- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
afgk2012
tag
Ezt érdemes leolvasni szerintem.
-
afgk2012
tag
válasz
z0d1AK #26849 üzenetére
Úgy szarozom le, hogy tudom, hogy van nála jobb választás, nem is egy.
Nekem ezzel például nincsen bajom. Azzal viszont megtisztelhetnéd az itteni olvasóidat, hogy ilyenkor megnevezed ezeket a jobbakat és kiemeled a legjobb vételt. Persze szerinted. De én személy szerint hinnék neked. Csak nem mondod meg.
-
afgk2012
tag
Vett már valaki NOVUM-ot? Tapasztalat?
-
afgk2012
tag
Elvileg mától kapható a ConCorde tab NOVUM. Jó lenne valami gyakorlati információhoz is hozzájutni róla. Akinek már van, légyszí írjon róla valamit!
-
afgk2012
tag
válasz
Ferlito #26629 üzenetére
Én rendszeresen nézelődök az ALDI németországi honlapján. Ha feltűnik egy notebook, vagy bármi más, 2-3 héten belül hasonló árban nálunk is megjelenik. Két számítógépgyártól vásárolnak. Az Chiligrean és a Medion márkáktól. Gondolom ilyen módon jön majd az új is. De hogy mi lesz az, azt jelenleg még homály fedi. Szerintem készülnek ők is, valami új nagy dobással. Meglátjuk...
-
afgk2012
tag
válasz
Ferlito #26627 üzenetére
Jónak jó, én is lehet ezt fogok venni, de azért az 1024 helyett az 1280 nem ártana. És ez a teszt sem az igazi. Először-is nem a végleges darabról készült, másodszor pedig nagyon reklámízű. Szóval kellene egy rendes teszt. Ráadásul az ALDI is meg fog jelenni valamivel nemsokára. Azért ott a 3 év gar, nagyon sokat nyom ám a latban.
-
afgk2012
tag
válasz
szilu7 #26619 üzenetére
3 nap múlva jelenik meg a ConCorde tab NOVUM. A technikai paramétereken kívül, lehet valamit még tudni róla? (Van ugyan egy teszt, de az inkább reklám, mintsem a realitások bemutatása.) Arra gondolok, hogy lehet ennek a tabnak eredeti kínai megfelelője. Talán arról lehet valamiféle értékesebb teszt. Tudtok ilyesmikről? Egyáltalán, melyiket címkézi ez a magyar cégecske?
-
afgk2012
tag
-
afgk2012
tag
válasz
Stauffenberg #26366 üzenetére
"A tabletek nem lehetnek egyediek, nem birnak"
Nincs miről beszélni, még mindig a leghaloványabb fingod sincs arról mi az a design. Te még mindig nem érted mik azok az ívek, hátlap, kezelőszervek, stb...
Bocs, hogy beleszólok, de nekem is az a véleményem, hogy a bírósági tárgyalásra megfizetett szakági jogászokon kívül, a lőtéri döglött kutyát sem érdekli az ipari design másolás. Egy közönséges halandó szempontjából két eltérő gyártócég által előállított tablet bizony pont ugyanúgy néz ki. Semmi értelme sincsen ezt itt nagykomolysággal megvitatni. A belebecs/ár és a többi közérdekű dolog az ami igazán fontos szerintem.
-
afgk2012
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy érdekes kérdésre választ kapni tőletek:
Ugye PC-n mondjuk a Firefox böngészőben bemegyek egy tetszőleges lapra. Legyen mondjuk a prohardver.hu. Lenyomom a Ctrl gombot és tekerem az egérgörgőt. Tetszőlegesre nagyított állapotában aztán elkezdek barangolni a honlapon. A nagyítás mértéke közben nem változik.
Hogyan van ez tableten? Ott változik? Minden egyes al-lapnál újra kezdhetek szórakozni hogy a kívánt mértékűre nagyítsam? Vagy ott is (hasonlóan a PC-s használattal) ugyanúgy megmarad, amig új honlapra nem megyek? Esetleg böngésző függő a dolog?
Megmondom miért kérdezem:
10"-os, 4:3-as tabletet szeretnék venni. Ha megmarad a ránagyítás, nyugodtan választhatom az 128-ast is. De ha folyton visszaáll, inkább az 1024-est fogom venni.
Apropó, akinek van egy éppen ilyen tablettje és függőleges méretben megnyitja ennek ennek a lapnak a fórum-főoldalát, az el tudja olvasni azokat az icuri-picuri betűket ránagyítás nélkül, vagy sem?
-
afgk2012
tag
spiritex, MasterDeeJay, köszi!
-
afgk2012
tag
válasz
MasterDeeJay #26208 üzenetére
Hol kapható ilyen? Esetleg egy linket dobhatnál róla, hogy lássam is.
-
-
afgk2012
tag
Ez mikor lesz és mennyiért (kb)?
-
afgk2012
tag
válasz
vertigojames #24957 üzenetére
Ez lenne az? Pont elfér a kezedben? Ezt hogy kell értenem? Az enyémben egy notebook is elfér.
Egyébként mekkora a képernyő felbontása?
-
afgk2012
tag
ConCorde-ből jön mostanában valami új 9,7"-os? (A prónál a hardverrel nincsen bajom, de tetszene az 1024 helyett az 1280-as szélesség.)
-
afgk2012
tag
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a 4.0-ás Androidos tabletteken van e Silverlight és Youtub lejátszás?
-
afgk2012
tag
Szeretném megtudni, hogy ilyet vett-e már közületek valaki? Mi a vélemény róla a használat alapján?
-
afgk2012
tag
válasz
Ultraviolet #23739 üzenetére
Ezekután már egészen biztosan csak és csak-is magyarországi és magyar garanciás boltból vagyok hajlandó vásárolni új tabletet.
-
afgk2012
tag
válasz
tvamos #23701 üzenetére
Hanem?
(#23703) hevizms: Elfogadom én a 9.7"-ost is, de legyen 1280-as és legyen kétmagos és legyen 1+16GB-os.
Az Mxaudio ugyanis: Rockchip RK3066 2x 1600Mhz Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
Nos a CC-nél melyik az, ami ezt tudja? Vagy legalább hasonlót tudna. De messze van ettől szerintem.
-
afgk2012
tag
Szerintem a fórumozók személyes tapasztalatai sokkal többet érnek ilyen "ettől és attól ne vásárolj" oldalaknál.
Pontosan! Én is ezért járok ide. Viszont egyre sürgetőbb a vásárlás, de még nem vettem semmit. Mert egyre újabb és újabb cuccosokról írtok. Azt már eldöntöttem, hogy én nem várok valamire kettő meg három heteket. Az is biztos, hogy itthoni megbízható garanciás árút vagyok csak hajlandó vásárolni. Sőt, csak olyan helyen, ahol kedvemre kipróbálhatom, mielőtt vakon hazavinném. Ehhez jön még a mérsékelt árszint és végül, de nem utolsó sorban a nekem megfelelő paraméterek. Most úgy tűnik, hogy ezt fogom megvenni valamelyik nagyáruházban. Mondjuk egy TESCO akció keretén belül. De ha tudtok jobb helyet, írjátok meg légyszíves.
Ja-és igen, ha le akarnátok beszélni róla valami olyan valós infó alapján, ami akceptálható, azt nagyon megköszönném!
-
afgk2012
tag
válasz
Crytek #23676 üzenetére
Valami tuti oltára szar benne!Olyan nincs hogy nem
Ennyire nem bízol az ingyenebédben?
(#23679) tvamos: Szerintem a nagy gyártók nem a részeltek jósága miatt kérik el a többlet-pénzt, hanem azért mert megtehetik. De minden változik. Amiről most még mi magyarok azt hisszük, hogy az egy kis szütyök kínai cégecske, arról hamar kiderülhet, hogy többet ad el csak kínában, mint mondjuk az Acer az egész világon. Márpedig a kínai belső piac is egyre igényesebb.
-
afgk2012
tag
válasz
Tenager18 #23613 üzenetére
Pipo U1.....ezzel találkozott már valaki?
Eléggé jó a felbontása(1280 x 800)
Az ára sem horror......
Miért érzem én azt hogy ezeknek a kütyüknek teljesen egyforma a belseje? Fröccsöntenek egy keretet és belenyomják a kategóriájának megfelelő panelt, aztán lehet szitázni a házat és csomagolni. Mi meg itt azt hisszük, hogy új és mégújabb cuccost látunk?
-
afgk2012
tag
Ezt néztem ki 70e-ért. Mielőtt megrendelném érdekelne, hogy van-e tapasztalat ezzel a webáruházzal kapcsolatban? Garancia, érkezési idő, stb. Van-e személyes átvételi lehetőség (hol)?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22726 üzenetére
Reméltem pedig, hogy működik. Köszönöm.
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22715 üzenetére
Köszi a választ, de nem értem amit írsz. nem raktál még rá Skype-ot, vagy raktál rá, de nem próbáltad ki kamerával? Vagy hogy kell értenem?
-
afgk2012
tag
válasz
BigBlackDog #22712 üzenetére
A Skype használja a kamerát?
-
afgk2012
tag
Még egy kérdés: Nem tudjátok véletlenül, hogy a ConCorde tab 9.7 Ips Plus-hoz lesz-e Jelly Bean frissítés?
-
afgk2012
tag
-
afgk2012
tag
Hazai garanciával, 10" környékén mi most az abszolút best boy?
-
afgk2012
tag
Sajnos ezt nem leht nálunk kapni, de nem is ez a kérdésem. Lehet, hogy nem is tudjátok megválaszolni, de engem akkor is nagyon érdekelne, hogy kb bruttó mennyibe kerülne ez 1 éves belföldi garanciával idehaza, hogy lenne forgalmazója?
-
afgk2012
tag
válasz
tjb007 #21536 üzenetére
Ha egy olyan monitorba dugod be aminek:
A; nincs hangszórója
B; nincs HDMI portja
C; előbbi kettő együttesen
D; van hangszórója de nincs HDMI portja ezért átalakító kábelre lesz szükség
akkor sehogyan sem lesz hang.Picit túlvariáltad. A monitoromon van hangszóró, nagy valószínűséggel mégsem lenne hang.
-
afgk2012
tag
Még egy kérdésem lenne az UG802 Mini Android PC-vel kapcsolatban:
Mi van ha nem TV-be dugom bele, hanem egy a PC-s monitoromon szeretném használni? Gondolom ezt megtehetem a szükséges DVI/HDMI firdítókábellel. De hogyan lesz hangja? A monitorom valószínűleg nem tudja fogadni onnan a hnagot. Akkor ez az elképzelés így nem jó?
-
afgk2012
tag
válasz
gyuszmó #21506 üzenetére
Nekem most ez a kettő tetszik:
Ainol Novo 7 Fire vagy UG802 Mini Android PC
De mivel a tévémen szeretném működtetni a kanapéról, kellene még egy ilyen is hozzá.
Csak nem tudom eldönteni melyik kell nekem. Ti mit tanácsoltok?
-
-
-
afgk2012
tag
válasz
tjb007 #21481 üzenetére
Még egy: Mi van ha ékezetes betűket szeretnék írni. Ahogy láttam, az nem volt a légegéren.
Meg még mindig nem válaszolt senki arra a kérdésemre, hogy egy ilyen légegér, a valóságban mennyire használható. Úgyértem mennyire érzékeny a mozgásra? Meg lehet szokni, vagy csak kínlódás lenne belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest