- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
happymondays
csendes tag
válasz
Crytek #50959 üzenetére
Két hete érkezett meg a Galaz A1 Nvidia Tegra4-es tabletem, egészen kiváló, ha valaki 10.1"-osban gondolkodik, tudom ajánlani, a Galaxy Nvidia videokártyákat gyártó cég fiókcégének műve egyébként. KitKattel (4.4.2) jött, felesleges kínai appok nélkül, Google Play-jel.
Bővebben a képességeiről angolul itt olvashattok:
http://www.igadgetnews.com/2014/04/28/galaxy-galaz-a1-tegra4-quad-core-tablet-review/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2781594Van egy-két videó is a YouTube-on, és a valóság is alátámasztja azt, amit mutatnak. Szerintem nagyon szép a design-ja, fekete alumínium házat kapott és nagyon egyben van. Nagyon gyors, tűéles, 32 Gb-os Transcend MicroSD kártyával remekül együttműködik, akárcsak az Alcor magyar ékezetes billentyűzetes BT tokjával (és a kerete ellenére ebbe még tökéletesen passzol is). A Tegra4-es erőteljes 3D-s terhelés esetén hajlamos némi melegedésre (lokálisan), de nem vészes szerintem. Ha egy kicsit elterjed, valaki biztos megoldja, hogy Windows 8-cal is meg lehessen kínálni, ha valakinek éppen az jön be. Az aksija is jó sokáig bírja, 7800mAh.
Eddig én igencsak meg vagyok elégedve vele. Sok helyen elég drága, én 240 USD-ért vettem, ami kifejezetten jó ár a brutál teljesítményért, amit nyújt. -
piRate_nEx
aktív tag
válasz
Crytek #42873 üzenetére
Ő itt nem lehúzás. A kínai cuccokkal az a baj, hogy többnyire boltban nem tudod megvenni, általában magánszemélytől, vagy online rendeléssel.
Amúgy még belefér drágább tablet is a keretedbe, de hirtelen ez jutott eszembe, ami fehér. Majd a fórum házigazdák útba igazítanak még.
-
csibe1
addikt
-
ArGab
őstag
válasz
Crytek #38994 üzenetére
Végül csak kaptam tőlük RMA-t és nevet is akinek lehet küldeni. Ha nem kaptam volna, feladtam volna anélkül is legkésőbb ma amúgy is. Pénz viszont a Paypal értesítő szerint akkor jár majd vissza, ha az eladó visszajelezte, hogy megérkezett a csomag hozzá, tracking numbert kértek csak be.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #38548 üzenetére
Ez itt erosen OFF szerintem... Provald meg itt:
Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja
Jo sracok, csak kicsit elfogultak az ehte kinai telefonokkal. (De neked, ahogy latom, ez kell...)
Ok kinabol rendelnek, nem is ertem, miert nem Kinabol telefon rendelos topik a neve...Esetleg probald meg itt:
Melyik okostelefont vegyem?Erre a ket topikra valo a kerdesed!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Crytek #38524 üzenetére
Jó, hát, ha a kínai webshopos árakat is belevesszük, akkor geekbuyingon július 4-i akcióban az U9GTV 207.49$
4 mag, 9.7", retina display, kékfog, van rá gyári 4.2-es droid frissítés, satöbbi.
u.i.: Kicsit zavar is a dolog, mert nekem kb 1 hete van meg az U30GT2, amit nem akciósan drágábban vettem. Persze ehhez 1 hónappal ezelőtt tudni kellett volna, hogy lesz ez az akció, és hogy ennyi lesz az U9GTV, meg satöbbi, szóval mégsem bosszankodok olyan nagyon, csak kicsit. Mert ha ma rendelném, akkor 3 hét múlva lenne csak nálam.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #38497 üzenetére
Kikapcsoltam a gépet majd vissza és már látja!
Nem frissítette magát a lista.Ezt hol lehet beállítani? Mert telefonomra ha bármit másolok és kihúzom az usb kábelt egyből kiírja médiafájlok frissitése és megtalálja.
Itt is ez kéne de nem tudom,hogy ez egy ki/be kapcsolható lehetőség-e.
-
válasz
Crytek #38401 üzenetére
Szerintem sehogy, legalabbis nekem még sehogy se jott ossze, egyedula tema kepek amiket le lehet tolteni azokkal nincs gond. Ha forgatom mindegyik launcher vagy vag vagy nyujt...
Vmatteo
Elvileg 3-6 toltesi ciklus alatt el kell ernie az akksinak az optimalis uzemidejet, ha nem jon ossze es tovabbra is nagyon alacsony az uzemideje, akkor eloszor egy factory reset , es probalgasd ugy hatha csak valami feltelepitett app szivja az energiat, ha igy is alacsonyabb mint amit atlagosan tudnia kene akkor szerviz. Regisztrald be es hivd a futart hozza... De elotte probald szuz rendszerrel hasznalni, ha ugy minden oke akkor egyesevel pakolhatod vissza a progikat kozben figyeld nem e kezd hulyen mukodni...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Crytek #38295 üzenetére
"Miért kell várni a címlapos cikkek megjelenésére?
- a főszerkesztő igyekszik a cikkeket egyenletesen elosztani, hogy minden egyes áldott nap legyen valami érdekes olvasnivaló a címlapon (ha nem így lenne, akkor egyes napokon nem lenne semmi új, máskor pedig ömlesztve több cikk is)
- a főszerkesztő is átnézi átfutja a cikkeket, hogy ne legyen benne nagy butaság, helyesírási hiba, és tényleg csak a minőségi írások legyenek a címlapon
- a cikked amint lehet, kikerül, de emiatt nem szükséges írni neki"
Legyél türelemmel. Nem csak a írásodat kell átnéznie annak a két embernek, hanem még vagy harmincat, amit utána még el is kell egyenletesen osztani.
-
válasz
Crytek #38199 üzenetére
3g es 3g tab kozt is van kulombseg, van amelyik gsm modulos soc-al rendelkezik, ezekkel vagy gyarilag, vagy moding utan osszehozhato a beszelgetes, a kinai tabok joresze (rk, aml, alwinner...stb) 3g modemmel szereltek ezekkel nem megoldhato a telefonalas. Pontosabban ha voip elofizetesed van pl skype akkor 3g neten keresztul tudsz telefonalni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Crytek #38155 üzenetére
Ettől tartok én is, nem akarnak konkurenciát a Tegra 3-nak és a két fő gyártó készülékeinek. Áhh picsába egyéni importot nem szeretnék
Az nem +15k hanem általában +20 vagy 25%
VMatteo:
Hagyd már abba és vegyél Speedet inkább.tjb007:
A hazai importőrökre értettem. Itthon nagyon pörög a Samu-Apple vonal egy ideje. Nem vágynak kínai konkurenciára amelyik alacsonyabb vagy azonos áron, többet is ad(hat). Így értettem.
Az alsó régióban a Tegra 3, a magasabb árszegmensben a Samu-Apple nyomul. Az embereket a szolgáltatók hülye reklámjain keresztül okosítják. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Crytek #37869 üzenetére
És mi a bajod? Neked mániád, hogy különböző kínai tableteket vásárolsz. Ha olyan tabletet akarsz, ami magától is működik, nem kell a töltőt buherálni, meg normális akkuja van, akkor vegyél egy normális gyártótól egyet. Ha a tavalyi Cube és az idei Pipo árát összeraktad volna, már egy éve vettél volna egy iPad 3-at és még most is annak örülnék.
-
kateb
tag
válasz
Crytek #36868 üzenetére
Árat nem írtam, mert az annyira nem szempontMegvenném én a minit is, ha bővíthető lenne a memója és egy nyamvadt hdmi kimenetet nem sajnáltak volna ki belőle. De sajnos ezek lemaradtak, ezért nem volt vétel.
Nexus, Samu dettóKínaiak jó irányban tapogatódznak, náluk viszont nagyjából szokásos a gyenge wifi és a halovány üzemidő.
Most őszintén: mennyi plusz költség lenne Kínában, ha a szar wifi helyett valami ütőképesebbet pakolnának bele? És valami tisztességes akksit, amivel elgurulnak gond nélkül egyharmad napot? Nem ismerem az ottani alkatrészárakat, de mondjuk átszámítva 10 ezer? Tegyünk rá 100% hasznot, legyen 20 pluszban.
Ha most ezt rápakolom a legújabb Wayteq 100dci-re, akkor 85 lenne. Nekem ez még beleférne, nyilván sokaknak nem ( ez már csak egy ilyen rohadt világ). Bár részemről a 3G-s felesleges költségnövelő tényezőt akár ki is hagyhatták volna belőle.Nyilván mindenkinek megvan, hogy a ketyerét mire szeretné használni.
Aki pl a gépen futó játékok rabja, azt kb nem izgatja, ha gyengélkedik az internetkapcsolat, viszont kell neki az erős hardver.
Aki könyvet akar rajta olvasni, annak kell a jó panel, hogy valóban olvasható legyen.
Nekem pedig, aki néha szoktam utazni nem baj (sőt!), ha van jól működő gps rajta. És a szálláson, ahol van wifi, a netet ki is tudom használni maradéktalanul. Mondjuk esti gőzleeresztés gyanánt jutyúbon megnéznék valami 3. vonalas hollywoodi filmet, amin nem kell sokat gondolkodni, mindezt kilőve egy nagyobb képernyőre, hogy esetleg a család is nézhesse. Ehhez jó wifi és hdmi kimenet kellene, de valahogy tabletben mintha ezek taszítanák egymást, mint a mágnesek azonos pólusai. -
kateb
tag
válasz
Crytek #36822 üzenetére
Uzemidő folyamatos wifi, illetve böngészés mellett
wifi jelerősség, de ne a router mellett 30 centivel mérve, inkább 2 fallal odébb, vagy alternatívaként 20-30 méterre a routertől (esetleg a kettő kombinációja) , a hozzá való progit valaki már linkelte
wifi jel eldobásának gyakorisága
Töltési idő nulláról fullra
Melegedés mennyi üzemidő után jelentkezik
napfénynél mennyire használható
-
Kunsztler
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz
Crytek #36678 üzenetére
Pont ezen vitáztam reggel feleségemmel is, ő azt mondja biztosabb, ha itthon vesszük és van rá gari, mert bonyodalmas kiküldeni kínaiakhoz ha valami nem oké a kütyüvel. Létezhet amúgy itthon olyan alternatíva ami árban és tudásban valamint stabilitásban is megfelelő? A 10,1".os Samu nekem is tetszik, csak az árából kijön 2 kínai ketyere, ami lehet még jobb(?) is.
-
Kobe
veterán
válasz
Crytek #36662 üzenetére
1-2 kinai oldalon mar be is araztak. Valszeg china only retail cucc lesz, de a jobb honlapokon pl panda vagy ali felbukkan majd.
A 16 gigas valtozat kb 200 dodo lesz szallitassal, ami szerintem barati. Ujdonsag volt nekem hogy a haz valamilyen magnezium otvozet lesz. Ha jol forditottam...
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #36669 üzenetére
A fenéket nincs benne a hülye kereső a másikat adta be.
Valaki olvasott már róla negatívumot is ?Mert furcsán csak jókat olvasok erről a pipo m8 max proról.
Aki tud olyan helyet ahol kapni és "kamuáron" cimkézik, tehát más árat írnak rá és igy sanszos hogy nem lesz vám kérem jelezze!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #36500 üzenetére
Enis utazasra hasznalom, de a telefonomrol osztom meg a netet, mert nem akarok kulon netkartyat az elofizetesem melle.
Eddig 7 Androidos eszkozom volt / van, de nem tudtam megbaratkozni, csak a Nexus 7-tel. (Persze, lehet, hogy tulzoak az elvarasaim, es azert a Nexussal sem indultunk egyszeruen.)
Amugy ma megneztem a 8"-os Samsungot... Nagyon baro! Ehez is van cerka, minden veszett gyors rajta.
Ha a hetvegen lesz kicsit tobb idom, melle teszem a Nexust. Lehet, meg fenykepet is probalok csinalni.
(Persze, meglatjuk, mit szolnak a Samsung csatlosai....) -
válasz
Crytek #36526 üzenetére
Nincs nekik
Tegnap megrendeltem ,kifizettem. Ma írták a levelet, hogy sajnos nincs ,csak fehér, ami 181USD, ha szeretném azt, akkor fizessek rá. Visszaírtam, hogy nem szeretnék fehéret, de ha szeretnék, akkor sem fizetnék rá, mivel pofátlanság, hogy ennek ellenére még mindig kint van.
Csak az elmúlt fél évben több, mint egy tucat rendelésem volt a Pandawill-nél, de most elpofátlanodtak. Minideal ilyen esetben sűrű bocsánatkérések közepette felajánlja, hogy elküldi a drágább fehéret, ha nekem megfelel, vagy azonnal visszafizeti a pénzt, nem hogy még fizessek is rá. Az elmúlt másfél hónapban már a második ilyen húzásuk, miközben 2.000USD-t hagytam náluk fél év alatt.
Tavaly még sokkal normálisabbak voltak -
barnam_
nagyúr
válasz
Crytek #36470 üzenetére
Nexus 7-hez root + pppwidget nevű program kell, és gyönyörűen megy usb stick-el.
Oké, kilóg egy modem belőle, de hacsak nem 24/7 fenn akarsz lenni neten, felesleges a sim kártya szerintem. Több értelmét látom a zsebwifi féle cuccoknak, és akkor egy net előfizetést tudsz több eszközön is használni. -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #36465 üzenetére
Mar a multkor is megjartad a kinai cuccal! Most miert nem probalkozol egy rendessel? Vagy legalabb egy Exynos procis Hyundai-jal?
Persze azt csinalsz, amit akarsz, csak eszembe jutott, mennyi hozzaszolasod olvastam.
En nagyon jol meg vagyok a Nexus 7-tel, valojaban nem hianyzik nekem belole semmi. A ket kinai vacak utan ez feludules, sot... Kiralysag!
-
válasz
Crytek #36371 üzenetére
Másfél napot ment el Állandó WiFi és Mobilnet kapcsolattal (bár az elmúlt másfél napban szinte csak mobilnet ment). Kb négy órát ment a tablet kézben, állandó frissítéssel, azaz folyamatos online mobilnet kapcsolattal. Többet vártam volna tőle, mivel az Onda V811 quad messze tovább bírja a 4500-as akkuval (6-7 óra), persze abban nem ment folyamatosan a mobilnet, de akkor is. Az ampe 78-am SIM-mel együtt sokkal jobban bírja.
Valszeg kikapcsolt mobilnettel jobban bírja, de azt majd csak holnaptól tudom kipróbálni...
-
laszlohu
addikt
válasz
Crytek #35532 üzenetére
Volt már itt szó pár négymagosról, de legtöbbnyire az Allwinner A31 - ről, ami jó, ha egy kétmagos teljesítményét nyújtja, ezért az még nem sokat jelent, hogy négymagos,
de a Cube U30Gt2 az új firmware - rel ( 1.03 ) : retinás felbontással, RK3188
Antutu - ban 16000 pontot ért el, ami azért szép eredmény,
és brutális kontrasztja van ezeknek a retinás taboknak -
mexel
veterán
válasz
Crytek #35532 üzenetére
SZVSZ 10-es tabletnél feltétlenül fontos a full hd vagy másképpen "retina" kijelző. Nekem egyik elsődleges szempont volt, hogy ne legyenek pixelesek a betűk kinagyítva, a képek tűélesek legyenek, stb. Az túlzás hogy a RK3188 kevés a fullhd-hoz, szépen viszi, egy-két játék tesztben kevesebb pontot ad mint az 1280-as kijelzős darabok, de ez érthető. Mindenhol máshol röccenéstelen pl egy U30GT2, én legalábbis úgy látom. A kép minősége meg sokkal jobb mint egy Samsung, vagy Asus-é. mivel ezt a készüléket szinte csak nézi az ember, így szerintem ez igen fontos. Egyszerűen jól esik ránézni a tűéles képre. (ha belegondolok hogy ennek a 10.1"-os kütyünek jobb felbontása van mint a kb 4-5 éves 128cm-es plazmámnak, akkor fura kicsit, pedig 720p-ben annak is szép képe van
)
-
mexel
veterán
válasz
Crytek #35412 üzenetére
Lekopogom, nekem a wifivel nincs gond idáig, az akksi is igen sokáig bírja. A hangszórója nem a leghangosabb, és nekem a Skype is recseg ha beszélek , vagy a mikrofon rossz, vagy valami nem kompatibilis a skyp-al. Más igazi hibát nem találtam. A Mali MP4 helyett lehetne benne valami jobb GPU, de ezzel is elmennek nagyjából a dolgok. A Proci bőven elég lenne, sőt, ahogy nézem az info programokat szinte soha nem megy max-on, általában fél alatti tempókon döcög.
Most akarok venni egy ugyanilyen chipsetes, de 9.7-es retina kijelzőset, sajnos ez a 10.1 a páromnak elég nagy, nem éri át. Most nézegetem milyen legyen
-
zsibvásár
csendes tag
válasz
Crytek #32781 üzenetére
Ha vacak a töltőd és nem tudod az érintőképernyőt használni töltés közben, akkor itt egy lehetséges megoldás. A lényeg az, hogy a rossz töltő sok elektromos zajt visz a készülékbe, de ha a töltő negatív pólusához hozzáérsz (azaz közös földön vagy a készülékkel) akkor ki lehet küszöbölni az érintőképernyő zavarait. Csak egy darab drót kell hozzá.
Nekem Ainol Auróránál és egy olcsó ebay-es töltőnél bevált a dolog. Gyártottam hozzá videót, likoljátok légyszi, ha nektek is bevált.[youtube videó a javításról] -
interstate76
addikt
válasz
Crytek #32777 üzenetére
Ez komoly. Pedig hardver alapján én is azt a típust választottam volna, ami - azt hiszem - neked is van. Tudom, hogy nagyon fontos az optimalizáció, itt is sokszor elhangzik, de hogy ennyi gond legyen ilyen hardverkiépítés mellett, az durva.
-
csibe1
addikt
válasz
Crytek #32776 üzenetére
A build.prop egyszerű szerkesztése
Esetleg próbáld meg az ott bemutatott programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest