- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
hevizms #25350 üzenetére
A másik esetben meg a készülék ára volt leakciózva... szóval még mindig nincs igazad az esetemben.
Most 203$+ingyen szállítás, nekem meg 186$+30$ szállítás volt, szóval most még olcsóbb egy picivel...A másik amit nem értek. Kb. a Yuandao N101-ből egy halom fajta van, és kb. ennyi féle leírás, amiben valami nem stimmel. Láttam már sárga nyákosat, fekete nyákosat, 16 és 32 gigabájtosat, van N101 és N101 II... mind más, mégis ugyanaz a leírás van hozzájuk. Abban biztos vagyok, hogy az első kiadásban nincs olyan szép fényes kijelző, mint a második verzióban, amit én is vettem. Szóval ezeknél a kínai cuccoknál nagyon sok varia van, szóval ahány bolt, annyi kiadású, de egy néven futó cuccot lehet kapni (ez már kicsit sarkított volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen alaplapot vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Linux kezdőknek
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab 7 Essential
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest