műhold kell. -
scream
veterán
válasz
Tav-Csoves #70112 üzenetére
Vagy akár az a két kör egy ponton is tud találkozini vagy az összesen is, ha már sikerült ennyire ebbe belemenni.
De tudom, köszönöm, hogy a háromszögelés hogyan működik, csak számokat írtam tetszésemnek megfelelően, a példa vázolásához.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #70102 üzenetére
MLM != Piramisjáték
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest