- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Attici #60901 üzenetére
Igazából üzleti felhasználásra, az üzleti szférában való használatra lett/van kitalálva (mint a notebook vonalon az EliteBook és ProBook széria), a rendszer is ennek megfelelően tartalmaz plusz dolgokat, plusz ott van az ultrahangos technológiát alkalmazó toll is, ami a piac egyik legjobb megoldása. A Samsung ceruzás modelljei sem voltak soha olcsóak.
16:10-ben bőven van alternatíva: LG G Pad 7.0 és 8.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME572C) és 8 (ME581C), Samsung Galaxy Tab S 8.4, Lenovo S8-50
(#60902) cotag
WayteQ xTAB-7Q, Acer Iconia B1-750 (pl. Asphalt 8, Dead Trigger 2 gond nélkül fut, de azért benne van a pakliban, hogy az x86-os Intel processzor miatt belefutsz olyanba, ami meg nem), Lenovo A7-10
(#60903) sati
Prestigio MultuPad WIZE 5002, WayteQ xTAB-8X, LG G Pad 8.0, ASUS MeMO Pad 7 ME176CX, Lenovo A8
(#60904) buca84
ASUS Fonepad 7 (FE170CG, FE375CXG), Samsung Galaxy Tab 3 Lite 3G (SM-T111), Samsung Galaxy Tab 4 7.0 LTE (SM-T235)
(#60905) Torry
A Lite verziót nézted ki? Hol nézted ki? Az árkategória miatt kérdezem, mert van olyan forgalmazó, akitől már 30 ezer forintért is el lehet hozni, és van olyan is, aki 50 ezer forintnál is többet kér érte.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Attici #60889 üzenetére
Nincs dömping a 4:3-as 8 hüvelykesekből, főleg nem itthon, szóval nincs túl nagy választék.
Ezek azok, amik úgy ahogy, de megfelelnek a leírtaknak: Prestigio MultiPad QUANTUM 7.85 (3G), Prestigio MultiPad Ranger 8.0 4G, ModeCom FreeTAB 7800 IPS IC,. Ezen kívül még a HP Pro Slate 8, valamint Apple iPad minik lennének, de előbbi alulról karcolj a 200 ezer forintot, utóbbin meg nem Android fut.(#60894) seadrone
LG G Pad 10.1, ASUS MeMO Pad 10 ME103K, ASUS Transformer Pad TF701T, Lenovo A10-70
-
spiritex
veterán
válasz
Attici #25764 üzenetére
Ma megkaptam a Crystal-t! 14-én adta fel a gadgetgreats, elég sokat utazott a singpost-tal, majd a vámon volt 5 napig, aztán amíg lejött vidékre az még 2 nap volt. Ami a lényeg, hogy nagyon nem bántam meg az idegeskedést, a rengeteg várakozást, hogy elveszik, nem veszik, lesz rá vám, vagy nem, mert olyan gyors ez a Crystal a korábbi 1 magos wayteq-emhez képest, hogy teljesen más élmény, és a kijelzője is tényleg csúcs.
A gadgetgreats-et pedig csak ajánlani tudom, mert gyorsan feladták, mindig válaszoltak a kérdéseimre, chat-en ls e-mailben is, és ahogy ígérték, tokot is küldtek a tablet mellé. 15 dolcsit írtak rá a csomagra egyébként...
Kértem tőlük, hogy EU kompatibilis töltőt küldjenek, amit úgy értelmeztek, hogy az usb kábel mellé, küldtek egy hálózati, usb-bemenetes töltőt. Ez nem gond szerintetek? Avval is ugyanolyan jól lehet tölteni, mintha sima töltő lenne? Ha nem, akkor szerintetek ezek a tabletek kompatibilisek egymással töltés szempontjából? Tehát tudom használni a wayteq töltőjét hozzá?
Majd írni fogok még a tabletről, de most megyek és próbálgatom, mert új most az élmény és a JB-vel is most ismerkedek. Ja, érdekelne, hogy az a tablet hiányossága, vagy a JB-é, hogy amikor a Státusz Bárnál megnyomom a kis beállítási ikont, akkor nem adja fel a Fényerő gyors állítási csúszkáját, és az Értesítések ki-bekapcsolási lehetőségét? Mert ez a gomb belép az összes beállítás közé, míg az ICS-es wayteq-nél tudom állítani "kint" is.
-
spiritex
veterán
válasz
Attici #25479 üzenetére
Ilyen szempontból volt nagyon korrekt a gadgetgreats, mert írtam nekik a rendelés másnapján, hogy akkor tuti van-e nekik fekete színű tabjuk raktáron. Szinte azonnal válaszoltak, hogy nincs, és őszintén megmondták, hogy ha ragaszkodom a feketéhez, akkor lehet, hogy heteket kell várnom, de fehér színű holnap érkezik, jó-e az is, mert akkor másnap feladják. Írtam nekik, hogy jó lesz a fehér is, mire szintén azonnal válaszoltak, hogy oké, holnap már postázzák is! Így is történt minden.
-
dugesz77
őstag
válasz
Attici #25461 üzenetére
Bár nem egy tabletet várok de az én trackingem se egyszerű:
2012.10.24
02:02
Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.26
07:53
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.26
18:03
Item information :
2012.10.26
21:17
Item information :
2012.10.27
21:16
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroadEbből nem sok mindent veszek ki eddig
-
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #25047 üzenetére
Plane, hogy bezavar a kepbe a PLS, ami nem IPS, de a sok bevilagitasokkal, meg mindenfele inhomogenitassal kuszkodo kinai IPS mellet igazi feludules, de a legjobb IPS-ek mellett sem kell szegyenkeznie. Sajnalatos, hogy nem terjedt el ez a technologia jobban. No meg ott van a SAMOLED is... de hat az nem olcso, raadasul a kezdeti betegeskedes utan sokaknal rossz hirbe is keveredett. Pedig azok a feketek... (Mint egy igazi turbos benzines... erzekeny, de nagy kiralysag!)
/* Imadom ezt! Mintha a Samsung embere lennek. */ -
devast
addikt
válasz
Attici #24955 üzenetére
Monitorom spva, tv-m ips, tabletem ips, telefonom (még) tn, de már úton van abból is az ips. Telefonra tényleg nincs sok értelme, viszont egy tabletnél sokat számít. Vagy te az ágyban fekve halálpontosan merőlegesen tartod a tabletet ? Akár órákig ? Ez vágta ki nálam szinte teljesen a biztosítékot... fekve nem tudtam használni a tn-es tabletet, mert ha úgy fogtam, hogy lássam a képet, akkor 5 perc múlva rándult görcsbe a kezem, ha meg úgy, hogy kényelmes legyen sz*rt se láttam a képből. Ez nem olyan mint a notebook, hogy megdöntöd kicsit aztán kész. Ezt keményen fogni kell a kezedben.
-
dugesz77
őstag
válasz
Attici #24903 üzenetére
Érdekes a hozzá állásod.... Két hete még egyszerre ötféle tabot akartál venni mert azt se tudtad melyik legyen.
Most meg hirtelen minden szar mert te megtaláltad a szent grált. Ha mind lett volna már a kezedbe megérteném de így.
Igenis egy tabletnek a legfontosabb része a kijelző.(pont)
HA nem kellene játékra vagy nagyobb pdf illetve flash tartalmakhoz azt mondanám észre se venném hogy egy vagy több magos egy tablet. Igazság szerint tök mindegy mi van mögötte de a kijelző az eldönt mindent. Forgathatod,döntögetheted ha nem tartod megfelelően és emiatt nem látod megette a fene az egészet.
A "megbízható" jelszót megint csak nem értem. Ki szerint megbízható? Hibás készülékek száma alapján? Akkor tuti az Ipad a befutó. 100 milliót eladtak abból csak ha a 0,5% lesz hibás akkor is igen durva egy szám jön ki. Pedig nem mondanánk rossznak az apple termékeket. Vagy aszerint, hogy egy-két nagyobb szájú user kifogott egy hibás példányt? Ne már. Akkor holnaptól ne vegyen senki ASUS alaplapot mert az enyém bes#rt.
Bocs kicsit hosszúra nyúlt csak próbáltam rávilágítani hogy ne csapjuk már be magunkat az önigazolással és hogy mindenki csak a saját lovát dicsérje. -
spiritex
veterán
válasz
Attici #24557 üzenetére
Nálam a Tracking number megérkezése után 2-3 nap volt mire a Singpost-on megjelent, majd még 2 nap mire a posta.hu-n is, de azóta, pontosan 4. napja nem változik a Célországba elküldve státusz. Remélem lassan megjön az országba..
A DHL-t nem tudom, ez volt az első rendelésem, és az ingyenes kiszállítást választottam. -
Crytek
nagyúr
válasz
Attici #24547 üzenetére
Ja gyors aztán innen még kb 1 hét mire képesek kihozni
Azt nem tudom hogy adták fel de mivel van követési szám regisztrált légiposta.
Itt néztem hol tart -
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #23645 üzenetére
Az a V99 meg 60 folott van. Es vegulis akar meg is rendelhetnem... de mi irna rola cikket, ha nekem nincs ra idom? Meg ha lenne is, utana mit csinalnek vele?.. Ingerenciam sincs hasznalni. Persze, a Ramos W30 se lehet kutya.
Csak viccelek. Mar tele a hocipom a nem-nagyon mukodo konai tabokkal... varom nagyon, mivel rukkolnak elo a nagy gyartok. Valami Exynos 4412 procis 7"-os a vagyaim targya, ha lesz ilyen! Most eppen nem szeretem a Tegra-t, meg nem mondom, miert!
" (#23654 ) afgk2012
Ezzel egyetértek. Az ördög a részletekben lakik."
Ezzel egyet ertek en is... nem is tudtam volna pontosabban megfogalmazni, mi is az, amiert a nagy gyartok elkerik a plusz 50-60 ezer forintot!(#23671 ) Attici
Az LPDDR2 kevesebbet fogyaszt. Kissebb aksival is hosszabb az uzemido. Tok jo! -
csibe1
addikt
válasz
Attici #23266 üzenetére
Pedig volt már említve a topikban,és teszt is lett linkelve.
M-Tech aTab 7"(#23276) darky4e
Akkor még nem biztos,hogy mindenki a 8GB-ost kapja?
-
ametza
csendes tag
válasz
Attici #22989 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a hozzá adott tartozékokban tér el és talán pár kisebb változtatás.
Lényegében teljesen ugyanaz, mint az árukban is csak pár dolcsi különbség van.
Viszont még azonos típusban is vannak eltérések pl. Pd10-ből is van több változat. Van amiben kevesebb a ram és a tárhely, van 3Gés, van tvtuneres, 2 sim kártyás... -
ametza
csendes tag
válasz
Attici #22946 üzenetére
Nappal még elmegy, de engem éjjel a 4,3 colos wayteq x850-es is zavart a sötétbe, túlságosan világított, bár fényerőt lehet szabályozni.
Viszont ezt nem is nagyon használnám kocsiban, inkább itthon tabletnek.
Okos mobilnál sokkal jobban tudok rajta netezni (pl. facebook, youtube), Viszont aki csetelgeni akar az készüljön fel, hogy nehéz dolga lesz, mert 2 hüvelyujjal nekem is nehéz átérni a képernyőjét, pedig 190 felett vagyok, így elég nagy a tenyerem. -
ametza
csendes tag
válasz
Attici #22938 üzenetére
Szia!
Gps részét eddig nem nagyon használtam, kb egy 5km próbára csak. Nem volt vele semmi gond. Jelet kb 1 perc alatt talált, útvonal tervezése meglepően gyors volt (wayteqx850-hez képest), Kanyarokat időben jelezte, nem vesztette el a jelet sem, házszámra pontos volt.
Igo primo 9.6.7.235654 és változat van rajra Navteq 120522 térkép.
Érdekes tartót adtak hozzá, mind a két fele tapadó korongos, így bármekkora eszközt rálehet cuppantani, elég sok irányban is mozdíthaó.
Mivel mindkét oldalán van kamera a gépnek, lehet vele driving records felvételt csinálni is. Magyarul rögzítheted kamerával azt, hogy merre jársz a kocsiddal, kb mint az amcsi rendőrautókon van.
Kijelzője egész jó, de napos helyen nagyon türöződik, még szobában is sokszor látom magam benne. Filmeket, mobilos netes oldalakat szépen megjeleníti, de hagyomás oldalaknál zavaró tud lenni a sok görgetés, nagyítás, hogy rendesen lásd a tartalmat, de szerencsére a sok oldalnak van mobilos változatuk, azok mesésen festenek rajta.
Wifis routerrel használom, gond nélkül csatlakozik hozzá, gyorsan betölti a tartalmakat, főleg a mobilosokat, hagyományosnál kicsit gondolkozik, kb 5 másodperc, de cserében az egész oldalat bevágja, utána nem lesz vele gond.
Rengeteg alkalmazást lehet hozzá letölteni a google play-ből, és szépen futnak is rajta.
e-könyv olvasó része gyönyörű, játékokat nem próbáltam csak ami rajta volt gyárilag. Az angry birds tökéletesen ment. Filmeket is szépen lejátszott, ki lehet választani, hogy szoftveresen vagy hardveresen kódoljon.
Az aksija legalább 4 óra nyúzást bír, értsd wifi+ videók, (ez saját tapasztalat) de gyártó szerint wifi nélkül akár 6-7 óra is lehet.
Kinézetre a gép tetszetős, de elég gyengusz műanyagból készült, kicsit nyikorgós és a sötétben átlátszik némi fény a hátulján.
A készülék magyar nyelvű, de alapból kínaira volt állítva, de meglehet találni benne szerencsére a magyar nyelvet így is. Sok kínai alkalmazás volt rajta, de ezeket is le lehetet szedni gond nélkül.
A csomagban kaptam hozzá, autós szettet( tartó+töltő) mini usb kábel, hálózati töltő, egy kis védő tasak, pár képernyővédő fólia. Ez volt 113 dolcsi. Eddig nagyon elégedett vagyok a géppel, bőven megérte az árát!
Hátránya annyi volt, hogy kb 1 hónapig jött kínából, illetve usb kábelen nem tölti magát. Készülék hangja sem túl hifi, de fejhalgatóval már rendben van.Én is bizonytalan voltam a vásárlásával kapcsolatban, ezért utána is néztem a neten alaposan, de csak jókat írtak róla. Nem is bántam meg egyáltalán.
Rengeteg változat létezik belőle, Pd10, pd20, illetve 3G-és vagy tv tuneres, kinek milyen igénye van.
Csomó videó van fent a youtube-on is róla:Kb ennyi! :-)
Üdv!
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22894 üzenetére
Értem,ezért is írtam,hogy nem akarlak rábeszélni semmire.
Még nézelődök,mert ha majd veszek akkor nem ártana ha magyar nyelv is lenne gyárilag.Itt is lehet kapni V811-et
. Érdekes nevű ügyvédjük van.
Más:
Valaki leírhatná,hogy mi a helyzet ezzel a belső tárhely dologgal.
Lehet oda is telepíteni 4.0-ás tabletnél,esetleg csak 4.1-től?Mit találtam:
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22868 üzenetére
Azt hiszem kicsit félreértettük egymást.
Nem akarlak meggyőzni arról,hogy ezt vagy azt vedd.
Leírtam,hogy nekem mi jönne be,meg a SmartQ-nál keveselltem a tárhelyet ennyi pénzért,hiába a nagyon jó minőség.
A tárhely dolgot azért említettem,mert pár ICS tabletnél(CC One,Ghoo7000s) említették ezt a dolgot,hogy a bleső szabad tárhely kb 1,5GB amit szintén SD cardnak lát az oprendszer.
Az App2SD alkalmazást javasolták,de nem mindig segít a gondon ahogy olvastam.
A 8"-os Onda V811-et azért néztem,mert azon már talán jobban lehet a fórumot olvasni,és kb egy árban van a hasonló 7"-os IPS kijelzős tabletekkel.
Nekem is olvasásra - netezésre kellene, meg néha egy kis játék.Nem mindig van kedvem bekapcsolni az asztalit,hogy megnézzem a fórumokat,emaileket.
Aztán majd kiderül,hogy melyik lesz.Félig-meddig néztem csak,de nagyon jó film.Csinálhatnának az első három részből is hasonlót.
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22763 üzenetére
"Nem akarok rá nagyon játékokat telepíteni, nem kvarcjátéknak veszem."
Alapból én sem,de azért nem baj ha tudok rá telepíteni pár játékot; meg van elég belső tárhely könyveknek,zenéknek."A telefonon is a kártyára telepítgetem a progikat. Te nem?"
Nem,mivel nincs androidos telefonom.A tabletes topikokat olvasgatva pár helyen írták,hogy elég kevés az a 4GB amiből talán 1,5GB szabad,de ha azt is SD kártyának látja a rendszer akkor az elég vacak megoldás,mert nem enged külső SD kártyára telepíteni.
Ez minden tabletnél így van?Most volt pár órája az Űrgolyhók a tv-ben.
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22711 üzenetére
Szép ára van,nekem 159$ lett a vége (HongKong/Singapore Register Mail).
Annyiért már inkább egy Onda V811-et vennék (139,90$),Registered Air Mail-el feladva kijönne 155,40$-ból.
A SmartQ-t már a tabletben lévő processzor várhatóan kisebb támogatottsága,és a kevés tárhely miatt is hanyagolnám.
Esetleg egy Onda V711 +1 év garival az előbbi összegért. -
csibe1
addikt
válasz
Attici #22685 üzenetére
Az Onda azért nem rossz cucc,legalábbis itt a fórumban jó minőségűnek írták,és legalább van normális támogatása.
A Hyundai Rock X igencsak friss még,kellene róla teszt,lehetőleg itthoni.
A SmartQ tabletekre nem hallani panaszt,de az árazásuk kicsit húzós,a SmartQ S7 180$ körüli árába beleférhetett volna a 4GB-osnál nagyobb háttértár is.
A saját honlapjukon látom olcsóbbak a tabletek,de az adatlap nem valami részletes pl. kijelző panel nincs feltüntetve hogy IPS vagy LED vagy akármi. -
Kh@oSz
aktív tag
-
zoleee24
tag
válasz
Attici #22622 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél nálam ez a sorrend
1. ONDA
2. SmartQ
3. HyundaiAz Onda mint gyártó komoly szintet képvisel a hazájában (videokártya, tablet, alaplap gyártás)
A támogatás is jó (2-3 hetente hivatalos firmware)Nekem is tetszik a V811, de egyelőre a V712-vel szemezek (nagyobb felbontás 1280 miatt)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Attici #22588 üzenetére
Ami linkelve van (Freetab 2099) abban nincs GPS (még én is benéztem), laszlohu -nak igaza volt, elírás/kacsa.
Amiben van GPS az a FreeWay TAB 7.0, az körülbelül egy húszassal kerül többe. -
hevizms
addikt
válasz
Attici #22294 üzenetére
A pandawill már sokan leirták hogy abban a formában megbizható hogy pénzzel nem ver át,nem nyúlja le.
Viszont nagyon szeret reklámozni olyat is ami még a láthatáron sincs nemhogy náluk.
Igérget akár hetekig hónapokig is hogy a jövő héten jön meg hasonló.
Aztán vannak ezek az akciói amikor is az első 5 megrendelő a megadott időben rácsap a készülékre akkor az övé bevezető áron,de még nem olvastam olyanról akinek ez sikerült volna,csak olyat hogy nem.A lényeg hogy amit kinézel,arról akár több emailben chaten is kérdezz rá hogy van-e nekik,mert adott esetben sokat kell várnod.
Ha van nekik akkor semmi gond,nyugodtan rendelhetsz.
Nem olvastam még olyanról akinek lenyúlták volna a pénzét.
Még év elején én is rendeltem tőlük Ainol Aurorát,mert akkor az volt a sláger.kb 1 hónapig hitegettek,amikor is meguntam azt visszakértem a pénzt,amit vissza is adtak. -
laszlohu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Horgász topik
- Hegesztés topic
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Melyik tápegységet vegyem?
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest