- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
* közben találtam egy programot remélem jó is lesz
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Nekem egy olyan program kellene amivel a telón lévő névjegyeket tudom a simkártyára exportálni, /cm 9.1 van fent ezen a telón és nem látom azt az opciót hogy exportálás/
Előre is köszi! -
beloadjoker
őstag
válasz
#79335424 #72782 üzenetére
én is hasonlóan gondolkodom de biztos nem állok neki itt felhasználókat győzködni
Annyira egyébként nem fura androidos telefonról sem, pár készüléken már össze lehet azért hozni
/kicsit bővebben: a belső wifi kártyát csak pár telefonnál lehet monitor módba tenni, viszont usbs wifi adaptert is hozzá lehet kötni a telóhoz otgn és kezeli is ha kicsit belenyúl az ember a kernelbe/
-
beloadjoker
őstag
Igen, van egy 4.0.4es xperia mini /1ghz 512mb ram/ a romból kiszedtem mindent kb, root busybox van, és igen sd kártyáról futtatnék linuxot, nem először csinálom másik telómon már linux deployal csináltam most nethunter van fent.. A rendszer majdnem mindegy csak férjen rá 2gbos karira, én ahogy írtam debiannal próbálkoztam debian kittel fel is ment de nem tudom feltenni az aircracket mindig elszáll hibával pedig feltettem illetve fel akartam tenni a függőségeket stb de van amit nem enged, hát ennyi röviden
ide is írtam már korábban:
[link]
de amiket javasoltak az óok nem jöttek be, ezért lehet más is ubuntu arch stb csak azért korlátolt az egész mert nem szeretnék bele másik kártyát tenni -
beloadjoker
őstag
Hali!
Adott egy teló ICSvel /4.0.4/ és !!2gbos memkarival!! /1,8 szabad/ amire szeretnék feldobni valamilyen linuxot teljesen mindegy hogy milyet és rá egy aircracket.. viszont nem jön össze már a hajam tépem.. én debian kittel próbálkoztam.. valakinek valami ötlete?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Valaki tudna segíteni?
Nekem egy régebbi busybox kellene a v.1.21.1es verzió!! Nem találok sehol apk-t a kód megvan itt: [link]
Hogy tudnám ezt telepíteni? valaki tudna segíteni? /Nem root miatt kell, máshoz/ Ja és a teló rootolt, cwm van, amire dobnám fel.Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest