-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Minden lehetőségét kihasználod egyébként? Nekem túlbonyolított. A bal sarokban lévő "+" gombon kívül nem találtam igazán kényelmesen, gyorsan használható funkciót.Már maga a beviteli menü számomra túlparaméterezett és a kurzor ott van, ahol nicsen szükségem rá. Így már azzal "szöszölnöm" kell, hogy kiválasszam még a kategorizálást, aztán rábökjek az összeg bevitelére, majd mentsek, aztán meg kilépjek.
Az általam preferáltnál már a kezdőképernyőn megjelenik a 12 legtöbbször használt kategória, diagram formában. Ha a kategória ikonjára bökök, akkor már be is jön a költés ablak, ahol már kategóriát nem kell választani, sőt egy számmlap is automatikusan, ahova már csak az összeget írom és már menthetek is. Programindítás, kategorizált bevitel, mentés, kilépés. Ha az összeg bevitelét nem számolom, akkor négy bökésből elindítottam a programot, bevittem a költést kategorizálva és ki is léptem. Nekem ez a szint. Ennél kevesebből már csak akkor lehetne megoldani, ha lenne egy widget, külön kategória gombokkal egy tétel beviteléhez, ami után automatán kilép a program. Tényleg, ezt javasolni is fogom... -
Aprósólyom
addikt
Köszönöm szépen az ajánlásokat!
Most, hogy rengeteg költségvetés progit kipróbáltam, ajánlom mindenkinek a Monefy-t. Sírni fogtok az örömtől, hogy ha kipróbáljátok majd. Pikk-pakk megvan egy költés bevitele, kategorizálva. A kurzor autmatán beugrika a megfelelő helyre, így ahányszor rátapintunk a kijelzőre, olyankor mindig munka történik és nem "kurzormozgatás" meg mindenféle nyűgök. A WP-s Finance tracker után megtaláltam az igazán jó Droidos megfelelőjét. És nem is túl drága, azt hiszem 700HUF körül van. -
Aprósólyom
addikt
Kérlek, ha tudtok, ajánljatok programokat a következőkre:
Fényképezés (Az LG l90 gyárival -talán egyszerű droid- nem vagyok megelégedve. Jópárszor homályos kép készül, sokszor a tömörítés erőssége miatt.)
Költségvetés kezelés (Már átnéztem 20-30 félét, de legtöbb átgondolatlan, hanyag próbálkozás. Egyelőre a Monefy és a Cion Pro a befutó. Monefy-nak egyszerű és használható widgetje is van.)
Kezdetleges raktározás (Nyílván tartani szeretném kis raktáramat, hogy mennyi jön be és mennyi megy ki az árukból. Talán egy költségvetés appot is használhatnék erre...)
E-könyv olvasó (Telefon memóriájában lévő letöltött könyveket meg tudja nyitni. Jó lenne, ha pdf, epub, txt és még nem tudom miket olvasson.)
Zenelejátszó Ami kifejezetten intuitív, ergonómikus zenelejátszó, nem egy szánalmas google zene. És nem akarok videó/zene lejátszós kombót. Nincsen szükségem feleslegesen bonyolított alkalmazásokra.
Jegyzet program Asus Super Note a best ever. Valamiért nem indult el, csak 1x a telefonomon -LG L90-. Lehetséges, hogy azért, mert nincsen benne SD kártya?
Naptár program Még egyet sem kerestem, de az alap google naptár nem tetszik. Csórósan egyszerű. Wp-ről váltottam ideiglenesen Androidra, ezért elég magasak az igényeim, a fentebbikkel kapcsolatban is.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged