- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
hevizms #62258 üzenetére
Elő szokott fordulni olyan, hogy egy modellből két verzió is létezik, mert mondjuk egy korábban használt alkatrészt másra cserél a gyártó valamilyen okból kifolyólag (megszűnt a gyártása, olcsóbbra cserélték stb.), tehát ugyanazon a néven futnak, mégis eltérnek egymástól. Ilyen esetben másik firmware-re van szükség, tehát lehet akár igaz is épp úgy mint parasztvakítás. Sok brand csak térítés ellenében végzi el a frissítést és ezért nem adják ki a szükséges fájlokat.
(#62261) csapee
Windows tablet topik: [link]
Inkább itt érdeklődj.(#62262) Colonel993
A BeeX egy magyar brand magyar tulajdonosokkal, szóval külföldi nem lehetett.
A frissítéshez meg nincs feltétlen szükség fizikai gombokra, azok nélkül is el lehet végezi bizonyos esetekben. -
Colonel993
senior tag
válasz
hevizms #62258 üzenetére
Lehet róla szó, hogy kiadtak 2 alaplaptípussal ugyan azon készüléket... de amúgy totál parasztvakítás.
Próbálj az emberi részre rámenni, [szimpátia, mindent szépen kérsz és köszönsz... érted] és megkérdezni, hogy MI az az adat ami alapján megmondják, és HA te ezt EGÉSZ VÉLETLENÜL megtudnád mondani, akkor tudnának küldeni egy típus azonos firmware-t (?) .
Szerk.: Ami gyanús, hogy nem látok a készüléken fizikális gombokat...
Lehet a nyákon, mint kivezetéseket zárva, tudják az "inputot" beadni... ami tényleg körülményes a nem hozzáértőnek.
A legtöbb Recovery-hez meg mélyebben gyökeredző telepítgetéshez meg kell a fizikai gombos pötyögés.
Ezért így akarták egyszerűbben tálalni neked, hogy ez így oldható csak meg. -
-
b0bcat
addikt
válasz
hevizms #28047 üzenetére
Nekem van ugyan tablet-em (bár nincs rajta HDMI kimenet), de eszembe nem jutna a tévére kötni. Ezt a kütyükét részben médialejátszóként szeretném használni (unom már, hogy a 3. asztali DVD-lejátszónk sem képes egy gyári, karcmentes DVD-t hibátlanul lejátszani, pedig ez a mostani egy márkás modell), részben pedig néha neteznék rajta, mintha okostévém lenne.
(Az egész ötlet onnan jött, hogy okokstévét szerettem volna, de a feleségem közölte, hogy szó sem lehet róla, mert megannyi más dologra kellene költeni, én meg alternatív megoldásként arra jutottam, hogy veszek egy ilyet, amivel "félokossá" teszem a butatévénket.
)
-
buta29030
tag
válasz
hevizms #27765 üzenetére
Az hogy 1-2 ember telekiabálja a fórumokat tipushibákat emlegetve,még nem jelenti azt hogy tényleg tipushiba.
Sajnos típushiba! Beszéltem velük telefonon, és elmondta a szervizes, hogy ezzel a hibával nem cserélik ki. Ez szerintük tulajdonság, nem hiba. Valami ilyesmit a honlapjukon is írnak.
Képernyő alsó széle 1mm-t eláll.És?Kérdem én mi gondot okoz ez?
Na-most nézd, nálunk nincsen kisgyerek, de ha lenne, az lenne az első dolga, hogy a körmöcskéjét bedugja a felálló kijelző alá és ... Szóval szerintem hiba. Méghozzá ordenáré nagy hiba. Szerintem ez egyértelmű. Csak igyekeznek elsikálni a dolgot.
Lehet ezen viccelődni, de aki ilyet fogott ki és visszaküldve megint ilyet kapott, az talán nem tartja annyira viccesnek mint ahogyan te azt itt érzékelteted.
Egyébként a wifije nem rossz, de nem is jobb mint bármelyik notebookomé. Van ebben tapasztalatom, viszont ez az első tabletem. Szóval nem tudom te mihez méred, de én egyáltalán nem tartom kiemelkedő jónak a wifijét. A többié viszont ettől még lehet szar, abban nem nyilatkozom.
Az hogy 1-2 ember telekiabálja a fórumokat
Végül még erről néhány szót: Én elkapkodtam a vásárlást! Meg kellett volna várnom, hogy írjanak róla. Egyértelműen nem vettem volna meg ha ezeket elolvasom. És abban is biztos vagyok, hogy a Concordetól én többet az életben nem veszek semmit. Két telefonbeszélgetésem volt. Egy hardveres és egy szoftveres kollégájukkal. Azt a simlis dumát amit nekem levágtak, az nem volt semmi. És ezek voltak a legjobb szakembereik. Vajon milyen lehet a többi?
-
kisda
aktív tag
válasz
hevizms #25960 üzenetére
Érdekes az biztos. Nekem HK regis posttal 2 nap volt, mire beért idehaza a csomag. Eddig rekord. Pedig azt hittem,hogy a Singpost gyorsabb.
2012.10.19
15:13 (HONG KONG) Küldemény információ: Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.22
11:52 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.24
08:56 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.24
09:15 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.10.25
10:24 Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureSingposttal jön most egy Ainol Flame, 5.-én lett elküldve, de még nem frissült azóta, nem értem miét lassabb az SG post mint a HK.
Üdv: Dávid
-
spiritex
veterán
válasz
hevizms #25407 üzenetére
Igen ott, és okt. 27-e óta. Úgyhogy attól félek, hogy többet ők sem tudnak mondani, mint amit a rendszerük kiír, maximum azt, hogy átadták vámkezelésre, és várjak türelmesen, és nézegessem a Nyomkövetőt.
Szerk: Gyerekek, végre!!! El se hiszem!
Megjött a válasz e-mail a postától!
"Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus nyilvántartásunk szerint az RF azonosítószámú nemzetközi ajánlott levél vámkezelése a mai napon ( 2012.10.31.) fejeződött be, melyet a honlapon vélhetően a holnapi napon fog látni, mert 24 óránként történik a frissítés." -
kovacspityu2
tag
válasz
hevizms #25350 üzenetére
Sziasztok!
Elég régóta olvasgatom a bejegyzéseket, véleményeket, benyomásokat, de most már teljes a káosz a fejemben.
Segítséget kérnék!!!Tab-ot szeretnék Kínából az alábbi szempontok alapján:
- 10.1-es vagy 9,7-es az optimálisabb a játékok és egyébbel való kompatibilitás miatt (igazából a felbontás, mert van pár furcsa felbontás)
- notebook helyett használnám, netezésre Wi-Fi-n itthon vagy bárhol másutt az iPhone netjének megosztásával (ezért lenne jó az előbb felsorolt méret), játszani, ebook olvasás ...stb.
- a lehetőségekhez mérten a stabilitás és minőség (körülmények és ár tekintetében) a legjobb legyen min. 4.1-el (ha van jó ROM, akkor feltolom és uccu neki), TF kártya IGEN, USB IGEN, Bluetooth IGEN (ugye hasznos??), HDMI nem kötelező
- 1280*800-as felbontás (IPS panel) ebben a méretben elegendően jó, vagy a retina előnyösebb vagy retina felesleges?
- 5 multi touch elég-e vagy van-e extra előnye a 10 multinak?
- GPS nem érdekel (iPhone-ban van), de Bluetooth hasznos lehet ill. a HDMI kimenet sem árt, de ha az ár és minőség rovására megy a HDMI akkor felejtős. (50 colos HD tévén a PC képe sem igazán tetszik)
- keyboardos tok (ormótlannak tűnik) vagy sima tok ??
- pen-t érdemes hozzá rendelni?
- 16GB vs. 32GB ?
- fém hátlap vs műanyag (kíméletesen bánok a dolgaimmal)
- igényes legyen, ne fröcss gagyi. (kinézet, külalak fontos)
- és nem utolsó sorban ha megunom eladható legyen hazai piacon (ha nem viszik, marad).Melyik tab-okat ajánlanátok és legfőképpen melyikek a legmegbízhatóbb oldalak rendelés szempontjából.
(Persze 2-3 hét szállítás belefér, ha a vámon 50USD-s Gift-ként átcsusszan)Hosszú lett és köszönöm, ha valaki összefoglalná.
-
Csygusz
tag
válasz
hevizms #25353 üzenetére
Nekem nincs igazam, véletlen volt, hogy ilyet kaptam, de a postázás témájától az én hazugságomig eljutni már kicsit bosszantó.
A Yuandao N101 II-ből még nem találtam 16 gigásat, és 32 gigásat is csak jóval drágábban, mint a froyopaden. De, hogy ne legyen igaza egyikünknek sem, nagyon kevesen vásárolnak ekkora méretű tabletet, így a kutyát nem érdekli, hogy én milyet vettem, és miket hazudozok róla
-
Csygusz
tag
válasz
hevizms #25350 üzenetére
A másik esetben meg a készülék ára volt leakciózva... szóval még mindig nincs igazad az esetemben.
Most 203$+ingyen szállítás, nekem meg 186$+30$ szállítás volt, szóval most még olcsóbb egy picivel...A másik amit nem értek. Kb. a Yuandao N101-ből egy halom fajta van, és kb. ennyi féle leírás, amiben valami nem stimmel. Láttam már sárga nyákosat, fekete nyákosat, 16 és 32 gigabájtosat, van N101 és N101 II... mind más, mégis ugyanaz a leírás van hozzájuk. Abban biztos vagyok, hogy az első kiadásban nincs olyan szép fényes kijelző, mint a második verzióban, amit én is vettem. Szóval ezeknél a kínai cuccoknál nagyon sok varia van, szóval ahány bolt, annyi kiadású, de egy néven futó cuccot lehet kapni (ez már kicsit sarkított volt
)
-
smkb
őstag
válasz
hevizms #25340 üzenetére
"Természetes hogy valamennyit fizetnek ők is a postázásért.
Ez most szavakon való lovaglás részedről.
Nem kell kiforgatni a szavaimat."Már bocs
"Ne haragudj de ekkora butaságokat ne irkálj mert aki mégcsak most ismerkedik a kinai rendelésekkel még el is hiszi.
1.a singpost ingyenes,ez azt jelenti hogy nincs +30$ mint a DHL-nél.Akkor mitől is lenne drágább????""Mi ez ha nem butaság?A singpost ingyenes a DHL meg +pénzt kér a szállitásért.Akkor most miről beszélünk?"
"Singpost,chinapost,hongkongpost.
Ezek ingyenesek alapból.
Az hogy esetleg vannak olyan oldalak,akik trükköznek az egy dolog."Amenyiben azt írtad volna hogy x, y portálon ez így van, de egyébként nem, akkor ok. De simán lebutáztál egy fórumozót, hogy márpedig a SingapoorePost és a ChinaPost ingyenes szolgáltatás, és hülyeségeket beszél, hogy ott ahol ő vásárolt, ott nem az árba épített China Post Air Mail esete forog fenn. Kicsit körültekintőbben kellene lebutázni embereket.
-
smkb
őstag
válasz
hevizms #25335 üzenetére
Semmilyen postai szolgáltatás nem ingyenes, hogy is lehetne az. Nem szeretetszolgálat sehol a posta. Mindössze annyi, hogy alapból egyes webshopok beleszámolják az árba a postaköltséget (ezért írják büszkén hogy free shipping pedig marhára nem az). Olyan 15-25$ közt van egy sima air mail tracking numberes postai küldés mondjuk egy 7 colos tabnál, vagy telefonnál. A webshopok másik része, nem teszi bele az árba a szállítási költséget, hanem a checkout során mutatja meg, ahol választhatsz . Ezeknél rendre a szállítási költséggel olcsóbb is az adott termék (15-25$-al kevesebb), de van hogy ugye jobban. Úgyhogy simán megeshet az, hogy egy webshop eleve magasabb áron árulja a terméket (amit ugye te nem is látsz, mert már az air mail shipping ára benne van) amire ráteszi ezt 15-25 dolláros árat, míg egy másik olcsóbban adja a terméket és dhl-el megtoldva is azonos vagy olcsóbb lehet a végeredmény.
-
csibe1
addikt
válasz
hevizms #25325 üzenetére
A singpost alatt a HongKong/Singapore Register Mail -t érted?
Most néztem meg egy oldalon kiváncsíságból,és az nem ingyenes,hanem 20 $.
A Hongkong DHL Express $28.00 ,az EMS Express $28.00 .
A pandán is ott a free shipping,de ott bele van építve az árba a postaköltség,azért is drágábbak általában 20-30$-al. -
spiritex
veterán
válasz
hevizms #25320 üzenetére
Szia,
látom benne vagy a kínai rendelésekben, van már tapasztalatod.
Kérdeznék akkor, hogy a Vámkezelésre átadva nevű státusz után hány nap telik el mire átváltozik a státusz Bejövő küldemény vámkezelve-re? Nekem 27-a óta nem változik...(#25322) Socket A
Tudmásom szerint nem. Csak így, távolról. -
Csygusz
tag
válasz
hevizms #25320 üzenetére
Szerintem abszolút nem írtam butaságot, az, hogy te félreértelmezted, az a te dolgod.
Az a gép, amit vásároltam, máshol 230$, itt 186+30=216$ volt. Ezért írtam, hogy NEKEM olcsóbb volt. Sőt, a maradék árból még vettem egy billentyűzetes tokot is hozzá. A vámolásnál abszolút nem variáltak, írták, hogy kérnek be számlát, ha nem annyit fizettem, mint amennyit, de Paypalas fizetésről is elég volt küldeni egy másolatot. Pár kérdés volt, amire válaszolni kellett egy emailben, és 2 nap múlva már a kezemben is volt.
Akkor most kitárgyaltuk pro és kontra a dolgokat, mindenki úgy vásárol, ahogy akar. -
diablo666
tag
válasz
hevizms #25065 üzenetére
mar inditottam 1 hete...kertem vissza a penzem arra hivatkozva,hogy mashol akarok venni,ahol van raktaron...semmi reakcio...aztan tegnap kertem egy tracking numbert es kerdeztem,hogy ha nov 9. elott nem erkezik meg,akkor visszakapom-e a penzem...?ma meg nezem,hogy china post...
az oldalukon mar reg azt irja,hogy nincs raktaron az aurora II...a HKG post-ot meg(amivel rendeltem)egy par napja felvaltotta a SNG post...uh. nem tudom mit varrialnak annyit...ha kapok is valamit,az nem mostanaban lesz....
a paypal nov 9. utan biralja el,azt irjak...aztan nem tudom,hogy mi fog kisulni ebbol....elso kinai rendelesem,sot az elso kulfoldi...ennyit errol... -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #24708 üzenetére
Ennyi erővel ami én tákoltam az is jó nem? Csak annyi hogy ott nem forrasztás van hanem a szálak vannak "összesodorva"
Mert az a vége ami a konnektorba megy az egy full jó töltö volt azt hiszem modemhez és csak a táblába menő vége a Cubeos töltöé tehát akkor ugyanott vagyok.Hogy használhatnám azt is nem?
Ha az két kettévágott csatlakozo drotjai összeértek tehát valszeg zárlatos lett vagy azt okozott akkor a konnektorba bedugott résznek lehetett baja vagy csak annak ami éppen (az én esetembe a táblagép) rá volt kötve?
Mert először ez játszodhatott le és ezután le lett szigetelve. -
mipityu
tag
válasz
hevizms #24506 üzenetére
Ha küldenek helyette neki egyet,amit ő tett téglává,hát komolyan mondom lemegyek hidba tőlük.
Már most lemehetsz hídba. Nekem év elején a rootolással téglásított 250$-os telefonom helyett minden további nélkül küldtek egy újat. A posta mindössze 1250 Ft volt (telefon, akku, hátlap) és még meg is dicsértek, hogy nem küldtem vissza az egész csomagot :-)
-
faresz5
aktív tag
válasz
hevizms #24476 üzenetére
Én is "gariztattam" egy cube u30gt-t. Mondjuk én máshogyan csináltam.
Megjött a termék, próbálgattam, használtam, 1hét után beszart az aksi.(ez már a 4dik szériás volt nem az leső, oem pandás,de az ördög nem aludt mégsem),más hibája nem volt sdkártya foglalat stb minden teljesen rendben volt. Nyitottam egy case-t paypalon, mondtam,hogy mi a helyzet mondták,hogy adnak 30dollárt, javíttassam. Mondtam,hogy nekem az nem jó, inkább visszaküldöm és kérem vissza a pénzt.
Mondták,hogy rendben van, ha visszaért a tablet visszakapom az árát.
Feladtam tracking numberrel, lefényképeztem a postán a csomagot, trckingestől mindenestől. hazaértem elküldtem nekik a tracking numbert és a fényképeket a csomagról. Hétfőn adtam fel, kedden délben megkaptam a full refundot, szerdán a számlámon volt. Feladási költség: ajánlott levélként(1.46kg) 5200Ft, elsőségivel 5800Ft, háztól házig trankingel.
Hétfőn megrendeltem a másikat, pont volt 8%-s kedvezmény, így 1dollárral még többet is kaptam mint amennyiben a visszaküldés miatt a másik tablet került.Aksi mondjuk a hibás töltő miatt szart be, de azt már cseréltem.
-
Csygusz
tag
válasz
hevizms #24419 üzenetére
Még ez sem teljesen igaz. Mert ha küldök a keresztlányomnak 1 mázsa csokoládét, ami elhagyja a 40 euró értéket, attól ők még nem fognak vámot fizetni érte.
De teljes mértékben igazat adok!
Én kifejezetten felhívtam rá a figyelmüket, hogy magánszemélyként, ajándékként és 40 euros értékkel küldjék a cuccot. Ha így adják fel, semmit nem tudnak csinálni a vámkezelésnél (szerintem), de majd kiderül.
-
spiritex
veterán
-
Ultraviolet
tag
válasz
hevizms #23763 üzenetére
Bocsánat rosszul tudtam az adó és vámot(ez nem neked).
50$ volt írva a csomagra(és ajándék/gift) és mégis fizetnem kellett, és nem volt kicsomagolva a cucc!
Amikor a posta vám kérdezte mi van benne irodai kelléket mondtam, de holnap felhívom őket miért kellett fizetnem.(50$ miatt)
Eddig jo a gép, jó a wifi, gyors, csak azt nem értem a Quadrant 1000mhzt ír, amikor ennek 1,5mhz nek kéne lenni.. 3órája megy és 64% nál jár.
4.0.3 android van rajta
alapsáv verzió 4.0.11
Kernel 3.0.8+
nem recseg- ropog, jó a fogása(10.1")
a töltő 2000mA-es, és amikor tölt akkor is lehet használni a készüléket,
adtak hozzá EU átalakítót is.
2db kamera van benne, de sokat ne várjunk tőle,
GPS nincs benne, de Bluetooth az van
Fülhallgató/OTG/usb kábelt adtak hozzá(mindegyik fehér-a készülék fekete)
hangszórója középen van a hátsó kamera alatt, és nagyon jól szól, még fejhallgatóval is.
Lehet , hogy mégse bántam meg a + költséget..
(ezt hogy lehet rootolni?)
Eddig ennyi -
Csygusz
tag
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz
hevizms #22403 üzenetére
Csalóka ez, biztos ügyködnek ezen is hogy minél többet érjen el, mert sokan erre alapoznak, csak nem kellene.
Mikor megvettem akkor 7800 körül teljesített, az első frissítéssel 9700 lett és a mostani frissítéssel lett 10000 felett viszont feltettem egy custom romot is ami sokkal gördülékenyebb a gyári FW-nél azzal viszont csak 7000et ért el
Szóval nem tudni mit ügyködnek ez ügyben a kicsi kínaiak de az biztos hogy nem antutu pontszám alapján kell tabletet venni. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
hevizms #22384 üzenetére
Igen ez antutu pontszám és a vi40 dual core ill. a v971 pedig ugyanaz csak van hátsó kamerája is.
Az antutu pontszám önmagában még nem sokat ér, az inkább a hardver erősségét jelzi ami mit sem ér ha nincs rá jó droid heggesztve. Egyébként ezzel nincs is gond ondáéknál, mert kb 2 hetente jön ki frissítés és vannak rá custom romok is.(#22385) Bagira01
Hasonló hardvereknél inkább a support és a design/anyaghasználat alapján érdemes dönteni.
Nagyjából ugyanazt tudják csak más köntösbe. -
Loituma69
őstag
válasz
hevizms #20829 üzenetére
Asphalt 7 tökéletesen működik g sensorral, youtube videókat, hibátlanul lejátsza, full hd videot nem nézek egy nem full hd felbontású kijelzőn, mert értelmetlennek tartom! 908A volt
ICS 4.0.3. Most rendeltem 1016DCC-t ICS 4.04. Ha ez marad és csak parasztvakítás a 4.1 droid akkor sincsen semmi gond mert ez is tökéletesen teszi a dolgát! -
tjb007
nagyúr
válasz
hevizms #19996 üzenetére
Igen, ez ugyanaz viszont ahogy most próbálgatom látszik, hogy a Prohardveren fent lévő killa sample hibás. Allwinner A10 -nél el sem kezdi a lejátszást csak villog a kijelző, AML8726-M1 -nél pedig szétesik a kép de a hang az jó.
Megtaláltam az eredeti fájlt, azzal az A10 -nél semmi gond nem volt, szépen lejátszotta, az AML -nél ugyanez annyi különbséggel, hogy nem volt hang.
Aki ki szeretné újra próbálni az használja az eredetit, azzal jó lesz. -
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #19921 üzenetére
Így van oda is adtam fel a többi kiegészítéssel amit mondtak.
Receiver: Dandan WU (RMA DA0001741 )
COMPANY: Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co., Ltd.
ADDRESS: Fl.4-5,7 Longtang Industry Park, Liuyue, Henggang, Longgang,
Shenzhen 518000, China.
Phone number: 0086-755-83650148De értek azért csak nem olyan nyomorékok hogy ott van a telefonszám és nem hívják fel!
Mindegy volt egy 60 ezres nyaralásom!Valaki mondjon valami Cube féle tudású olcsó gépet és méretileg ugyanakkora 10,1 colos legyen ( Concorde nem érdekel)
-
Prien
addikt
válasz
hevizms #18801 üzenetére
Nekem a spemalltól a tabletem ázsiai töltővel jött.Szerintem ez inkább gyártófüggő,nem bolti dolog.
Ezt nem tudom, tény,hogy nekem a tablet dobozában nem volt semmilyen töltő, hanem külön volt betéve a doboz tetejére. Nem gondolnám,hogy a gyárból eleve Közép-Európai töltővel küldik ki, mert ott még nem tudják,hogy melyik hová megy...szóval én ezt egyértelműen a Spemall figyelmességének tulajdonítom.
De persze árucikkenként nagy eltérések lehetnek azonos bolton belül is. -
Prien
addikt
válasz
hevizms #18200 üzenetére
Komolyan mondom, már az én lelki nyugalmam is veszélyben!
Lassan 2 hónapja erről szól ez a topic...
Be kéne írni az első hozzászólásba, hogy aki egy romot nem tud frissíteni, az semmiképp se rendeljen kínából. Vagy úgy egyáltalán, ne Androidos táblát vegyen.
Lassan olyan lesz ez a topic, mint egy ismétlődő lemez, Crytek állandóan írja, mit rontott el, mihez nem ért, néhányan még próbálkoznak a lehetetlennel, hogy segítsenek neki, néhányan már nagyon unják a sztorit, néhányan beírják, hogy jobban járt volna magyar supportos géppel....és ez megy a végtelenségig.Nem lehetne valahogy pontot tenni erre az ügyre?
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #18200 üzenetére
Lejött az 1.02-is nagynehezen + amit izisz ajánlott az evolution prime-ot is leszedtem.
Gépet kikapcsoltam. PC -re rákötöttem USB kábellel (hátlapi kimenetre) volume + és bekapcsoló gombot megnyomtam. Be is jött az új eszköz az eszközkezelőben egy pillanatra el is kezdte keresni a windows a drivert elengedtem a gombokat de a windows nem talált én meg megadni nem tudtam mert ahogy elengedtem eltünt a sárga felkiáltojeles cucc az eszközkezelőből.A táblagépet azóta sehogyan se tudom bekapcsolni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #18167 üzenetére
Miután rádugom a töltöt a gépre kb 3-4óra töltés után 99%On van a gép (100%ot soha nem érte el) A töltöt kihuzva a gép kb 6-7 oráig tud üzemelni,de ezalatt nem mozdul el 99%ról és töltést ír majd egyszetcsak fogja magát és kikapcsol.Megint rádugom a töltöt 1%ról indul.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #17003 üzenetére
Azonnal nem fogok írni az szinte biztos,előbb széjjel nyomkodom szinte fullra lemerítem mennyit bír az aksi feltöltöm mennyi idő amíg feltölt képeket készítek videókat stb.
Mert logoutra akarom majd kitenni a "tesztet" róla!Videot is szeretnék majd róla felvenni ,de nem tudom mennyire sikerül majd 1 kézzel tartani a kamerát 1 kézzel meg a táblát bűvölni,hogy még látszódjon is amit csinálok.Ha nem jön össze majd szavakban lesz minden.
-
-
szilchi
őstag
válasz
hevizms #16543 üzenetére
Nekem végig követte,Shenzen-Hong-Kong-Peking Nemzetközi reptér-Magyarország.De ha Crytek-nél is van 2-3 napos késés az aktualizálásnál,mint nekem,akkor lehet neki is csak 8-án jelenik meg először az adat.Ezért neki is folyamatosan kellene frissíteni a nyomkövetést a posta oldalán.Ja és van egy post Panda fórumán 06.29-én,hogy a sárkányhajó fesztivál miatti 3 napos szünet következtében a Hong-Kong-i reptéren be vannak havazva munkával és késés léphet fel a kiszállításban.Lehet még ezt sem sikerült megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged