- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
tjb007 #60895 üzenetére
iPad mini jó lenne, ha droidos lenne. HP-t itthon nem is találtam.
A Prestigio meg a ModeCom nem túl gagyik? Nekem nem tűnnek túlságosan megbízhatónak.
A lényeg, hogy olyannak kell aki már két xTab100QCR WayteQ-et is összetört pusztán érintéssel!
(Így már árban az iPad fölött van.) -
Attici
őstag
Sziasztok!
8"-os 4:3-as, droidos tabletet keresek, netezésre.
Legalább 1GB RAM-mal
Erős, stabil Wi-Fi-vel, jó akkuidővel.
GPS, GSM, kamera nem kell.
Vastag (erős) üveglappal, megbízható strapbíró készülék legyen.
Van ilyen? -
Attici
őstag
válasz
tjb007 #43137 üzenetére
Írtam, hogy milyen érdekel, de akkor pontosítom.: max 30 ezerért érdekelne a legjobb ár/érték arányú tablet.
Kijelzőméret mindegy csak szép képe legyen (nem muszáj IPS, a Q8-asom sem az mégis szép képe van), természetesen új, külföldi is játszik, főleg net és skype.A másik 9,7"-osban 60 ezerig, szintén szép képpel, új, akárhonnan, netre.
Fontos a jó ár/érték arány és megbízható működés, támogatás.
Más: SmartQ Z8 Z Book-kal nincs valakinek tapasztalata?
-
Attici
őstag
30 ezerig most melyik táblagép éri meg? (Ár/érték arány) -midegy milyen méretben.
Kifejezetten 9,7"-osban szintén melyik az ami megéri? Érdemesebb már itthon megvenni?
-
Attici
őstag
Még mindig érdeklődöm, hogy melyik 10"-ost (4:3-ban 9,7") érdemes mostanában megvenni aminek jó az ár/érték viszonya?
Window N90 ajánlott vagy van jobb? -
Attici
őstag
válasz
Don't Panic #33091 üzenetére
Az pont nem jó, mert 16:9-es!
-
Attici
őstag
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy 9.7"-osban most milyen tabletet érdemes venni?
A Window N90 jó gép?
Legfontosabb az ár/érték arány.
SmartQ-ban nem találtam semmit. Az ő 9.7"-osaik már elég régiek. Nem jöttek ki már egy ideje ebben a méretben. Pedig a Q8-assal nagyon meg vagyok elégedve. Egy ilyesmi masina kellene csak nagyobban. -
Attici
őstag
Erre valaki?
-
Attici
őstag
9.7"-osban most milyet érdemes venni?
A Window N90 jó gép?
Legfontosabb az ár/érték arány.
SmartQ-ban nem találtam semmit. Az ő9.7"-osaik már elég régiek. Nem jöttek ki már egy ideje ebben a méretben. Pedig a Q8-assal nagyon meg vagyok elégedve. Egy ilyesmi masina kellene csak nagyobban. -
Attici
őstag
Megjelent a SmartQ Q8-as legújabb firmware.
SmartQ Q8 Android4.2 V1.0 -
Attici
őstag
Megjött végre a SmartQ Q8-asom!
Este lesz mivel mókolni. -
Attici
őstag
válasz
spiritex #25478 üzenetére
Nem valószínű, hogy többször is elküldenék ugyanazt a rendelést.
A kínaiak nem hülyék!
Szerintem inkább az van , hogy nem adják fel, mert nem nem jön össze egy bizonyos mennyiség a célországba. Ezért többször próbálkoznak mire elindul. Valószínűleg az utolsó feladási dátum lehet a valós.
De a feladási értesítőt mindig elküldik, hogy ne aggódjunk a csomagunkért és azt higgyük, hogy már úton van. -
Attici
őstag
Esküszöm, hogy nem értem a kínaiakat!
Október 11-én megrendeltem a Q8-ast a HOTMID-ről. +kábelekkel és SD kártyával. Meg is kaptam a tracking numbert, ami kb. 1nap csúszással, de nyomon követhető:
2012.10.17 12:58 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.27 17:24 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.27 17:27 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.10.31 10:48 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Valószínűleg, akkor lassan megjön a masina. De!
30-án 14 óra után jött a postás és hozott egy csomagot, benne a kábelekkel és a kártyával(Sandisk helyett Sony)!
Ezen a csomagon a tracking is egész más volt, utánanéztem:
2012.10.22 12:09 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.28 22:44 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.30 08:56 Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
Külön adtak fel egy másik csomagot 5 nappal később mint az elsőt és hamarabb kaptam meg?!
Miért nem írták, hogy külön csomagban küldik és adták meg annak is a numberét?Ez még semmi! 16-án rendeltem még a Tmarttól is kiegészítőket, aminek a trackingje egy kicsit lassan jött meg, mert nem volt készleten és a PayPal is lassú volt. De ez is elindult lassan:
2012.10.25 23:22 (CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.28 18:01 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.28 22:16 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.29 22:15 Célországba elküldve / Item sent abroad
De mi az, hogy 3x küldték el?! Nem akart elindulni?
Ez a türelemjáték, nem a Rubik kocka! -
Attici
őstag
válasz
devast #25040 üzenetére
Tény, hogy az LCD között az IPS egy egy fejlettebb megoldás, de nem biztos, hogy mindegyik IPS jobb mint egy TN+Film. Mindkettő között vannak jobbak és rosszabbak is. Sajnos a gyártók semmilyen infót nem adnak a kijelzőkről a felbontáson és technológián kívül(kontrasztarány, válaszidő, stb.) hogy el lehessen dönteni látatlanban is, hogy melyik lehet a jobb. Persze azért élőben rögtön kiderül, de sajnos nem lehet minden készüléket kipróbálni. Főleg a kínaiakat nem. A másik pedig, hogy ez is szubjektív. Van akinek az LCD kép tetszik és van akinek a Plazma (nekem is). Az a lényeg, hogy mindenki megtalálja a számára tetszőt és ne egyvalaki akarja ráerőltetni a többiekre, hogy márpedig akkor is az a legjobb ami neki van.
Ez már tisztára olyan mint a Benzin/Dízel csata. Hiába fogyaszt kevesebbet a dízel, én akkor is maradok a benzinesnél. Hadd döntsem el én, hogy mit akarok. -
Attici
őstag
válasz
devast #24909 üzenetére
Nekem a monitorom és a telefonom is TN+Film paneles és egyáltalán nincs vele problémám. TN és TN között is óriási különbségek vannak(ahogy IPS és IPS között is).Persze jobb lenne, ha plazma lenne, de ekkorában nincs. A háttér világítású kijelzők mind gagyik, de együtt lehet élni velük.
Neked már minden cuccod IPS paneles?
(#24910) Osynho:Senki nem állítja, hogy a SmartQ Q8-as lenne a tökély, de én ebben a kategóriában ár/érték arányban nem találtam jobbat. Bár még várok rá, mert saját tapasztalatom még nincs vele.
Nekem is jobban tetszett kinézetre és leírásban a Rock X, de amiket olvasgattam róla, teljesen elvették a kedvemet tőle,pedig papíron tényleg egy nagyon jó kis masina lenne. -
Attici
őstag
válasz
Crytek #24588 üzenetére
Gratula!
Akkor ezentúl dícsérni fogod a Cube-ot?Érdemes lenne most már csinálni az 1.hsz.-be egy készülék és egy forgalmazói összehasonlító listát, amit a felhasználók véleményei alapján lehetne szerkeszteni.
Vagy egy külön topicot a kínai tableteknek és forgalmazóinak. -
Attici
őstag
válasz
spiritex #24314 üzenetére
Köszi!
Várok türelmesen. Mást úgysem tehetek.Valaki nem tudja, hogy miért nem enged a PayPal a http://tabletac.com/-ra pénzt utalni?
Rendeltem pár kiegészítőt, de nem tudom kifizetni. -
Attici
őstag
Megkaptam a SmartQ Q8 Tracking numberét.
De egyenlőre nem tudom ellenőrizni, mert egyik postán sincs ilyen szám. -
Attici
őstag
Rendeltem innen tartozékokat, de a PayPal nem engedi kifizetni.
Ez írja ki: This recipient is currently unable to receive money.
Ezt most miért? -
-
Attici
őstag
Sikerült végig érdeklődnöm őket. Érdekes, hogy csak a HooTabletnél van raktáron a SmartQ Q8-as. Máshol mindenütt legalább 2 hét mire lesz. Ők vásárolták fel mind?
Vagy kamu, hogy rendeljem meg?Az Onda V811-re lehet magyar nyelvet rakni?
-
Attici
őstag
Valaki rendelt már ezektől?
Mi a vélemény? Érdeme ezektől rendelni?
Electronics Store (http://www.chinaecarts.com/)
HOTMID
Hootablet.com
Vagy még mindig inkább a PandaWill? -
Attici
őstag
Ez volt a V811 linkje, csak nem sikerült.
Egyébként írtam nekik és rögtön válaszoltak, amin meg is lepődtem, mert azt írták, hogy náluk készleten van a SmartQ Q8-as és rendelhető.
Akkor hogy van, hogy a gyártónál meg nincs készleten?!
És ráadásul szarnak is válaszolni.
-
Attici
őstag
ONDA V811 Sale: $96.89 szállítással együtt?!
Ez biztos nem kóser! -
Attici
őstag
Az Onda V811-re lehet valami frissítést rakni amitől magyar lesz?
Sehol sincs Q8-as! Már nem gyártják? -
Attici
őstag
Nem tudja valaki, hogy mi van a SmartQ-val? Már hetek óta nem tudom megrendelni a Q8-ast, mert nincs és nem is válaszolnak.
-
Attici
őstag
Miért van, hogy a kínai tabletek nem tölthetők USB-ről?
Nincs bekötve az USB táp lába? Mi van, ha az USB csati táp lábait átkötöm a táp csati bemenetére? -
Attici
őstag
Köszi!
Végre egy használható válasz! Csak mert nekem is szimpatikusabbnak tűnik ez a FreeLander P20-as mint az MTech atab 7G-je. Ebben a Great Versionban pedig benne van minden ami kell.
Onda V811-ről nem tudsz semmit?
Valaki vehetne már egy ilyen CHUWI V99-et, hogy valamit megtudjunk róla.
-
Attici
őstag
Engem pedig még mindig érdekelne, hogy mi a vélemény az Ondákról és főleg a V811-esröl.
Milyen a GPS-e a Freelander PD20-asnak?
Vásárolt-e már valaki a Electronics Store-ban, milyenek, megbízhatók?
Mit lehet tudni erről a CHUWI V99-esről és egyáltalán mint márkáról a CHUWI-ról? -
Attici
őstag
válasz
Davebowman #23306 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg?
-
-
Attici
őstag
válasz
laszlohu #23262 üzenetére
Ez a Mercury M-tech Atab7-es engem is érdekelne, de sehol sem olvastam róla semmit, még nagyon új. Főleg az érdekelne, hogy milyen a GPS-e.
A másik pedig a PD10-es testvére (szerintem tök ugyanaz a két gép) autós csomaggal a FreeLander PD20 Great Version GPS. Elég jó ára van és csak jókat írnak róla.
Valaki rendelt már ettől a Electronics Store-tól?Szia Loituma69! Te tudsz ezekről valamit?
-
Attici
őstag
válasz
ametza #22932 üzenetére
32 GB-osban mást nem is kapsz csak HC-t! Jó lesz!
Viszont az a masina engem is érdekelne, mert kellene GPS, de az xTAB-50-est nem merem megvenni. Írhatnál róla többet. Meddig bírja az akku navigáció közben? Milyen a kijelzöje? Kocsiban jól lehet látni? TMC- t támogatja? -
-
Attici
őstag
válasz
csibe1 #22872 üzenetére
Az Onda javára csak a memóriája szól, hohy jobb a kijelzője, mert IPS egyáltalán nem biztos. Az a baj, hogy a V811-esről nem írnak semmit. Olyan mintha még senki nem vett volna ilyet.
Custom romot sem láttam rá. A Q8-asnak viszont alu hátlapja, nagyobb aksija és jobb kamerája is van.
Nálam még a Rock X volt versenyben, mert specifikációkra messze a legjobb (papíron), de mégis mindenki panaszkodik rá. Ezért inkább biztosra megyek és olyat veszek amit dicsérnek, mert használni szeretném, nem szenvedni vele. -
Attici
őstag
válasz
csibe1 #22866 üzenetére
Szerintem így is elég lesz. Nem találok jobb gépet. A Rock X papíron sokkal nagyobb tudású, de nagyon sok rá a panasz a külföldi fórumokon. Támogatása nulla. A V811-ről meg semmit sem tudni.
Ezért marad a SmartQ Q8 amre nincs panasz, van fóruma,JB (gyárilag rootolt), custom rom. A 4GB bőven elég lesz a programoknak. ICS és JB alatt már tudtommal lehet a kártyára is telepíteni.
Tényleg nem akarok rá játékokat rakni. A telefonomon is alig van azok is csak kártyajátékok. Játékra ott a nagy gép (ld. cuccok), munkára a laptop. Ez csak olvasásra és netezésre lesz, hogy ne a telefonomon kelljen irogatni, mint most is.Lon Star
-
Attici
őstag
válasz
Tussky #22672 üzenetére
Nálam is az Onda V811 +
:IPS panel, Dual core1.5GHz, 16GB memó, jó támogatás
-: műanyag hátlap, senki nem tud róla semmit, előlapi kamera 0.3MP, 4400mAh-s akku
Hyundai Rock X +
:nagyon szép, fém hátlap,IPS panel, Dual core1.6GHz, 16GB memó, elöl-hátul 2MP kamera,Bluetooth, könnyű
-: semmit se tudni róla, támogatás szinte 0, kitől veszi a Hyundai?4400mAh-es akku
SmartQ Q8 +
:Jó támogatás, jó minőség, jókat írnak róla, elöl-hátul 2MP kamera,4800mAh-es akku
-: nem IPS, 1GHZ-es dual core, 4GB memó, alapból nem tud magyarul, nehéz
tabletek között tart a vacilálás, de egyenlőre a SmartQ tűnik nálam befutónak. De 8"-osból valahogy eleve kisebb is a választék.
-
Attici
őstag
Az Onda V811-ről vagy az Onda VI30W mi a vélemény?
Ismeri valaki? -
Attici
őstag
Blaupunktot láttátok?
(#22600) laszlohu : De legalább a saját oldalukat rendesen megszerkezhetnék és valós infókkal tömhetnék ki.
-
-
Attici
őstag
Érdekes! Itt már 2 év garit írnak.
-
Attici
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest