- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Luissimo #88617 üzenetére
Ilyesmi vezeték nélküli töltőt belekendácsolni esetleg?
Vagy hasonló módon megoldani mint pl a mi band töltése. Kihozni két külön pontra a plusz-minuszt, aztán ahhoz érinteni töltéshez. Pl két kis csavart betenni gumialátéttel, a csavar belső felére meg rákötni a vezetéket
-
cidalain
veterán
válasz
Luissimo #88614 üzenetére
Csak a töltés miatt kell, vagy adatátvitel is a microUSB-n keresztül megy? MicroUSB csatit elég nehéz cserélni apró lábai vannak, többféle tokozás, pont ugyanolyan csati kellene.
Ha csak töltés megy rajta akkor kókányolnék rá egy jack aljzatot, és inkább csinálnék hozzá egy USB A-jack kábelt töltésre.
Persze én ezt nem tudom megcsinálni, és a műszerész kollégámat szoktam boldogítani az ilyen nyűgjeimmel. (Pl a céges külső winyó microUSB csatiját sem tudtuk megoldani, inkább vettünk egy másik winyó házat, egyszerűbb volt és gyorsabb) -
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #88468 üzenetére
Vodám nincs. A TVGO működget. Kétféle kimeneti nézetmód van. A normál nézet tükrözése és a DeX. DeX -ben errort dob a TVGO, de normál tükrözéssel működik. De fura, mert egy-két csatorna így is külső megjelenítő hibát dob. Szerencsére ezeket tudom nélkülözni.
Ja, még valami. A DeX 16:9 -et ad ki, tehát kitölti a tévét. A képernyőtükrözés viszont a tab 16:10 -es arányát küldi ki és emiatt gyászkeretes a tévé képe.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Luissimo #86005 üzenetére
Kicsivel kerül csak többe (kb. 20 USD) az újabb, modernebb SoC-kal (T610) szerelt modell (pl. Teclast M40 SE), ami kb. másfél-kétszer gyorsabb. Akkor meg már inkább azt vegye, aki jó ár/érték arányt keres.
-
winhate
őstag
válasz
Luissimo #85860 üzenetére
Igy van!
Szinte hibatlan prog. amire kell.
Idokorlatot is lehet beallitani a feltelepitett programok kozul te dontod el mit engedelyezel a csemetenek.
Rendszert nem is latja a gyerkoc meg boot utan sem, egybol az apk indul el.
Kikapcsoltam es elfelejtettem visszaloni erre fogta es letorolte !
ArghhhhAmugy regen anno 20 eve meg hallgattam Maksat
-
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #85108 üzenetére
Az M16 esetében kizárt. Soxor használtam. Pendrive -ot símán vitte, SSD -t, HDD -t meg kellett tápolnom. Aktív HUB -bal is ment. NTFS -t, exFAT -ot alapból nem ismeri, Paragon kell hozzá.
Egyébként pont azt szerettem benne, hogy DC porton töltés közben is volt OTG, így nem merült a tab, amikor periféria volt az USB-C -n. -
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #85006 üzenetére
Nem trükköztem vele semmit. A GPS állandóan be volt kapcsolva, de ugyebár az csak akkor aktív, ha egy app használja. Forgalomfigyelésre és cégek keresésére használtam a kamionban. Elindítottam a G. Térképet és ugyanolyan gyorsan mutatta a helyemet, mint a telóm. A CamSAM is azzal indít, hogy pozícióba áll és az is gyorsan megtörtént.
-
cidalain
veterán
válasz
Luissimo #84822 üzenetére
Pont azt írtam, hogy a panelon a negatívok általában egyben vannak. Ha sípolósra rakod a multimétert, akkor a tablet jack - és a tablet USB táp - pinje kisípol. Az USB oldal szabványos, így leguglizható melyik ott a minusz. (Célszerű bedugni az USB töltőkábelt, mert az annak a végén lévő USB A csatiban könnyebb hozzáférni a pinhez)
Aztán persze lehet hogy nem, de egy próbát megér. Ha semmi sem sípol akkor vagy leszeded a hátlapot, és megnézed a töltőáramkört, vagy találsz egy megbízható doksit... -
cidalain
veterán
válasz
Luissimo #84818 üzenetére
A közepe szokott a + lenni, de azért egy mérést kellene csinálni.
A minusznak ki kellene csengenie az USB minusszal. Az meg szabvány, tehát tudjuk melyik láb.
A jacknél két dolgot kell mérni: a külső átmérőt, és a belső tüske átmérőjét. Ha csak a tab van nálad, akkor a hüvelyről is lehet mérni.
Egy kb 5V 2A töltő szerintem bőven elég, sőt, akár kisebb is. Én egy mikroUSB kábel végét csapnám le, és tennék helyére Jack-et, hogy ugyanúgy, ugyanazzal a töltővel tölthessem. -
ratobi
senior tag
-
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #83039 üzenetére
De, igen, a T10. Cserebere biztos nem volt opció. Azért vált fölöslegessé, mert beleszerettem az M16 -ba és ezért így is egy tab pluszban vagyok. Csak néhány idióta kérdés után újra meggyőződtem arról, hogy nem vagyok kalmár típus és inkább kivettem az aláírásomból és most polcon pihen. Annyira nem hiányzik az ára a költségvetésemből, hogy mennyitengedszafeléből típusú idiótákkal beszélgessek róla.
-
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #83037 üzenetére
"Miért Neked még nemvolt gyengébb tableted soha 😃?
Hmm?"
Nem. A Teclast T10 a leggyengébb. De, én nem a teljesítményét kritizáltam, hanem a minőségét. Az autóban a céges tab egy Huawei T1-10, amiben 425 -ös Snapi van, 1/8 -as konfiggal. Egyszerre egy alkalmazást futtatva azzal is el lehet lenni. Viszont, mégsem egy Spreadtrum, vagy miaszösz. -
-
akyyy
senior tag
válasz
Luissimo #42776 üzenetére
Nyilván ez a legkönyebb megoldás, én is ezt scnálnám, de a lány akié a tablet, nem szereti és nem is akarja letölteni, ő azt monjda hogy sorozatbarát.tv és ilyne onlinefilmes oldalakről szokott gépen is filmet és sorozatot nézni, tableten is igy akar. még az oké hogy a sok reklám meg egyéb dolog miatt marha nehézkes lenne, de tegyük fel hogy pc-n megvan csak a flash tartalom, tehát semmi reklám, ilyesmi, azzal már lehetne kezdeni szerintem valamit tableten hogy lejátszhassa.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Luissimo #42503 üzenetére
Ezen már eredetileg is a 4.2.2 rendszer volt, így az előző-ről nem tudok nyilatkozni.
Amire mi használjuk ( film nézés, youtube,szörfölés) arra szerintem elég gyors. HD -s filmek is akadozás mentesen mentek.
Meg aztán nem is sok időm volt alaposabban letesztelni ,mert a lányok lecsaptak rá. -
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Luissimo #42312 üzenetére
Biztosan nem Tab 3 8.0-t, az még kuponnal sem jött volna ki ötven akárhány ezer forintból.
Tab 2 7.0-t viszont kapsz 50e forintért, van amikor még olcsóbban is (volt már negyven is).(#42313) gps76
Pislogni nem fogok, mert tudom mire képes, és az nagyon messze van a nagyokhoz képest.
Azokról az értékekről meg annyit, hogy a lassan két éves APQ8064-et sem közelítik meg.
Elhiszem, hogy milyen gördülékeny, nem kell bemutatni, de egy mag mellett is közel ugyanilyen lenne, szóval ehhez nem kell nyolc mag.(#42314) mike1334
Filmnézésre a 16:10 szerencsésebb, olvasásra meg a 4:3, de nekem speciel a 4:3-as arány melletti filmnézéssel sem volt problémám. El kell dönteni, hogy milyen arányban fogod erre és arra használni.
-
-
atala
addikt
válasz
Luissimo #42294 üzenetére
Már vártam.
Mééé, ha más vehet a 1,5 éves gyerekének tabletet, akkor én nem vehetek az 5 évesnek?
Egyébként inkább veszek 10e-ért egy tabletet a gyereknek, mint a 33. barbie babár 8e-ért!
2 éve kapott egy interaktívnak mondott cicát 20e ft-ért. Na, az volt nagy hülyeség megvenni.
Nem válaszolni akartam, hanem új hozzászólást indítani, de félrehordott a kezem. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
Luissimo #42135 üzenetére
Ott még nem is néztem, tényleg..
12000mAh-est találtam 9700ért itteni boltban, csak egyik barátom mondta h 15ért tudnék venni huawei slim 7 tabot (azt hiszem ez volt a neve), és akkor inkább már azt vegyem. Én meg direkt azért vettem most nagyobb kijelzoju telefont, hogy ne kelljen tabot is vennem, és most emiatt elbizonytalanitott, hogy ne e inkább azt vegyem, akksi helyett. -
hevizms
addikt
válasz
Luissimo #42005 üzenetére
Tulajdonképpen az egyik routerhez tudott csatlakozni amikor jó közel mentem,a másikat meg egyszer ujrainditottam és utána már felcsatlakozott.
Számomra rejtély hogy miért kellett egy újrainditás,de valamiért segitett rajt.Ja és ujrainditás előtt minden eszköz a családban rendesen felcsatlakozott a routerre csak ez a tablet nem.
Még egy vadiúj teló is simán felcsatlakozott(pont ma vettünk a nejemnek egy új telót),szóval még az sem játszott hogy csak a már előzőleg is működő eszközök csatlakoztak.Szóval azóta sem értem,de a lényeg hogy most úgy néz ki minden oké.
Újrainditás is volt már a tabletnél és jó.
Öröm és boldogság! -
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #39614 üzenetére
deha még ittvagyok, ittis megkérdem:-)
adott egy huawei s7 slim. gyári szofttal.
felment rá a mindigtv apk, de amikor az élő streamet akarom nézni, a video betöltése felirattal pörög a kurzor és nem történik más, akár reggelig sem.
a net jó, mert a samsung p1000-en működik simán ugyanott.
másokat megkérdezve a topikjában azt mondták náluk működik.
(mondjuk nemtudom melyik verzio, lehet valami régebbi. de azt meg már nemtudom leszedni a marketről, sajna.)szóval, van valami ötlet ?
-
válasz
Luissimo #39484 üzenetére
Bar nwkem mas fajta tabom van , de gond nelkul megy a mindig tv app a soc a tabomban tiomap 4430 ... nem tudom mennyi idos app a mindig tv , de probalj leszedni egy regebbi verziot hatha az jo lesz, jartam mar igy youtube es dolphin appal is.
Mercike
Esetleg probalj meg egy full wipet a recovery menuben,vagy talan tobbet tudnak segiteni a wayteq 70dci forumban , kelzsocat kerdezd hatha van tippje. -
ityam
őstag
válasz
Luissimo #31691 üzenetére
háát pedig még az nfs mw is elment élvezhető sebességgel rajta, meg az expendable rearmed is.operaminivel még csakcsak használható volt a net de én az a baj hogy egy régi firefoxhoz voltam ragasztva, mert csak azzal ment egy script amit használtam.
Ettől függetlenül semmilyen böngészővel nem tudtam elfogadható sebességet produkálni. Nekem a 8-15 másodperc nem elfogadható betöltési időnek egy átlagos honlapnál.hozzáteszem hogy a rk 3066-os (1,6GHz, dual core) új tabletemre sem mondom, hogy villám gyors netezésre, de ez már használható.
aztán lehet csak az én elvárásaim nagyok.
-
kovacspityu2
tag
válasz
Luissimo #29882 üzenetére
Szerintem meg ne legyél ennyire antiszociális! Attól bárki válaszolhat, úgy gondolom! Van 220-ról működő USB-s töltő is.
Ha elengedted volna a füled mellett a nagyon rövid válaszomat, akkor 1: nem vagy neveletlen másokkal 2: nem OFF-olsz feleslegesen.
Ha még mindig nem érted, akkor írj neki PRIVÁTBA!
Köszi -
DGery
aktív tag
válasz
Luissimo #29882 üzenetére
Nahszoval ampermérőmérő és feszmérő a konnektor és a töltő közzé, de ez becsapós, mert itt többet vesz fel, mint amit lead (saját működés, hőtermelődés).
Aztán volt egy kibuherált micro USB aljzatom egy telóból, amire kötöttem a vezetékeket, áramerősség mérő plusz feszültség mérő, és egy mico USB dugó.Az első műszer ha jól emlékszem kb 45W-t vett fel (232V, 0,18A), a leadott pedig 5,05V 1,78A volt ami kb 9W
-
drlovi
aktív tag
válasz
Luissimo #29732 üzenetére
Tegnapig volt akciós
Most már 199 € Erről lecsúsztam. Mondjuk vettem egy TF300T -t 16gb ugyanitt magamnak 249.€ -ért
Hát a tvm megvan másfél éve,meg vagyok vele elégedve.
Annyira h a következő is samsung lesz.
-
kovacspityu2
tag
válasz
Luissimo #28644 üzenetére
Modnom én, hogy alap neveltetéssel vagy IQ-val van gondod. Vegyél NAGY levegőt és nyugodjál meg "pistike". Nem bánt a bácsi!!
Ha a kétszer 2 soros kérdésemmel megsértettem valakit, attól ezúton is elnézést kérek."Akinek meg nem inge ne vegye magára."
ENNYI16564-től javaslom elolvasni f4lcon kérdéseit!! Ő is új volt a témában, kérdezett válaszoltak.
Itt csak azok szoktak kötekedni egy teljesen szimpla kérdéssel, akiknél valami gond van.Ha nem akarsz nem válaszolsz, ezért volt rövid kérdésem és 3-4 típus elég lett volna válasznak, persze nem tőled.
Léygszíves mielőtt nagyon nagynak képzelnéd magad, előtte idézz az én üzenetemből, amire alpári módon reagálsz.
Ez csak mind nagynak tűnő humbug amiket írsz és valószínűleg valamilyen szinten tetszel magadnak. Ha valakit szidalmazol és jelzőkkel, metaforákkal támadod, akkor az eseményeket nem követők kedvéért idézetet is tegyél a reagálásaid mellé, ne csak vaktölténnyel lövöldözz. Van hangja, de értelme????Sok ember fordult hozzám privátban, mert felajánlottam a segítségemet egy bizonyos tablettel kapcsolatosan és segítettem nekik. Ez természetes szerintem, nem az a hozzáállás amit főként TE produkálsz.
-
Chaser
legenda
válasz
Luissimo #28261 üzenetére
Talán mert a leendő tulaj bővíteni szeretné? Nem tudom mi abban érthetetlen, hogy másoknak kel bővítési lehetőség.
Aki regelve van vakerán, tegye már meg, hogy a tegnap linkelt csoda tabletet bejelenti a szabálytalan aukciók közt, hátha kivágják onnan azt a majmot ha többen szólunk. -
tvamos
nagyúr
válasz
Luissimo #11790 üzenetére
Szerintem meg nem! Vannak pdf-ek, weblapok, amiket kenyelmetlen hasznalni, ha nincs vizszintesen meg az 1024. (Arra keszultek.) Persze, meg lehet oldani...
(Az is hozzatartozik persze az igazsaghoz, hogy a telefonom kijelzojenek nagyobb a felbontasa, mint 800, es ez utan nem tudnek megbaratkozni egy ennel kisebb pixelszamu tblettel, es azt sem mondhatom magamra, hogy elfogulatlan lennek.) -
janakbacsi
őstag
válasz
Luissimo #11474 üzenetére
Mivel a barátom évente kétszer jár Kínában, így vele el tudom hozatni mindenféle plusz költség nélkül. Ezt az okostelefonokkal is így csináljuk. Már 4 db-ot hozott nekem eddig. Ha pedig garanciáztatni kell, akkor meg vissza tudja vinni. Jó, tudom ez így egy kicsit körülményes, de még mindig jobb, mintha egyáltalán nem lehetne érvényesíteni a garit. Van egy német csóka, aki kiváló támogatást és romokat ad ehhez a készülékhez.
-
x64
aktív tag
válasz
Luissimo #10894 üzenetére
Nagyjából 1,5 perc volt rátenni LiveSuittal a legfrissebb stabil ROM-ot Slatedroidról /0.4/ - a teljesítménykülönbség gyakorlatilag zongorázható.
Egyébként az újat adom el (rajta az orig. fóliával és zero ujjlenyomattal, de a vevőnek szíves-örömest megmutatom a saját készülékemet is, a rajtalévő kiscsillió app-pal... -
mipityu
tag
válasz
Luissimo #10787 üzenetére
Luissimo
petipetya - Nem tetszett a könyvolvasók korlátozottsága.
DemonDaniKöszönöm a válaszaitokat :-)
Olyan könyveket szeretne elolvasni, amelyek papír alapon simán többe kerülnének, mint a tablet. A technikával nincs gondja, itt meg egy egyszerűsített használatot kell csak megtanulnia; elvileg ki sem kell lépnie az adott könyvből, elég a főkapcsolóval elküldeni aludni (vagy letelik a készenléti idő). Amit meg kell tanulnia, az a könyv behívása (az előkészítést: feltöltés, stb. megcsináljuk mi), lapozás oda-vissza. Ha eltéved, akkor meg átugrik az unokája (unokaöcsém) és segít neki :-)
Meglátjuk - az a lényeg, hogy a tablet használható - legfeljebb tényleg lesz egy tabletje vagy az unokájának vagy nekem (3 hete adtam el az A500-at, de azt sajnáltam volna ilyen egyszerű használatra - ahhoz kicsit drága).
Még egy dolog, ami a e-könyv mellett szól. A helyi könyvtárban 2 ember volt, aki annyi könyvet hozhatott el egyszerre, amennyit elbírt (10-15), Anyu és én. Tudta a könyvtáros, hogy 1-2 héten belül ismét megjelenünk egy újabb adagért. Nagyon szeretek olvasni ma is, de nekem elég a Sensation mérete, nem kell a teblet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest