- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Edi77 #108379 üzenetére
nem értem, hogy működik ez, az app/alkalmazás egy szoftver, ha a telefonodban nincs egy erre használható szenzor, akkor hiába fogod mérés közben a telefont, a műanyag/fém/üveg hátlap nem fogja érzékelni a vérnyomásod.
tedd egy plüss maci "kezébe" a telefonod és indítsd el a mérést, ha macinak lesz normál közeli vérnyomása, fogj gyanút hogy kamu az egész.
-
beg
veterán
e-robotban meg lehet oldani, mást most így hirtelen nem ismerek. Nem olyan bonyolult mint ahogy kinéz és ezen kívül ezer mást is tudsz vele automatizálni ha belelendülsz.
-
zeon.hu
nagyúr
Akkor zooper, egész oldalas widget is készíthető.
Viszont tanulni kell, sokat tud, de itt lehet kérdezni. -
zeon.hu
nagyúr
Buzz launcher emlékeim szerint tud ilyet.
Vagy Zooper widget, ezzel ugyan widget lesz, de mást is bele tudsz tenni, nem csak képet. -
Dottore
addikt
-
-
hatpersze
tag
Próbáld meg a hálózatválasztás beállításoknál a preferáltat átállítani mondjuk 2g/3g automatikusra (gsm/wcdma), mert lehet állandóan keresgéli a 4g-t (lte), nézd meg a wifi beállításokat, nfc-t, ne menjenek automatikusan ha nem használod, és a tartózkodási hely alatt is vedd vissza energiatakarékos módra (vagy kapcsold ki ha nem használod) a beállítást. Ha ezek sem segítenek, az energiafelhasználásnál nézd meg mi fogyaszt legtöbbet. Szerintem indulásra kb ennyi...
-
Fall-N
veterán
Ezt mind tudja a Nova is.
Közben eszembe jutott mi hiányzik még az Apex mind a Solo Launcherből, a widget átfedés. Na meg a Lollipop animációk. (Például az app drawer ikon animálva átalakul a programtárrá.)
Egyébként az Apex még jó, de a Solo nem követi azt a minimálisra irányt, így van benne fölös dolog. Se a memória tisztító sem egyéb más nem kell egy launcherbe. Ez volt a GO-val is a gond. Hízott a sok bloatwaretől frissítéstől frissítésre.
-
7Sony7
addikt
Attól is függ, milyen naptár appot használsz. Ha jól emlékszem, több is alapból hozzáad a feljegyzéshez 00:00 percre egy riasztási időpontot, viszont alpból úgy vannak beállítva, hogy " jelzés 10 perccel előtte." Ezért csörömpöl neked 23:50 kor. Ahogy megírod a feljegyzést, görgess lentebb, és töröld az értesítési időpontot, vagy írd át pl:10:00 ra.
-
petipetya
nagyúr
A Google Naptár nagyon durva lett, már régóta vártam. Vicces hogy meg van vásárolva a Today Calendar Pro és a Business Calendar Pro, is:
- De amíg a Today nagyon bejön külsőleg, sajnos mindig volt valami stikli ami nem tetszett. Ha jól emlékszem, akkor x napon álltam, rámentem y napra és hozzáadtam egy új eseményt, majd utána nem azt csinálta amit akartam. Már nem tudom mi volt az, de idegesítő dolog volt.
- A Business az eddigi legjobb funkciókkal bíró naptár, amivel eddig találkoztam. Ám sajnos bűn ronda és így nem használom.Ezekkel szemben a gugli naptár sosem hagyott cserben a maga faék egyszerűségével és piszok jól néz ki. Örülök neki, hogy most kapott pár új funkciót és egy remek kinézetet is.
-
LonGleY
veterán
A linkelt cikk jól kifejti, igaz, angolul. Nekem egyszerűen a widget rész jobban tetszett, meg a Facebook integráció is jó, mutatja szépen azokat eseményeket, amiken részt veszek. Pontosabban nem tudom körülírni (hetekkel ezelőtt hasonlítottam össze őket és nem is emlékszem az apróságokra), szerintem érdemes e kettőt kipróbálni. Az UpTo biztosan tud magyarul is, a Sunrise-ra nem emlékszem. Érdekesség, hogy mindkettő iOS-ről származik.
Előtte a Business Calendar-t használtam (widget kijelzésben az volt a legszimpatikusabb), de a hibái és az összeszedetlensége kiidegelt.
-
Dottore
addikt
Innen nyugodtan letöltheted. Ha nem tetszik egyszerűen törlöd.
-
7Sony7
addikt
Az is egy lehetőség, de akkor nem 98% lenne a deep sleep a telómon. Ez két különböző probléma szerintem. Neked mennyit merült mennyi idő alatt? Nálam ha beragad valami, 15-20% ot merül 5-7 óra alatt. (nem emlékszem pontosan). Ha valami pörgeti a procit, akkor szerintem gyorsabban merül.
-
-
tomy86
addikt
Szerintem a DiskDiggerről volt szó. Root kell hozzá. Nem próbáltam - én is csak itt olvastam róla valamelyik topikban - úgyhogy nincs vele tapasztalatom.
(#62351) gzbotii: én sem igazán értem, de az ő dolguk. Én WPS-t (leánykori nevén Kingsoft Office-t) használok, ha nagy ritkán szükségem van ilyesmire telefonon.
-
Dottore
addikt
Igen mert egy alkalmazásnak lehetnek háttérben szolgáltatásai, ami mondjuk wifinél pont meghívja az adott programot. Ezzel pompásan meg lehet nézni (tiltani is), hogy milyen szolgáltatásokat futtatnak egyes appok.
Greenify. Dettó úgy vagyok ahogy LonGleY. Taskerhez van egy TaskKill kiegészítés, azzal ha valamit kell, pl. játék, ilyenek, sima ügy kilőni a memóriából. Még mielőtt valaki megjegyzi, hogy nem ugyanaz mint fagyasztani, így igaz, nem ugyanaz, de a lényeg igen.
-
xSide
őstag
'Gyári' visszaállítást követően nekem maradt (G2).
Amit már rendszer-ben piszkálunk arra tér vissza.
A valóban rendszer appok frissítéseit system-be integráltam (Link2SD-vel), kicseréltem a hangokat. Preload mappa tartalmát ürítettem a szükségtelen nem rendszer appok újra telepítése miatt.
Gyári nem piszkált rom az LG frissítő pc alkalmazásssal visszarakható, ekkor kell újra root-olnom. -
zeorsdfd
senior tag
Én komolyan rengeteg ilyen progit próbáltam, teszteltem, elemeztem. Nos, megtaláltam a legjobb megoldást, több éve használom és most közzé is teszem.
Radikálisan növeli az akkuélettartamot! Ingyenes! Nem fut a háttérben, nem foglal helyet! Gyorsan indul, akár fél mp alatt is maximális teljesítménnyel működik. Az összes "battery saver jellegű app" rajongóinak ezt ajánlom.
Íme. -
atillaahun
veterán
G > quickoffice apk > első találat
-
-
atillaahun
veterán
/system/media/audio/ringtones alatt vannak a gyári csengőhangok általában ha nem valami múlt századi droid-ról van szó.
ES Explorer-rel pl. könnyen hozzáférhető.
Egyébként a hangerő gyárihoz képesti több lépcsős szabályozásával én még csak custom rom alatt találkoztam, nem tudom egy sima program root nélkül képes-e ezt állítani, úgyhogy szerintem is Longley javaslata a legegyszerűbb.
-
LonGleY
veterán
Hát, tudni kell, hogy a készüléken hol találhatók, de az is lehet, hogy nem hozzáférhetők. Esetleg külön megvan valahol, majd rákeresek. Így találtam meg az első HTC One hangjait is, amiket azóta használok, mert jobban szólnak a One V sajátjainál). Itt a pakk: HTC One Sounds.zip
Visszafele annyit tudok, hogy - legalábbis a HTC-men - az SD kártya gyökérkönyvtárába kell pakolni a hangokat (Alarms, Notifications és Ringtones nevű mappákba), hogy a beállítások is felismerjék.
-
LonGleY
veterán
szkennelés: Ahogy olvasom, mindegyik tud mindenféle felhőbe menteni. A használhatóságukról nincs tapasztalatom.
hangerő: Majd lehet rámcáfolnak, de szerintem egy progi ezen nem segít. Ezért javasoltam azt, hogy ha megvannak a gyári csörgések, halkítok a fájlokon egyet. Azokat visszapakolva már moderáltabb hangerőn szólalnának meg, talán pont a kellő mértékre beállítható módon.
De lehet, hogy root nélkül ez csak úgy megvalósítható, ha valaki lesz oly kedves és egy ZIP-ben elküldi az adott készülék hangjelzéseit. Abban az esetben a visszaút már könnyebb, mert - ha nem is sikerül a megfelelő gyári mappába pakolni őket, hogy a szokásos menüből kiválaszthatók legyenek - az Androidnál nincs olyan megkötés, hogy miket választhatsz ki csörgésnek.
-
LonGleY
veterán
Lehet, első körben én sem tudnám szűkíteni a listát, inkább gyűjtök... Amúgy mi a cél?
CamScanner +
CamScanner License
Mobile Doc Scanner Lite |
Mobile Doc Scanner
Droid Scan Lite |
Droid Scan Pro PDF
A hangerőnél megoldás lehet az is, ha a hanganyagot PC-n egy fokkal halkabbra szerkeszted Audacity-vel, így egy kicsit finomabban állíthatod a hangerejét (ebben tudok segíteni, ha megtalálod a hangfájlt és át tudod küldeni).
-
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
Hogy kell elképzelni a "pontos helyet"? Mi funkciója, és milyen formában adod meg?
És aki már próbálta, a Keep-ben ez hogy működik? Esetleg kooperál a térképben elmentett pontokkal, vagy csak városokat lehet megadni a helyalapú értesítéshez? Már ha van net persze, mert anélkül keresni sem lehet...
-
LonGleY
veterán
Az Allshare play az a Samsung felhő-szolgáltatása, minden bizonnyal gyakható. Ahogy a Facebook maradék is (bár ez utóbbi lehet, hogy jól jöhet egy esetleges megosztáshoz, nem tudom).
De ha alapból nem nyílnak meg rendszerindulás után vagy néha a háttérben, akkor nem nagyon kell velük foglalkozni. Pontosabban a konkrét készülék - legalábbis márka - tulajok tudnák megmondani, hogy mi mire való.
-
LonGleY
veterán
Attól függ, mit csomagoltak a kütyüdre, és milyen saját szolgáltatásai, appjai vannak. Még a gyári e-mail kliens és zenelejátszó is tiltható, ha mást használsz helyettük (én pl. PlayerPro-zom és Gmail-ezek). A HTC-men pl. ezek estek az eddig említetteken kívül a tiltás áldozatává még: 7digital, Twitter, Facebook, Flickr, Google Csevegő (Talk), Hangrögzítő (helyette Hi-Q MP3 Voice Recorder-t használok), Hírek és időjárás, HTC fiók, Skydrive, MyTask - gTask, Picasa, SoundHound, Számológép (helyette: RealCalc), TalkBack, TuneIn Radio. És még pár gyári widget, illetve HTC-vonatkozás..
De ami lényegesebb, hogy megnézd néha egy task manager-ben, hogy mik azok, amik a háttérben duruzsolnak, és ténylegesen ébresztik a készüléket (ez utóbbit az előbb említett Wakelock Detector-al állapíthatod meg). Ezek közt lehet lesz még olyan, amit érdemes tiltani.
-
LonGleY
veterán
A Google+-t én is letiltottam. Semmit, az csak a kliens. Ilyenkor az nem lesz látható többé a programtárban, a megosztási lehetőségek közt, és nem akar majd a háttérben frissíteni.
A Google cuccok közül én még a "keresést" és a térképet is tiltottam. Értelemszerűen ezek is eltűntek. Ha van egyéb kérdéses darab, kérdezz rá nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest