- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #117775 üzenetére
Én is most nézegettem a gyárinál okosabb zenelejátszó után, ezt próbálgatom:
Musicolet Music PlayerElég jónak tűnik.
-
PistiSan
addikt
válasz
St3ven #108793 üzenetére
Szia!
E-Robot lesz a te alkalmazásod 2.3 androidtól támogatott, 7.1-en is megy tökéletesen. [link]Meg kell tanulni a logikáját, és marha sok mindenre alkalmas, amit írsz kb 2 perc alatt meg lehet csinálni benne, ha nem boldogulsz (nem fogsz szerintem) akkor van topicja prohardveren, ott tudsz segítséget kérni. [link]
Pici segítség telepítés után:
Esemény: Jack dugó csatlakoztatva
Művelet: Alkalmazás indítása --- itt kikeresed az FM rádiót.Elmented, és teszteled
UI: Magyar fejlesztésű az app, amikor hibát találtam elküldtem a fejlesztőnek, volt amit 1 napon belül javított, volt amit pár nap múlva, szóval elég aktív a hibajavítások kapcsán is.
-
-
törölt tag
válasz
St3ven #100726 üzenetére
Legalább olvasd el, mielőtt linkelnéd!
"It's shortcut(blame google for that) for network system settings which allows you change 2G-3G and data roaming mode with 2 clicks instead of 4"
Ez csupán egy parancsikon a hálózatmód váltó menühöz, amitől két bökésre redukálódik az egyébként négy bökéses váltás.
-
törölt tag
válasz
St3ven #100615 üzenetére
Ez miért rossz hír? Frissítettem a Whatsappot, és az új verzió megnyitáskor teli oldalon tolta a képembe a kérdést. Ott a kipipálható rublika, és még magyarázat is van hozzá. Mindez Magyarul. Az egyetlen kifogásolható az az, hogy a megosztás alapértelmezetten aktív, tehát ki kell venni a pipát, ha nem akarjuk.
tordatibi:
A sebességmérés is automatizálós project lenne, csak az nem olyan egyszerű. Robotban nincs olyan esemény, hogy "X Km/h". Két időpont közötti pozícióeltérést lehet definiálni, m/s -ban. Vagyis, 36Km/h = 10m/s. Ha 5 másodpercenként kér pozíciót, akkor ugyebár 50m -t kell megadni. Ha megvan az eltérés, akkor ezt még "nagyobb, mint" operátorral össze kell vetni a kívánt küszöbértékkel. Sztem a wifis SSID alapú kapcsolás egyszerűbb lenne. Esetleg tudsz jobbat?Bandi8407:
Ahhoz az Apex a jobb választás. -
goom
senior tag
válasz
St3ven #78074 üzenetére
Én is köszönöm az ajánlást: határozottan tetszik.
Az ingyenes változatot tettem fel, de így is sikerült a közvetlen hívás. Lehet, hogy ez időkorlátos, és meg fog szűnni?
Egy dolog zavar csak kicsit; a jobb alsó sarokban lévő telefon-ikon. Ez eltüntethető-e valamelyik változatában - nem tudjátok? -
válasz
St3ven #77350 üzenetére
3 fajta widget van, hogy melyik meteorológiai állomás adatait használja azt nem tudom, az alkalmazás csak azt írja, hogy a hozzám legközelebbi ilyen állomás Diósjenő.
Most néztem utána ezt az állomást az Ipoly Erdő Zrt., Diósjenői Erdészet működteti. Gondolom az alkalmazás rákeresett, a tartózkodás hely legközelebbi időjárás adatokat szolgáltató adatbázisára.
Amit eddig használtam talán ez a legpontosabb, de még 100% előjelző alkalmazást nem találtam, mert nincs is! -
kovacs65
őstag
válasz
St3ven #77161 üzenetére
Picassot felkeresi egy gyenge festő.
- Megmutatom, hogyan készül egy Picasso kép. - mondja.
Elővesz pár tubus festéket, kinyomja egy székre, ráül, vár egy kicsit majd ráül egy üres vászonra. Kis idő elteltével feláll és mutatja a művet.
- Na így készül egy Picasso kép.- Nem. - válaszol a mester.
Elővesz pár tubus festéket, kinyomja egy székre, ráül, vár egy kicsit majd ráül egy üres vászonra. Kis idő elteltével feláll és aláírja a művet.
- Na így készül egy Picasso! -
vicze
félisten
válasz
St3ven #76818 üzenetére
Mivel maga az Opera Mini csak egy GUI és a motorháztető alatt nemigazán van bármi is, így igen csak a felület lett drasztikusan átszabva, most már egységes mindegyik verzió. Én nem látom, hogy lenne "régi" mini, csak odaraktak egy new-t az ikonba az jó van.
Maga a GUI amúgy lehet gyorsabb azért érzed annak.@dokee78: Mivel az adatokat API-n keresztül kérdezi le a HW-tól, így mindegy hogy milyen alkalmazás ugyan azt az értéket fogja kapni. Max. a rendszerbe lehet belepiszkálni. Amúgy egyszerűen megnézed egy GPS test progival hogy A készülék milyen fix-et kap és B készülék milyen fix-et kap akkor látod a pontosságot.
-
-
törölt tag
válasz
St3ven #74353 üzenetére
Ez egy nagyon szerteágazó témakör, amiben az időegységnyi adatmennyiség csak egyetlen összetevő. Pl. a Skype dinamikus tömörítési módot használ. Ez lehet jó, ha mondjuk alacsonyabb a sávszélesség. De mi van akkor, ha fullos a sávszélességem, csak spórolnom kéne az adatmennyiséggel. Sokan az alapján választanak szolgáltatót, hogy a keret elfogyása után mennyire lassítja az elérést. A 32 elég karcsú, de 128kb/s -on símán mehet a VOIP. Én nem így gondolkodok. Amióta 4g -t használok és van tartalék kraft a vasban, azóta sokkal jobb minőségű és sokkal stabilabb a VOIP. Viszont, ha túlterhelt a Dellmont szerver, akkor hiába van ezres netem, semmit sem érek vele. Szóval, a percenkénti adatmennyiség csak egy dolog. Majd ha rákapnak a Whatsapp felhasználók az új funkcióra, akkor derül ki, hogy bírják a Whatsapp/Facebook szerverek a terhelést. A Microsoft is nagy pofával elperelte a NOIP -t. Aztán gyorsan visszaadta, mert azonnal letérdeltek a szerverei, a userek meg a fejét követelték.
-
törölt tag
válasz
St3ven #74350 üzenetére
Jelenleg takarékosnak nem nevezném, de reméljük, hogy lesz ez még jobb is! Persze, minden relatív. A szolgáltatók 40Ft -os percdíjához képest mindenképpen spórolós.
-
törölt tag
válasz
St3ven #74209 üzenetére
Nekem nem akart v2.12.5 -nél frissebbet adni a Play. De Guglival találtam ezt az 1 napos bejegyzést az Andropiten és az ottani Whatsapp weboldal linkről le tudtam tölteni egy v2.12.22 -est.
-
törölt tag
válasz
St3ven #74206 üzenetére
Még nem, de köszi az infót! Megcsináltam a böngészős -letöltős frissítést. Nekem már van hanghívás funkcióm, csak még a szöszinél is kell egy frissítés. Érdekes, hogy olyan kontaktokat is hívhatok, akikről tudom, hogy a manuális frissítés, mint kifejezés is magyarázatra szorulna, úgyhogy tuti nem hanghívós verziójuk van.
-
BogyóBP
addikt
válasz
St3ven #74019 üzenetére
Jó de egy igazi androidos okostelefon a mobilnettel válik teljes értékűvé anélkül csak egy félkarú óriás. Megaztán ha nincs mobilnet még mindig ott a wifi amivel bárki bármikor kapcsolodhat akármilyen publikus wifihez legyen az megdonáldsz vagy akármi
Mellesleg a szoftverek frissitéséhez szükséges is a wifi használat. Én nekem inkább az okoz fejtörést hogy némely gyártó mért szarik rá annyira a szoftverezésre hogy a régebbi készülékeit is felzárkóztassa szoftveresen, nem pedig újat gyárt és arra teszi rá csak azt. Tiszta marketing fogás szagot érzek ilyenkor és vérbe forog a szemem. Ugyanaz a hardver ugyanaz minden csak a kijelző nagyobb mondjuk és már mégis az újabb szoftver dübörög rajta. Értem én gatyába is belehet pisálni de kényelmesebb ha előtte lehúzod a sliccet..
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #73975 üzenetére
Áhh, kipróbáltam, ez is csak egy bloatware.
Hol vannak már a régi Zeam Launcher-es idők, amikor egy launcher nem akarta rámerőltetni az időjárás-alkalmazását, meg egy Turbo (
) gombbal felgyorsítani a telefonomat.
-
Ronyn
senior tag
válasz
St3ven #73907 üzenetére
Azt írja csak 4.3-ig, a %-ot meg a Google hírek és időjárás is tudja
73909
Nem, lehet rákattintani, és lehet elcsúsztatni(picit arrébb "pöckölni"), amihez már bármi más elérhető műveletet be lehet állítani (alkalmazás, parancsikon)
Pl. Rákatt, akkor elindul az app, amivel lementem a hívás listát, ugyanaz az ikon eltolva elindít egy szinkron folyamatot, ami felteszi a log fájlt a felhőbe -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #68332 üzenetére
Visszakeresve látom, hogy többek is ajánlották az általuk használt Light Manager-t.
Ha még most is használja valaki, hosszabb idő elteltével mik a tapasztalatok vele ébrentartás és erőforrás-igényesség szempontjából?
-
válasz
St3ven #60763 üzenetére
Koszi, ismerem. Sajnos mint kiderult, egyelore semelyik nem jo, mert amire szuksegem van meg ezen kivul:
- conversation view (ezt tudja a Blue Mail, Mymail, etc.)
- szabvanyos modon kezelt email-sorrend. Sajnos pl. a Blue Mail vagy a Mymail nem kezeli korrektul a levelek datumat -- ha a levelben szereplo datum pl. 2014.05.05, de a level az aktualis folderbe maskor kerult, akkor az utobbit veszi figyelembe. A beepitett email kliens es az AquaMail tudja ez utobbit, de azok meg a conversation view-t nem tudjak.Sajnos az egyetlen, ami ez utobbi kettot tudja, az a Windows Phoneos kliens, de hat az meg ertheto okbol nem jo.
-
törölt tag
válasz
St3ven #58550 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget-tippet!
Eddig a swiftkey-t használtam a gyári helyett,de a sok "sallang" nekem nem kell,és offolni sem nagyon lehet benne,illetve többször belassult gépelés közben,így vissza váltottam gyárira,de ennél meg hiányzik a billentyűk méretének állítási lehetősége és a kurzor nyilak.
A Hacker's Keyboard eddig tetszik! De kipróbálom (#58534) Somatom által javasolt Anysoft keyboardot is.Köszönöm szépen a tippeket (#58531) colomb2 (#58532) petipetya fórumtársoknak is!
-
oncsi
őstag
válasz
St3ven #55197 üzenetére
Mintha egyesével is ki lehetne törölni. Nem tudom biztosan mert már mást használok, de volt nekem is hasonló gondom.
Viszont nekem meg egy helyesírás ellenőrző, javító kellene.
Ha telefonról írok, akkor nem is látom az ékezeteket, meg lusta is vagyok annyit nyomkodni.
De az itt ajánlott Hacker's keyboard nagyon bejött a tabon. De telefonra az nem fér el sajnos. -
fgordon
senior tag
válasz
St3ven #51134 üzenetére
Tudod esetleg, hogy miért nem?
Miért nem lehetne a jelenlegi Google Drive-ot meghagyni, mint "Google Drive Classic", és új branch-ben folytatni, mint Google Drive? Nekem semmilyen új feature nem kell. A jelenlegi tökéletesen működik. Nagyon nem fair, hogy egy jól, tökéletesen működő szolgáltatást megszüntetnek...
Újra, sokadjára csalódtam a Google-ben, de hát az üzlet az üzlet...Meg lehetne oldani, hogy a régi telefonok egy régi API-n keresztül frissítenék az infókat, az újak pedig egy másikon. Azt is, hogy a régi API ne tudjon új dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest