- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz
laszlohu #30696 üzenetére
Köszönöm a linket. Ezt a livesuitot korábban már próbáltam de nem nagyon akart összejönni. Ami leszedtem az szintén a pandások linkelték be az egy zip volt az ampe oldaláról, van benne minden földijó többek közt egy pdf amiben le van írva de szó szerint kínai legalábbis a jó 80%-a ha a képeket nem nézem. őaz
-
thumb
aktív tag
válasz
laszlohu #30693 üzenetére
Az buli és nem normális esetben?
Ha csak az utolsót dobom fel és kellett volna a többit is gondolom kinyirom vele vagy ha a többbit felteszem akkor is előfordulhat gondolom. Arra vigyázok de azért köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet ez elméletileg a négymagosé.
Az csak az apropó hogy vajon hogyan is kell csinálni?!?!
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy megjelent a tabletemhez (Ampe A10 Quad) 3 firmware is, namost mindhármat fel kell tenni egymás utána a kiadásuk sorrendjében vagy elég csak az utolsót? Ezer köszönet. -
thumb
aktív tag
válasz
spiritex #26150 üzenetére
Már meg is jött pont egy 10 perce
.
2012. október 25-én rendeltem a pandawill-től singpost-al és most érkezett meg, egy Ampe 4 magos tabletet rendeltem, már nagyon vártam otthon szétszedem a csomagolást mint foxi a lábtörlőt
.
-
thumb
aktív tag
Ha azt írja a magyar posta nyomkövetési oldala, hogy 10-én azaz tegnap előtt vámkezelve akkor szerintetek kihozzák ma?
köszi
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket hogy a singapore post-hoz ahova be lehet másolni a tracking numbert? Ezek a szerencsétlen pandawillesek china post-hoz adtak linket mire mondtam nekik hogy én singapore post-al rendeltem erre jaja persze amit adtak tracking numbert oda való de link sehol ahol meg tudnám nézni.
ezer köszönet
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy tabletet pénteken (19) a WetechGlobal-tól, azt mondták hétfőn jön áru aztán még kedden elidétlenkedtünk e-mailen hogy még ez meg az kéne, azóta eltelt két nap de még nem kaptam tracking id-t és az van írva a státusznál hogy processing. Ez szerintetek normális és ne disput-oljak még vagy gázos? Nem tudom mennyi idő amíg kap az ember id-t vagy valamit, én singpost-al rendeltem de mivel ebből a webáruházból még nem rendelt senki kicsit ideges vagyok (legalábbis nem mondta hogy rendelt amikor megkérdeztem).
-
thumb
aktív tag
válasz
vertigojames #24604 üzenetére
Köszönöm a segítséget kíváncsi vagyok hogy teljesítményben mi a külömbség. Nekem a 3g nem fontos de a gps az jó benne viszont az a telefonon is van szóval nem tudom én a 4 magos felé húznék. Ha később el akarom adni vajon melyik a jobb vétel? Meg ahogy elnéztem a 2magos de tele mindennel cucc jobban eszi az aksit.
-
thumb
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb egy olyan típus amiben ugyan nincs 3g meg gps de 4 magos vagy egy másik típus amiben van gps is meg 3g is viszont 2 magos?
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Erről az oldalról van valakinek jó/rosz véleménye? Merjek rendelni innen?
ezer köszönet -
thumb
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Ezt a tabletet szeretném megvenni de pandáról hallottam jókat is rosszakat az lenne a kérdésem, hogy milyen boltok vannak még amiket ti is ajánlanátok és persze olcsók mondjuk olcsóbbak mint a panda. Tabletet most veszek először + külföldről is most vásárolnék először.
a válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amatőr csillagászat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest