- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Atyaég.
-
hdman
őstag
válasz
Davebowman #20905 üzenetére
Youtubeon van 4k felbontású anyag is.
-
hdman
őstag
válasz
delbarta #20864 üzenetére
Nehogy már 15megás net ne legyen elég.
A letöltések is szépen jönnek, nem ugrál a sebesség, hanem tartja a maxot egyenletesen.
Nem mindig akad be SII-n, kb 10 ből egyszer.
2 hete raktam uj romot, lpt alapú wanam 12.3-at, full wipe-pal, FR-rel.
Furcsa, na
Mindegy, megpróbálok egy régebbi klienst feltenni, hátha azzal megy.
Bocs a nagyon offért.
-
hdman
őstag
hamyka: tehát ha a zsebemben van (már ha befér a zsebembe, nem fog akadni a zene??)
Ezen felröhögtem, jó nagy zsebed lehet, ha 10" belefér
Kamera van benne, elől hátul 2mp, ezt rosszul tudtad.
nem tűnik rossznak szerintem, csak hát 1 pötyet nagy
Ezt hibának felhozni? Van 100 féle méret, válassz kisebbet, és megoldódott a problémád
pusihusi: akkor rohanás szegedre
pinnacle: van saját topikja, itt: [link]
-
hdman
őstag
Friss infó a 1016DCC-ről: [link]
-
hdman
őstag
664gr, 9mm vékony, a többit sajnos nem tudom lemérni
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
1016DCC első tapasztalatok:
-
hdman
őstag
Megjött a 1016Dcc, viszont kibontani és érdemben ránézni csak kora dun tudok!
-
hdman
őstag
Akit érdekel: feltettem a 1016DCC használati utasítását: [link]
-
hdman
őstag
Tegnap éjjel én is rendeltem egy 1016DCC-t. Meglátjuk
-
hdman
őstag
Kiváncsi vagyok mobilarenán mikor jön ki a 1016dcc tesztje, elvileg már náluk van a gép.
Most irtam nekik mailt, hogy akkor ténylegesen mekkora a kijelző felbontása, hogy állnak a magyar nyelvvel, és hogy záros határidőn belül várható-e JB.
Arra azonban kiváncsi vagyok, hogy az új generációs MyAudio tabletek mindegyikét árulja az edigital, ezt azonban nem, sőt sehol máshol sem lehet kapni, csak náluk. Ez miért van?
Hol lehet egyáltalán megnézni, megtapogatni?
-
hdman
őstag
Valami újság a 1016DCC-ről? Hogy viselkedik azóta?
Ja és egy kérdés: Próbáltad már tvre kötni HDMI-vel?
-
hdman
őstag
Pont akartam kérdezni, hogy mi újság a géppel
Egy dologra megkérhetnék mindenkit?
Légyszi, ha tesztek be valami hibát, antutu vagy akár quadrant tesztet, légyszi irjátok oda a gép nevét, hogy kereshető legyen!
Meg hát elég sokan vagyunk, sajna nem tudom fejben tartani, hogy kinek milyen gépe van
delbarta: Ezt nevezem, köszönjük!
-
hdman
őstag
Várjuk a tesztet
4 után itt fogok csüngeni, mert ez a tab is esélyes nálam
Igazad van, hogy felhivhatott volna a futár, főleg ha szám is volt megadva, viszont Ausztriában tök bevett szokás, hogy a postások a szomszédba, de van hogy más emeletre passzolják be a csomagot
Sőt van olyan lépcsőház, ahol egy öreg nénike az összes napi beérkező csomagot átveszi, és amikor a jóemberek hazaérnek, mindenki beugrik hozzá, váltanak pár szót, és felveszi a csomagot. Én is csak lestem elöször, de aztán megszoktam
Más világ, és ehhez más kultura is kell...
-
hdman
őstag
válasz
tvamos #19700 üzenetére
Szerintem nekem ez a Tegra3-as Toshiba lefedné az igényeimet, de sajna nem ips a kijelző. Aztán ott van a transformer tf300 ami dokkal és ips kijelzővel szerelve tök ugyanaz 130-ért. Annyit viszont elvből nem akarok érte adni, meghuztam egy határt 100nál.
Először 60k volt ez a határ, de mivel hosszabb távra keresek egy erősebb gépet, és szinte csak otthon használnám, ezért kell a 10". Folyamatosan nőttek az igények, szóval már 100-nál vagyok és még ez sem elég...
-
hdman
őstag
Toshiba AT300 16gb,100k 2év garival, tartozékok nélkül, vagy
80-85k 13hó gari, Asus transformer tf101 16gb, angol dokkoló, 10" notitáska, 8gb kari, érintőceruza, tablet tok.
Melyik legyen? Tök el vagyok bizonytalanodva. Tegra2 vs tegra3? Esetleg legyen mégis RK3066? Főleg böngészés és sd, hd filmek 720P-ig.
Komolyan mondom beleőrülök
A Cubetól indultam, a CC 9,7 majd a plus-on keresztül már itt tartok. Tudtam, hogy ez lesz, a végén sosem lesz tabletem.
Azt meg főleg nem gondoltam, hogy tegrás gép lesz. Annak azért örülök, hogy itt a nexus7 legalább orrva szájba elterjed a tegra3.
Adjatok bele mindent.
-
hdman
őstag
Toshiba AT 300-hoz mit szóltok?
JB gondolom várható rá, de mennyire jó a Toshiba supportja? Még nem volt ilyen termékem. Egyáltalán a magyar képviseletük hogy áll, tud erről vki vmit?
-
hdman
őstag
Én is kitöltöttem, jöhet a főnyeremény
-
hdman
őstag
válasz
Drótszamár #19064 üzenetére
Érezhetően gyorsabb lett? mert a számok szerint igen
Sanzaa: akkor ide is: A10 1,3 Ghzen? A legtöbb embernél még az 1,1et sem birja az 1,2re beharangozott verzió
-
hdman
őstag
válasz
Drótszamár #19061 üzenetére
1600mhz-en mennyire stabil, illetve mennyire melegszik hosszabb távon? Akárhogy is nézem +60%
-
hdman
őstag
Lenne egy kicsi off kérésem: Aki szokott aliexpressről rendelni (bármit), legyen szives dobjon egy PÜ-t, lenne pár kérdésem! Köszi
-
hdman
őstag
Basszus ezek az Asus Transformer TF101-esek elég jó árban vannak használtan. Elgondolkodtató
A Tegra II mit tud a RK3066 ellen?
-
hdman
őstag
válasz
enginev3.0 #18969 üzenetére
Nagyon nincs más, nagy a piaci rés
Ami közel ugyanez az már 60k, a következő nagy teljesitménybeli ugrás már 75-80k. Igaz ez már 10,1 1280x800, dual core. vagy 9,7 1024x768, dual core.
-
hdman
őstag
válasz
enginev3.0 #18967 üzenetére
Kettőt olvass vissza...
-
hdman
őstag
Tegnap irtam egy mailt a myaudionak a 1016dcc-vel kapcsolatban. Ma reggel válaszoltak, és megerősítették, hogy a hét második felétől elérhető a gép!
-
hdman
őstag
válasz
CHIPman #18773 üzenetére
A Concorde gépei is kinából vannak, mégis van rendes support.
Szerintem ha kijön a gép, akkor megrendelem, aztán ha 8 napon belül gebasz van, akkor a törvény égisze alatt visszaküldöm és visszakérem a pénzt.
Ha meg a gari idő alatt száll el és szórakoznak, akkor elég meggyőző tudok lenni, én elsősorban a szoftveres support hiánya miatt parázok
Szerk: mi volt a baja a gépeknek?
-
hdman
őstag
Hát erre a MyAudio témára kiváncsi leszek. Ha ilyen gépeket forgalmaznék, tuti 1000-rel tolnám a marketinget, szórnám a tesztgépeket, fórumot csinálnék, hirdetnék, 10 pontos supportot alakitanék, erre mi van? Nagy büdös lószar. A napokban én is irtam nekik, de eddig nem kegyeskedtek válaszolni...
Pedig az új 10"-os tabletükben megtaláltam az álomgépemet. 75k-ért szerintem best buy lenne, csak hát a support hiánya nagyon elrettent. Nagy esélyes még a 9,7 IPS Plus, de azért a szélesvásznúságnak és a nagyobb felbontásnak örülnék...
-
hdman
őstag
válasz
derrik #18648 üzenetére
Várható szállitási határidőt irtak?
Nekem egyszer volt garanciális problémám egy MyAudio FM transmitterrel, telefonban és mailben is rögtön reagáltak, és kedvesek voltak. (A tacskóban vettem, és az ügyfelesek nekiálltak hazudozni meg terelni, erre a MA-sok felhivták a tacskót, leteremtették őket és utána simán ment minden) Nem értem mi ez a nagy negativ változás. főleg egy arányaiban jóval drágább terméknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest