- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
xcsaba1975 #33042 üzenetére
Na látod, ez a felesleges amit most írtál. Ha zavart volna privátba írod. Az enyém egy vélemény volt egy tablettel kapcsolatosan, de a tied egy személyes érzés a hozzászólásommal kapcsolatosan. Ha kérdezte volna, biztosan ajánlok neki. Ezt vette kész. A véleményemmel és tapasztalatommal ahol csak tudok segítek és nem spórolok az idővel. Szívesen teszem, mert nekem is jólesne, ha más segítene a szükségben.
-
kovacspityu2
tag
válasz
Mcfery #33025 üzenetére
OLvasd vissza rendesen az üzeneteme légyszíves mielőtt Te kezdesz el bárkit piszkálni. A "Szerintem" azt jelenti, hogy ez az én egyéni véleményem! Semmmiféle negatív jelzőt sem használok, egyszerűen a saját véleményemet mondtam el kultúrált hangnemben. Szerintem ez teljesen rendben van. Se trollkodás, se pedig cikizés nem volt benne.
-
kovacspityu2
tag
válasz
this is life #32828 üzenetére
Nekem 14 éves a fiam és elvárom tőle az igényességet, ezért nem is adok a kezébe "ócska" cuccot, ha tehetem. Aki nem teheti meg, vagy csak tényleg netezni, facebook, annak tényleg tökéletes.
-
kovacspityu2
tag
válasz
this is life #32825 üzenetére
Azért én nem büntetném a gyermekemet egy ilyen gyenge tabbal. Még 10Ftpénzt sem adnék érte.
-
kovacspityu2
tag
válasz
Revajzz #32800 üzenetére
Bizony! Nem szokták külön, hogy tok meg kábel stb. Teljes vételár szállítással + 27% ÁFA, ha megfogják. Nagy eséllyel nem a vámosok hanem a DHL vámügyintézői kapják el. Elég lenne neked egy jól bevált dual core (pl. Cube u30gt vagy Ainol Novo 10 Hero). 200ZSD alatt és 2-3 hét alatt psota hozza.
Amit te írtál az cca. 85eFt lesz totál ami szerintem egy kínai tabért rengeteg. -
kovacspityu2
tag
válasz
Revajzz #32796 üzenetére
85eFt-tért nem igazán jó választás szerintem, mert ennyibe lesz kb. az extra gyors DHL-lel, ha megfogják.
Márpedig csomó egyéb dolog is van a csomagban, biztosan lesz vagy 2kg fölött és a mérete sem lesz kicsi.
Én az általad leírt dolgokra egy Ainol 10 Hero dualos tökéletesen megfelelő és "ütős". 176USD és 2-3 hét alatt a posta meghozza. Ez cca. 41eFt. EZ AZ ÜTŐS !!! -
kovacspityu2
tag
válasz
Revajzz #32795 üzenetére
A DHL az kb. 2-3 nap alatt itt van BUdapesten. Sajnos a DHL nagyon-nagyon szereti tenni a VÁM hatósággal történt kötelezettségét, azaz 99%-ban vámeljárás alá vonja a csomagokat. Ez a baj a DHL és hasonló gyorspostákkal. Singpost vagy chinapost majdnem ingyenes, igaz 2-3 hét mire ideér, de 99%-ban no vámolás.
Ha tabletként "elkapják", akkor a teljes vételár (szállítással együtt és nem szokták különvenni a beltartalmat) + 27% ÁFA. Vámmentes a tablet behozatala. -
kovacspityu2
tag
Ilyet vett már valaki, esetleg mi a véleményetek róla??
[link]
PIPO M9 Quad Core Tablet PC, Rockchip RK3188, Cortex A9 quad core, 1.8GHz; GPU: Mali 400Általában a proc+GPU páros szokott számítani, ez milyennek mondható??
Köszi -
kovacspityu2
tag
válasz
Blackhole13 #32194 üzenetére
Ainol Novo 10 Hero Dual Core 10.1" (nem a 2-es quad core):
- nagyszerű rom támogatás,
- akadásmentes működés, jó ár/érték arányNegatívum (ha lehet ezt annak nevezni): A 3,5mm-es jack fülhallgató dugóhoz kissé hoszabb jack dugó kell. Amit adnak hozzá fülhallgató az jó vele. Alternativa:- a kapott füles végére egy másik aljzat és kész az átalakító, - bluetooth fül/fejhallgató.
-
kovacspityu2
tag
Kérlek, ha a témában nem látsz tisztán, ne keverj össze másokat! Ami tabletként jön be arra NINCS VÁM!
Hivatalos forrásból is megerősítésre került, egy vita folyamodványaként, hogy végre pontot tegyünk erre és pontosítsuk a dolgot. Tabletre csak 27% ÁFA van ha megfogják. (Ha másként jön be, nem tabletként, akkor az más történet, ne keverjük.) -
kovacspityu2
tag
válasz
szandrea72 #31463 üzenetére
Az android rendszer a főrendszerből és a hozzá tartozó kiegészítő programokból, driverekből áll össze ROM-má. Ebben a fő részt az android rendszer magja adja, pl.4.2 vagy 4.1.2 stb. verziójú.
A kínai bolton és emberkéken múlik, hogy mit raknak bele a ROM csomagba.
Pandawillről rendeltem ainol novo 10 hero-t magyar OHNE, angol volt. Spemallról ugyanez, magyar volt meg minden. Egyébként meg tökmindegy, mert a kínai tabra úgyis felugrik valami jobban összerakott rom mint a manufaktúrában. Abban biztosan benne lesz. (Röviden és érthetően. A guruk ne kössenek bele, direkt írtam így, hogy érthető legyen!) -
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Kínai tabletek terén ezek közül melyik 2-3 tab aminek van/lesz jó supportja (ROM-ok)???
CPU+GPU+megbízhatóságOnda v972
Onda v812
Ainol Novo 9 Spark/Firewire
Ainol 10 Hero Captain
Ainol 10 Hero II
Window Yuandao N101 IIKöszi
-
kovacspityu2
tag
válasz
Magnat #31127 üzenetére
Nekem a 10.1-es jött be, mindenkinek más a stílusa. Próbáltam a 7"-at is de azon kívül, hogy árban majdnem ugyanannyi 30-40USD különbség, nekem nagyon kényelmetlen volt rajta pötyögni. Netezgetni meg játszani, olvasni jó, de gépelni rajta kényelmetlen. Az iphone4-en jobb gépelni mint 7"-on. Ez az én véleményem, de a legjobb, ha bemész valamelyik nagyobb műszaki áruházba és kézbe veszel több méretet és tudni fogod, hogy mi kell neked.
-
kovacspityu2
tag
válasz
lordjancso #30714 üzenetére
Beállítások/Fiókok/E-mail, jobb ablakban Fiókbeállítások, bal oldalon kiválasztod a gmail-es vagy akármilyen postafiókodat és jobb ablakrészben majdnem legalul Szerverbeállítások(Bejövő/Kimenő).
-
kovacspityu2
tag
válasz
lordjancso #30712 üzenetére
Tabletről a Titanium Backup (ingyenes) progival bármit le tudsz menteni , majd rom újrarakás után visszatenni.
-
-
kovacspityu2
tag
-
kovacspityu2
tag
A tabletek vám-mentesek, de elvileg 27% ÁFA fizetési kötelezettség terhelné, ha a VÁM vizsgálat során berendelik és megállapítást nyer, hogy nem egyezik az eladó által ráírt összeg és/vagy tartalom. Ekkor kell eredeti számlával igazolni a vételárat és az után kell ÁFÁ-t fizetni a futárnak. A DHL-nek vannak vámügyintézői, ha oda kerülne a sor. Neked átment ezek szerint.
-
kovacspityu2
tag
Nem rossz, a tegra3 elég jól hangzik. A visszajelzések eddig jónak tűnnek, bár ez sem túl régi darab, állítólag JB4.1.1 már van rá. Igaz, hogy 70ért írják vagy 299USD áron. Keress olyan helyet, ahol a posta ingyenes, hátha. Meg a VÁM-on át fog menni??? Azért 27%-ot vedd hozzá, ha átmegy, akkor HDMI kábel, memókari stb.re el lehet költeni.
"Angliából jönne neki így nincs se Áfa, se semmi plusz költség." -
kovacspityu2
tag
válasz
hun_gery #30159 üzenetére
Hagyd, ha nem akarja akkor ne erőltesd! Lehet, hogy se ideje, se energiája ezzel foglalkozni. Tapasztalat hiányában én sem ajánlanám a kintről rendelést, mert sok ici-pici buktató van amire ha nem figyel, akkor pórul jár. (Meghirdetett akció, aztán a "kasszánál" meg más ár van stb.). Lehet nem túl jó az angol tudása, ami azért kell.
-
kovacspityu2
tag
válasz
Luissimo #29882 üzenetére
Szerintem meg ne legyél ennyire antiszociális! Attól bárki válaszolhat, úgy gondolom! Van 220-ról működő USB-s töltő is.
Ha elengedted volna a füled mellett a nagyon rövid válaszomat, akkor 1: nem vagy neveletlen másokkal 2: nem OFF-olsz feleslegesen.
Ha még mindig nem érted, akkor írj neki PRIVÁTBA!
Köszi -
kovacspityu2
tag
Cube U30GT 10.1" tablethez beszerzési áron eladnám a minőségi védő tokot. Nem jött meg a tablet (belevaló) rendelés Karácsonyra és lemondtam.
[link] -
kovacspityu2
tag
válasz
nyirog #29806 üzenetére
Megbízhatóak, ainol hivatalos viszonteladó. A free shipping nem free, de DHL-lel megy és extra gyors, van kivétel free shipping-re. DHL általában fennakad és 27% ÁFA plussz. Amikor beraksz valamit a kosárba, és check out (irány a kassza)-nál látod, milyen szállítás van hozzá. Ha sürgős és 27% áfa kalkulálva van, akkor dhl-lel 2 nap lalatt BP-en van és 1-2 nap vámolás, ha ellenőrzik, és utána szállítját.
Esetleg kérd meg a spemallt, hogy Digitális fotókeret meg 29USD-t írjanak rá és gift-ként adják fel, talán átmegy. Nekem repaired tablet 29USD-t írtak rá.
(Amúgy nem ártana pár hozzászólást elolvasni és már tudnád a választ.)
-
kovacspityu2
tag
Nincs sumákság, 12k ÁFA. Ha nem kommunikálok DHL-lel, akkor a 3. naptári naptól raktárdíjat számolnak fel, melynek mértéke: 4 200 Ft + 30 Ft/naptári nap/kg. NEM KEVÉS. Felveszik a kapcsolatot a feladóval (amíg nem veszi át a címzett, addig az ő tulajdona a csomag) és megkérdezik, hogy az eladó saját költségén visszavigyék-e vagy semmisítsék meg. Egyik se nyerő. Legközelebb sima posta lesz.
-
kovacspityu2
tag
Nekem röpke 2 nap alatt Budapesten volt a cucc, spemall-tól rendelve tablet és hdmi kábel 202USD és DHL-lel.
Nekem azt írta rá az eladó, hogy "repaired tablet" és 29USD érték (ki az aki ezt beveszi?).
Természetesen vámolva lett. Szerencsére DHL intézi csak elektronikusan kell beküldeni a paypal bizonylatot stb.
DHL-es azt mondta, hogy beérkezik hozzájuk Xdb csomag, erről egy listát a vámosoknak megmutatnak és ők a tartalom/érték st. alapján berendelik vám ellenőrzésre a csomagokat. Szinte biztos, hogy ezzel nem úszod meg, szerintem.
China Post és egyéb 2-3-4 hetes küldés szinte 90%-ban simán átmegy a vámon a postánál.
A tablet nem vám köteles, ezt a dhl-les ügyintéző mondta, csak 27%áfa megy rá(szállítási kltsg.-re is).
Ha nem sürgős, akko rkérd az ingyen postát. -
kovacspityu2
tag
válasz
pempellini #29774 üzenetére
A telefonodon beállítod, hogy ő legyen a hotspot és USB/Bluetooth/WiFi-n tudod venni a tablettel a jeledet párosítás után. Telefonon adsz a kapcsolatnak egy jelszót és a tabon megadod a jelszót és csatlakozol.
A telefonod beállítási lehetőségeidben nem tudok segíteni, hacsak nem iPhone. -
kovacspityu2
tag
Cube U30GT 10.1" tablethez beszerzési áron eladnám a védő tokot. Nem jött meg a tablet (belevaló) rendelés Karácsonyra és lemondtam.
[link] -
kovacspityu2
tag
válasz
PioDVD #29745 üzenetére
Nem. Van csak n-es használata a routernek wifi vonatkozásában. Ha router n-re van állítva, akkor b vagy g-n nem kommunikál. Ha automatikusra van, akkor mindent visz. stb
Van benne amúgy valami furcsa, de ki tudja. Ha oda van írva, hogy n-et is támogatja, akkor ha az nem megy akkor megtévesztett az eladó. -
kovacspityu2
tag
Ez eddig a rekord csomagküldés spemall-tól!!!! Ez az előző Ainol Novo 10 Hero 10.1"-os tablet véleményhez, ha valaki akar rendelni. DHL-el jön.
Január 03-án kora hajnalban rendeltem. Extra gyors 12.2USD felárral.
Vasárnap, Január 06, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
8 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY 23:05
7 Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY 23:04
6 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY 21:11
5 feladó állomáson feldolgozva LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 16:10Szombat, Január 05, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
4 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG 07:26
3 feladó állomáson feldolgozva HONG KONG - HONG KONG 07:18
2 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. HONG KONG - HONG KONG 04:13Péntek, Január 04, 2013 Helyszín Időpont Csomagok
1 Küldemény felvéve HONG KONG - HONG KONG 22:20 -
kovacspityu2
tag
válasz
Chaser #29679 üzenetére
Ainol Novo 10 Hero 10.1" értékelés:
Abszolút megéri az árát. 180$-ért 10.1"-os tablet nagyon jó ár/érték arány.
A csomagolás szokványos dobozos. Van Kínai és Angol verzió. Egy teljesen alap felhasználói "könyv", 3,5"-os fülhallgató és 220V-os hálózati töltő jár hozzá alapból. Egy védő fólia is volt rajta és marad is, amíg tönkre nem megy.
A gyári rom elég szaggatottan és érdekesen működik, de rengetegen teljesen meg vannak vele elégedve.
Én CM10-et tettem rá és sokkal simábban, szebben megy. Azóta is ez van rajta és hibátlan, amit normál használat során ki tudtam próbálni. (CM10 felrakása gyerekjáték!)
A technikai paramétereket nem részletezem, mert azt bárhol meg lehet keresni. A szokásosan 10.1"-os tablettől elvárható felépítés. Erős-közép kategóriás gép.
Antutu 7600-at adott, de ez engem nem érdekel, inkább a használhatósága és probléma mentessége.
iPhone4 internet megosztására WIFI-vel gond nélkül felcsatlakozik. WiFi vétele jó, maximális adatátviteli sebességet nem néztem, mert nem hezitál, amikor neten vagyok..A 3,5"-os aljzat kicsit hosszabb a kelleténél, ezáltal a hazai jack dugók semelyike sem jó bele. A hozzá adott fülhallgató dugója egy átalakítóhoz tökéletes alap, csak kis alakítás kell hozzá. Aki nem akar bütykölni, az vesz egy Bluetooth sztereo fejhallgatót és meg van oldva.(Szerintem ez nem egy nagy probléma, inkább ciki a gyártó részéről.)
A mikrofon alap beállítása elég gyengén sikerült, de ha rootolva van a készülék, akkor csak adott fájlban 2 paraméter értéket kell átírni és már jó is.
USB-ről nem tölthető, ha valaki erre pályázna, de nekem ez sem jelent gondot. Normálisan merül az akkumulátora, sokat bír, de a töltöttség kijelzés pontosságára panaszkodnak páran, szerintem jó.
Amiket még ki fogok próbálni a közeljövőben:
- nagy TV-re kötés HDMI kábellel (most érkezik a kábel) (kép- és hang ellenőrzése, filmnézésre használhatóság)
- Bluetooth PS3 controller használhatósága (CM10-ben benne van a driver) és TV-re kötve egyidejűleg.Aki esetleg venni szeretne, annak a spemall-t ajánlom. Ők a viszonteladói az Ainol-nak és jó áraik vannak.
12$ felárért DHL-lel küldik, nincs kamu.
Remélem hasznos volt ez a nem szakmai tapasztalat megosztás. -
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
200USD környékén gyorsaság, megbízhatóság (frissített rom-ok, támogatottság) terén 9.7-10.1 kategóriában mit javasoltok venni Kínai vonalon (játékok azért menjenek mindenképpen)??
Szerintem retina nem is nagyon kéne 1280X800 elég talán, vagy nem?
Ainol Novo 10 Hero 189$-ért már van gyerkőcnek, egész jó.(esetleg jobb alternatíva?)(Ha esetleg USB-ről tölthető, az extra pont lenne.HDMI kimenet, 6axis wireless controller (pl.ps3) menjen vele), SD kártya bővíthetőség)
Mindenkinek nagyon boldog és békés boldog új esztendőt kívánok!!!
-
kovacspityu2
tag
válasz
Benderember #29403 üzenetére
A vásárlástól számított 45 napon belül tudsz Dispute-t indítani. Ez ilyen "beszéljük meg a dolgot hivatalosan" a paypalon keresztül dolog. Én 30 naptári nap után indítottam, mert annyi még éppen elfogadható lenne, ha valami nyoma lenne a csomagnak, vagy vámon csücsülne, de semmi. Egy-két levélváltás a paypal oldalon keresztül a kereskedővel és ha húzza az időt bármivel és nem keresi a megoldást, akkor a dispute felületen lehet továbbvinni a "claim" állapotba. Ez valamiféle hivatalos reklamáció a paypal bevonásával. Ő mindkét felet meghallgatja. Mivel te rakod claim állapotba ami előtte dispute volt, ezért max 24 óra és a kereskedő is válaszol a te panaszodra, amit a paypal következő kb. 24órán belül megvizsgál. Mivel nekem 30 napja nem változott a csomag tracking státusza (küldemény célországba elküldve), ezért már vissza is adták a pénzt. Onnan kb.2-4 munkanap és a számlán a pénz. (A vámon csücsülést ne vedd bele, mert az más tészta, de általában 7-10 napnál az sem szokott tovább tartani)
-
kovacspityu2
tag
válasz
Chaser #29391 üzenetére
Én is onnan rendeltem a 2.számú tabot. Hidd el, hogy nem szórakoznak, csak ennyire sz@r a chineese post karácsony környékén. Bedugul a csatorna és várakozik a küldésre odaát. Én 30 nap után indítottam dispute-t, majd 1 nap múlva mivel nem tudtak érdemlegeset mondani a csomagról, folytattam claim-be.
2 napon belül paypal-ra vissza is jött a pénz.
Ezt kell csinálni!
A pandawill-ről sokkal roszabb a tapasztalat a hülyítés terén. Azt mondták van raktáron, megrendeltem és 2 hét múlva még csak ki sem küldték, mert elfogyott...blablabla. De legalább 1 napon belül visszaadták a pénzt.
A buyincoins-nál legalább tényleg kommunikálnak és 2 napon belül postázzák a dolgot, csak sajnos az olcsó postának ez a hátránya.
(30 nap után muszály dispute-t indítani!!! Ez üzlet és kész!) -
kovacspityu2
tag
válasz
gabo741010 #28914 üzenetére
Másik fórumon a reset dolgot magyarul megírtam, kicsit lekéstem ezen a topicban.
Szerintem a Hero ár/teljesítményben nagyon jó vétel volt. Gondolom gyári rom van rajta!?!?
Playstore, youtube egyéb kompatibilitási gondok lesznek valszeg.
Kicsit "lakjátok" be a tabot, hogy érezzétek milyen is. Nekem a gyári rom sokkal darabosabb volt mint a CM10 rom. Én ezt ajánlanám. Gyerekjáték felrakni.Ha érdekel, privátban segítek, hogy a többieket ne fárasszuk.
-
kovacspityu2
tag
válasz
Chaser #28725 üzenetére
Nekem egyet küldtek china post-tal az rendben meg is jött. Most a Karácsony miatt van nagy torlódás. Máshonnan rendeltem dolgokat az svéd postával jött, de 2 hétig semmit sem tudtam róla, aztán 2-3 nap alatt itt is volt. Egyik sem jobb, max DHL...stb. Nekem küldenek naponta választ, de kicsit az az érzésem, hogy az utolsó pillanatig húzzák.
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Végre sikerült eldöntenem, hogy az eltűnt tabletem helyett nem kell nekem a 10,1"-os tablet, elég lesz 7"-os.
A buyincoins-on most még adnak pár tablethez 8GB-os SD kártyát. Ha valaki még akar rendelni.
Ainol Novo 10 Hero-t már rendeltem tőlük, az elég hamar ideért, a Cube meg eltűnt útközben.
[link]Esetleg ezek közül 7"-os 100$ alatti kategóriában melyiket ajánlanátok? (Kínai rendelés,16GB belső memó szerintem jó lenne és legfőképpen stabil és gyors legyen erős supporttal, jó akksi és USB-ről tölthető. Akár gyári fw vagy főzött rom is lehet.)
Most nem az ajándék 8GB kártya a mérvadó, hanem az előbbi szempontok.
(Ha van más egyéb konkrét ajánlat (ami kapható is), akkor légyszíves márka és típust is írj)
Köszi -
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Most jelenleg Kínai forrásból beszerezve mi a bestbuy 7"-10.1"-ig?? A support és SD bővítés, stabilitás fontos.
Csak a típus neve elég.
Köszi -
kovacspityu2
tag
válasz
polgi803 #28649 üzenetére
Igazad van, ÉN kérek elnézést más megbotránkoztató, önimádó és témába nem illő hozzászólásáért.
(A 2-3-szori tisztelettudó rövid kérdésem azért volt fontos, mert online-ba voltam a Kínai eladóval és döntenem kellett az elveszett csomag sorsa (pénz vissza vagy rendelés) sorsáról.) -
kovacspityu2
tag
válasz
Luissimo #28644 üzenetére
Modnom én, hogy alap neveltetéssel vagy IQ-val van gondod. Vegyél NAGY levegőt és nyugodjál meg "pistike". Nem bánt a bácsi!!
Ha a kétszer 2 soros kérdésemmel megsértettem valakit, attól ezúton is elnézést kérek."Akinek meg nem inge ne vegye magára."
ENNYI16564-től javaslom elolvasni f4lcon kérdéseit!! Ő is új volt a témában, kérdezett válaszoltak.
Itt csak azok szoktak kötekedni egy teljesen szimpla kérdéssel, akiknél valami gond van.Ha nem akarsz nem válaszolsz, ezért volt rövid kérdésem és 3-4 típus elég lett volna válasznak, persze nem tőled.
Léygszíves mielőtt nagyon nagynak képzelnéd magad, előtte idézz az én üzenetemből, amire alpári módon reagálsz.
Ez csak mind nagynak tűnő humbug amiket írsz és valószínűleg valamilyen szinten tetszel magadnak. Ha valakit szidalmazol és jelzőkkel, metaforákkal támadod, akkor az eseményeket nem követők kedvéért idézetet is tegyél a reagálásaid mellé, ne csak vaktölténnyel lövöldözz. Van hangja, de értelme????Sok ember fordult hozzám privátban, mert felajánlottam a segítségemet egy bizonyos tablettel kapcsolatosan és segítettem nekik. Ez természetes szerintem, nem az a hozzáállás amit főként TE produkálsz.
-
kovacspityu2
tag
válasz
f4lcon #28611 üzenetére
Nem kéne ennyire segítőkésznek lenni, ha meg csak arcoskodni akarsz (biztosan te vagy a nagygóré
), akkor inkább ne is reagálj a kérdésemre, szerintem az az 1-2 sor senkit nem zavar.
Ha jobban elolvasod az alap kérdésemet, láthatod, hogy Kínából szeretnék rendelni az eltűnt tab helyett. Mivel olyan nagy ütemben hozzák ki az újabbnál-újabb tabokat, hogy követni sem lehet, hacsaknem valaki teszter vagy adócsaló és többért adja el a VÁM mentesen behozott terméket (nem tartana sokáig a fórumot összevetni az eladó tabletekkel).
Ha el is olvastad volna, akkor meg pláne tudnád, hogy 10.1-es tabletek iránt volt az érdeklődésem, ezért már nagyon rég óta nem olvasom a 7"-os tabokkal történő eszmecserét. Ezért kértem segítséget olyanoktól, akik pár típust felsorolva segítenek a választásomban, mert van tapasztalatuk 7"-os kategóriában.
A jelzőket meg direkt kihagytam. -
kovacspityu2
tag
28555-re valaki??
Köszi -
kovacspityu2
tag
28555-re VALAKI ?!?!?!?
Köszi -
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Lehet, már unalmas lesz a kérdés, de azért kérnék segítséget!!! Gyerkőcnek vettem karira Ainol Novo 10 Hero-t, amivel nagyság ár/érték arányban meg vagyok elégedve (célnak megfelel), magamnak meg rendeltem egy Cube U30GT 10.1"-osat, de ez utóbbi a nagy forgatagban 30 nap után sehol sincs. Valszeg visszakérem a pénzem. Eddig a 10.1"-es kategóriát nézegettem, mert a mérete ennek tetszik, de saját részre lehet, hogy elég lenne 7"-os (ezeket viszont nem nézegettem).
Tehát netezés, olvasás, kicsike játék (nem a leg gépigényesebb játékokkal), filmnézés, ezekre kéne leginkább. 200$ keret van rá, max 250$. Kínai cucc érdekelne.
A 10.1" nagyon jó, de ár/érték arányban mit ajánlanátok (7", 9,7" vagy 10.1")!!!!!! A support és a rom támogatottság (stabil működés) nagyon fontos és iPhone4-ről net megosztás is menjen rajta!! (USB-ről tölthető(ehhez extra külső akksi is van, ill. kocsiban is tölthetem) vagy 220V-ról tölthető??)
Nagy köszi!! -
kovacspityu2
tag
A build.prop, ba ha egy módosítás átírja a készülék android verzióját 4.1-ről 4.0.3-ra, akkor van valami különbség a 4.0.3 és 4.1 között?? Mit veszítek vele?
-
kovacspityu2
tag
Sziasztok!
Ha valakinek Ainol Novo 10 Hero 10.1"-os tablet firmware frissítéshez segítség kell, írjon privibe. Küldöm hogyan kell csinálni.
-
kovacspityu2
tag
Szép könyvespolc jellegű ebook(pdf,txt, doc, stb. formátumok minél többfajta, ez lenne a lényeg) olvasó proginak mit ajánlanátok?? Csak a neveit pls. RSS reader is. Köszi
-
kovacspityu2
tag
válasz
diablo666 #27555 üzenetére
Az ainol 10 novo hero rovatban volt egy srác, neki nem ez volt a gond, de a bal felső sarokban lévő szövegből kiderül, hogy CWM recovery vagy Android recovery. És mivel sok helyen olvastam, hogy FAT32 egyből beugrott, hogy azért nem tudja azt alapszinten beolvasni. Ez kb. olyan mint PC boot-nál a vezeték nélküli USB-s billentyű. Amíg nem tölti be a drivert addig nincs bios setup-ba belépés.
-
kovacspityu2
tag
Közel egyszerre rendeltük és nekem már szombat óta a kezemben van. Valahol fel lett adva az övé is, csak valamiért Item accepted után 3-4-szer célországba elküldve és érthetetlen módon azóta semmi. Nekem 5 nap alatt átjött Mo.-ra. Nekem egy CubeU30GT van ugyanezen a soron, már egy hete jön Mo.ra ugyanonnan meg 5 nap alatt itt volt. Írtam nekik, hogy hol érdeklődjek, majd jelzem mit mondtak.
-
kovacspityu2
tag
válasz
diablo666 #27532 üzenetére
Egyáltalán milyen tabletről van szó, mert azt nem látom???
Ainol novo 10 hero-nál úgy néz ki a dolog, hogy...
- SD kártyát FAT32-re formattáld
- tedd fel SD- gyökérbe 2db fájlt kicsomagolva(ulmage_recovery és u-boot.bin) ezekkel fog CWM recovery-be menni
- 3 fájlt zip formátumban másold az SD gyökérbe (cm rom, gapps és compatibility)1. Recovery módban indítsd el a tabletet (ez készülék típusonként változó)
2. Ha recovery módban van, ellenőrizd, hogy bal fent CWM recovery legyen írva, ne pedig Android recovery.
(ehez kellett a két kicsomagolt fájl és a fat32-re formázás)
3. Wipe data / factory reset-et válaszd ki és csináld
4. flasheld a következő 3-at sorrendben : 1.cm rom, 2.gapps, 3.compatibility
5. Reboot system választásaÉs ennyi
A 2-es pontnál dől el minden, hogy CWM recovery módban legyél. Elsőre nekem az SD kártya NTFS-ben volt és csak Android Recovery módban indult (ez kék háttérrel van nálam). -
kovacspityu2
tag
2012.11.26 08:40 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Ez már négy napja volt. Mire számítsak?? Tuti vámfizetés, vagy csak lassú a dolog??
Tapasztaltak pls. -
kovacspityu2
tag
válasz
bpmcwap #27258 üzenetére
Akkor csak szerencsém volt, hogy pont jókor rendeltem. Amúgy cseszegettem őket, hogy 2 napon belül legyen Dispatch (postára adva). Bár szerintem ez őket marhára nem érdekli. Lehet, hogy egyszerre érkezett a raktár feltöltés és abból kaptunk. Azóta rendeltem egy Cube U30gt-t is és az is 2 napon belül postázva lett és már a hajóban jön kis hazánk felé. 2-3 nap és itt lesz. Most már csak a vámolás gyorsulhatna fel kicsit.
Ezen a slate-droid oldalon szépen vesézgetik a tabletet és próbálják minél kompatibilisebbé tenni a vasat a szoftverrel. Nagyon felpörögtek az események. Mire megkapjuk, lesz hozzá megbízható, stabil custom rom.
-
kovacspityu2
tag
válasz
bpmcwap #27238 üzenetére
És az neked miért rossz, hogy más kapja meg előbb?
Egyébként a hazai VÁM-nak extra semmi köze hozzá szerintem. Inkább azon múlik, hogy melyik konténerbe kerül és azt melyik hajóra rakják...stb.
Mivel nem azonos kereskedőtől rendeltük, nem is biztos, hogy egyszerre ért bárhova. Ezt csak a nyomkövetés modnja, de valójában ki tudja hol van és miért.
Türelem rózsát terem. Tiéd hol tart?? -
kovacspityu2
tag
sziasztok,
2012.11.26 08:40 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Még hány nap???
Van akinek 1 napon belül lenyomták és már ment is kézbesítésre, de láátam már 5 naposat is.
Mostanság valakinek tapasztalat??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest