- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
-
csibe1
addikt
Érdemes itt is ránézni: magyar posta nyomkövetés
Pár nap után itt is megjelenik. -
spiritex
veterán
[Singpost] itt felül balra van olyan, hogy Track Item, majd a megjelenő dobozba kell bemásolni és a Track Item gombra nyomni.
-
-
azozo
senior tag
Én 18 este rendeltem a pandától 20 kaptam track id /singpostoot kértem/
most 22 shipped van de érdekes a trackid megnézve ezt irják
INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
elvileg 4-5 nap mire bejegyzik vagy mi...
várok pár napot ....
Amugy 15-24 nap áltralában az irták... -
vertigojames
tag
Felhasználás függő persze. Ha van GPS-ed, akkor lehet felesleges egy 10"-os tabletbe is...
Nekem az volt a lényeg, hogy bárhol tudjam használni, és ezért nem elég a wifi.
Ami meg a fogyasztást illeti, azért a 4 mag is rendesen fogja zabálni, míg a GPS és a 3G kikapcsolható... -
vertigojames
tag
Én pont ezen vívódtam, és a 3G és GPS mellett döntöttem... elvileg ma kiderül, hogy jól-e (mert ma hozza a futár).
A 4 mag jól hangzik, de korábbi tapasztalatom, hogy egy simán wifi-s iPad, na meg a később vásárolt Aurora I-em félkarú óriás volt net nélkül. A mifi routerem meg gyorsan merül sajna, így nem mindig volt internetes elérésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged