- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldi3r #71696 üzenetére
Valami hiba lesz a mátrixban.
Ha tiltod, akkor nem engedélyeződik magától, már nem egy ismerősömnek tiltottam a nem használt programokat, nem panaszkodtak arra, hogy visszaaktiválódott volna bármelyik.
Szerintem te a leállításra gondolsz, az valóban nem ér semmit, mert újraindulhat a program.ROM-frissítéskor vagy hard reset esetén jöhetnek vissza egyedül.
-
törölt tag
válasz
soldi3r #47179 üzenetére
Igen, arra írták, hogy működik. De sztem szerver oldalon minden ilyen alkalmazásnak kell root jog.
tyuli76:
Egy másik topikban írtak egy shellparancsról, ami állítólag kikapcsolja a slotot. Én nem tudom kipróbálni, mert nincs duál simes droidom (csak szeretnék venni és keresem a megoldást). Érdekel? Tudnád tesztelni? -
törölt tag
válasz
soldi3r #46624 üzenetére
Most vagy én értem félre, hogy mire keresel alternatívát, vagy Te nem olvastad el, amiket írtam. Ha PC -ről, vagy másik Androidos eszközről szeretnél, távoli asztali kapcsolattal irányítani egy Androidos eszközt, akkor a Webkey (korábban linkeltem is) jó lehet. Mellesleg Magyar alkalmazás. Szerver és kliens egyben, de kliens helyett működik böngészőből is. Én ezzel felügyelem a barátnőm telóját 2500km -ről. Ő csak rádugja a töltőt, kikapcsolja a képernyőzárat és leteszi a telót, wifire csatlakozva. A többit én intézem. Van még egy VNC viewer alkalmazás, amiről egy másik topikban páran azt írták, hogy működik. Ezt nem próbáltam, de megkereshetem neked, ha a Webkey valamiért mégsem lenne jó.
-
törölt tag
válasz
soldi3r #46613 üzenetére
Nem akartam vitatkozni, de tudomásom szerint a QS csak a támogatott eszközökön működik. A miniPC -ken sok alkalmazást nem mutat a Play. Ezért a custom romokban a build.prop úgy van módosítva, hogy a Play SGS3 -nak látja az eszközt. Így természetesen a QS is telepíthető. Csak nem működik (pedig kipróbáltam néhány trükköt). A kedvesem telója sem tartozik a támogatott típusok közé, arra sem tudtam felhegeszteni. A Webkey viszont mindkettőn működik.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
soldi3r #39343 üzenetére
Akkor minek dugod töltőre, ha nem akarod tölteni?
Főleg, ha nem 100 %-ra. Ez így úgy hülyeség, ahogy van.Az a nagy különbség, hogy a laptop akksi nélkül is üzemel,
de a telefonnál nincs olyan, hogy kizárólag a hálózatot használja.
Különben is, ki akarna olyat? :] Ha be van dugva, akkor tölteni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged