Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Speeedfire
félisten
Ezt ismerem a régi sense-ből is, de ez egy csomó más dolgot is csinál. Viszont most jövök rá, hogy van alvó mód is, ami valami miatt nem megy. Elvileg az ugyan az, mint amit lentebb is írták. Ha hosszabb ideig nem használja semmi sem a netet, akkor magától kikapcsolja a mobilnetet is.
-
törölt tag
Az érintésemulációnak is háromféle módja van. Az alacsony szintű a sendevent. Aztán az input tap x y. Ezek rootot igényelnek. De van egy olyan trükk, hogy floating filtert húznak a felületre és ezen keresztül történik az emuláció. Ilyet használ pl. az Auto Input. Ez megy root nélkül is. Hátránya, hogy más floating felületre nem tud érintést emulálni. De, pl. a home -on levő parancsikonra igen.
-
törölt tag
Szerintem hálózati korlátozással nem menne. Érintésemulációval próbálkoztam és működőképesnek tűnik, bár nem túl elegáns megoldás. Van egy Autoinput nevű Tasker beépülő, ami elvileg root nélkül is tud érintésemulációt. Ha jól értelmeztem a működését, akkor egy átlátszó, floating filtert képez a teljes képernyőre és ezen keresztül hajtja végre az emulációt. Csináltam egy próbát. Automatizáltan behívtam a Play kliens, beállítások activity -jét, Autoinput emulációval kikapcsoltam az automatikus frissítést, majd kiléptem.
-
unravel
őstag
"Megnyitottad a Buzybox-ot és mindent rendesen felrakott a smart install és az összes tool instalálása zöld?"
Nem.
rootolt android 4.4.2 + supersu
Megnyitottam a Busyboxot
Vártam a Smart Installra (de az csak a Proban elérhető?
) [link]
Ráböktem az Installra és ott van felül hogy Busybox v1.23.2 Stericson is installed. Van ami zöld lett és van ami nem. [link] -- [link]
Rámentem a Viperre és nem engedi telepíteni a drivert.
Most csinálnék először ilyet? Mi a baj? Kérlek segíts(etek)!
-
törölt tag
Mármint, hogy pl. root ellenére sem tudok OS alól írni a system -be? Nem hiszem, hogy az ilyen problémából adódna. Sztem az egyértelműen SELinux blokkolás, amit init.d -be rakott script -tel sem tudok deaktiválni. Ez is egy ismert probléma, az init.rc -ben kéne hozzá módosítani. De, sztem nem az lenne az egyetlen, mert a build.prop -ban is látok SELinux -ra utaló bejegyzést. Én csak egy poweruser vagyok, nem programozó. Ez már sok nekem, meghaladja a tudásomat és az energiámat. Nagy pánik nincs, mert recovery -ből tudok írni a system -be. A CIFS -t meg buktam. Ennyi. Tudni kell megalkudni, az ember legyen tisztában a korlátaival.
-
törölt tag
A screenshotokból nem derül ki, hogy a statusbaron is megjelenne vmi. Csak a lehúzott rolón mutatja. Amire mi gondoltunk, az a hálózatmód mellett jeleníti meg a pillanatnyi értéket. Lehet állítani, hogy a le, vagy feltöltésit, vagy mindkettőt mutassa. Küszöbértéket is meg lehet adni, hogy csak az anmál nagyobb értéknél jelenjen meg (nálam is így van, hogy ne állandóan használjon erőforrást a frissítéshez).
-
air
nagyúr
A két dolog közt nincs ok-okozati összefüggés.
Hogy a fw frissítés előtt nem tudta, utána pedig igen, véletlenül sem jelenti azt, hogy semmiféle hw nem szükséges a dologhoz.
Ha pedig nincs benne semmi "okosság", akkor az azt jelenti, hogy kikapcsolt állapotban sincs kikapcsolva a készülék, csupán kijelző és GSM rádió nélkül fut a kernel. -
darvinya
titán
-
-
aprokaroka87
nagyúr
hát pl az mx player támogatja sw kódolás esetén a max 8 magot.
de gondolom azt az adott formátumnak is támogatnia kell
az én telefonom pl sw-vel a youtube-os 720p mp4 videót kb 90%-os sebbeséggel játsza le.
pedig ez 2 magos arm cortex a7 cpu
viszont a 720p webm-el már van gondja...keményen -
törölt tag
Hogy őszinte legyek, nem szoktam HW dekódolást használni. SW -vel kevesebb a kompatibilitási probléma (pl. kép/hang szinkron). Többnyire miniPC -n nézek filmet, AML S802 -őn. 4x2GHz és röhögve viszi az egyszerűbb fullHD -kat is. Igaz, ott az akkuidő nem létező szempont, ami miatt telón érdemesebb a HW dekódolást használni.
-
-
Bozek
nagyúr
Azért nem teljesen lehetetlen. Az AutoInput tudja ezt a funkciót, hogy letilt minden gombot (kivéve a Power-t), érintést, stb. Utána hosszan kell a gombra nyomni, majd elvileg dupla katt kell (ami nálam néha 4-5 nyomásra aktiválta a gombot), hogy használni tudd. Na, ezt a gyerek biztos nem fogja így kezelni. Kipróbáltam, eltartott egy ideig, mire visszaállítottam, hogy tudjam kezelni a telefont.
Gyakorlatilag nem erre lett kitalálva, hanem arra, hogy tudd például figyelni a hangerő fel-t és amikor azt nyomsz, maga a Tasker (AutoMagic, E-Robot, stb.) rendeljen hozzá funkciót.
-
törölt tag
Sztem pont ugyanúgy működik, mint PC -n. Partíción belül csak átcímzés van, nincs valós adatmozgás. Ha előbb másolná, akkor egy 4GB -os fájlt már nem tudnék áthelyezni, mondjuk, a Download -ból, a Movie -ba, mert duplikálva nagyobb a két fájl, mint a teljes felh. -i tárhelyem. Ha SolidExplorer -ben, partíción belül alkalmazom a kivágást/beillesztést, akkor a művelet azonnal végrehajtódik. Másolással ez képtelenség lenne ilyen rövid idő alatt.
-
törölt tag
Sztem fölösleges ennyit vacakolni a mindenfélével. Tudod, én az All in One megoldásokat preferálom. Facebook kliens + Messenger. Ahogy itt olvasgatom, nekem úgy tűnik, hogy elég hatékonyan tudja megfékezni a zöld robotot, ha netán virgonckodni támadna kedve. Sztem még a teleszemetelést is megoldja.
-
tomy86
addikt
Nem csak böngészőből lehet a nevet szerkeszteni. Ha telefonon a google térképen saját helyek között rányomsz az adott helyre és az megjelenik a térképen, akkor a markerre nyomva, a megjelenő oldalon a jobb felső sarokban levő három pontra nyomva megjelenik a név szerkesztése opció (azért nem írom, hogy beállítások menü, mert csak ez az egy opció van benne) . Remélem nagyjából érthetően fogalmaztam.
Ha meg új helyet veszel fel, akkor rögtön lehet egyedi nevet adni neki, ugyanúgy a jobb felső sarokban levő menüpontra nyomva. -
törölt tag
Persze, hogy azért nem jó, mert vmi visszaírja. Én úgy gondolom, hogy ha ilyen tesznek egy OS -be, akkor már a menüben (mondjuk, a fejlesztőiben) kéne legyen egy deaktiváló kapcsoló. De, ha már vki eljut oda, hogy van init.d support és elhelyez abban egy kikapcsoló scriptet, akkor nem lehet, hogy azért teszi, mert szeretné kikapcsolni? Te látsz abban logikát, hogy azért tesz oda a rendszergazda egy kikapcsoló scriptet, mert azt szeretné, hogy a rendszer rögtön visszakapcsolja? Sztem óriási biztonsági hiba, ha egy rendszernek magasabb prioritású a saját védelme, mint a rendszergazda akarata. Mi lesz, ha egyszer öntudatára ébred? Schwarzi már nem elég fitt ahhoz, hogy megfékezze.
-
törölt tag
A telón nem tudom, hogy van -e modul. De a szitut természetesen vágom. Az SGS2 -ben sem volt. Ezért (is) használtam Dorimanx kernelt. A miniPC -knél viszont nincs ilyen gond, mert még nem találkoztam olyannal, amiben ne lett volna. Ez a "setenforce 0" is érdekes nálam. Az init.d script nem hatja meg (pedig lefut). De mire feláll az OS, addigra megint "enforced". Ha ebből az állapotból az "intelligens reboot" -ot (fogalmam sincs, hogy mi a különbség a reboot -hoz képest) választom, akkor átáll "permissive" -re (ebből tudom, hogy a script működik). De, sztem, ha egy rendszerinduláskor lefutó script nem tudja kikapcsolni, akkor ott vmi nem jó. A következő lépcső az a boot.img -s, init.rc -s mókolás lenne, de ez már nekem is sok. Persze, mindent meg lehet hekkelni, de nekem senki ne mondja, hogy ez rendben van így!
-
törölt tag
Van egy MountManager alkalmazásom. Be van állítva a NAS -ra. Eddig minden droidommal működött. Aztán, KK óta ez elmúlt. Ne gondold, hogy csak nyafogok, de lusta vagyok utánanézni! Csak a Google találatok jelentős része zsákutca, mert a hsz. -ek vége az, hogy KK -től nem működik. Akartam linkelni a MountManagert, de már nincs a Playen. Érdekes, hogy a CIFS Manager sincs. Közben azért begyűjtögettem, amiket tudtam. Van már init.d scriptem, patchelt CIFS Managerem, master-mount shellparancsom, stb. Nekem fura, hogy az OS régebbi verziójában letöltöttem egy alkalmazást, bepötyögtem amit kért és működött. Az újabb, jobb, könnyebben kezelhető verzión meg init.d, meg patchelt alkalmazás? Nekem ez nem kerek. Elhiszem, hogy user error, csak akkor világosíts fel légyszi, hogy mit rontok el!
-
törölt tag
Szerintem pedig az az adapter pont ezért van és nagyon sokat számít (ez személyes tapasztalat). Ha mindkét eszköz 2,4 Ghz -en van, akkor a router könnyen válik szűk keresztmetszetté. Az enyém (Linksys E3000 +Tomato) tud párhuzamos dual -t. Sokat javult az átvitel, ha az egyik eszközzel 5Ghz -en csatlakoztam. De, még ezt is überelte a Wifi -> Lan átvitel.
-
törölt tag
Az a mondat nem egy parancs kimenete, hanem egy ember gondolata és mint tudjuk, bárki tévedhet. Ha a power gomb nincs külön áramkörrel, közvetlenül is összekötve a PM chip -pel, akkor az az utasítás is a kernel driver -hez fut be. Az pedig egy szovtver, aminek a működése igaz, hogy nem OS szinten, de befolyásolható.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest