- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
-
frisco
aktív tag
válasz
csibe1 #24717 üzenetére
Én is hasonlóan jártam a Gadget Greats nevű oldallal. (Ainol Novo 7 Crystal)
Megrendeltem, azonnali "shipped" státusz jóllehet a weboldalukon azt kommunikálták, hogy nincs is készleten jelenleg.
Aztán 2-3 hét várakozás, semmi nem történik... majd chat a weboldalukon melyre csak sablonválaszokat adnak (copy-paste válaszok? ), ezek után e-mail nekik amire ugyanaz a semmitmondó válasz, nemsoká küldik.
Ekkor meguntam, Paypal-en nyitottam egy "dispute"-ot, abban a pillanatban "completed"-re állították a státuszt, írták a leveleket egymás után,elnézést kértek.
De mivel bizodalmam zéró bennük - és ezt meg is írtam nekik - így azt kértem, hogy azonnal járuljanak hozzá a pénz visszautalásához mert nem voltak korrektek.
Mivel ezt szigorúan a PayPal felületén írtam így gondolom nekik is kínos lehetett így ennyiben maradtunk.
Velük többet nem, azért kiérződött az üzletből egy kínai piac bája, ezek után inkább az ebay-t preferálom, ott sosem volt még rossz tapasztalatom. -
frisco
aktív tag
Mipityu köszi a tippet.
Spiritex nem tudom, én azt úgy sem használom. (hangszóró)
Nekem is ma azt válaszolták, hogy fekete nincs, ha lesz akkor küldenek.
Fehéret azonnal tudnak küldeni.
Gereee1989 írj még szubjektív benyomásokat is, minden érdekel, ha túl sok kompromisszumot kell kötnöm pl. a kijezővel kapcsolatban akkor inkább visszamondom, inkább teszek még hozzá és Nexus 7-et veszek.
A tok hiány amiatt meg lópikula nekik. -
frisco
aktív tag
A Gadget Greats oldalon vásároltam egy Ainol Novo Crystal 7" tabletet, idestova 17 napja. (fekete színben)
A weboldal először egy minimális várakozást írt majd a "shipped" státuszt adta meg.
Ezt most ki, hogyan érti: elküldött vagy hiányhelyzet?
Chat-en beszéltem egy kínai nővel, aki azt írta, hogy most nincs fekete de majd küldik.
China Post lekövetés nem működik, a jelzett áru nem létezik választ kapom.
Pár nap múlva írtam egy levelet semmi válasz.
Kinek milyen tapasztalat van ezen oldallal kapcsolatban mostanában (a régieket visszaolvastam) és aki hasonló cipőben jár ők vajon milyen státuszt látnak?
Erősen gondolkodom, hogy visszahívom PayPal-en keresztül a pénzem amit még sosem tettem, igaz kínaitól sem vásároltam.
Köszi minden tanácsot. -
frisco
aktív tag
-
frisco
aktív tag
-
frisco
aktív tag
válasz
csibe1 #22526 üzenetére
Az egész pontosan mit jelent. Giroszkop vagy micsoda?O.K. Lehettem volna okosabb, Google segített. A videón ez hol látszódik?
O.K. Megnéztem a videót, nem lehetséges, hogy csak az automatikus rotáció opció nem volt bekapcsolva?
Hivatalos oldal, ennyire bénák nem lehetnek, hogy egy szarul működő terméket mutatnak be... -
frisco
aktív tag
válasz
hrabanc #22256 üzenetére
A Te hsz-ed irányította rá a figyelmem erre a tabletra, én is kacérkodom a megvételével legfőképpen a két gyerkőc miatt.
Egy unboxing videó.
Én nem nagyon konyítok egyébként ezekhez, ez jó vételnek számít az árához képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest