- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
axioma
veterán
válasz
tonyrulez #160485 üzenetére
Hat az en work profile-ombol kep, megoszt, personal->gmail, siman megy... es forditva is. File szinten leginkabb drive-on keresztul volt mar hogy valamit atkuldtem de kb sose kell.
Most kiprobaltam Google Files-szal, cegesrol privat total commanderbe siman engedte [files van de nem ajanlotta fel], forditva csak drive/gmail/barmi van felajanlva, files nem, copy/paste modszer se tunik mukodonek. -
axioma
veterán
válasz
tonyrulez #160472 üzenetére
Nekem van magan profilom, plusz van a ceges profil ceges cimmel [ez kellett kesobb keruljon ra].
A work profile letrehozasakor ket play aruhaz van, az alap app-ok automatikusan letrejonnek a work-osben is, es akar ugyanazt mindkettobe felrakod [ket app drawer lesz, a work app-ok jelolve vannak az ikonon egy aktataskaval, en legalabbis annak mondanam].
A work profile lehet korlatozott, nekem pl a kedvenc keyboard-om nem engedelyezett, a work app-ok masikat hoznak fel.
Fotok is ketszer van, egyiket se allitgattam de fuggetlenek [csak az oda tartozo kepeket mutatja].
A work profile tavmenedzselheto a ceged altal [leginkabb torolni tudja ha elhagynad pl.]
A work app ki-be kapcsolhato redonybol, akkor nem jonnek meg az ertesitesei [el is szurkulnek a widgetei, ikonjai, app drawer is].
Kerdezz, ha valami me'g nem vilagos. -
crok
Topikgazda
válasz
tonyrulez #160472 üzenetére
Best practice-t pontosan nem tudok mondani de készüléket / ROM-ot se írsz pedig lehet van beépített lehetőség is (second space pl.).
Amit tudsz csinálni hogy pl. a Beállítások -> Google -> Set up & restore alatt készítesz egy workprofile-t (Set up your work profile). Ugyanezt -szerintem- pofásabban kihasználja pl. a Shelter (Google Play-ről vagy F-Droid-ról) vagy az Island (Google Play-ről vagy Insular ha F-Droid-ról töltenéd le) amik saját maguk csinálnak workplace-t és különítik el egy alkalmazáson belülre a céges dolgaid, onnan lehet "fagyasztani" a működésüket de lehet értesítéseket engedélyezni, lesz egy "benti" Google Play is amibe be tudsz lépni akkor a céges fiókoddal ha tartasz ilyet, van átjárás a kinti és a benti tárhely közt.. igazából a tárhelykezelés az ami a szétválasztás miatt nehézkes. Vagy esetleg választhatod hogy Parallel Space-el (vagy hasonlóval, esetleg a készülék saját megoldásával ("dual app")) klónozod a cégesnek is szánt alkalmazásokat ha használnád őket magáncélra is. -
crok
Topikgazda
válasz
tonyrulez #155189 üzenetére
És ha kipróbálnád amit svgyula használ akkor itt megtalálod a régi build-eket és itt pedig pont azt amit említett.
-
svgyula
addikt
válasz
Szia! Én ADB-vel eltávolítottam az előtelepített tele reklámos kugli féle youtube apk-t. Csak a vanced van fent. Nincs root. A lejátszó teljesen reklámmentesen hibátlanul működik. Ami fent van az "free" verzió 14.21.54-Build-01.40.20. Nincs bejelentkezési kötelezettség. Elindítom, keresek, lejátszik. Ennyire egyszerű. Ez biztosan sokanak bosszantó lehet.
Már gondolkodom az egész google letakarításán is. Maradna a csupasz android. -
crok
Topikgazda
válasz
tonyrulez #155192 üzenetére
Le kell választani a Youtube-ot a Play-ből - akkor nem lesz ilyen. Bár szerintem a Vanced-nek se nagyon van értelme, szerintem az alternatív lejátszók jobbak mint a Vanced és nyűg sincs velük.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
"Utóbbi még hátrány is, mert ha nincs utána leválasztva..."
Itt a rootoltra gondoltál szerintem. Nem ugrik a Vanced app, egyszerűen csak frissíteni kell a managerben és újra ott van. De egyébként valóban jelenleg nincs előnye a rootoltnak a másik változattal szemben. De én mindig is így használtam, ezért maradok ennél. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
tonyrulez #154826 üzenetére
Ez valami hasonlót tud: Apk installer.
Rossz hír neked, hogy egyszer meg kell csinálni manuálisan.
Egyébként szerintem van értelme ilyenkor végig nyálazni mindent, mert az emberek többsége hajlamos minden appot (is) berántani, aztán soha az életben nem használni. -
crok
Topikgazda
válasz
tonyrulez #151199 üzenetére
Ha nem MIUI akkor "duplikálásra" vagy izolalt kornyezetben futtatásara ezeket ajanlom (a Google Work profile feature az alapja mindnek alapvetoen):
A feltelepitett appok kozul tudsz ide ezekbe attenni de utana az "eredetit" akar torolheted is (pl. ha csak elkulonitve akarnal egy appot hasznalni, siman nem). A Shelter es az Islan open source, a Parallel Space-t meg az LBE csinalja, ugyanez van a MIUI-ban app duplikacionak hasznalva. Inkabb offba tettem mert az eredeti keres nem ilyesmire vonatkozott es csak kesobb jott elo hasonlo keres.
-
-
viewdetails
addikt
válasz
tonyrulez #151199 üzenetére
"As many desktops as needed: one for private, work, party, kids, etc. "
A Lightning Launcher elvileg tud hasonlót, desktop szinten, valahol korábban azt írták, még wifi meg GPS alapján is tud váltani. -
-
tomy86
addikt
válasz
tonyrulez #137025 üzenetére
Ezt a kettőt próbáld ki, nekem korábban beváltak: GPS Logger, Ultra GPS Logger. A rögzített útvonal megtekintésére pedig a GPX Viewert használtam.
-
Dr.NX
addikt
válasz
tonyrulez #133747 üzenetére
Ahogy Somatom írta, a vesszővel lehet tagolni a melléket, illetve vannak egyéb okosságok is:
https://www.lifewire.com/automatically-dialing-extensions-on-android-577619 -
Somatom
veterán
válasz
tonyrulez #133747 üzenetére
Rocket -ben van (volt?) prefix opció. De, ha jól értem, amit szeretnél, akkor ezt a gyári tárcsázó is tudja. A számot kell másképp (is) megadni. Nem tudom, hogy a melléknek van-e külön jele (nézz utána a neten). A szünetnek (várakozásnak) a vessző (ha jól emlékszem, akkor darabonként 3mp). Anno a VOIP Local Access híváshoz használtam ezt a formát:
003612345678,,0036203040506
Az első a helyi központ behívószáma, a második a ténylegesen hívandó szám. Sztem ez melléknél is kéne működjön. Elmented kétféleképpen a névjegyzékben és híváskor rákérdez, hogy melyikkel indítsa a hívást. -
spanyoll
addikt
válasz
tonyrulez #131840 üzenetére
@tonyrulez & @crok: Nem-nem, jól láttátok. 4:5 arány.
Viszonylag sok képem készül direktbe instagramra (ott próbálom magam és a fotós dolgaim reklámozni; whatever), ott pedig a legnagyobb, képernyőt legjobban betöltő álló helyzetű képnek a képaránya 4:5.
Nagyjából már ráállt a szemem, hogy az KB mennyi lehet, de sokszor belefutottam abba, hogy lefotózok valamit, tök jól néz ki, belekomponálom a képbe még a háttérben pistikét is meg mindent, aztán utómunka során látom, hogy basszus hát 4:5-nél le kell vágni pistikét.Ezért lenne jó valami, ami telefonban mutatja nekem, hogy hogy néz ki egy 4:5 képarány. Nem kell tudnia fotózni, elég előnézeti kép, rács, BÁRMI, csak tudja ezt.
Nem is értem miért nincs ilyen, ha még nincs... -
Sonja
nagyúr
válasz
tonyrulez #129621 üzenetére
Köszi a választ! Igen, valóban ott át lehet vinni (Egy kicsit már máshogy van, így!), de ez csak a google kétlépcsős azonosítást viszi át a másik telefonra. Az összes többi lementettet kézzel kell ismét felvinni.
Megcsináltam, mert kb 7 vagy 8 ilyen van, de na. Elég hülye megoldás. Ez van.
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
tonyrulez #127428 üzenetére
Attól függ, ki mire használja. Ha csak reklámblokkolás a cél, akkor szerintem mindegy, hogy melyik. Viszont az AdGuard tud tűzfalként is működni, így alkalmazásonként eldöntheted, hogy működjön-e mobilneten vagy sem. De akár teljesen le is tilthatod a hozzáférést a programoknál.
-
válasz
tonyrulez #117109 üzenetére
Szia!
Tudom, hogy már megoldottad a problémád, de azért megemlítem, hátha másnak is szüksége lenne rá.
Az Apk installer for Windows verzióval lehet kötegelt mentést és telepítést is csinálni beavatkozás nélkül. Annyi hátránya van, hogy a telepített alkalmazásokat a csomagnevük alapján jeleníti meg, ezért egy kicsit nehézkes az appok megtalálása.
A következő funkciókat tudja:
APK fájlok kötegelt telepítése PC-ről
APK fájlok kötegelt mentése a PC-re
Több alkalmazás egyidejű eltávolítása PC segítségével
Képernyőkép mentés és szerkesztés
Android Universal USB Driver Telepítő
A fordításért köszönet gidano-nak!Van természetesen Androidos verziója is, Ebben beállítható, hogy az app nevével vagy a csomagnévvel mentse az alkalmazásokat, viszont ennek is van egy hátránya: ez nem tud beavatkozás nélkül visszaállítani.
Ettől függetlenül a két program hasznos lehet egy költözés vagy egy Factory Reset során. -
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #117041 üzenetére
Saját magam megválaszolva, hátha más is keresne ilyen alkalmazást: My App List
Listázza a telepített alkalmazásokat, azokat lementi egy .xml fájlba, (persze válogatni is lehet, hogy melyiket mentse), másik telefonon megnyitva sorban nyitogatja az appok Play felületét ahol csak a telepítésre kell végig nyomogatni. Nem egyklikkes megoldás, de még mindig jobb mint manuálisan kikeresgélni. -
Bozek
nagyúr
válasz
tonyrulez #109269 üzenetére
Igen, alkalmazásfüggő. Keress Immersive Mode-ot a QuickPic-ben. Ha nincs, akkor a GMD Full Screen Immersive Mode-dal is akár ki tudod kényszeríteni, hogy a QuickPic alatt eltűnjön a sáv. Igaz, egy vékony piros csík marad a képernyő alján, de ez nem zavaró szerintem. Ha téged zavar, akkor vedd meg, akkor az is eltüntethető.
-
törölt tag
válasz
tonyrulez #105549 üzenetére
A Dolphin tud ikont tenni a saját kezdőlapjára, és a teló home -jára is. Van benne "jelszavak megjegyzése" opció, de ennek a működéséről nem tudok nyilatkozni, mert nálam ki van kapcsolva. LastPass -ban tárolom a jelszavaimat, aminek van Dolphin beépülője. Egyébként elárulom, hogy a parancsikon kihelyezést nem kell, hogy tudja a böngésző. Bármelyik telepített böngésző meghívható bármilyen url -t tartalmazó parancsikonnal. Ez sztem Launcher feladat kéne legyen, és óriási hibának/hiányosságnak tartom, hogy a Launcherek ezt nem tudják (legalábbis az Apex biztosan nem). Ezért erre külön alkalmazást kell telepíteni. Én az Xshortcut pro verzióját használom.
-
-
-
air
nagyúr
válasz
tonyrulez #91715 üzenetére
Azok a kapcsolatok, amik nem mentek fel a szerverre a szinkronizálás alatt, nem a Google fiókhoz kapcsolva lettek elmentve, hanem csak simán a készülékre. Ez júzer error.
A duplán, triplán megjelenő névjegyek is felhasználói hiba eredményei. Biztosan volt valami észre nem vehető különbség a nevek között.
Mondjuk 2 szóköz egy helyett, vagy felesleges szóköz a szöveg elején, vagy végén stb.
Érdekes módon nekem évek alatt soha nem történt névjegy eltűnés vagy többszöröződés. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tonyrulez #91715 üzenetére
vannak néha furcsaságok
pl nekem hétvégén a push sem müködött rendesen reggel 6 és 19 óra közt....ha nem frissitek kézzel...meg sem kapom az üzeneteket,nem tudom hogy ilyenkor pl mi a mák van,bár én a gcm-re gyanakszok...mert amióta a gmail gcm alapú is...van ilyen hogy elfelejt szinkronizálni.sharkybacsi:igazad van...de nem lenne haszna ha benne lenne az appban?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tonyrulez #91652 üzenetére
Átmásolni én is áttudnám kézzel de lustább vagyok ennél.
Titániummal a backupot lementem a telefonba található SD kártyára + drive/dropboxba éjjel felküldi még , így nem kellene nekem kézzel mentegetni...két helyen van mentésem. Meglennenének a média fájlok is mentésbe... -
-
sbwolf
aktív tag
válasz
tonyrulez #85023 üzenetére
Esetleg Buzz launcher. Azzal azt csinálsz amit akarsz.
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #78760 üzenetére
Megtaláltam azt (egy régi jegyzetnek köszönhetően), amit pár éve használtam: Bonsai Blast. Google Play-ből már törölve lett, szerintem veri a Play-es összes hasonló játékot. Reklámok sincsenek benne, de a felbontása a régmúlt időt idézi, 10"-os tableten már eléggé randa.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest