Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
-
eclipse19
senior tag
válasz adrian94 #131594 üzenetére
Persze. Az Android vagy IOS.
De ahhoz a Google-nél vagy az Apple-nél kell dolgozni (esetleg a titkosszolgálatnál, bár ez nem biztos, hogy elég), hogy ezeket a funkciókat használni tudd.A viccet, (ami valószínűleg nem is vicc), félretéve
a FB-ban volt valami "Ismerősök a közelben" funkció, ha jól emlékszem, de ehhez értelem szerűen az kell, hogy az adott személy mobilján legyen FB telepítve, be legyen kapcsolva a helymeghatározás, a FB-nak legyen ahhoz hozzáférése, folyamatos internetkapcsolata legyen, továbbá a FB-ban be legyen kapcsolva ez a funkció. (Persze feltételezve, hogy az illető ott van, ahol a mobilja.)Más appokkal hasonlóképpen.
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
punky10
addikt
válasz adrian94 #126074 üzenetére
Ha tényleg minden nap kérsz értesítést,akkor elég a Google naptárba behúzni a magyar névnapokat,és akkor minden éjjel kapsz egy mailt a holnapi névnapról.Ha csak azokról a névnapokról szeretnél értesülni,amik szerepelnek a telefonkönyvben,akkor a Névnapp alkalmazás megér egy próbát.Régebben legalábbis tudta...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
atike
nagyúr
válasz adrian94 #125806 üzenetére
Vedd fel a legjobb minőségben utána meg fogod mondjuk az Easy Video Cutter nevű programot (ingyenes és nagyon hasznos) és a Compress menüponttal átkódolod a telefonon kisebb felbontásúra és minőségűre. Így megmarad az eredeti jó minőségű változat is és lesz mellette egy akár emailben is elküldhető kezelhetőbb verzió is...
Amúgy tényleg javasolt kis program (akár az összefoglalóba is bekerülhetne) mert ingyenes, nem rak vízjelet a videóba, vágni, tömöríteni nagyon jól lehet vele.
Ez az a program.
...ha meg nincs szükség a jó minőségű felvételre, akkor nyilván az a legegyszerűbb, ha átállítod a rögzítés paramétereit és eleve kicsi lesz...
-
MODERÁTOR
-
Oldman2
veterán
válasz adrian94 #125750 üzenetére
Nézd meg a Birthdays - Reminder, Calendar & Greeting Cards alkalmazást, nemrég lett magyar nyelvű...
Bár a Widget része Android 8.1.0 alatt most épp nem megy (nálam).
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz adrian94 #124442 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Skype tud-e ilyent, de egy Light Flow-val úgy konfigurálod az értesítéseidet, ahogy csak akarod. Szerintem a Skype is benne van az ingyenesben, de ebben nem vagyok biztos (én megvettem anno), ki kell próbálni.
-
Somatom
veterán
válasz adrian94 #119572 üzenetére
Igen, de a SE fizetős. A TotalCommander ingyenes. A külső tárhelyre írás módja minden fájlkezelőnél azonos. Először betallózással meg kell adnod egy elérési utat (célkönyvtárat), mert csak abba írhat (Android korlátozás). Célszerű a külső tárhely gyökérkönyvtárát (vagyis, magát a tárhelyet) kijelölni, mert úgy azon belül bármely könyvtárba írhat. A SE és a TC is kéri, hogy mutass neki egy könyvtárat. Ezt csak azért írtam, hogy ha ez a kérés megjelenik, akkor tudd, hogy miről van szó.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
kovacs65
senior tag
válasz adrian94 #114284 üzenetére
Van olyan verzió, amelyiket át lehet verni a RootCloak-kal. Nálam megy, de frissíteni nem merem.
Egyszer engedtem az újabb telepítését, utána sokat szenvedtem vele míg újra használható lett.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Somatom
veterán
válasz adrian94 #114284 üzenetére
Ez csak tipp, nem teszteltem. Suhide, Chainfire új alkalmazása. A cikk végén linkelve a források.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bozek
nagyúr
válasz adrian94 #112837 üzenetére
Attól függ, hogy van-e valami jelzés, hogy írtak. Elég, ha csak megjelenik egy szám az ikonon. Bizonyos esetekben én a Facebook-tól nem kapok értesítést. Erre oldottam meg AutoTools pluginnal azt, hogy figyeli a Facebook-on megjelenő számot, és ha az nagyobb, mint 0, akkor az automatizáló (nálam a Tasker) küld egy külön értesítést.
-
MODERÁTOR
-
NandorHUN
addikt
válasz adrian94 #110064 üzenetére
Cerberus App tudja ezeket. Van egy külön szekciója ahol "feltételeket" lehet megadni telefon viselkedésére vonatkozólag, feltételhez meg parancsokat. A lista gyakolratilag végtelen WIFI-s csatlakozás, SSID -tól app indulásig bármit megadhatsz. Parancsok közül meg van vagy 50 amit hozzárendelhetsz. (Küldjön sms-t, emailt stb...).
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
beg
veterán
válasz adrian94 #106093 üzenetére
Ha van custom recovery, pl twrp, akkor:
TWRP fájlkezelővel törölni kell néhány fájlt és be fog engedni. Menj a data/system mappába és töröld ezeket: gatekeeper.password.key, gatekeeper.pattern.key, locksettings.db, locksettings.db-shm, locksettings.db-wal
Ha ez nem járható út akkor csak a factory (hard) reset marad. Ennek pont az a lényege, hogy ne tudj csak úgy egy újat csinálni és belépni. Biztonsági ok.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
vadászcsiga
félisten
válasz adrian94 #105769 üzenetére
Hangerőszabályzó tud ilyet.
-
Bozek
nagyúr
válasz adrian94 #105564 üzenetére
Nova beállítások - Alkalmazás- és modultár - Alkalmazástár-csoportok
Ott van egy Mappák fül, azon belül lehet csoportot létrehozni. Utána meg a Tabs-nál kiválasztott fülnél szerkesztéssel be tudod pakolni őket külön fülekre. Ha nincsenek fülek, akkor nem kell, alapból a fő alkalmazáscsoporthoz pakolja.
-
-
Kékes525
félisten
válasz adrian94 #101623 üzenetére
(#101624) Bandi8407: Sunrise Calendar Alternatives and Similar Software - AlternativeTo.net
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
tordaitibi
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
Probert75
addikt
válasz adrian94 #98677 üzenetére
Nézd meg a Pixlr – Free Photo Editor-t. Régen használtam, nem emlékszem tud e ilyet, de próba szerencse.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz adrian94 #97228 üzenetére
Nem ismerem, az xposed modul nálam nagyon gyors.
Videó (több, mint 200 felhasználói + rendszer alkalmazások átgörgetése)#?*@&!
-
Illusion1010
senior tag
válasz adrian94 #83946 üzenetére
Asszem félreértettelek
Esetleg itt?:
(#83952) adrian94 Ez az app van fent? Van 2 féle. Az egyik sima shop, a másik az appstore . Amazon app
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz adrian94 #77691 üzenetére
honnan próbálod kitenni?
beállítások-háttérképek, esetleg saját galéria vagy valami képkezelőből?
nálam ahhoz, hogy rendes képet tegyen ki háttérnek, a QuickPic kell, de a zárképernyő hátteréhez már nem jó, mert torzítja, azt a telefon beállításokból kell kiválasztanom.#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest