Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hevizms
addikt
válasz
mynames #24857 üzenetére
Nem véletlenül kérdeztem.
Saját tapasztalat.
Olvasd el hogy jártam én is,bár nekem az ips+ van.
Ezt a concorde fórumán irtam.
" Hdmi problémám letudva.
Hülye voltam.
Mentségemre mondva,mivel a másik tabom jól működött ugyanott,nem is jutott eszembe hogy esetleg a tévémmel van a bibi.
Ugyanis azzal volt.
Csak hogy más is okuljon belőle.
Tévémen 3 hdmi bemenet van,teljesen egyforma.
Mindegyik csak hdmi feliratot kapott,mind a tévén,mind pedig a választó menüben.
Eddig mindig a hdmi1 feliratu aljzatba dugtam és mivel a másik tabletem tökéletesen működött,eszembe sem jutott
hogy megpróbáljam másik aljzatba vagy másik tv-be megpróbálni.
Elmentem a concorde szervizbe,ahol nagyon jól elbeszélgettünk,közben próbáltuk a kábelemet és mivel semmi probléma nem volt,már ott gondoltam hogy a tv-vel van valami.
Azért biztosra akartam menni és vettem egy kábelt.
Itthon bedugtam az ott vásarolt kábelt a hdmi1 csatlakozóba és ugyanolyan problémák voltak mint előtte.
Na gondoltam itt az idő másik aljzatba dugni.
És lőn,minden oké akár a saját akár vett kábellal." -
Shoo
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
mynames #16322 üzenetére
Nem, nem annyinak kéne lennie.
A ROM (de írhatnám az is, hogy flash memória) mérete összesen 8GB, fizikailag ennyi van benne.
Ez a 8GB X felé particionálva. Az az 1,15GB a data partíció ahova az alkalmazások települnek, az 5,74 pedig a belső tárhely mérete ami szabadon felhasználható (ide szabadon bármit másolhatsz). A fennmaradó részen pedig a system (ezen található maga a rendszer), cache (átmeneti tároló) és a többi partíció (recovery, boot, misc, secure stb.) foglal helyet.[ Szerkesztve ]
-
keccsa
aktív tag
válasz
mynames #16224 üzenetére
"keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit?"
A tokba épített hangszóróktól se várj nagy csodát. Ha egy kompakt (értsd: könnyen hurcolható), de mégis használható eszközt szeretnél, nézd meg ezt: [link]
A "Hülyeazértnemvagyok" áruházban hallgattam meg nemrég (ott is bruttó 20k alatt van), és elámultam rajta. Nem olcsó, de ilyen kis cuccból ilyen jó hangot még nem hallottam!
Nem volt ugyan gatyalengető basszusa, de roppant életteli, kiegyensúlyozott, és normális hangerőig torzítatlan hangot adott! Először nem is hittem el, hogy ezek a mélyek ebből a kis csőből jönnek! Nem olyan dobozhangon puffogó, a "valósághoz semmi köze", túlzott és torz mélyeket képzelj el, mint a mi a tízenezres, normál kilalakítású 2.1-es rendszereknél van, hanem jól kontrollált, selymesen gurgulázó, visszafogott basszusok törtek elő a kis kütyüből (persze azért a "relativitást" továbbra is fenntartom)!Egy meghallgatást megérhet...
-
-
-
Sanzaa
senior tag
válasz
mynames #15159 üzenetére
Csak a tokot rendeltem a Pandawillről.
A tabletet a ConCorde Elektronik Kft-től rendeltem.
Már nem győztem kivárni, amíg forgalmazzák mellé a billentyűzetes tokot is, mert féltettem a jószágot
Persze egy héttel rendelés után már rendelhető volt tőlük is a billentyűzetes tok. -
tjb007
nagyúr
válasz
mynames #15159 üzenetére
Juliska néni szaggat.........nokedlit.
Ha fontos a HDMI akkor meg teljesen felesleges agyalni rajta, válaszd a ConCorde -ot.(#15160) arnyekxxx
Egy újabb bizonyíték arra, hogy ezeket az itthon egyre csak szaporodó Kínából érkező műszaki cikkeket áruló weboldalakt érdemes leellenőrizni mielőtt bármit is vennénk, nehogy utólag érjen meglepetés minket.
[ Szerkesztve ]
-
vamzi
senior tag
válasz
mynames #14876 üzenetére
Igen. A nagyon jó hazai szupport felett. Plusz ezzel nem nyúlhatsz mellé, mert odamész a boltba, megtapogatod és ha tetszik, akkor hazaviszed. Ha már kínait veszel, akkor legalább olyat vegyél, ami a) vagy jelentősen jobb, mint bármelyik olcsó hazai, b) vagy jelentősen olcsóbb, mint bármelyik hazai. Ha neked ez a teljesítmény és kiszerelés a megfelelő, akkor a hazait vedd.
-
nightmare13
őstag
-
vamzi
senior tag
válasz
mynames #14867 üzenetére
Az előbbi fizikai nyomást érzékel, tehát a kijelző előtt egy puha, benyomható réteg van, ami rontja a kép minőségét és könnyen karcolódik. Továbbá jellemzően nem tudja a multitouchot(egy időben tobb különböző ujj érzékelése). Viszont bármivel használhatod, csak legyen elég kemény(pl gyufaszál).
Utóbbi nem igényel fizikai nyomást, csak érintést. A felület anyaga kemény üveg, ami karcálló, masszív és nem rontja a minőségét a kijelzőnek. Viszont speciális toll kell hozzá, vagy értelemszerűen ujj. Kesztyűben korlátozottan vagy egyáltalán nem használható. Jellemzően legalább két külön érintést tud kezelni egyszerre.
(#14869) Crytek
Rendeltem. 330 dolcsi volt. A posta ingyen is lehetett volna, de az 5 dolcsisat választottam, hátha megbízhatóbb, gyorsabb.4-én rendeltem 14-én érkezett, azaz 10 nap telt el a megrendelést követően. Vám és áfamentesen érkezett.
A rendelést egy livechat előzte meg. Pontosabban a megrendelésemet is így adtam le, mert így tuti, hogy van raktáron és tudják küldeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 5 64GB Wifi Használt/1 hónap gar./Akku 81%/p4073
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 1TB 5G (+WiFi) 16GB / 1TB Ezüst (+ajándék gyári fólia)
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb
- Honor x9 tab.