-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
Shingen #84510 üzenetére
A zárás egyszerű, bármelyik launcherrel megoldható, aminél tudsz műveletet hozzárendelni a dupla koppintáshoz (pl. Nova), egyszerűen hozzárendeled a "Screen Off and Lock" appot.
Az ébresztés már bonyolultabb, vagy támogatja a kernel, és akkor jó, de akkor is root kell a megoldáshoz, vagy nem, akkor nem jó, mert hamar lemeríti a telefont, a kijelző folyamatos ébrentartása, szóval ezt nem biztos, hogy érdemes megoldani.
-
törölt tag
válasz
Shingen #83192 üzenetére
Nekem nincs szükségem ilyenre, de sztem ez megoldható, csak át kell értékelni a zárt képernyő fogalmát. Az tulképp egy külön üzemelő Launcher. Ha kiváltod egy olyan Launcher -rel, ami lockscreen -ként viselkedik, akkor ugyanazt éred el, csak annak a Launcher lehetőségeit használhatod. Pontosan ezt csinálják a custom lockscreen alkalmazások. Szvsz. nem a gyári lockscreen -hez kell alkalmazást keresni, hanem lecserélni a gyári lockot.
-
Ver'alor
tag
-
-
törölt tag
válasz
Shingen #81322 üzenetére
Ez telófüggő. Én Camera FV5 pro -t (fotó) és Cinema FV5 pro -t (videó) használok. De, a HW videós lehetőségeihez nem tudok korlátlanul hozzáférni. Azt csak a gyári kamera alkalmazással lehetne, de annak meg a beállítási lehetőségei nagyon szegényesek.
Bozek:
Nem a shortcut a lényeg. Az tulképp egy intent. Egy Android intentnek lehet kb. 6 -féle paramétere. Pl. írhatsz csak annyit, hogy "VIEW" és az uri. Ebben az esetben a rendszerre bízod, hogy az adott fájlt, mivel nyissa meg (alapértelmezett alkalmazással, vagy választóablakot fog dobni). Vagy, csak a megnyitandó activity -t határozod meg (ez az általános, alkalmazásindító shortcut). De, azt is megtehetnéd, hogy az alkalmazást, az adatot és az elvégzendő műveletet is definiálod. Pl, hogy X weboldalt, Y böngésző nyissa meg. Ez tulképp egy űrlap kéne legyen. Na, ez hiányzik a Launcherekből. Ezért többnyire csak olyat tudsz megadni, hogy milyen fájlt nyisson, vagy milyen alkalmazást indítson. De, a kettőt már nem tudod kombinálni. -
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Shingen #81078 üzenetére
Én nem ismerem a Picsay Pro-t, de az igényeidnek szerintem tökéletesen megfelelne a Handy Photo.
-
válasz
Shingen #81011 üzenetére
Ha a Huawei Honor 6 telefon takar a H6, akkor nem nagyon kell ilyen jelegű dolgokkal foglalkoznod.
A droid majd optimalizálja a belső RAM-ot. 3 GB bőven elegendő, hogy akadás mentesen fusson a Facebook ill. egy jobb böngésző is. Én az Operát szeretem ezen a téren a szöveg tördelés miatt.
A FB messengert külön kell telepíteni, ugyan is már nem része a Facebook alkalmazásnak. -
harry3
őstag
válasz
Shingen #80125 üzenetére
YouTube appban próbáld meg a telefont megkerestetni.
A viccet félretéve. Ha bejelentkezel gépen az eszközkezelőbe, le tudod kérni a telefon helyzetét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest