- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Keresztapper #35781 üzenetére
Köszönöm a tippet, még megvárjuk a bolt válaszát, aztán lehet, hogy megpróbálom én neki megmóklani. Bár ha forrasztani kell, akkor felejtős.
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
Egy haverom vett egy Ampe A85 8" RK3066 gépet.
A kijelzője gyakran random módon érzékel több ponton. A képernyőérintés helyét bekapcsolva jól látszik. Töltéskor még rosszabb a helyzet.
Van erre valami barkács csináld magad megoldás? -
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #34771 üzenetére
Természetesen ez alkalmazásfüggő.
Néhány kissebb játék, zene, gtalk, médialejátszó elmegy egymás mellett.
De ami bosszant, hogy az Opera Minit mindig kilövi, ha Gtalkra váltok még ha csak az a két app is fut. (meg mellette az Anysoftkeyboard)
Bár addigra valószínűleg már nem a családé lesz a One, de frissíteni én fogom, mert helyben adom el. -
Sanzaa
senior tag
Közérdekű közlemény(cc fórumáról)
A mai naptól (2013 április 17.) kereskedelmi forgalomba kerülő ConCorde tab ONE 8GB és tab ONE 16GB
változatú készülékek az Android 4.2 operációs rendszerrel kerültek kereskedelmi forgalomba.
Ezen készülékek sorozatszáma D2703130001-D2703131500
A korábban kereskedelmi forgalomba került tab ONE készülékekre hamarosan elérhetővé tesszük e
változatot honlapunkon ( http://www.concordetablet.com/concorde_tab_one.html#letoltesek ) , hogy ezen
készülékek is frissíthetők legyenek erre a változatra.
Az Android 4.2.x a jelenleg elérhető legfrissebb Android!
http://mobilarena.hu/hir/lassan_terjed_az_android_4_2.html
A Google Developers által havi rendszerességgel közé tett statisztika szerint a tab ONE készülékünk
ezáltal egy olyan elit csoportba lépett, amelyben a "világ összes" androidos készülékek mindösszesen
csak 2%-a van benne.
A frissítésünk pár apróbb hibajavítást is tartalmaz az itt a fórumunkban a felhasználók által kapott
információkból építkezve. -
Sanzaa
senior tag
Egy Archos 80 G9et kínálnak 25e Ft-ért postával együtt. (nem a Turbot) Megéri szerintetek?
-
Sanzaa
senior tag
No, az angliai rendelés már storno, mert ebayről addigra nem érne oda, mire a rokon hazajön jövő héten. Webshopokból is néztem, de azok meg drágák. Az Archos véleményem szerint jobb minőséget képvisel, mint a kínai tabok általában. Gyorsban néztem róla videót, semmi gond nincs a kijelzőjével attól, hogy nem IPS. Az eladó meg a Tesco Global volt. A csájna rendeléstől még mindig ódzkodom(bár tegnap jött egy 50$os droidfon pandawillről, amiről majd írok egy rövid tesztet). Így lehet, hogy egy használt lesz itthonról Z0diak elvtárs tanácsa alapján. Köszönm az eddigieket, a linkeket átmazsolázom. Egyébként már rendelt is valaki a geekbuyingról? Mert már ott is nézelődtem.
-
Sanzaa
senior tag
Ehhez mit szóltok? Belevágjak?
-
Sanzaa
senior tag
Angliai kint élő rokonon keresztül érdemes vennem tabletet? 30 körül szánok rá. Ha igen, hol nézelődjek és melyeket? Van olyan olcsó, mint Kínából?
-
Sanzaa
senior tag
Lecserélném anyu tabletjét. Várom az eladó tablet ajánlatokat maximum 30ezerig.
Privátban vagy a sanzaa87@gmail.com-ra. -
Sanzaa
senior tag
A Freelander PD10 DVB-t vevős verziójával vannak valakinek tapasztalatai?
Vagy bármilyen másik dvbt vevőssel? -
Sanzaa
senior tag
Skype miatt kérdeznék, mert rágják a fülem, hogy használjam.
Egyszer próbáltam a ConCorde Pluson a videóhívást, de a hang szaggatot betyár mód, ezért érthetetlen volt a másik fél. Van elvileg egy patchelt verzió, ehhez tudtok adni linket? Mik a tapasztalatok egyébként Skype téren a taboknál? -
Sanzaa
senior tag
Most, hogy letölthető lett a 4.2.2. képfájl, ebből ki lehet herélni a különböző apk telepítőket és telepíteni egy mezei 4.1.1-re? Elsősorban a Google Music Playerre gondolok...[link]
-
Sanzaa
senior tag
válasz
this is life #32263 üzenetére
Én augusztus óta használok egy ConCorde IPS Plust, ami ugyanaz nagyjából, mint a Novum. Elégedett vagyok vele, ami bajom van mégis, az már a Novumban orvosolva lett. Most is arról írok egyébként.
Tudtok olyan móklást Androidhoz, amivel a Defyt használhatnám adatkábellel kötve a tabhoz modemként?
-
Sanzaa
senior tag
Nem tudom írta-e már valaki, de ha megnézitek a ConCorde facebookján a QR kódot, akkor ezt olvashatjátok
Köszönjük, hogy leolvastad ezt a QR kódot.
Ezért amennyiben 2013. február 20-án reggel 8 és délután 5 óra között leadod rendelésedet egy ConCorde Mini PC 101 vagy 201-es modellre, 30%kedvezményt adunk a végösszegből.
http://concorde.hu/index.php?fk=minipc
A megjegyzésbe mindenképp írd be: "QR kód akció"! -
Sanzaa
senior tag
válasz
solgew #31798 üzenetére
Az enyém nem kvartyog.
A Concorde Plusom még ICS alatt sistergett vagy akadozott, de ezt a Jelly Bean frissítés orvosolta. Ha jól tudom alacsonyra volt állítva korábban az audio puffer(vagy buffer?) méret.
Én rendszeresen hallgatok rajta zenét böngészés közben Panasonic fejhallgatóval. Egyedüli hátránya ennek a tabnak, hogy rossz helyen van a Jack csati. Ezért rendeltem egy bluetooth fejhallgatótEgyébként a wifi nem zavar be a bluetoothos fejhallgatónak? Mert a defymen például kikapcsol a wifi tethering, ha bluetoothon küldök valamit a tabra.
-
Sanzaa
senior tag
Használt már valaki bluetoothos fejhallgatót tablettel? Hogy kezelik szoftveresen? Párosítás után működik? Szól a tabról is a hang vagy csak a fülesen? Mx Playerrel filmeznék vele.
DrDante666: A most érkező Concorde Novum szállítmánynál már úgy tudom visszatértek a szivacs nélküli kijelzőgyártásra. -
Sanzaa
senior tag
Hali!
A buyincoinson most akcijósak a tabletek. [link]
Rendszeresen rendelek tőlük, kb 3 hét alatt itt vannak a csomagok.
Gondoltam szólok. -
Sanzaa
senior tag
A múltkori Mastercard Mobil alkalmazással történő ConCorde One vásárlásomnak hála nyertem egy 5000Ft-os shopline.hu kupont:-)
-
Sanzaa
senior tag
Teljesen igaz, hogy abszolút hasonlítanak a B-brand tabok az iPadre. Ahogy az is, hogy igenis lehet egyediséget vinni a tablettervezésbe, lásd a Sony tabletjét vagy a Motorola Xoom2 Media Editiont.
Viszont ha a Samsung is másol, milyen alapon róhatjuk fel ezt a B-brand márkáknak.
Másrészt, mint ConCorde 9.7 IPS Plus tulaj, különösebben nem zavar a dolog, bár tény, hogy a fekete hátlapja miatt esetleg elölről téveszthető össze. Ellenben a Novummal...
Ennek ellenére jó kis tablet lesz, ahogy a ConCorde Play is... -
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn #25666 üzenetére
Ahogy olvastam a fórumon majdnem ua, mint a Concorde97 IPS Plus. Viszont alapból Jelly Beannel jön ki. Van benne fényérzékelő, hiányzik a menü és a vissza gomb és a Jack csati a másik oldalra került. Tartozékként nem jár mellé billentyűzetes tok és csak 65ezerbe fog kerülni.
-
-
Sanzaa
senior tag
Megjött az anyámnak rendelt ConCorde One 8GB tabletem. JÓÓÓÓ CUCC!
Nem olyan pörgős, mint a kétmagos Plusom, de lassúnak sem nevezhető. -
Sanzaa
senior tag
ConCorde One szállítmány péntekre várható, így remélhetőleg jövőhéten megkapom
-
Sanzaa
senior tag
A facebookon olyasmit olvastam, hogy akkor kapod meg a fizetésről szóló értesítést, ha van náluk raktáron. Mivel a Onet úgy rendeltem, hogy rendelésre státuszban volt, így emiatt még nem aggódok. Megkérdeztem a concorde-osokat, hogy mikor érkezhet az digitalba új one szállítmány, most választ várok.
De több hsz is volt ott, hogy nem kapták még meg az smst. -
Sanzaa
senior tag
Sikerült! Köszönök minden segítséget!
Az új Opera Mobile volt a ludas, valahogy el voltak csúszva a linkek. Érdekes, hogy egy mobilfizetési megoldást mobil eszközről csak vért izzadva lehet használni...
De vért izzadva megszültem.
Megkaptam az emailes visszaigazolást is, már csak ki kell fizetni
luciferk: Még csak most kezdemDe tvamosnak pl. van vagy 3 legalább
Nekem ez a 3. ConCorde tabletem lesz, bár az elsőt beszámították a Plusba, így csak kettő lesz a háznál -
Sanzaa
senior tag
Gyors segítség kéne a Mastercardos fizetéshez. Kiválasztom a Mastercard Mobile opciót az eDigitalon, de a következő oldalon ezt írja: Fizetés módja
Fizetés átvételkor, vagy áruhitel személyes igénylése szaküzletünkben
Ilyenkor mi van? A telefonra sem kaptam meg az értesítő smst.
Már csak 200an vásárolhatnak. -
Sanzaa
senior tag
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek mókerek!
ConCorde &roid fejlesztői pályázat[link] -
Sanzaa
senior tag
válasz
Graphics #23791 üzenetére
[Vannak még Mastercard akciók] De elég fika mind
De ha már fizetetünk vele... :-)
-
Sanzaa
senior tag
Lekéstem a Mastercardos akcióról:-(
De elvileg lesz másik boltnál is ilyen, tudtok róla valamit? -
Sanzaa
senior tag
Gyuszmó: Gyári beállítások visszaállítása általában segít az ilyen dolgokon, próbáld kiszűrni melyik app lehet a ludas.
Végre megvalósult a 99 Ft-os tranzakció. Mindössze 3 napig tartott, amíg Mastercard fővezér bepötyögte OTP-s Rózsika néninek, hogy 99 Ft-ot vonjon le a számlámról és írja oda a megerősítő kódot is. Sebaj, holnap megrendelem a kávébronz? színű CC One-t ami vagy 4 vagy már 8 GB-os lesz. -
Sanzaa
senior tag
Tőlem még mindig nem vonta le a 99 Ft-ot
Egy nap telt el.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
pusihusi #23085 üzenetére
"*** MasterCard Mobile-lal történő fizetés esetén bruttó 20 000 Ft feletti értékű vásárlás esetén
az edigital.hu azonnali bruttó 10 000 Ft-os kedvezményt ad a rendelés értékéből! Az ajánlat
egyszeri alkalommal vehető igénybe. Részleteket az edigital.hu oldalon."Szerintem ez azt jelenti, hogy több terméket is vehetek, amelyek ára együtt lesz több, mint 20000, de a kedvezményt csak egyszer kapom meg.
Tehát ha kétszer vennék CC One-t október 31-ig, csak az egyiket kapnám meg 14000ért.
Nincs még a tranzakcióim között a 99ft-os izé. A délelőtti paypales vásárlás is csak fél órája lett levonva. Bár az más tészta. Remélem holnapra ott lesz. Elektronikus tranzakciók...pfff -
Sanzaa
senior tag
válasz
faresz5 #22834 üzenetére
Majd ha szerepel egy filmben, amint az akcióhős autójában megcsörren a tablet, ő pedig telefonál rajta, akkor menő lesz
Legalábbis egyesek szerint.
De tény, hogy akár bluetoothos headsetről is telefonálhat vele, de az + egy kütyü, amit még hurcibálni kell.
Asus Padfonet kell venni, 2 év múlva az is 50e körül lesz:-) Annak a cerkájával is lehet telefonálni, vagy az nem az? -
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
DAVESSJ8 #22576 üzenetére
Akármennyit várhatsz, de a végén akkor is vagy sz@r lesz az , vagy elfogadható
Még mindig jobb, ha megveszed itthonról, ha rossz,visszaviszed és visszakéred a pénzed.
Olvashatsz akármennyi fórumot, a csájna tabletek közt nagy a szórás. Egyik márkát sem merném szívből ajánlani abból a szempontból, hogy az minőségibb, kevésbé romlik el.
Specifikációk nem tartalmazzák, hogy ennek hiányzik a wifi antennája, ebbe nem megy bele az OTG kábel, nem olvassa memókarit stb.
Vagy rendeld meg most, mert később sem leszel okosabb, hogy jó lesz e amit kapsz,vagy sem. Csak ha megjön. -
Sanzaa
senior tag
Ehhez mit szóltok? [Magyar bluetoothos led izzó] Android, ios kompatibilis. Október végétől forgalmazzák. Olcsóbb lesz és hamarabb kijön, mint a Kickstarteres. 5w legolcsóbb sima fehér 5000 Ft, az RGB 8000 Ft.
Valahogy olcsósítani kéne rajta. Nem megyünk tüntetni? -
Sanzaa
senior tag
Mi lesz, ha ebayen mégsem fizetek ki egy buy it now terméket? (másodjára)
-
Sanzaa
senior tag
válasz
luciferk #22141 üzenetére
Az IPS Plus concorde.hu topicjában most olvastam, hogy arra szerdán publikálják a nyilvános verziót.
Utána kerül terítékre a sima ConCorde 9.7 IPS, a 7015 és a One is.
Én egy hónapon belült mondok, de szerintem nem lesz annyi. CM10 meg letölthető most is a sima 97 IPS-re. -
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #22116 üzenetére
Én csak tippelek, de szerintem nem kell közzétenniük a forráskódot.
A Jelly Bean forráskódja július óta elérhető, a lehetőség adottAz OHA tagoknak egyáltalán kötelező közzétenni? Vagy valamelyik közzéteszi alapon megy ez?
Az információ érték, még egy nyitott platformnál is.
De mondom, csak szerintem van így.
Szerk:
fejlesztőnek jelentkezhetsz:-)
www.concordetablet.com/fejlesztoknek.html -
Sanzaa
senior tag
Az én ConCorde 9.7 IPS Plusomon már a hamarosan kiadandó Jelly Bean van péntek óta.
A hangpattogás megszűnt, tehát csak szoftveres gubanc volt.
Valami pufferbuffer méret volt elvileg alacsonyra állítva, ezért akadozott alig észrevehetően a hang. De mint írtam, ez JB alatt MEGSZŰNT. -
Sanzaa
senior tag
válasz
@matthew@ #22050 üzenetére
pdaplus.hu oldalon tegnap láttam egy hirdetést, amiben egy Motorola Xoomhoz való bluetoothos bilentyűzetes tokot árultak 4000ért. Szerintem elég jó vétel... Esetleg azt is beveheted még, bár nem tudom mennyiért mennek a használt Xoom tabok.
Vagy egy új ConCorde 9.7 IPS Plus tabot ajándék billentyűzetes tokkal, vagy egy MyAudio 1016DCC-t. Utóbbi kettővel esetenként kompromisszumot kell kötnöd.
Vagy vegyél egy MSI Wind netbookot és tegyél rá AndroidotMég lehet én is veszek, ha nagyon nagyon sok pénzem lesz...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hamyka #22043 üzenetére
Nem kerül sokba. Olyan, mint a bluetooth, csak gyorsabb és javarészt interneteznek rajta. A wifi sebessége alapján b/g/n szabványról beszélünk.
Anennától, tereptől függ, hogy mekkora lefedettséget biztosít. Ez 2-3métertől több km is lehet.
Egy wifi router nevű cuccot kell vásárolnod (nyugodtan írd be a googlebe), amit rákötsz vezetékes hálózatodra és neked is lesz otthon wifi hálózatod, amivel vezeték nélkül internetezhetsz a wifis készülékeiddel. Pl. telefon, tablet, noti.
Ennek az ismerete alapvető dolog. Főleg annak, aki itt fórumozik.
Szerintem még anyám is tudja, bár ő nem szokott idejárni -
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hamyka #22015 üzenetére
Ez az Ampe A10 nem egy mai csirke. A leírt specifikációknak nem is felel meg, mivel fix, hogy nem 1,5 Ghz-en megy, esetleg 1,2-n. Ez egy egymagos A10.
Ez a felbontás szerintem nagy egy A10es procis gépnek, nehezen birkózik meg vele.
Annak nem sok értelme van, hogy belinkelsz vagy másolsz mindenféle kínai tabletes specifikációkat.
Döntsd el, hogy mekkora kijelzős tabletet szeretnél, kell e bele bluetooth, GPS, hdmi és inkább olcsóbb legyen vagy inkább erősebb!
Na meg, hogy mikor akarsz venni. Mert ha csak karácsonyra, akkor kár is nézelődni.
Más:
ConCorde tabletek és a ROOT.
Azt hiszem az összes ConCorde tablet rootolt gyárilag, kivéve a Plust. Garanciavesztést nem okoz a rootolásuk, ez az abból okozott károkra természetesen nem vonatkozik.
A Tab 10.1-et sem tudom, hogy rootolt-e.
De a sima 9.7 IPS, a 7015 és a One rootoltak. Csak a Superuser progit kell felrakni és az SU binárist frissíteni. -
Sanzaa
senior tag
Ez a Vega értesítési hang nagyon betyár JB alatt
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #21955 üzenetére
Nyaralás ősszel
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Sanzaa #21890 üzenetére
Sajnos kicsúsztam a szerk. időből.
Beszéltem a CC mesterrel és kérdezte, hogy tesztelném e a Jelly Beant a Pluson.
Így ami hiba esetleg lesz, az többek közt nekem is felróható, hogy nem vettem észre:-)
Mondta, hogy a ConCorde One-ra, ConCorde 7015-re, ConCorde 9.7-IPS-re is kész, de előszőr a Plusra lesz.
A többi topszikret
Szerk.:
Imént hozott postás Kati néni egy ilyet.
http://m.alibaba.com/product-gs/484459685/alloy_lovely_antique_robot_pocket_watch.html?keywords=antique%20bronze%20robot%20necklace
Nagyon jópofa, a karja mozog. Még lehet, hogy hordom is:-) -
Sanzaa
senior tag
válasz
koncsik #21888 üzenetére
Arra is lesz biztos. Ugye volt már róla egy nagyon kezdetleges béta gamma Jelly beanes videó.
Viszont a Christian Troy féle custom Jelly Bean-nek tegnap lett elérhető egy új változata.
De sanszos, hogy az volt az utolsó, mivel ő is Rockchip rk3066ra váltott. (Remélhetőleg valami CC97ips plus hasonmásra)
Több infót nem tudok róla, nem kérdeztem -
Sanzaa
senior tag
Hoppá hoppá!
A ConCorde 9.7 IPS Plus topicjából, a concorde.hu-n:
Admin:
,, A türelem rózsát terem
Nem rajtunk múló ok miatt csúszott a Jelly Bean.
De ez elhárult és mindjárt szólók CNSPNA-nak, hogy tegye meg a bejelentést'' -
Sanzaa
senior tag
Újra pörög a málnaszörp topic
-
Sanzaa
senior tag
MK802 & Skype írás a CC mester pennájából
pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7274&Itemid=1 -
Sanzaa
senior tag
Ennek az új Hyundai Hold X-nek egész pofás dizájnja van.
1024*600, 7" IPS, 1,6 Ghz RK3066, 4.1JB, 1GB Ram tőszavakban. -
-
Sanzaa
senior tag
válasz
weinmaker #21563 üzenetére
Értem én, hogy te nem vagy kíváncsi a ConCorde új termékeire, mert nem szereted a marketingjüket, de más még talán az lehet.
Ez a topik arról szól javarészt, hogy mit tud az előrendelhető legújabb kínai tablet vagy valamelyik nevesebb gyártó készüléke. (mielőtt kijelentenéd, itt most nem a ConCorde-ra gondoltam)
A fél világ arról cikkez, hogy milyen lesz az iPhone5 csatlakozója vagy a hátlapja. Mert sokakat érdekel. Ha téged nem, megértelek. De tolerálni nem nagyon tudom a flegmaságot.
Szerk: ha van még mondandód, privátban szívesen fogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest