- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Alap esetben az Index olvasóit nem kifejezetten technokara személyek alkotják, náluk kimerülnek a tech hírek az Index Tech rovatánál. Na most ha ide ilyen fals infót írnak, azzal félrevezethetik őket. Itt azt olvassák, hogy mennyire jó az xTAB-70dc, megveszik, aztán se HD, se IPS, stb.
-
LámaZ
addikt
Hát, nem ájultam el tőle.
Nálam a lakmuszpapír egy gombahatározó, amely 306 oldalas, és képként tárolja a lapokat.
A Radaee-ben három felbontási minőséget tudok kiválasztani, és a közepes kb. olyan, amit a Mantano alapból tud, de ez utóbbi először egy durvább felbontásban jeleníti meg a képet, majd kis idő múlva tisztul ki az egész.
A Radaee-nek is van hátránya: nem írja ki az oldalszámokat, de gyorsaság és minőség szempontjából nálam az 1. helyen marad továbbra is. -
mikrofon
veterán
Szia,
köszönöm ez igazán kimerítő válasz! Sok mindenben segítettél, az alap szempontok tisztázódtak. Várok még kicsit, március közepéig, mert április végén lesz a feleségem szülinapja, addigra kellene megérkezni... Első körben 4magos, 2Gb-s, WIFI-s 10"-ost célzom meg, mert nem akarok hamar cserélni, de ha nem esik jelentősen az ára akkor lentebb adom egyszinttel, 2mag, 1Gb, WIFI, 7"!
Egy nyitott kérdésem maradt, a ROM, custom ROM, CWM, root. Ezekre a dualSIM-es kínai telók esetében nagyon kellett figyelni, ha Kínából vásároltál! Itt a tablet-eknál mi a helyzet ezen a téren? -
CHIPman
nagyúr
-
-
-
Magnat
veterán
Csak service-k tudnak a háttérben futni (illetve még a content providerek meg a broadcast receiverek is), activityk nem,tehát amit úgy írtak meg, h fusson a háttérben is, ott olyankor valójában egy service fut, nem az eredeti activity. (Activity pongyolán fogalmazva az, aminek van "képe")
-
Luissimo
veterán
-
CHIPman
nagyúr
Optimalizáltság kérdése. 1GHz-es Galaxy S1-em fél másodperc alatt zoomolt, lehetett úgy lapozni vele PDF-et, hogy olvasható volt közben a tartalom tisztán, programtól függetlenül. Ennél még a mostani S3-am is gyengébb, de még ez is bőven használható. Kínai cucctól ne várj többet soha, akármilyen hardver van benne.
orichalcos: Nekem is fáj a fogam egyre, mikor tudod komolyabb tesztnek alávetni?
-
bylow
senior tag
A retinások gondolom még elég drágák
Most nem akarok olyan sokat költeni ilyenre!
Na de viszont még mindig dilemmázom nagyon, és kíváncsi lennék okos tanácsokra !!!
9"-10" méret
Concorde- Prestigio - IPS- 2mag proci -bővithető mem. - Hdmi - stb (és hasonló márkák esetleg)VAGY ?
Samsung galaxy tab 10.1 HASZNÁLTAN !!! Mondjuk 16G
Egyik pillanatban a Galaxyt látom jó döntésnek a szép képe miatt, aztán meg a fentebb említetteket, a felszereltségük bővíthetőségük stb. miatt.
Valahogy képtelen vagyok el dönteni melyik lenne a jó döntés.
Kb azonos az áruk ha új "no name"-et vagy használt Galaxyt nézek, De félek hogy nem fog tetszeni a kijelzője a "no name"-nek . Vagy az IPS kijelző télleg olyan jó ??? -
-
diablo666
tag
Csak az ainol topkjaba irtam es ide,mivel itt nagyobb a forgalom es segitokesz ember is akadt mindket helyen...
amugy nem nagy cucc a frissites,de almomban sem gondoltam volna,hogy ez a formatum a bibi...
szerintem elfer boven,ez nem off...mas is tanulhat belole...
a slatedroid forum leirasa szerint cselekedtem es ott szo sem volt formatumokrol,ezert nem gondoltam,hogy ilyen gondok fognak adodni....
na de megnyugothatsz,tobbet nem sirankozok(ma...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest