- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Valaki tud segíteni? Cerberus-al van bajom. Egy ideig látta 2 készülékemet a 3.-at nem, és ezt soha nem fogom megérteni. Most már egyiket se találja, csak azt írja Nem tud kapcsolatot teremteni a készülékkel. Van wifi, gps bekapcsolva, van adatforgalom. Android eszközkezelő látja a készülékeket, az egyik telefonom MIUI, annak is van ilyen szolgáltatása és látja a készüléket, csak éppen a fizetős app nem látja. Egyfolytában a support hülye leveleket írogat, hogy sms-el vezéreljem, nem képesek felfogni, hogy az sms funkciójuk soha nem működött, mert mindegyik készülék sima sms-ként kezelte. Valakinek volt már ilyen baja, amit valahogy megoldott?
-
dzsidzsas
tag
válasz
KurtCobain #66324 üzenetére
Szia! Köszi. Xiaomi Note-nál működött, de sajnos a Huawey 530y-nál nem. Azt csak akkor látja, ha felhívom a telefont és akkor nézek rá, és csak addig tart még hívom.
-
dzsidzsas
tag
Valaki használja a Cerberus appot? Mert én három készülékre is feltettem és fizettem is érte, de hiába van adatforgalom bekapcsolva, GPS bekapcsolva, vagy wifi, mindig azt írja ki, hogy Nem tudok kapcsolatbalépni a készülékkel. Hát ez így eléggé használhatatlan..., és látom másoknak is van ilyen baja. De nem válaszolnak a problemre a fejlesztők. Van aki ezt már megoldotta?
-
dzsidzsas
tag
válasz
St3ven #49974 üzenetére
Én ezt használom: Sleep as Android, 15 napig ingyenes, utána megveheted, ha tetszik.
-
dzsidzsas
tag
Nem biztos hogy ide tartozik, de ebben ebben tud valaki segíteni.
-
dzsidzsas
tag
válasz
tomy86 #35475 üzenetére
Na ezzel értek egyet. Akkor ezt is kerüljétek mint egy leprást:Glory of Generals, ez is olyan.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Hungarikum87 #31422 üzenetére
Zoner Antivírust használom, kicsi, alig foglal memóriát. Nálam már egy csomó dual/trial telepítős, Playről való programot fogott meg.
-
dzsidzsas
tag
Én ezzel egyet értek, messzemenően. De, a felhasználok kb: 80%-nak, fogalma sincs mit telepit, hogy is működik a telefon, tablet. Ők csak felhasználok. Nem ért hozzá, így kénytelen megbízni a Playben, hogy ott megfelelő programokat kap és nem vírusokat. Ezt kell megérteni és nem jelzőkkel illetni őket.
-
dzsidzsas
tag
válasz
fatal` #31116 üzenetére
Ez, nem megfelelő hozzáállás volt, nem mindenki olyan nagy zseni, mint .. na mindegy. A Play tele van olyan ígéretesnek tűnő programmal ami az adott problémára megoldást nyújt, majd amikor letöltöd, rögtön telepít 2-3 másik általad nem kért programot, ez is egy fajta vírus. Zoner AntiVirust használok, eddig az összes ilyet megfogta.
-
dzsidzsas
tag
Egy olyan programot keresek, ahol a térképen megjegyzéseket tehetek magamnak, vagy barátaimnak egy helyről. Ne csak lájkolhassam a helyet, meg csillagozhassam. Pont az a lényeg, hogy oda írhassam pl.:sz@r volt a kaja ide se jövök többet.
Köszi a segítséget -
dzsidzsas
tag
Valaki találkozott már ilyennel?:
Van egy játék a Google Playen amit meg akartam venni régóta, de nem volt kompatibilis a tabommal, amit máig se értek. Laptomon böngészve megint megtaláltam a játékot és taddam kompatibilis, leellenőrizve, a tabom van megjelölve. Tabot bekapcsoltam, gyorsan be az áruházban: nem kompatibilis az eszközzel. Akkor most hogy is van??? Vegyem, ne vegyem? Lehúzás? Mintha más is írt volna már ilyet az új felületre, csak nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged