- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
Colonel993 #62259 üzenetére
Köszönöm.
Vannak fizikai gombok.
Recoveryt is előtudtam hozni,de hiába csináltam factory resetet sajnos nem tölti be továbbra sem a rendszert,csak a Beex felirat jön be és ennyi.Ezért lenne jó újrahúzni.Ami még számomra érdekes hogy valamelyik fórumban(ahogy keresgettem firmware-t) olvastam egy olyat hogy Myaudio tabletnél ajánlották ennek a romját,hogy jó hozzá és a letöltö link is ott volt,de már nem élt.
Na és hova mutatott a link? A Beex honlapjára,tehát olyan mintha ehhez is elérhető lett volna,csak valamiért leszedték.ui:az a baj hogy csak ezt hajtogatják hogy juttassam el a szervizbe és ott ujratelepitik.
-
hevizms
addikt
Szép napot mindenkinek.
Adva van egy Beex S2 tablet,amit újra kellene húzni,de a gyártói honlapon ehhez a tablethez nincs firmware,míg esetleg másikhoz van.
Irtam nekik egy email-t hogy legyenek szívesek ebben segiteni és egy letöltő linket vagy a firmware-t küldjék el nekem.
Először a szokásos vigyem be a szervizbe válasz jött.Akkor írtam hogy postáznom vagy utaznom kellene hozzá,arról nem is beszélve hogy nem kevés idő és ha nem probléma inkább küldjenek egy linket,főleg azt nézve hogy amúgy meg másik tabletjeikhez simán tölthető firmware.
Ezt a választ kaptam:Valóban a többi típushoz fent van a firmware, ehhez azért nincs, mert szétszerelés után tudja a szerviz is megmondani, hogy melyik firmware kell hozzá. Ha ezt Ön végzi, akkor a széttszerelés miatt elveszíti a készülék a garanciáját. Ezt nem szeretnénk ezért kértük hogy küldje el a szervizbe.
Ez mennyire lehet igaz és mennyire parasztvakitás?
-
hevizms
addikt
válasz
Luissimo #42005 üzenetére
Tulajdonképpen az egyik routerhez tudott csatlakozni amikor jó közel mentem,a másikat meg egyszer ujrainditottam és utána már felcsatlakozott.
Számomra rejtély hogy miért kellett egy újrainditás,de valamiért segitett rajt.Ja és ujrainditás előtt minden eszköz a családban rendesen felcsatlakozott a routerre csak ez a tablet nem.
Még egy vadiúj teló is simán felcsatlakozott(pont ma vettünk a nejemnek egy új telót),szóval még az sem játszott hogy csak a már előzőleg is működő eszközök csatlakoztak.Szóval azóta sem értem,de a lényeg hogy most úgy néz ki minden oké.
Újrainditás is volt már a tabletnél és jó.
Öröm és boldogság! -
hevizms
addikt
Üdv urak!
Volna egy problémám.
Hozzám került egy Navon platinum explorer bootolási problémával.Az android feliratig jutott el és onnan nem ment tovább.
Utánaolvasva kiderült hogy a gps log file-okkal telerakja a memóriát és elfogy egy idő után.
Ezt egy leirás alapján sikerült orvosolnom,de ehhez szükség volt egy gyári adatok visszaállitására is.
A gép ezekután úgy nézett ki hogy rendbejött.
Lényegében működik rajt minden,de a wifi részével valami gond van.A routerre nem tud csatlakozni.
Hibát nem ir ki,csak semmit nem csinál amikor a kapcsolódásra nyomok.
Érdekesség hogy ha a telefonomon osztom meg wifi hotspottal a mobilnetem,arra meg tud csatlakozni és van is net.
Nem értem az egészet.A router is és a telefonom is WPA2 PSK jelszavas védelemmel megy.
Ja és látja a routert,jelerősséget is mutatja,szóval látszólag minden jó,de mégsem csinál semmit ha rányomok a kapcsolódásra.
Van még a közelemben még egy router is,annál is ezt csinálja.
Csak a telefonomhoz tud csatlakozni. -
hevizms
addikt
Megjelent ősszel egy hootablet.com nevű webshop ahol nagyon alacsony árak voltak.Mivel volt paypalos fizetési lehetőség így sokan belevágtak rendelésbe.
Kiderült kamu oldal volt,vagy nem kapott senki semmit,vagy aki kapott valamit az sem a megrendelt telefon/tablet volt hanem esetenként mondjuk egy képernyővédő fólia.
Mindenki abban bízott az elején hogy azért olyan alacsonyak az árak mert így akar a piacra betörni.Hát sajnos nem így történt. -
hevizms
addikt
A rohadt életbe!
Csak most szembesültem vele hogy a tabletem nem tud kávét főzni!
Szemetek vagytok hogy erre nem figyelmeztettetek!
Most kénytelen vagyok a sima kávéfőzömet használni.Mindjárt szétrobbanok!
Hogy mekkora egy szar ez a zandroid meg ez a tablet!!!
-
hevizms
addikt
Üdv!
Navon Platinum 7" I.C.S 4.0.3 GPS-es navinál van egy olyan gondom hogy a 3 betűs navit elinditva az alsó részt kitakarja a tálca(vagy mittudomén mi a hivatalos neve),pont aholy a navi programnak volnának kezelőgombjai.
Mit lehet ez ellen tenni?
800x480 a tablet felbontása,a navinak is ennyi.
Próbáltam a sys.txt-ben átirni a felbontást,de hibaüzenettel el sem indult a progi.
Másik megoldás az lehetne hogy valahogy eltüntetni a tálcát amikor megy a navi.
Egyáltalán lehetséges ez?Vagy mit lehet tenni? -
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
dugesz77 #28021 üzenetére
Ezek az eszközök tulajdonképpen mire jók?Addig vágom hogy a tv-re lehet dugni ha van usb csati rajt(vagy hdmi?)és a tv képernyőjén látható az android rendszer.Viszont mivel lehet irányitani?Vagy mondjuk irni a böngészőben?Sima egérrel meg billentyűzettel?Vagy hogyan?
-
hevizms
addikt
válasz
buta29030 #27798 üzenetére
Ja hogy te úgy gondolod hogy csak szidni lehet őket?
Semmi közöm hozzájuk,de ha elolvasod a fórumukon az eddigi hozzászólásaimat az IPS+ topikban láthatod hogy igencsak megirtam a negativ észrevételeimet is azzal a készülékükkel kapcsolatban.
Ott is ezen a néven szerepelek,olvass vissza.
A Novumról is megfogom irni ha negativ dolgot tapasztalok,de eddig még nem volt olyan. -
hevizms
addikt
válasz
buta29030 #27766 üzenetére
Sajnos típushiba! Beszéltem velük telefonon, és elmondta a szervizes, hogy ezzel a hibával nem cserélik ki. Ez szerintük tulajdonság, nem hiba. Valami ilyesmit a honlapjukon is írnak.
Pontosan a lényeg:tulajdonság NEM hiba! Ennyi erővel az is hiba hogy nem sarkos ,hanem lekerekitett a sarka a tabnak!Megirták hogy miért van.Ha valaki nem akarja megérteni az nem is fogja.
Na-most nézd, nálunk nincsen kisgyerek, de ha lenne, az lenne az első dolga, hogy a körmöcskéjét bedugja a felálló kijelző alá és ..
Próbáltam bedugni a körmömet készakarva,de nem sikerült.Meglepődnék ha egy gyereknek sikerülne.Ugyanis nem tudom mennyi mm vastag az üveg,de olyan 3-4 mm biztosan van.Ha most ebből 0,5-1 mm kiáll,akkor hogyan tudja aládugni bárki a körmét?
Lehet ezen viccelődni, de aki ilyet fogott ki és visszaküldve megint ilyet kapott, az talán nem tartja annyira viccesnek mint ahogyan te azt itt érzékelteted.
Nem viccnek szántam,tényleg nem értem miért akkora gond ez?Napi szinten használom a tabot,de esküszöm észre sem vettem addig,amig nem kezdtek irogatni róla és akkor én is megnéztem közelről.Meglehetősen közelről kellett vizsgálnom,annyira jelentéktelen a dolog.
Egyébként a wifije nem rossz, de nem is jobb mint bármelyik notebookomé. Van ebben tapasztalatom, viszont ez az első tabletem. Szóval nem tudom te mihez méred, de én egyáltalán nem tartom kiemelkedő jónak a wifijét. A többié viszont ettől még lehet szar, abban nem nyilatkozom.
Ahhoz mértem hogy előtte már 2 tabletem is volt és azokkal nem tudtam olyan helyeken venni a wifi jelet,amivel most a Novummal igen.Ja és ne notebookhoz mérd már légyszives.Azt mindenki tudja hogy a notebook wifi vevők erősebbek mint a tableteké.
Két telefonbeszélgetésem volt. Egy hardveres és egy szoftveres kollégájukkal. Azt a simlis dumát amit nekem levágtak, az nem volt semmi. És ezek voltak a legjobb szakembereik. Vajon milyen lehet a többi?
Nagyon sajnálom ha neked ilyen tapasztalatod volt velük.Nekem volt szerencsém személyesen találkozni velük mert vittem hozzájuk az IPS+ tabletemet olyan hibával,amiről kiderült nem is hiba,csak én voltam a hülye.Nagyon rendesek voltak,szépen beszéltek velem,semmi nagyképűség,segitőkészek voltk és elégedetten távoztam onnan.
Komolyan mondom én még ilyen pozitiv ügyfélszolgálattal nemigen találkoztam életem során,pedig már több x-et elfogyasztottam -
hevizms
addikt
A Concorde Novum egy kiváló tablet.Az hogy 1-2 ember telekiabálja a fórumokat tipushibákat emlegetve,még nem jelenti azt hogy tényleg tipushiba.Nekem is Novum van és tökéletesen működik.A wifije egyértélműen kiváló,amire pld az edigital hozzászólói közt valaki azt irta hogy szar.Az érdekes az volt hogy már akkor irta amikor még csak előrendelni lehetett.Na ennyit a kritikusokról.
Képernyő alsó széle 1mm-t eláll.És?Kérdem én mi gondot okoz ez?Nekem semmit.Ha itt nem irnak róla mint valami elképesztő hibáról én észre sem veszem.
Megmondták miért van,de úgy látszik nem akarják megérteni azok akik szajkózzák mint tipushibát.
Az első 1000 db-ot pár nap alatt eladták.Ebből a fórumokon rosszként feltüntetett példány nem éri el az 5 db-ot.
Tényleg tipushiba -
hevizms
addikt
válasz
spiritex #25540 üzenetére
1 hét alatt ideért a feladástól számitva.
Status Date Status Description
31-10-2012 INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
01-11-2012 Despatched to overseas (Country code: HU)
08-11-2012 Arrived at overseas (Country code: HU)Kezdem azt hinni hogy a singpostra befolyással van hogy honnan rendeli az ember.Pedig nem kellene hogy függjön tőle.
Amint a múltkor is irtam,nekem eddig a minideal.net-ről rendelt cuccaim singposttal,de volt hogy a chinaposttal is a RENDELÉSTŐL az átvételig 10-15 nap volt.
A feladástól pedig 4-7 nap alatt volt itt az országban.
Elrettenve olvastam mások csomagjainak sok hetes megérkezését.
Nem értem a különbségek okát.
Ja és van még 1 fórumozó aki ugyonnan rendelt 2 nappal előttem és a státusza tegnap vámkezeltre változott.
Az enyém "küldemény vám elé állitva" státuszban van tegnaptól. -
hevizms
addikt
válasz
spiritex #25537 üzenetére
Szerintem nincs annyi.5-6 nap és itthon lesz.Nekem a singposttal eddig ettől a státusztól kezdve 6-8 nap volt mire a kezembe került.
Ez volt az egyik14-03-2012 Despatched to overseas (Country code: HU)
19-03-2012 Arrived at overseas (Country code: HU)
22-03-2012 Product Delivered (Country code: HU) -
hevizms
addikt
válasz
dragon1993 #25409 üzenetére
Hát ezt neked kell eldöntened.
Nagyon ragaszkodsz az N90-hez?
Ha akarsz időben tabletet,akkor fogadd el a cserét és kapod a Pipot.
Ha nem,akkor én biztos hogy refundolnék.
Amúgy 45 nap van a paypalnál vitát inditani. -
hevizms
addikt
válasz
spiritex #25408 üzenetére
Ez nagyon jó hir.
Akkor megoldódni látszik az ügy.Holnap már akár a kezedben is lehet ha csipkedi magát a posta.
Amúgy a telefonálást azért javallottam,mert ők azért többet látnak ebből mint mi a honlapon,meg odakapcsolhatnak(vagy adnak egy teloszámot)a vámügyintézési osztályra.
De a lényeg hogy minden oké! -
hevizms
addikt
válasz
spiritex #25405 üzenetére
Nekem eddig 2 napnál tovább nem volt ebben a stádiumban.Sőt általában már aznap levámolták.Mondjuk ez szombati nap,viszont elméletileg hétfőn már levámolhatták volna,max kedden,szóval szerintem kérdezz rá.
Hivd fel a posta ügyfélszolgálatát,azt majd ők továbbitanak az illetékeshez.
Megmondod a tracking numbert azt kész.
Nem emberevők vannak ott,nyugodtan meglehet kérdezni hogy mi van.
Amúgy a posta nyomkövetőjében van ez? -
hevizms
addikt
válasz
ugyeletes #25373 üzenetére
Ez ügyes reklámfogás.Megnézve pár dolog árát,durván 15-25%-al drágábbak mint máshol,ezért simán bevállalhatja azt a pár eladást ami esetleg megakad a vámon.
Szóval hihető a dolog,viszont azért azt nézd meg hogy amit vennél az máshol mennyi,mert könnyen előfordulhat hogy ha máshol veszed meg és esetleg fizetsz áfát,kb ott lehetsz mint velük alapból.
Vagy legalábbis nem sokkal felette.
Példa:THL W3+ telo itt 285$,máshol 225$.
Különbség 60$,áfa 60$
Egy szó mint száz,szerintem nem éri meg náluk venni,de ez csak magánvélemény. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #25351 üzenetére
Szerintem meg neked nincs igazad.A te esetedben lehet hogy igy történt,na de hogy nem igy működik a dolog az biztos.
Na mindegy én befejeztem,nem offolom a topikot.
Akik olvassák majd levonják maguknak a lényeget az egészből.
Csak nehogy valaki számon kérje rajtad hogy rendelt abban az árban egy ilyen tabletet és nem 32gb-ost kapott.
Mert te kb most ezt akarod itt bemesélni. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #25349 üzenetére
Na ne!Most komolyan 16gb helyett 32 gb-os tabletet küldtek a 16gb-os árában?
Akkor azok vagy elnézték vagy nagyon hülyék.
Akkor azt állitod hogy bárki megrendeli a 16gb-ost,akkor 32 gb-ost kap?Én azért ezt megkérdőjelezem.
Most én direkt rányomtam a kosárra úgy hogy a 32 gb-ot választottam és bizony az ár rögtön 223$ lett.
Szóval ott is ugyanannyi mint máshol,igaz most az ingyen DHL megéri még pár napig,de alapból nem igy van és ezt te is tudod. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #25336 üzenetére
Meggyőző.Mondjuk ha ugyanugy 32gb-ost választasz a froyopadon is az mindjárt 20$-al drágább,tehát ugyanaz mint a pandán.
Innen rendeltél?
Legutóbb ahol ingyen DHL-t igértek az a hootablet volt,amiről kiderült hogy átvágás.
Ez a froyopad ez megbizható?Innen rendelted a saját tabodat? -
hevizms
addikt
Természetes hogy valamennyit fizetnek ők is a postázásért.
Ez most szavakon való lovaglás részedről.
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
Itthon is van nem egy webáruház amelyik ingyen postáz bizonyos összeg felett.
Ők is azt irják ki hogy ingyen kiszállitás.
Ha nem kéred a kiszállitást,akkor is annyiba kerül.
Akkor most ingyen van a szállitás vagy nem?
Ugyanez van a kinai webshopokban is.
A termék ára nem változik attól hogy milyen szállitást kérsz.
Ugyanaz a termék DHL-el ugyanazon oldalon drágább x dollárral.
Ennyi. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #25321 üzenetére
"Szóval ez az ingyenes Singpost meg akármi, ilyen értékű kütyünél szerintem nem kifizetődő."
Mi ez ha nem butaság?A singpost ingyenes a DHL meg +pénzt kér a szállitásért.Akkor most miről beszélünk?"Igen, a tabletek vámmentesek."
Ez is csak féligazság.Nem a tabletek vámmentesek,hanem amik a törvényben leirt árérték alá esnek."A vámolásnál abszolút nem variáltak, írták, hogy kérnek be számlát, ha nem annyit fizettem, mint amennyit, de Paypalas fizetésről is elég volt küldeni egy másolatot. Pár kérdés volt, amire válaszolni kellett egy emailben, és 2 nap múlva már a kezemben is volt."
Képzeld el a free post-os csomagoknál meg semmit nem kér senki.
Csak hozza a postás azt kész.
Erről beszéltem. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #25311 üzenetére
Ne haragudj de ekkora butaságokat ne irkálj mert aki mégcsak most ismerkedik a kinai rendelésekkel még el is hiszi.
1.a singpost ingyenes,ez azt jelenti hogy nincs +30$ mint a DHL-nél.Akkor mitől is lenne drágább????
2.vámot tényleg nem kell fizetni ilyen összegnél,de áfa-t azt igen és az a sok,hiszen az 27%,mig a vám(ha kellene fizetni)csak pár %
3.ha okos az eladó,akkor nem 80$-t ir rá hanem mondjuk 50-et és akkor még azt a pár ezer forintot sem kell megfizetnedÖszzegezve:a DHL gyors,4-5 nap alatt a kezedben van a cucc,viszont nagyobb az esély a számlabekérésre,variálásra,áfa fizetésre.Nem utolsósorban ahogy irod is + 30$-ba kerül,amit inkább költök én egy annyival többe kerülő jobb cuccba.
A free posta ezzel szemben bár jóval több napot vesz igénybe(12-25 nap,általában 13-15 nap szokott lenni),INGYENES!
Vámoláskor rugalmasabbak,jóval kevesebb az áfa fizetők száma.
Biztonság ott is megvan,egyszerűen paypal-al szabd csak fizetni és kész.
Szóval ami a lényeg free postánál.
Megbizható oldal,paypal.
Túl vagyok már 4 free postás szállitáson és 1 DHL-esen(az első volt a sorban és az utolsó is egyben).
1 esetben szarakodtak a vámon.Kitalálod?Persze hogy a DHL.A 4 napból lett 15 nap mire megkaptam végre.Ráadásul +5000 ft-ba került a szállitási dijon felül.Nagyon nem érte meg.Ha valakinek nem sürgős hogy 4-5 nap alatt megkapja,akkor csak is free post.
-
hevizms
addikt
válasz
diablo666 #25068 üzenetére
Nincs miért aggódnod.
Ha a paypalon inditottál dispute-t,akkor visszafogod kapni a pénzed.Egy dologra figyelj oda,mégpedig arra hogy neked kell majd claim-má változtatnod a dispute-t ha jól emlékszem.Régebben volt egy ilyen visszakérésem és úgy rémlik hogy ez a menete. -
hevizms
addikt
válasz
spiritex #25066 üzenetére
Az szerintem mindenképp jó jel,hisz azt jelenti hogy a feladó tutira adott fel ilyen kisérőszámmal csomagot hazánkba.
Az biztosan meg is fog érkezni.Lehetséges hogy még ott van,mert épp nem volt ami elhozza europába és azért áll a dolog,de hogy jönni fog az tuti szerintem.
Nem vagyok postai szakértő,de gondolom ez úgy működhet,hogy az ottani posta akkor viszi fel a rendszerbe a számot ha az mögött van is csomagfeladás.
Legalábbis én igy gondolom logikusnak. -
hevizms
addikt
válasz
diablo666 #25063 üzenetére
Ha paypallal fizettél,azonnal indits refundot.
Ez egyértelműen szivatás a részükről.
Okt 11 óta már felkellett volna kerülni posta rendszerébe.
Ez már sok idő szerintem.
Nem a megérkezéshez,hanem a csomag láthóságának a nyomkövetésben.
Szerintem azok az oldalak ahol 1 hét után nincs még látható jele a posta.hu-n a csomfeladásnak,az felejtős.
Kivéve ha ezt előre közlik hogy miért késik a feladás,de ebn az esetben is max készlethiányt vagy ünnepet lehet elfogadni. -
hevizms
addikt
válasz
mynames #24857 üzenetére
Nem véletlenül kérdeztem.
Saját tapasztalat.
Olvasd el hogy jártam én is,bár nekem az ips+ van.
Ezt a concorde fórumán irtam.
" Hdmi problémám letudva.
Hülye voltam.
Mentségemre mondva,mivel a másik tabom jól működött ugyanott,nem is jutott eszembe hogy esetleg a tévémmel van a bibi.
Ugyanis azzal volt.
Csak hogy más is okuljon belőle.
Tévémen 3 hdmi bemenet van,teljesen egyforma.
Mindegyik csak hdmi feliratot kapott,mind a tévén,mind pedig a választó menüben.
Eddig mindig a hdmi1 feliratu aljzatba dugtam és mivel a másik tabletem tökéletesen működött,eszembe sem jutott
hogy megpróbáljam másik aljzatba vagy másik tv-be megpróbálni.
Elmentem a concorde szervizbe,ahol nagyon jól elbeszélgettünk,közben próbáltuk a kábelemet és mivel semmi probléma nem volt,már ott gondoltam hogy a tv-vel van valami.
Azért biztosra akartam menni és vettem egy kábelt.
Itthon bedugtam az ott vásarolt kábelt a hdmi1 csatlakozóba és ugyanolyan problémák voltak mint előtte.
Na gondoltam itt az idő másik aljzatba dugni.
És lőn,minden oké akár a saját akár vett kábellal." -
hevizms
addikt
válasz
tvamos #24729 üzenetére
Na ne szórakozz már velem.
Nem hiszem el hogy nincs valakinek az ismerősei vagy barátai közt olyan akinek van forrasztópákája és egy kis ügyessége.
Kb 5 perc azt kész az egész azt fele annyi pénzből és időből megvan,mint az amit belinkeltél.
Az eredeti töltőjével pont az a bibi hogy nem tudja jó-e.
Na mindegy,nem érdemes szót vesztegetni rá.
Mindenki arra dobja ki a pénzét feslegesen amire akarja. -
hevizms
addikt
válasz
frisco #24723 üzenetére
Korrekt oldal kell vagy olcsó?
Általában az emberek a minél olcsóbb oldalakat keresik,ami egyrészt érthető,másrészt viszont gondolom én az olcsó oldalak nagyobb számú megrendeléssel rendelkeznek,ezért ott nem mindig tudják elegendő áruval ellátni a vevőket.
Ilyenkor késnek a postázások.Ezekről az oldalakról rendeltem eddig és 15 naptári napnál több még sosem telt el a MEGRENDELÉS és a kézhezvétel közt.Free posttal.chinapost és singaporepost.Az utóbbi gyorsabb.
iosen.com
minideal.net
Igaz pár dollárral drágábbak mint pld a pandawill,de legalább gyorsak és korrektek,jó a kommunikációjuk is.Szóval vannak rendes oldalak is.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24710 üzenetére
Ezt így látatlanban nem lehet megmondani.
Honnan tudhatná itt bárki hogy az a töltő ami nálad van jó-e?
Méresd ki valahol.
Ha tudja azokat az értékeket amit tudnia kell,akkor természetesen jó a tablet dugójával összekötve.Na persze a dugót sem ártana megnézetni,hisz az is lehet zárlatos. -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24704 üzenetére
Lassan a nevemre veszlek:-)
Hát mindent én csináljak helyetted?:-)
Tessék.Innen rendeltem én is csatlakozót.Van náluk töltő is 12V 2A.
Együtt megrendeled mindkettőt,azt ráforrasztod a csatlakozót a töltőre azt csá.
http://elektroexpressz.hu/spd/unas_587153/ET2112_DC_tap_dugo_07x25x9mm -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24704 üzenetére
Ott irtam.Veszel hozzá csatlakozót ha nem jó az ami rajt van,azt rákötöd(forrasztod).Ha nem értesz hozzá,akkor keress egy műszerészt,tv szerelőt vagy akárkit akinek egy kis műszaki tapasztalata van.
Nem nagy dolog.
A polaritásra figyelni kell.Ennyi.Wayteq xtab 100 töltője szintén 12V-os.
Azt nem tudom mennyi amper,meg milyen a dugója,de 12V. -
hevizms
addikt
válasz
vertigojames #24582 üzenetére
Na ja emlékszem az Aurorás szivatásra.Nem is rendeltem azóta sem,meg nem is fogok soha a pandától.
Ahogy olvasom a hsz-eket,a mai napig csinálják ezt az új készüléknél.Altatnak,meg igérgetnek azt sehol semmi. -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24562 üzenetére
Hello!
Már este van.Várjuk az infokat.Nagyon kiváncsi vagyok.Egyébként ez roppant érdekes hogy egy kiküldött garis cuccot visszafelé vám elé állitanak.
Mi lett volna ha megvámolják és fizettetnek áfát egy olyanra,amire már egyszer ki lett fizetve?Oké nem történt meg,de elméletileg megtörténhetett volna.
Egyáltalán van erre valami megoldás mielőtt visszaküld az ember gariztatni egy ilyen gépet?
-
hevizms
addikt
válasz
faresz5 #24493 üzenetére
Kösz a sztorit,az ember tanul mindig valamit.Ebből is látszik hogy nem szaroznak a kinaiak.
Tök rendesek.Nem kötekedtek,amikor te közölted hogy inkább lóvé vissza,simán belementek,sőt már akkor visszadták a pénzt,amikor még azt sem tudták nem-e egy féltéglát küldesz vissza vagy egy általad esetleg összetört tabot.
Nálunk mit csinálnának ilyen esetben?
Könnyű kitalálni.Mindenesetre ez megnyugtató hogy igy állnak a dologhoz.
Most már a sógorom telójára leszek kiváncsi.
Ha küldenek helyette neki egyet,amit ő tett téglává,hát komolyan mondom lemegyek hidba tőlük. -
hevizms
addikt
válasz
Osynho #24475 üzenetére
Mi számit nagy értékűnek?
Pont általában azért rendelünk kinából mert annyival olcsóbb hogy még ha megfizettetik az áfát is olcsóbb mint itthon.
A garancia meg olyan dolog hogy itthon is 1 évre adják(kivéve a menő cégeket),addig meg kibirja a kinai tab is.
1 év után ugyanott van mindkét gép.
Ha meg átcsusszan a vámon(ami azért az esetek nagyobb része hálistennek),akkor meg aztán főleg belefér egy akár odavissza utaztatás is.Amit eddig én olvastam ilyen esetről,azoknak jó vége lett.Általában a kinaiak nem szaroznak,nem úgy mint a magyar szervizek nagy része sajnos.
Nekem a Nokia telefonom nem hazudok 5x volt a szervizben garanciálisan,mire végül 6x-ra cserélték!!!
Na de mindenki mérlegel azt dönt.Van akinek megéri,van akinek nem.
Van azért az egész rendelősdiben egy kis adrenalin növelés is.Az az izgalom hogy mi lesz a vége a dolognak,az megér minden pénzt.Először a feladáskor,aztán az utaztatás alatt,aztán a vá,olás,majd a végén a csomg kibontása.Na az ám a katarzis!
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24466 üzenetére
Hú de rohadt kiváncsi vagyok.Végre valaki(ne értsd félre,bár ne kellett volna)aki betud számolni a gariztatásról.
Remélem leirod majd részletesen hogy mennyi pénzbe,illetve időbe került az egész,hisz nem sok info van erről.Talán megnyugodnak azok is akik pont a gariztatás miatt nem mernek rendelni.Mondjuk a sógorom egy telót küldött vissza a minap,arra is kiváncsi leszek,majd irok róla én is.
Márcsak azért is érdekesek ezek az esetek,mert mindkettő olyan hogy a magyar szervizek simán elhajtanának vele.
Te a töltőt vágtad szét és nem is tudtad visszaküldeni ha jól tudom,a sógorom meg playstore-t akart rá azt addig mókolta a gépet mig tégla lett.
Visszaküldte próba szerencse alapon.
Mindkét esetre kiváncsi vagyok. -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #24394 üzenetére
Nem kellene olyat állitani ami nem igaz.
Ha nem tudsz valamit,akkor ne irj róla mert megzavarod a kérdezőt.
Ezek szerint akkor neked is mondom.
Nem kell áfát és vámot fizetni azért mert a DHL hozza.
Ez butaság.
Nagyon sokan rendeltek már DHL-en keresztül és semmit nem fizettek.Minden nem Eu-ból jött csomagot vámkezelnek,nemcsak a DHL-nél hanem a Postánál is.
Áfát és vámot akkor fizettetnek,ha a számla értéke átlépi a megengedett értéket,vagy szúrópróbaszerűen megvizsgálják.Bekérhetik mondjuk a számlát vagy az utalásról készült másolatot.
Na ezt kell okosba megoldani.
-
hevizms
addikt
válasz
spiritex #23841 üzenetére
Gondolom arra értette a "fuss neki mégegyszer"-t,hogy igy ebben a formában sántit egy kicsit a sztori,mert nem igy működik a vámolás.
Ha nem bontották ki és a kisérő számlán 50$ szerepelt,akkor nem kérhetnek és nem is kérnek áfát.
Ez az egész úgy működik,hogy ha kételkednek,akkor bekérik a fizetési igazolást a vevőtől.
Az lehet paypal számla,ebay számla stb.
Ha ezt nem kérték be és nem bontották fel a csomagot és a kisérő papiron 50$ szerepelt,akkor nincs joguk pénzt kérni.
Olyan is van hogy ha nem tud a vevő igazolást adni,mittudomén milyen indokkal,akkor a nav kéri hogy linkelje be azt a helyet és azt az árucikket amit vett és alapján számolják ki az áfát.
Ilyen történt velem nem oly rég.
Szóval ha fennakad az ember nehéz már trükközni,legjobb ha fizet,legalább akkor nem telik el sok idő mig megkapja.
Én mindig úgy veszek valamit hogy hozzáadom az áfát és ha még akkor is jó vételnek találom,akkor megrendelem,legfeljebb örülök ha átcsusszan. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #23771 üzenetére
Garancia ezeknél a kinai oldalaknál ugyanaz.
1 év gyártói,ami a gyakorlatban annyit jelent,ha gondod van vele akkor küldheted vissza kinába saját költségen és ott vagy javitják vagy cserélik.
Ez meglehtősen időigényes és benne van a pakliban a postai szállitás összes kórságának a lehetősége.
Szóval ezzel számolni kell. -
hevizms
addikt
válasz
Csygusz #23764 üzenetére
Az ember max a saját tapasztalatát tudja elmondani.
Én az osen.com-ró rendeltem 1 telefont,ami aránylag gyorsan és épségben megérkezett 13 nap alatt free postával.Az online chaten munkaidőben elérhetők,a telo rendesen becsomagolva(egy atomtámadást kibirt volna).
Mivel közben náluk megszünt a paypalos fizetés,ezért az általuk javasolt oldalról rendeltem a mostani telomat.www.minideal.net
Onnan is rendben ment minden.
Ezenkivül még mindegyik oldalról volt rendelése ismerősöknek,akiknek én ajánlottam az oldalt.
Náluk is minden rendben volt. -
hevizms
addikt
Most komolyan van olyan aki eddig nem tudta hogy áfát kell fizetni a nem EU országból érkező árucikkekre 45 euro feletti összegnél?
Na akkor hogy tisztábban lássa az akinek fogalma sincs az egészről.45euro/55$ felett áfa köteles minden árucikk ami nem eu-n belülről érkezik.
Ahhoz hogy a kinai eladónak megmaradjon a vevő bázisa,a kis kinai eladó ennél kisebb összeget ir a csomagra,sőt az árucikk nevét is megváltoztatja.
Ezért nincs minden ilyen csomag automatikusan megadóztatva.
Arra nincs se kapacitása,se tulajdonképpen ésszerű indoka a NAV-nak hogy minden csomagot kinyisson és ellenőrizzen.
Viszont ott sem hülyék dolgoznak.Nagyon jól tudják mi folyik,ezért néha bizony kételkednek és kinyitnak csomagokat és bizony adóztatnak ha jogos.
Szóval ha valaki tudva ezeket rendel mondjuk egy tabletet kinából,az jó ha számol az áfa értékével is,legfeljebb örül ha átcsuszik a vámon.Nem tudhatom mennyi a megvámolt áruk aránya,de ezeken a fórumokon olvasva szerintem még mindig kevesebb azok száma akik fennakadnak és fizetnek áfát.
Az is el lett mondva többször is hogy a tapasztalat azt mutatja hogy a DHL esetében nagyobb az esély a fizetésre,de ez sem azt jelenti hogy mindenki fizet.
Van aki soha nem fizetett,pedig többször is DHL-el rendelt.Szóval ez sem törvényszerű,de előfordul. -
hevizms
addikt
válasz
afgk2012 #23704 üzenetére
Ugyanazt tudja mindkettő gép papiron.
Egyetlen eltérés a képernyőméret.
Még a felbontás is ugyanaz,csak a képernyőméret eltérés miatt van a több pixelszám.
Szóval a lényeg hogy ugyanaz a hardver papiron.
Viszont olvass fórumokat hogy mily problémák vannak az egyikkel és milyenek a másikkal.
Milyen segitséget kap az egyik és milyet a másik,akár fórumon,akár a való életben, gyakorlatban.
A concorde elsőként adta ki pld a JB-t.
Jártam a concorde szervizében,ahol már láthattam a kiegészitőket,amiket nemsokára már lehet vásárolni tőlük,mindezt a mi érdekünkben hogy ne legyenek kompatibilitási problémák a különféle eszközökkel,mint pld a mobilstick vagy pld a gps modul.
Szóval ők dolgoznak ezeken a dolgokon,nemcsak az eladással foglalkoznak.A te döntésed mit veszel,de olvass előtte én azt mondom.
-
hevizms
addikt
válasz
afgk2012 #23700 üzenetére
A fórumokat olvasgatva sokkal több a probléma vele mint a szintén hazai concorde tabletjével.
A supportról nem is beszélve.
Látszólag van neki,gyakorlatilag meg nem sokat ér.
A helyedben inkább CC+-t vennék.
Nekem is az van és voltam már a központjukban is és tanusithatom hogy első osztályú a támogatottság és a hozzáállás.
Már persze ha nem ragaszkodsz a 10"-hoz és elfogadod a 9,7"-ost. -
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Értem és kösz.
Viszont akkor nem értem hogy akármelyik youtubos videót nézem erről a tabletről amiben csinálnak antutu tesztet,egyiken sem ér el 7000-nél magasabb pontszámot.
A CC+ és a Myaudio legújabb gépei kb hasonlóan 8300 pont körüli értéket nyomnak mindketten,pedig azokat a rendszereket is frissitik szépen,főleg a CC.Ráadásul ha jól tudom a GPU is magasabb számú fragmenttel rendelkezik az emlitett tableteknél,mint az onda-nál.
Mégis ennyivel több pontszámot lehet vele elérni?Nem semmi.
Igaz a processzoruk különböző,na de ennyire?Ehhez csak gratulálni lehet az onda-nak.
-
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22370 üzenetére
Ez most egész pontosan milyen tablet és milyen pontszám?Onda Vi40?
Mert ha Antutu összpontszám,akkor az nem semmi!Több kiadása is van ennek a tipusnak?
Kiváncsiságból rákerestem és pld itt "csak" 7337 pontot ir a hirdető.
http://www.ebay.com/itm/Onda-Vi40-Dual-Core-9-7-IPS-Capacitive-1-5GHz-Android-4-0-ICS-Ultra-Thin-Tablet/261073673425Ekkorát dobna rajt egy új rom?
Mindenesetre rendesen lepipálja a hasonló tabokat.
-
hevizms
addikt
válasz
Davebowman #22317 üzenetére
Fogalmam sincs milyen különbségek vannak,nem figyelem annyira azóta,meg nem is értek hozzá.
Nekem év elején jött a fejembe a gondolat hogy kell egy tablet.
Elkezdtem a fórumokat olvasgatnui és itt a prohardveren rátaláltam az --Ainovo Novo7 Paladin: ICS táblagép 79 dollárért--topicra ahol aza elf meg az aurora volt a sláger az ár/érték aránya miatt.IPS kijelző meg nagy tárhely meg kapacitiv stb stb.
Szóval jó vételnek tűnt.
Csak hát eltelt 1 hónap és még fel sem adták!!!!
Úgyhogy refundot kértem és vissza is küldték a pénzt.
Még jól is jártam mert azóta vettem egy nagyobb tabot kinából(Teclast A10T),meg egyet itthon(CC ips+).
Az Aurora meg ahogy jött úgy el is tűnt a süllyesztőben,helyette a beégést követően hamar kiadta a cég az Aurora II-t.
Na szóval a Pandawill végig csak hitegette az embereket,akik sorban kérték vissza a pénzüket. -
hevizms
addikt
válasz
Attici #22294 üzenetére
A pandawill már sokan leirták hogy abban a formában megbizható hogy pénzzel nem ver át,nem nyúlja le.
Viszont nagyon szeret reklámozni olyat is ami még a láthatáron sincs nemhogy náluk.
Igérget akár hetekig hónapokig is hogy a jövő héten jön meg hasonló.
Aztán vannak ezek az akciói amikor is az első 5 megrendelő a megadott időben rácsap a készülékre akkor az övé bevezető áron,de még nem olvastam olyanról akinek ez sikerült volna,csak olyat hogy nem.A lényeg hogy amit kinézel,arról akár több emailben chaten is kérdezz rá hogy van-e nekik,mert adott esetben sokat kell várnod.
Ha van nekik akkor semmi gond,nyugodtan rendelhetsz.
Nem olvastam még olyanról akinek lenyúlták volna a pénzét.
Még év elején én is rendeltem tőlük Ainol Aurorát,mert akkor az volt a sláger.kb 1 hónapig hitegettek,amikor is meguntam azt visszakértem a pénzt,amit vissza is adtak. -
hevizms
addikt
Nekem 4 látszólag ugyanolyan beirás van.Én nyertem
2012.08.22 14:36 362028(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.08.25 10:38 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 19:55 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.26 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.03 02:23 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.09.03 02:25 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.09.03 12:53 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Amint látod nálam pld volt 1 hét mire az országba ért 08.26--09.03
-
hevizms
addikt
válasz
Loituma69 #20815 üzenetére
Szegény ember az aki még igérni sem tud:-)
Jóhogy igérgetik azért hogy minél többet eladjanak.Neked melyik myaudio tablet van meg?
A HD youtube-s videók rendesen mennek a myaudio tableten?
Mert az augusztusi youtube kliens állitólag nem jó.
A CC+ esetében ez annyit jelent hogy kb 1 perc után megáll a videó.Asphalt7 irányitható a g sensorral vagy csak nyomkodással?
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
Adamis #19955 üzenetére
Én 15000-et igértem neki amikor még itthon volt a gép,de nem adta oda.
Crytek!
Ha nem érne célba a gép és visszahozná a posta,ne törd össze és ne dobd ki!!!!!!!
Küldd el nekem,rendberakom(90%),azt visszaküldöm neked.
Csak úgy jófejségből
Ha meg mégsem sikerül rendberakni még mindig összetörheted. -
hevizms
addikt
iosen.com---innen már 2 telot rendeltem és mindkettő gond nélkül megjött,sőt az élő chatjük ezerszer jobb mint pld a pandáé.
Egy gond van velük,hogy a paypalos fizetést kivették a rendszerükből.
Mikor rákérdeztem náluk,akkor javasolták a "minideal.net" oldalt,ami szerintem szintén az övék lehet,mert baromira ugyanaz a felépitése az oldalnak.
Erről a minidealról rendelt egy ismerősöm az én ajánlásomra és 12 napra már meg is jött a cucc.
Most én rndeltem tőlük a mai nap és remélem az enyémmel sem lesz semmi baj. -
hevizms
addikt
válasz
tjb007 #19513 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Megzavart egy kicsit a dolog.
100 dodo felett rendeltem free postával,akkor ezek szerint elméletileg kapok majd nyomkövetési számot nem?A vásárlást megerősitő email ezt tartalmazta többek közt:
Thank you for your order from MiniDeal.Net. Once your package ships we will send an email with a link to track your order.Ez azt jelenti hogy emailben küldenek majd nyomkövetési számot ha feladták a csomagot igaz?
-
hevizms
addikt
Üdv.
Mi a különbség a kettő közt?
Természetesen nem a 4,02 dollárra gondoltam)
Inkább az érdekelne hogy a free shipping-nél is van nyomkövetési szám,vagy nincs?
Illetve mit is nyújt nekem az a 4,02 dollár különbség?Delivery Rates Title
HK Post- Registered Airmail $4.02Free Shipping
Free $0.00Kösz a választ előre is.
-
hevizms
addikt
Azért ez nem mindenre igaz.Nekem a spemalltól a tabletem ázsiai töltővel jött.Szerintem ez inkább gyártófüggő,nem bolti dolog.
Pandawillről még senkitől nem olvastam hogy megkárositottak volna bárkit.
Egyetlen nagy hibájuk van,hogy a raktárkészletüket igencsak titkolják.
Viszont ezenfelül korrektek.
Még év elején rendeltem tőlük Aurorat és csak hitegettek sokáig mert nem volt nekik raktáron.
Mivel sok volt közben a reklamáló,minden Aurora rendelőnek adtak 5$ kupont.
Kihasználtam és rendeltem egy 9$-os tokot 4$-ért.
Közben meguntam a várakozást és visszakértem a tabletvárát,amit vissza is utaltak szépen.Viszont a tokot igy is megkaptam a kedvezménnyel 4$-ért.
Szóval nyugodtan lehet a pandától rendelni,de előtte érdemes rákérdezni hogy van e a készletükön az adott áru,mert ezt tényleg nem kezelik jól. -
hevizms
addikt
válasz
tjb007 #18573 üzenetére
fudi2002-nek:
Nekem Teclast a10T tabletom van,igaz még az előző procis.
Viszont nagyon jól szuperáló kis gép.
Egyetlen egy hibája van csak.
A G sensora 2 tengelyes,ezért vannak olyan játékok(pld Temple run),amik nem játszhatóak vele.
Amúgy stabil,jól összerakott,jól működő gép.
Ha ebben az új procis gépben már jobb G sensor van,akkor én mindenképp merném ajánlani. -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18197 üzenetére
Milyen leirás alapján kezdted el?Most akkor sikerült letöltened mégis a firmware-t?
Ne haragudj de kicsit ellentmondásosan irogatsz.
Nemrég még azt irtad hogy nem tudod letölteni a firmware-t,most meg már túl vagy a frissitési próbálkozáson?
Részletesen ird le egész pontosan milyen gombokat nyomogattál és milyen drivert akartál feltelepiteni.
Ha már ugyis kuka a gép,add el nekem.Mondjuk igy alkatrésznek már csak 5000ft-ot ajánlok érte,na meg hogy Shooo is lássa milyen fasza csávó vagyok,bevállalom a postaköltséget:-) -
hevizms
addikt
Dehogy akarom lecserélni.Pont az egyik barátom szeretne tabletet,de nincs sok pénze,neki gondolnám továbbadni egy romcsere után,bár ahogy olvasom a hibaleirást még lehet az sem kellene,hiszen a gép tölthető,hozza az elvárt üzemidőt,nem is értem mi a gond.Az hogy nem rendesen jelzi az akku állapotát?Na és akkor mi van?Nem is értem miért kockáztat valaki egy bizonytalan odavissza utat egy ilyen hiba miatt.
-
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18175 üzenetére
"Miután rádugom a töltöt a gépre kb 3-4óra töltés után 99%On van a gép (100%ot soha nem érte el) A töltöt kihuzva a gép kb 6-7 oráig tud üzemelni."
Most szerinted ha az akksi kuka,akkor hogy a fenébe tudod 6-7 órán keresztül használni elárulod????
Te úristen hogy jutottál erre a következtetésre????
Abban a 6-7 órában az ufók adnak neki áramot szerinted?
Felemelem az ajánlatom.
15000 ft-ot adok érte.
Ha érdekel az ajánlatom keress priviben. -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18190 üzenetére
Na persze megint a kinaiak a debilek,nem az aki nem tudja letölteni.
Tudod mit?Ha jól látom tegnap én hoztam fel újra a romfrissitést,na most ezek után inkább azt mondom neked hogy:
SEMMI ESETRE SEM PRÓBÁLKOZZ MEG VELE,MERT UGYIS ELCSESZNÉD!!!!!!!!Inkább add el nekem a tabletet mondjuk10000ft-ért és megszabadulsz a gariztatási gondoktól.A pénzt meg befekteted az új tabletbe.
ui:simán letölthető akár a "w",akár a "h" változat.Nem is értem mi gondod a letöltéssel?
pld ez a "w":
http://www.51cube.net/Down/U30GT/U30GT-W_V1.07.rar
ez meg a "h":
http://www.51cube.net/Down/U30GT/U30GT-H_V1.02.rar -
hevizms
addikt
Crytek!
Miből gondolod hogy az akksi behalt?
Leirom az én történetem okulásképp.
Teclast a10T tablet szintén Kinából.
Egyik reggel akarom bekapcsolni és a következő ábra fogad:ELEM KINÉZETŰ ÁBRÁBAN EGY HÁROMSZÖG,ABBAN EGY FELKIÁLTÓJEL.
Mire gondolnál?Én arra gondoltam,mive előtte nap a kislányom játszott vele,hogy lemerült.Töltőt rádugtam,de semmi nem történt.Töltö rajt volt 24 órán keresztül,de semmi.Arra gondoltam hogy annyira lemerült hogy nem képes felvenni a töltést.
Próbáltam ujrarakni a romot,de nem sikerült.
Elkezdtem nézni a lehetőségét annak hogy hogyan küldjem vissza Kinába.Közben érdeklődtem itthon is hogy mennyi a javitás.Sokalltam.Mégegyszer megpróbáltam az újrarakást és sikerült!!!
Azóta is megy gond nélkül.
Ja és az akksijában még 40% energia volt!!!! -
hevizms
addikt
"én a helyedben ujrahuznám a rendszert"
Ezt már javasoltam neki kétszer is,de inkább küszködik a visszaküldéssel.
Pedig saját tapasztalatból mondom,könnyen lehet hogy segitene a dolgon,legalábis az én tabletem a halálból jött vissza,ráadásul úgy hogy 3-szor kellett próbálkoznom,mire jó lett,viszont azóta is tökéletes. -
hevizms
addikt
válasz
Crytek #18134 üzenetére
Amúgy próbáltad már újrarakni a ROM-ot?
Könnyen elképzelhető hogy minden gondod megoldódna.Ha még nem próbáltad,próbáld ki.A Teclast tabletemmel voltam ennél rosszabb állapotban is mint te és már én is a visszaküldésen gondolkodtam,amikor mégegyszer megpróbáltam újratelepiteni a ROM-ot és azóta is tökéletesen működik.
Ja nekem olyat csinált hogy hiába dugtam rá a töltőt,csak egy elem rajza jelent meg,benne egy felkiáltójeles háromszög,mintha nem lenne töltésem. -
hevizms
addikt
Crytek jó lett a bemutató cikked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest