Hirdetés
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz csmat #147964 üzenetére
Próbáld ki a 4K wallpapers-t,egy rövid ideig volt a telefonomon,amig leszedtem belőle pár háttérképet,de abban is volt lehetőség erre.Lehet autómatikussá tenni,illetve dupla-koppra,vagy hosszú érintésre is iváltani.
De ezt a részét nem használtam,engem zavarna...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
törölt tag
Az alkalmazásnak kell jogosultság a kamerához, hogy tudja kapcsolni a ledet. Ha ezt megvonod tőle, akkor szted mi lesz az eredmény?
Ez egy App.ops nevű cucc az Androidban, ami 4.3 -tól elérhető, majd 4.4.2 -től a Google letiltotta az API -t, ezért csak root -tal lehet hozzáférni. Erre az Advanced Permission Manager -re azt írják, hogy megy root mélkül és 2015. szept. 6. -án frissült. Nem tudom, hogy mi a trükkje, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Egyszer kérdeztem Tamást (az E-Robot fejlesztője), hogy a Robotnak miért kell a Tesla Led, miért nem tudja közvetlenül kapcsolni a ledet. Ezt válaszolta:
"Évekkel ezelőtt nézegettem a vakut, nem volt apis megoldás. Ahogy néztem, az alkalmazások készülék-specifikusan kommunikáltak a kamera driverrel. Én ebből nem kérek."
Szóval ezért kell a zseblámpa alkalmazásoknak ez a jogosultság. Egyébként, ezt írja is a Tesla Led Playes bemutatója:
"Permissions of TeslaLED are short and simple:
CAMERA - Required to use the camera flash on most devices. The camera flash is attached to the camera, hence the permission. This is not to take photos or record video.
FLASHLIGHT - Required to use the camera flash on some older devices"Sztem nyugodtan bevállalhatod. Más lehetőséged úgysem lesz, ha zseblámpát szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
F.E.K..
senior tag
-
MODERÁTOR
-
Debilon
addikt
a sygic ingyenes marad, de korlátozásokkal
hangos navi, több térkép használata meg egy - két dolog még ami megszűnik a 7 nap lejárta után (ha jól tudom) sygic oldalán szerintem pontosabban le van írvaSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
A play store-ban a játék leírásánál egy szó sincs arról, hogy mentené a játékállást. Annyi van írva, hogy vannak acsik meg leaderboard.
mod: egyébként az androidos játékokkal kapcsolatban legközelebb itt kérdezz
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
LonGleY
veterán
A böngészők...
- fájlokat tölthetnek fel a gépről
- használhatják a location szolgáltatást
- importálhatják a gyári böngésző adatait, előzményeit
- és még egy csomó olyat csinálhatnak, amihez bizonyos jogkörök kellenekAz, hogy a Lightning ilyeneket nem tud, nem a többit minősíti.
Példának okáért az Opera Classicnak a következőre van szüksége:[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ha egy hivas/sms szűrő alkalmazast használnál? Akkor nem latszodna az uzenetek kozt az alkalmazast jelszoval veded vagy nyomszra egy jelszavas app záró appot. Ennye mennyi munka a szerető leveleit bujtatni.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
addikt
"Olyan appot keresek, amivel egy felhőbe pl dropboxba tudom felmásolni az appokat, adatokat, biztonsági mentéseket."
Fájl kezelő, kijelölés, küldés, pl. Dropbox. Én az ES File Explorer_1.6.2.5.apk esküszöm, de jobbnál-jobb fájlkezelőket találhatsz a Google Playen.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
macilacus
senior tag
Sajnálom, hogy az nincsen benne ami neked kell én csak a magyart használom meg tudtam, hogy europa nagyvárosaiból több megvan és folyamatosan bővítik remélem találsz másikat ami jó
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest