- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
laszlohu #72285 üzenetére
Ezt jo tudni hogy van ra frissites, sok helyen csak 5-ost irnak a webshopok
(#72284) Tangerine
Ott kell venni ahol feltetel nelkuo megadjak ra a 2 ev gyari garanciat.
Ezek pl biztosan olyanok: Edigital, mediamarkt, euronics, es az emag is ha minden igaz (bar ez kulfoldi boltnak szamit) -
cidalain
veterán
válasz
laszlohu #67963 üzenetére
Legalább 1, 1,5 éve nem lehet kapni.
(Refurbished példány még év elején elő-előfordult)Vannak pletykák Nexus 2016-ról. Vagy a Huawei vagy a HTC fogja gyártani, még nem tiszta.
De idén még semmi hivatalos bejelentés nem történt (vagy lemaradtam róla).
Állítólag az Android N-el fogják csak bemutatni, ez lesz a promó készülék.
De ezek összeollózott infók, semmi hivatalos. -
randras
veterán
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #47448 üzenetére
Akkor elmondom, hogy hiába van elől, elég pocsékul szól az a hangszóró, tehát nem feltétlenül előny növelő tulajdonság. Igazából a 40 ezres árért már nem lesz annyira nagy buli, esetleg 30-ért még talán-talán.
Bár megsúgom, hogy a hasonló képességekkel próbálkozó Lenovo A1000L nemsokára már csak 25K lesz (igaz, 512 MB RAM-mal), akkor viszont ki venné 15-tel drágábban az Acert? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #46516 üzenetére
A Nexus készülékek 18 hónap Google frissítési támogatást élveznek.
Az Acer mit frissített az elmúlt fél évben az A1-en? Van már rá legalább 4.2.2? Ha van is, mikor lesz rá 4.4.2? Mert hogy ugyebár semmilyen frissítési terv nincs kiadva. Az új, 1,5 hete bemutatott A1-830 is csak Android 4.2.2-t futtat. Tehát azért supportról kevésbé beszélnék.Minőség. Itt is lehet ám találni eltéréseket bőven. A kijelző borítás Corning Fit Glass a Nexus 7-en, míg az Aceren csak műanyag és ez érződik is.
-
válasz
laszlohu #46516 üzenetére
A nexus 7 referencia tab, arra tuti lesz kesobb is frissites ,lasd pl kitkat de sanszos a kovetkezo droid verziora is, nagy meretu felhasznaloi kozosseg ennek okan cm es egyebb custom romok. A minoseggel sincs nagy baj, az elso szeriasoknaal volt gond a kijelzovel. Ha 7 colban gondolkodnek akkor csak is nexus a jo dontes. Bocs a bele vauert...
-
Entryy
aktív tag
válasz
laszlohu #46470 üzenetére
tjb007:
Köszönöm az ajánlatokat!
A panel típusról meg is feledkeztem.
Pedig valóban fontos, mivel a középkonzolon lesz, nem velem szemben.A nextbook márkát nem ismerem. Megbízható?
Mint írtam, inkább áldozom többet, de ne hagyjon cserben. Jah igen és hosszútávra tervezem, a követelmények sem fognak változni.Rosszul tudom,hogy a Lenovo A1000ben van FM rádió?
-
wallace
tag
válasz
laszlohu #45913 üzenetére
Az van, hogy TÉNYLEG a Chrome 31-es verziója miatt indult újra. Amint kilőttem a memóriából a Chrome-ot (merthogy az MINDIG benne van, még akkor is ha restartolt a tablet, tehát ahogy elindul a tablet automatikusan berakja a Chrome-ot a memóriába), szóval ahogy kilőttem és letiltottam, soha többet nem indult újra most már 30 órája megy a tablet, korábban pedig maximum néhány óránként újraindult, amikor nem nyúltunk hozzá. Még jó, hogy megírtad ezt, mert nem gondoltam volna, hogy ez a szar app okozhat ilyet én meg vittem volna gariztatni a hibátlan tabletet, ami amúgy nagyon jó kis darab... Köszi mégegyszer a tippet!
-
tjb007
nagyúr
válasz
laszlohu #45308 üzenetére
Ugyan többfajta eltérő tulajdonsággal rendelkező, az IPS technológiára épülő panel létezik, de maga a technológia nem változik, így nincsenek generációk sem.
A Qualcomm Scorpion nevet viselő processzormagja is lényében az ARM Cortex-A8-as magjának az implementációja, mégsem nevezik Cortex-A8 2-nek vagy 2. generációs Cortex-A8-nak. -
keszo
őstag
-
Keresztapper
senior tag
válasz
laszlohu #44751 üzenetére
Köszönöm a tippet, de kicsit keveslem a memóriát, az árát meg ehhez képest sokallom, vagyis akkor már 80-ért egy ASUS ME102A szerintem jobb választás.
De leginkább, ami egy barátomnak való ajánlást illeti, maradnék a nagy felbontású kijelzőnél, így ha nem találok az FHD 10 helyett valamit, akkor az LG G Pad 8.3 lesz a javaslatom.
Ha csak itt nem tud nekem valaki jobbat mondani.
(10 col, 90e körül)
-
vilmaboy
őstag
válasz
laszlohu #43308 üzenetére
a gyerek tablet miben különbözik a "normál" tabletektől?
Nekem Iconia A1-810 van, ez mennyire alkalmas játékra?
-
stigma
addikt
válasz
laszlohu #42685 üzenetére
Tehát akkor ha support a fontos akkor :
- Acer Iconia Tab B1-710 ?? (róla sok mindent nem tudok specifikáción kívül)
- Lenovo IdeaTab A1000 (59-374127)
- Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo (2 év gari)Ha meg SoC-ra kell gyúrni()
- WayteQ xTAB-700qci (itt ugye már 4.2.2 van) -
válasz
laszlohu #42207 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
Ez a nemrég linkelt Prestigio MultiPad 7 HD+ sem rossz, csak a baj, h nem rendelhető online, illetve, h csak Bp-n vehető meg. Ezt nem lehet vhogy megbeszélni a MM-mel h ennek ellenére szállítsák Bp-ről mondjuk Debrecenbe vagy Békéscsabára?
A streamelős kérdésemre tudsz választ adni?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #42020 üzenetére
,,a felbontás viszont lehetne nagyobb, mondjuk 1280X800"
Egyrészt, mint látod, ez 4:3-as képarányú, azaz nem 16:10-es, ezáltal nem lehet 12800×800 képpontos. Másik meg, hogy ki ad ennél nagyobb felbontást 7,9"-on?
Senki. És hogy miért nem? Mert az Apple rendelt még nagy mennyiségeket, azokból nem maradt ki. Figyeld meg, addig nem lesz 7,9"-on (4:3) 1024×768-nál nagyobb felbontású kijelzővel szerelt androidos tablet, amíg az Apple ki nem adja a retina kijelzős iPad minit. Ahogy ez megtörtént, rögtön egy hónappal később már jönnek is a kínai csodák ugyan olyan felbontású kijelzővel, majd valószínűleg egy fél évvel később már a hazai piacon is lesznek ilyen modellek. -
zsöcimaci
csendes tag
válasz
laszlohu #41990 üzenetére
Szia!
köszi.
és akkor milyen tabletet tudnál ajánlani?
kritériumok:
7" vagy 10"
márka mindegy de samsung ne elvetendő
ára legyen minél olcsóbb, én 30.000-nél olcsóbbat szeretnék.annyit nem ér hogy többet szánjak rá.
filmnézésre is legyen alkalmas, pl vonaton repülőn.köszi előre is.
-
Hintalow
senior tag
válasz
laszlohu #41963 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, de elfelejtettem írni, az már megvolt, teljesen szűz rendszerrel is csinálja (nem vagyok kezdő a kütyűkkel)
Bár ha sikerül is esetleg lokalizálnom a hibát, nem tudom mit kezdenék vele
Max rájövök, hogy milyen noname kínai tabot árul a concorde novum névre szitázva, és megpróbálok cserealkatrészt szerezni valahonnan. -
Zso2
őstag
válasz
laszlohu #41541 üzenetére
THx, erről m a véleményed, ezt a gps-e között találtam ,de még tabletnek is elmegy ,mert nagy a RAM-ja és még FM transz is van.ov-dualdrive nem is tudom,hogy ez mi is inkább.
-
-
-
Solesz84
aktív tag
válasz
laszlohu #41212 üzenetére
és ez
http://www.amazon.co.uk/Asus-MeMo-ME301T-10-1-Tablet/dp/B00BHXR5ZW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1379519879&sr=8-2&keywords=asus+tablet
vagy ez?
http://www.amazon.co.uk/EeePad-Transformer-Tablet-nVidia-Android/dp/B004TB0EMK/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1379519948&sr=8-10&keywords=asus+tablet
Ezeket ajánlod esetleg?
-
Daveboy
tag
válasz
laszlohu #41054 üzenetére
Akkor ha alkalmam nyílik rá valahol, feltétlenül kipróbálom a qci-t, lehet nem helyes csak a specifikációk alapján elvetni.
this is life: dci-t már kipróbáltam valamelyik boltban, tetszett is, csak hát ott az a soványka akksi (valakitől azt hallottam hogy fél év elteltével már csak 2-2,5 órát bírt neki), csak mp2-es mali gpu, viszont a 4.2.2 előny és a kijelzője is szép.
Nem is olyan egyszerű a lehető legolcsóbban, a lehető legjobb tabletet kiválasztani.
Igazából az abszolut tökéletes tabletet mind méretben, mind teljesítményben, mind felbontásban majd az LG Gpad 8.3 fogja megközelíteni, de annak meg csak egy hibája lesz: valószínűleg nem 50k-ért adják majd.
Csak úgy lábjegyzetként: meg akartam venni az Alcor Q813i-t, de mivel az egy Chuwi V88, ezért az alul behelyezett micro sd kártya kilógna a házból. Ez mekkora öngól, pedig azért a specifikációért, 2 év gariért és az árért még az 1024x768-at is megbocsátottam volna.
-
Daveboy
tag
válasz
laszlohu #41050 üzenetére
Biztos, hogy a 70qci is használható tablet, de hát feleannyi garancia, a processzor nem erősebb az rk3066-nál, bénább akksi, nem annyira elterjedt gpu, ráadásul csak fehér színben érhető el. Igaz ugyan, hogy fém házas, de hát az meg kiválóan gyengíti a wifi jelet.
Azért köszi, egyébként gondoltam erre a qci-re is, de a felsorolt hiányosságok miatt inkább elvetettem.
Érdekes, hogy ebben a kategóriában nem sláger a surfpad 2, de hát gondolom már mindenki inkább a négymagos dolgokat figyelgeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest