- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Google Pixel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
válasz
kovacspityu2 #25360 üzenetére
korabban mar irtam, de semmi reakcio:
hongkongeek.com azt irja, hogy visszafizeti a vamot, ha megver a NAV, van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel kapcsolatban? igy szerintem toluk erdemes vasarolni, mas bolt lerazza magarol ezt a felelosseget. arban nem rosszak, nagy hirtelen amit neztem: ami pandan 60, az naluk 61 dodo. ingyen tracking is van, ha egy honapon belul befosik a cucc, akkor a visszapostazas (hubol kinaba) arat is visszadellazzak, satobbi.valakinek tapasztalat?
-
válasz
attól függ mennyit szánsz rá, kínából is vannak drága tabletek
én ugyanezen szempontok mentén a 10.1" mellett döntöttem.
ahogy olvasom, a legjobbnak tartott kinai márka a SmartQ és a Ramos, már ami a minőségi felhasznált anyagokat és a supportot illeti.
a support terén az Ainol is erős, de ők 3 havonta adnak ki új tabletet, néha kicsit olyan, hogy kipróbálnak valamit és ha nem jön be gyártanak mást.... itt egy esetlegesen később nem támogatott tablet nem előnyös választás, bár az Ainol még csak most lép be a 10.1" piacra.
Az olcsóak közül ott a Cube U30GT meg a Window (Yuandao) N101 IImindenképpen olyan oldalt keress, ami paypal verified, de a slatedroidnak van egy fekete lista oldala azt is érdemes átböngészni (azaz hova NE menjünk) ilyenek a cube-tablet.com (meg általában a xxxx-tablet.com) és a xxxxx-sale.com oldalak, de biztos van még pár, fejből nem vágom.
a pandawill-t sokan hype-olják, mert olcsó, de van még más is ami olcsó és adott esetben jobb a supportja, mint mondjuk a lightake.com vagy az ipadalternative.com -
HuMarc
veterán
válasz
Az valahogy pont kimaradt, hogy mennyiért szeretnél tabletet vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged