Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerigő
tag
Visszaraktam a Good Lock-ot. Az általad ajánlott modult "nyüstölöm", és egyre jobban tetszik, ahogy "tuningolok"... köszi az ajánlást!
Egy dolgot sehogy sem tudok (nem ezzel) megoldani: Nova L. "eltünteti" az értesítési sávot, de csak a Home Screen-en. Ha appot, vagy beállításokat stb. indítok már nem tűnik el a sáv. Levettem majdnem minden ikont, de az óra ill. akkutöltöttség jó ha van, csak ne mutassa állandóan, hanem pl. úgy mint a Nova Home Screen-jén lehúzható lenne jó... -
WhiteWalker
nagyúr
Hát én már eret vágok
Letöröltem a Vanced Manageren keresztül a ReVanced appot , majd onnan vissza raktam , de olyan mintha a YouTube appot rakta volna fel
Most el sem indul és az ikonja is YT
Letöröltem ismét a Manageren keresztül és onnan felraktam a ReVanced Extendet. Az hibátlan felment és működik.
Ki érti ezt?( bár ez a kis ikon itt sincs a csúszkán)
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Úgy lenne a jó, hogy ha úgy érzékelné a képeket az új telón, mintha azzal készültek volna. Lehet hülyeség. Úgy értem, h pl most átküldtem őket bluetooth-on és a bluetooth mappában vannak, nem a "kamera" mappában. Több teló is van, és jó lenne, ha összetudnám fésülni a képeket egy telefonon.
-
HoTaZo
addikt
Kipróbáltam a MetaTube-t, lányom Xiaomiján az fut, hibátlanul. Az is csak "karikázott". A TubeMate is. Végül, a New Pipe-ot telepítettem, az reklám nélkül játsza le a videókat és megy más alkalmazások felett és zárképernyővel is.
Ennyi nekem elég.
Másnak biztos jó a Vanced, nekem nem jött be.
Ha a saját ikonjával indítottam, akkor is csak karikázott. Nem, nem tévesztettem össze a két alkalmazást.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Én se gondoltam használni, de ha már ennyire belelendültem a beállításokba, gondoltam belenézek. Meg is találtam, hogy a kuka melletti ikon való a megnyitására, lefuttattam a bejelentkezést, de azóta nem lép tovább. Érzéketlen a "Bejelentkezés" gomb, csak az eszközön lévő fájlokat tudom kiválasztani.
Köszi, ezeket meglesem.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
lomposfarkas
tag
Nem, konkrétan az Osmandon belül nem tudom kikapcsolni a gps vételt (ahogy lehet az Oruxon meg a Locuson) magyarul, ha csak bogarászni szeretném a térképet, akkor is szopja az akkut a gps vétel. De igazából csak kicsit bassza a csőröm, mert alapvetően az Oruxot használom kirándulni.
-
Jumbozorz
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Wolfskin
őstag
Woow és ez még a régi, a vírus előtti dizájn!!! Mester, hogy csinálod? Lehet, hogy a régi verziók immunisak?
@Dr.NX
Amúgy most megint jó at operán is. Bár amióta a skynet elfoglalta facét, ez óránként változik[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
jurzsolt
tag
Nem ez az? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muglife.muglife&hl=en_US
Most telepítettem.[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
Azzal lehet úgy szöveget másolni, mikor bemásolom a dokumentumokba, hogy a szöveg struktúrája olyan legyen mint az A4-es lapon? Most úgy néz ki a dokumentumban mindent benne van. De egy nagy tömb az egész szöveg. Ezt még szerkeszteni kell hogy átlátható legyen, ahogy a papíron volt.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Igen, a fájlkezelőből elindul, bár mondjuk a Jet aduio azonnal le is áll...
Jó az lenne, ha a lejátszóból lehetne közvetlenül elindítani.
Lehet ezt a Power AMP-t megnézem, mert egyszerűbb így nekem pendrev-ozni, bár ha nem lesz más, akkor megy a zene a telefonra. illetve sajnálom magát a Jet aduio-t is, nagy Cowon fan vagyok. Kár lenne ,ha le kellene cserélni.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Keresem még, de egyelőre nem találom az usb opciót. Természetesen OTG képes a készülék (Xiaomi MI A1).
Azért pendrive-on van, mert ezt könnyen tudom más eszközökhöz is csatlakoztatni.
milyen lejátszót használsz?Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
kaciokos
őstag
Total Commander is tud ilyet, de más lehetőségről még nem hallottam, mint erre alkalmas file kezelőn keresztül, szerintem ha van is, akkor is sokkal macerásabb, mint feltelepíteni a TC-t.
Lehet, hogy te a beépített file-kezelőt szereted, használhatod is, legfeljebb erre a műveletre ott lesz mellette a TC. Sajnos nálam is van olyan, hogy egy adott feladatra több alkalmazást tartok a telefonon, mert mindegyikből hiányzik valami, ami nekem fontos, de ezzel együtt lehet élni.
-
oba
addikt
Blackplayer -t használok zenelejátszásra. De most hogy mondod, egyszer-kétszer már láttam randomszerű értesítést ettől a zenelejátszótól, olyankor, amikor nem is futott, nem szólt a zene. Szóval most letiltottam az értesítéseit teljesen. Meglátjuk. Viszont ettől függetlenül jó lenne egy app ami root nélkül tud (screen)wakelockot detektálni.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
addikt
Fel tettem egy beta verziót, most már működik! 😁
Ettől függetlenül nem értem a dolgot.oba
Poweramp zene lejátszóval volt hasonló gondom, véletlenszerűen felébresztette a kijelzőt Android 10-en. A zenelejátszó beállításokban szabályoztam valamit, de nem tudom, hogy mit, de már nem csinálja.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Krystal_s
addikt
Ez a töltéshang nálam be van kapcsolva. Akkor ad hangot, amikor töltőre teszem és amikor leveszem. Azt nem jelzi, ha végzett.
"In Android 8.0 had the option to "sound when battery is charged", but when updating to Android 9.0, that option apparently disappeared"
"That is correct, The option that enables the phone to play a sound when battery is fully charged has been removed from the Accessibility-tab in Xperia phones and does not exist in Android Pie." -
egykori
őstag
Köszönöm, ez sajnos akkor jutott eszembe, amikor már visszapakolgattam mindent.
Viszont a dolog nem világos, mitől történhetett ez meg, amikor nem nyúltam hozzá kb. két órán keresztül a telefonhoz? Kikapcsoláskor még minden rendben volt. Arra gyanakodtam, hogy a MIUI rendszer a háttérben csinált valamit, mert sem a Nova, sem az ikonpakk nem frissült.
-
-
kiraly.andra
aktív tag
Én számítógépen írom a leveleket, te mobilon csináltad (társítás = megosztás?), de az eredmény szempontjából ez jelenleg szerintem mindegy. Esetedben a fogadó oldalon az Opera van hozzárendelve a HTTP kezeléséhez, az én esetemben valami más.
Azóta tovább ástam, és egyértelmű, hogy a "Drive PDF Viewer" nyitotta meg nálam (és talán a címzettjeimnél is) a levélben lévő linket. Mivel ilyen nevű alkalmazás nincs(!) a telefonomon, a Drive-nál töröltem a társításokat, és utána már rákérdez a Gmail, hogy mivel mutassa. Ha ekkor azt mondom, hogy a Chrome, akkor a böngészőben jön a Dropbox webes felülete, és ott a fájl.
Ettől még persze ott a hiba a rendszerben, és a társítások törlése már simán az a kategória, amit az 1.0-ás felhasználó nem tud megcsinálni. De miért is kellene, ha egyszer a Drive PDF Viewer nyilván arra való, hogy PDF fájlokat jelenítsen meg. Ha az első alkalommal jön a kérdés, sok esetben nem könnyű választani, mert általában nem látszik, mi is az aktuális feladat. A levélben az látszik, hogy Dropbox PDF: ezt mivel jobb megmutatni, egy PDF kezelővel vagy egy böngészővel? Én az elsőt választottam, vélhetően nem vagyok egyedül.
:a:
-
Fall-N
veterán
Nem ugyanaz a kettő. Az összes kínai gyártó hardvert és szoftvert ad, így több pénzt tud ebből szerezni. De egy cég, ami csak szoftver fejlesztéssel foglalkozik és ingyen szoftvert ad és még reklám sincs benne az szerinted miből él? Persze, hogy az adatokból és a böngészési szokásaidból. Ezt adják el anonim módon reklámcégeknek jobbik esetben. Rosszabbik esetben mennek vele az adataid is (nem nem a bankkártyás adataid és nem a telefonszámokra gondoltam mielőtt megint előkerül a téma).
-
junior11
veterán
Én is használtam jópárszor, vannak hasznos funkciói is a Chrome-mal szemben, viszont nálam számít a Google szinkronizációja a géppel, tartaléknak maradt a Brave, ami még jobban blokkolja a reklámot és a nyomkövetést, mint az Opera, de mégjobb az Adguard, tény, hogy a Brave szintén kevésbé testreszabható, szerintem a beváltak közül ma már nem lehet nagyon félre lépni, van választék, kinek mi tetszik.
Ami még a próbálgatások során feltűnt, hogy a Brave és az Opera (valamint az új Firefox preview is) mellett kevésbé melegedett a telefon és jobb volt egy kicsit az üzemidő is, mint a Chrome esetében.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
MODERÁTOR
"de a környezet károsító láblenyomata sokkal rombolóbb mint az iPhoné."
Ez tetszik. Jót röhögtem rajta!
Kivéve, persze, ha másként használjuk, mint a videóban mutatott módok, mert akkor lehet, hogy a szuper iPhone környezetkárosító láblenyomata lesz sokkal rombolóbb, mint a gagyi Huawei esetében.Ja, ez itt off.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
crok
Topikgazda
Ezért nem értem én pl. hogy miért mérvadó a SoT sok-sok-sok ember fejében (pláne análkül hogy tudnád mit csinált vele a felhasználó míg ment a kijelző), Telegramon annyiszor jön velem szemben a dolog hogy írtam egy Telegra.ph cikket erről mert már untam állandóan leírni a sok indiainak és már csak linkelem.. De magyarul is írtam már párszor.. pl. itt, szét is linkeltem még vagy 8 hozzászólásommal.
Androidon pont ilyen még a free RAM hajkurászás.. aztán mindent kilövögetés, aztán jön a csodálkozópikacsuarc mikor elmagyarázod, hogy ha állandóan full újra be kell tölteni amindent az app működéséhez a RAM-ba az bizony idő, az bizony UX-ben azt jelenti hogy az app ikonjára bökés után várni kell.. "lagggol" már megint ez a s.*r Android.. vagy lehet hogy csak meg kéne tanulni használni és hagyni hogy a kernel csinálja amire ki lett találva? És szépen hagyni cache-ben (ami nem elveszett RAM! Egyébként a Telegra.ph linken erről is írtam).. És nem az Eclair meg Doughnut idejéből megmaradt mítoszokat élni hagyni.. mert nagyjából már az is hülyeség volt, nagyon szépen és gyorsan kinőtte ezt a betegséget. De ha azt mondom autó motorolaj viszkozitás: dettól.. lehet még sorolni..
Amúgy most a Redmi Note 4 (Snapdragon) készülékem hétfőn reggel 7:30-kor vettem le töltőről, a képernyő 4 órát volt eddig bekapcsolt állapotban (SoT) és most 42%-on áll az akku. Jelent ez bármit? Nem, amíg nem tudatom hogy hogy és milyen körülmények közt használom a készüléket...
Inkább offba is teszem mert off.. sorry. De ki akartam írni magamból : D
-
SimonJanos
aktív tag
Teljesen igazad van, már "sosem SMS-ezem", nincs is korlátlan (a tarifámban), nem éri meg, idejemúlt és pl. iPhone ingyenes ott meg akkor korlátlan... kivételesen kell most ez - ügyféllel SMS-ezni kell és kész. Pont a dőlt karakterek kellettek - igen, múlt idő mert megírtam JS szépen az egészet
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
K.Andras.Vfx
tag
8.1 van nekem, és most az automatic call recordert használom csináltam is pár tesztet müxik szépen, automatikusan felvesz minden beszélgetést...
Azért kérdeztem hátha találok jobbat mint az eddigiek, ebben az automatic-ban csak a reklámok zavarnak, viszont marha kényelmes, hogy nem kell nyomkodni semmit automatán veszi.
-
pube111
senior tag
-
Ghoosty
őstag
Minimális spam-et kapok, telemarketinggel már évek óta nem kerestek, a reklámok totál random jelennek meg, ha egyáltalán megjelenik szóval vagy leszarnak vagy egész jól csinálom. Zavarosban nem halászok, sosem tettem, de attól még nem akarom kirakatba rakni az életem.
Azzal is tiszában vagyok, ha valaki engem akar, az meg fog találni, de ha valakinek mindegy, csak legyen valaki, az meg jó eséllyel el fog kerülni. -
kenwood
veterán
Egyebkent a nagy testver nelkul a mai vilag elkepzelhetetlen lenne.
Nem tudom,ki emlekszik meg a google kereso elotti idoszakra?
Altavista meg a tobbi hasznalhatatlan szemet.
Beirtal egy kulcsszot,es talan az otodik oldalon jott egy valamennyire relevans talalat.
Szerintem baromi kenyelmes, hogy a google es a youtube is talcan kinalja neked nem csak a reklamokat,de azt is,amire valoban szukseged van. Fokent erre van az adatgyujtes (meg nyilvan a jobban mukodo celzott reklamokra is)
Nagyon jo pelda erre, hogy elobb tudja a google,hogy influenza jarvany indul egy regioban,mint az illetekesek,pusztan abbol, hogy hirtelen sokkal tobben kezdtek el a neocitran kulcsszora rakeresni a kornyekenNyilvan hosszutavon ez veszelyes is lehet,de kicsiben nem az,mert ezek a cegek belebuknanak abba,ha apropenzert eladnak telemarketinges cegnek az adataidat.
Meg azzal is tobb millio usert veszitenenk, ha segitenenek a rendoroknek mondjuk az autotolvajok,betorok elkapasaban. (a torvenytisztelo polgarok bizalma is radikalisan csokkenne irantuk ezutan)
Mas ligaban jatszanak ok,nem sullyednek le erre a szitnre.Vannak azert dolgok,amikre figyelni kell.
Peldaul a fonokomnek is van viberje, igy ha mondjuk berakok egy olyan profilkepet oda,amin rozsaszin tangaban krobacsolom magam, akkor ... a fonokom jot rohogne rajta,mert jo arc, de ez nem minden cegnel fer bele.
Vagy mondjuk amikor betegallomanyban vagy,es kipostolsz egy kepet egy jol sikerult randirol, akkor azt tuti,valamelyik kollegad elkuldi a gorenak. Na ilyen volt konkretan nalunk,es ennek mar egy jofej fonok se orul
En egyetlen kollegamat se vettem fel facebookra,es a valodi vezeteknevemet sem adtam meg, a hasonlo szituk kivedese erdekeben.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ElektrikusDE
senior tag
*NOTICE*
Snaptube is not on Google Play due to Google’s Policy which prohibits YouTube downloading apps for copyright concern.“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
-
andrás47
senior tag
Szia ! Köszönöm válaszod, abban segítenél akkor honnan és hogyan tudom letölteni, ha nincs fent, ha lehet linkekkel támogatva, mert mint írtam kezdő, és nem hozzá értő vagyok. Köszönöm
Illetve olyat találtam, hogy Snaptu tube ez nem ugyanaz, mint amit írtál ?[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Nem. Az egy phone manager progi, amit senki sem kért. Még ha található is benne ilyen sticker, egy sima jegyzetelőprogi helyett nem kéne totál irreleváns appokat ajánlani. Különben is már írták a Keep-et, ami tökéletes válasz, ráadásul a weboldalon keresztül PC-ről is szerkeszthető, ami hasznos lehet.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest