- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Bevittem a tabom azMM-be, hogy kipróbálhassam a gamepadokat de sem az olcso, sem az xbox360-al nem működtek az fps játékok gameloftosak mc3, 4 semmi. Más meg úgy használja, mint a pc-n mi a titok? Addig nem merem megvenni a gamepadot. Help!
Amúgy az egyik joy(bal) az megy csak a jobb oldali nem az lenne a lényeg.
-
Davebowman
senior tag
Hali mindenki aki játszik! Érdekelne, hogy hogyan tudjátok használni a ps3/xbox360 controllerjeitekkel az fps játékokat(Modern Combat 3, 4, Gta3, stb)? nekem egy ~500Ft-os vackom van de csak jobbra/balra/előre/hátra tudok menni vele + lőni. Az irányzék hiányzik, pedig megvan hozzá a 2 joy. Mi kell hozzá, hogy menjen is a célkereszt? A jobb joyyal nem csinál semmit. Ötlet? Ja a vasam N70.
-
Davebowman
senior tag
válasz
tjb007 #31253 üzenetére
Mindegyikhez? Nagyszerű, köszönöm. És a 32Gb-os 3g-sel lehet telefonálni? Gondolok itt egy bluetooth-os fülesre, ami kocsiban úgyis a fülemen van otthon meg nem olyan gáz táblával a fülemen
Bocs, ha hülyeséget írtam, csak érdekel mennyire kivitelezhető/van-e tapasztalat erről.
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy melyik Nexus 7-hez van a legjobb support? 8, 16, 32Gb/3g-s stb.
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, volna egy kis gondom az N70-emmel. Egyik nap csontra merült és mikor töltőre tettem, a renszer(/system) app-ok maradtak csak meg. Gondolom nem véletlen ez a csodás adatvédelmi funkció(elvesztés/lopás ellen) deee hogy lehet kikapcsolni?
-
Davebowman
senior tag
válasz
tjb007 #28955 üzenetére
Igazából feltettem, de nem drivereztem be, hanem uninstall és újraindítás. Nem történt semmi. A sima Chanfire3D(free) valóban írja, hogy csak régebbi rendszerre való, de a PRO leírásában már a "!! Android 2.1 and newer." szerepel, ez arra engedi következtetni az embert, hogy JB-re is jó, mert "újabb" Persze a hozzászólásokat is olvasni kellene. Na mindegy, hála istennek nem vettem meg.
-
Davebowman
senior tag
N70-esek! Akik kipróbáltátok az NFS MW-t, nektek is tök fekete a játék? Nincs textúrája a játéknak. Mit lehet ezzel kezdeni? Ja amúgy Nexus 7-ként ismeri a play.
-
Davebowman
senior tag
Uraim! Szomszéd néni szeretne csevegni a Németbe élő fiacskájával (skype) és kellene neki 30körül egy tab. MM és Euroncs-ben láttam Bluepanther Voyager 7", Navon platnum sima és explorer mind 7"-os. Melyiket ajánljam neki? Kinek mi a tapasztalata? Előre is köszi.
-
Davebowman
senior tag
Van olyan progi táblákhoz, hogy ha marha sok szabad wifi van a közelemben akkor is csak a sajátomra csatlakozzon(még ha az gyengébb is)? Ugyanis a DLNA csak így megy.
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #25775 üzenetére
Google címtár, -naptár
Alk, szolgáltató keresése
Mindenféle háttérkép
Arcalapú franc
com.android....mindet
voicesearch
címtár
Exchange
Galária
Google backup transport
csevegő
keresés
könyvjelzős vackok
one time init
partner setup
Play szolgáltatások
Szövegfellolvasó
hangkereső playhez
hangrögzítő
Hírek időjárás
Key Chain
Market visszajelzés
Mobilhálzatok+konfigurja
Naptár+tárolása
Névjegytár
picasa feltöltő
Pico TTS
TalkBack
User Dict.
VpnDialog
ÓraAmi progi kellett azt másik appal helyettesítettem, amit szeretek.
Ha valaki tud még olyat amit letilthatok, írja meg, köszi. -
Davebowman
senior tag
Megszoktam, hogy cwm-ben a wipe és dalvik cachet- törlöm a dafy-men. Taboknál ez nem megy, a dalvikot nem szeretik, ha törlöm Tudja valaki a választ? N70 az álozat. Akár gyári, akár mókolt rommal, ha advanced/dalvik törlést csinálok, bootloop az eredmény (illetve csak a kínai logo)
-
Davebowman
senior tag
N70 Tulajoknak: A Sima ZZ-hez kiadták a JB (4.1.1)
-
Davebowman
senior tag
Srácok! A GTA3 mióta 1 Dolcsi csak? 0.99 $ !!!!!!
-
Davebowman
senior tag
válasz
Bagira01 #25096 üzenetére
Progi? Win 7 elég hozzá. Csak a driverek kellenek. Figyi tedd rá az usb-re hogy benyomod a [+] gombot és ekkor felbukkan (vagy nem) egy új driver a tálca jobb alsó részén! Utána nézd meg az eszközkezelőben is, hogy ott van-e. Ha már megvan, akkor a FLASHTOOL progivan .img (release, vagy gyári romokat) tudsz feltenni. A feriross_mod nekem nagyon bevállt 10.20-as verzió tökéletes a ZZ-hez
-
Davebowman
senior tag
N70-eseknek! Új FerirossROM!. Ugyan N70-S-hez, de a simára is jó
-
Davebowman
senior tag
Halihóóó új remény! N70-re ChristianTroy megcsinálta a Bluetooth-t, igaz csak parancssorban, de már az is valami
Sürge ki kell próbálnom...
-
Davebowman
senior tag
Nyugi, nekem is ilyen volt, de VIGYÁZZ az usb-s aljzatára, mert nekem kissé meghajlott 2 hét használat után. Szépen futnak vele 1200-on a játékok, Asphalt 7 hasít
najó picit röccen. E-mailhez jó, netezéshez sz.tem kicsi a felbontása, de csak igényesebb weboldalakon nehézkes a görgetés. Ennyiért megérte hidd el!
-
Davebowman
senior tag
válasz
tjb007 #24214 üzenetére
Úgy néz ki nekem sikerült vennem egy winyót (tab helyett, fontosabb volt) aktiv a mobil master cardom is és akkor most mi lesz, hogyan fizetek vele? Kapok egy sms-t, vagy kapásból terhelik azt a kártyámat amit a mobil progiba is regisztráltam? Az edigital nem ismeri a bankkártyám, csak a telefonszámom(persze azok is megegyeznek! Mire kell várnom amúgy?
-
Davebowman
senior tag
Mi a lényege a retina kijelzőnek az IPS-hez hasonlítva?
-
Davebowman
senior tag
válasz
hun_gery #23957 üzenetére
ma feltolom 4.1-et. Ha valami balul sül el eladod a tiédet?
Amúgy a driverügyben megvan a megoldás: ha bekapcsolva kötöd gépre is más és kikapcsolva +hangerővel is más a driver. Én bekapcsolva próbáltam nem ment, de kikapcsolva sikerült!! Csak fura volt, hogy a tab nem kapcsolt be. A fehéredés tényleg 20sec volt már csak! Már bátrabb vagyok.
-
Davebowman
senior tag
-
Davebowman
senior tag
N70-harcostársak! Valaki már feltette a 4.1-et?
-
Davebowman
senior tag
válasz
didros #23781 üzenetére
"ZZ"-s. Töltéskor bekapcsol, meg nagy ritkán magától is(valami progi miatt) amúgy tökéletes, bár a 2A-es töltője kicsit lassan tölti. Nekem csomagoltak hozzá EU-s dugót a töltőjéhez és 20$-t írtak a csomagolására, így áfamentes lett a cucc. Nincs ROOT-olva de megoldható. Ha veszel ott érdemes rendelni hozzá fóliát, tokot, memkarit, mini-HDMI átalakítót és kapsz egy jó tabot ~30.000 (szokott lenni akcio is, discount). Nekem 4.0.4-el jött de itt írták, hogy JB is van rá (azt még én sem tudom, hogy official-e 8 óra múlva ér le (5kilóbájttal tölti le a 200 megát
Mi kell még? Vedd meg gyorsan, mert aztán bánhatod. Én ittam 2 felest úgy rendeltem meg pandáról és okosan elfelejtettem előtte regisztrálni is...de nem volt baj, írtam nekik, adtak Tracking kódot, ahol nyomon tudtam követni, ennyi. Bevállalható tényleg! -
-
Davebowman
senior tag
N70-emhez szerettem volna ma venni egy mini-HDMI - HDMI átalakítót, vagy egyből zsinórral is jó, hogy lássam mit mutat a tv-n. Majdnem elájultam, mikor hazaértem és láttam, hogy az a nem is olcsó átalakító nem mini hanem mikro hdmi!!!!!!! Kb ugyan akkora, mint a mikro usb, még a formája is olyan. Gyorsan vittem is vissza. edigitálban néztem ezt de most az, hogy "A type" az a normális méret a B,C,-valamelyike lehet a mini és akkor a D lesz a mikro? Vagy még esetleg ez, de ez 2x annyiba kerül. Melyiket vegyem szerintetek?
Ja azt hiszem ilyet vettem. -
Davebowman
senior tag
Érdekes kérdés! Az ICS rendszerek tuti nem ismerik kernel szinten a Bluetooth-os adaptert, de vajon a JB tudhatja? Ha az N70-re kijön a JB, akkor lehet, hogy tudni fogja a bt-t? Van erre tapasztalata valakinek?
-
Davebowman
senior tag
Azt tudja valaki, hogy ez használható-e a 21.000Ft-os ConCorde-hoz?
-
Davebowman
senior tag
válasz
sfbukfenc #23415 üzenetére
Na a MASTERCARD dolog sikerült! SMS-t vártam, de nem úgy jön, hanem a banktól kell megkérdezni, hogy a 99Ft levonáshoz milyen szöveg tartozik Na ezt pl az én netbankom nem is mutatja, de sikerült 3x 99Ft-ért regisztrálni.
Tanulópénz. Szóval az 5. lépéshez a 4 jegyű kódot a bankos csaj/hapsi mondja meg!
Köszönöm a tippeket!(#23414) pusihusi
Az FHB azt se tudta, hogy mi az az okostelefon, nem hogy Android, meg hogy google play -
Davebowman
senior tag
válasz
kerekfej #23409 üzenetére
Hát 5 lépés kell az aktiváláshoz. Az 5. lépésnél azt látom, hogy kártafelhasználó név (Davebowman) kér 4 számot (Mobil bankkártya aktiváló kód) Ide mit kell írni, mert a regisztrációs (sms-ben jött) kód nem jó! (Igaz írja is, hogy többet nem kell használni, de akkor itt mit adjak meg?
-
Davebowman
senior tag
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Hát most szopok én is ezzel. Van egy internetkártyám(MASTERCARD) próbáltam regisztrálni, de az 5dik lépést nem értem. Kaptam egy 4jegyű kódot, de az csak a regisztráláshoz kell a 6 jegyű azonosító (amit kért) az tuti jó, de az 5. lépésnél is kér egy 4 jegyű kódot, amit -és itt a kérdés- sms-ben kellene megkapnom? Eddig nem jött pedig a bankom szerin 2x is regisztrálatm (2x99Ft) van 3 elcseszett 4jegyű kód, amit nem is kaptam meg, de a bankos ember ezt mondta!!!!! Na akkor hogyan jön a másik 4 jegyű kód az 5. lépésben?
-
Davebowman
senior tag
válasz
csibe1 #23340 üzenetére
Ahhoz előbb még meg kell ismerni a tabot, ugyanis még az akku sem állt be ami köztudottan 3-6 feltöltés alatt jön ki. A programokat folyamatosan gyötröm és a feleségemet és a 4 éves kislányomat is ráállítottam a használatára (nyugi csak pónis+memo játék) tehát nyúzni kell. Nekem még legalább 3 hét amíg olyan elfogulatlan véleményt tudok írni róla, hogy mit is tud. Kell info a custom rom-okról is a bátrabbaknak, az még nálam is rizikós, de amúgy benne vagyok. 3 hibába már az elején belefutottam, szóval egyre bátrabb vagyok
ROM gyártásra törexem
Defy-n tanultam meg, hogy nincs brick!
-
Davebowman
senior tag
válasz
Csygusz #23332 üzenetére
Meg kell erősítenem! Bagira kolléga DOWNCLOCK ötletével tényleg kitűnő, bár a wifi nálam 3 másodperc alatt feláll, akár a telóm tetheringjével, akár a TL-WR54-es routeremmel
Netre az UCBrowser-t használom. Folyamatosan figyelem az akku-t a BMW(Battery Monitor Widget)-vel. Aztán pár hét és jöhetnek a Custom ROM-ok
Ez az N70 a defy-m tökéletes kiterjesztése a cyber-világra-lehet fikázni emiatt-
-
Davebowman
senior tag
válasz
csikotojas #23185 üzenetére
megéri az árát mindene jó, csak vigyázz a mikro usb-s csatlakozójára, hamar tönkre megy, de attól még tölt, csak ez az 1 hibáját találtam. még játékkk is futnak gta3 pl.
-
Davebowman
senior tag
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #23093 üzenetére
Na itt a válaszom, posta.hu-ról:
-Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
Davebowman
senior tag
válasz
Bagira01 #23088 üzenetére
Jaja. Nekem is hiányzik már. Amúgy ilyenkor hogyan "bontják fel" a csomagot, magát a kütyüt is kiveszik a dobozból vagy csak a dobozt és ott levilágítják/röntgen/mittomén?
Mert akkor honnan tudnák, pont az van-e benne? És mennyi az ára. És ha egy Nexus 7-et tetettem bele egy N70-es dobozába és úgy küldettem? Bár ez már csalás
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok kellene tanács! Most nincs tabom/telóm, amire meg tudnám venni 55Ft-ért a Horn-játékot. Mi ilyenkor a megoldás? Nekem kell!
-
Davebowman
senior tag
Ismét leárazás a Play-ben!
-
Davebowman
senior tag
Előfordult már olyan, hogy egy program, vagy játék(inkább) 16:9, 16:10, vagy 4:3-as felbontáson nem indult el? Esetleg melyik felbontás a preferáltabb/elfogadottabb az app-ok között?
-
Davebowman
senior tag
válasz
zoleee24 #22664 üzenetére
Ha meg lejjebb adod a felbontást 1024*600-ra akkor az N70 erősebb procival is bejöhet!
HOPPÁ! Láttam egy youtube videot(1p50mp-nél) az N70-rő... a töltőhöz van európai szabványos dugó is?
-
Davebowman
senior tag
válasz
hrabanc #22619 üzenetére
A vámmentességi feltételeket nem teljesítő küldemények esetében vám- és ÁFA fizetési kötelezettség keletkezik, amelyet 700 EUR értékhatárig átalány-vámtétel (2,5%).... Nem a vám a probléma hanem az áfa mert az 27%!!!!!! Én singapúrpost-tal rendeltem egy N70-et 30kFt + 750Ft vám és 8.100Ft áfa lesz rajta... már kezdem megbánni, de remélem nem csalódok benne (ennyiért itthon is kapni hasonlót)...
didros: Én sem akarom elhinni nyugi amúgy a magyar postai oldal nem ismeri még a Trucking numbert...
-
Davebowman
senior tag
Valaki itt írta, hogy 800x480-as felbontás az optimális az appoknak, illetve a játékoknak. Az ettől eltérő arányú 8" vagy 9,7" stb. tabokkal amiknek 1024*768 felbontásuk van, találkoztatok már megjelenítési problémákkal?
-
Davebowman
senior tag
A PayPal küldött egy vásárlási megerősítést, de a "The seller hasn’t provided any shipping details yet." még talán nem gond, hiszen a nevem és címem a PayPal-on rendben meg van adva. És kért e-mailt a rendeléskor, csak Csütörtök éjjel vettem, lehet, hogy csak hétfőn foglalkoznak vele. Megpróbálom összekapcsoltatni a vásárlást a már létrehozott accountommal. Nem fognak hülyének nézni(már túl azon, hogy valahol igazuk is lenne)?
-
Davebowman
senior tag
Mit jelent a Singapore Post?
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #22353 üzenetére
Bocs előbbit javítanám: Ainol Flame-re gondoltam. Akkor most megrendelhetem és küldik Mo-ra? Vagy maradjak a tuti N70-nél?
-
Davebowman
senior tag
Ainol Aurora II -t hol lehet venni/rendelni mo-n?
-
Davebowman
senior tag
Akinek myaudio series 8 808dcc -je van az írna pár új fejleményt? Gondolok itt az ismert hibákról(fennállnak-e), Programok(játék, weboldalak) használhatósága egy laptophoz képest, pl: flash alapú weboldalak, seafight, piratestorm, ilyenek. Köszönöm előre is. Ja a DPS Dream 7 usb-aljzata megadta magát
MM-be vittem, de ez a 8" jobb választás lesz.
Még egy kérdés annyira nagy durranás ez az IPS tapizás van 7" -os tab is? -
Davebowman
senior tag
válasz
hamyka #21839 üzenetére
Hát nekem ez a DPS Dream 7 van! Nekem tökéletesen megfelel, 1080p filmnézésre (persze a kisebb felbontást is viszi
) Gta3, dead trigger, dead space, egész jól fut, persze előtte kilövök minden futó cuccot. Otthon használom, ahol van wifi, utcán meg tetheringel, vagy OTG-s t-mobilos mobilnettel (de az csúnya). Feleségem keresgélőset jáccik, a gyerek meg DLNA nézi a pc-ről a meséit (ha engedem)! Mi kell még?
Más: milyen launchert ajánlotok a sima 4.0.4-ben lévő helyett?
Hopp megy a six guns is
-
Davebowman
senior tag
Tud valaki megbízható német webshopot, ahol lehet kapni nexus 7-et? Jó lenne 8Gb de jó a 16 is. Nagyon köszönöm!
-
Davebowman
senior tag
Kérdés! Ha a defy telefonomon wifi ap-t állítok be és csatlakozok a tabommal, akkor miért nem látja egymást a 2 rendszer? Az asphalt 7-tel szeretnénk multizni, de csak wifi routerrel megy tetheringel nem. Hogy lehetne megoldani ezt?
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #20912 üzenetére
Na az MxPlayer kilép a BsPlayer elindította, de 1kép/sec... na jólvan megtartom
-
Davebowman
senior tag
-
Davebowman
senior tag
Megint sztárolnám a DPS Dream 7-esemet. Szépen viszi a 1080p filmeket
Kipróbálnám nagyobb felbontásúakkal is, van valahol 50-200Mb körüli rövid vagy demo film?
-
Davebowman
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged