-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
Armagedown #31569 üzenetére
Én egy ilyennel zenét hallgatok,Word dokumentumokat olvasok meg néha szerkesztek,AutoCAD rajzokat nézek meg és mutatok meg másoknak,egyszerű játékokkal játszok,videóklippeket és sorozatokat nézek rajta néha,alkalomadtán böngészem a netet,van rajta BP. menetrend ha netalántán ott járnék,van rajta navi program ha szeretnék valahova menni és az odavezető legrövidebb utat megtervezni.Nekem kb. ennyire használható ez az olcsó tab.
-
szilchi
őstag
Felmentem Pandawill-re,hogy megnézzem,mit nyertem az e-mailben küldött ajándék kóddal
.A "Big Prize" egy sku019 lett.A kereső meg ezt dobta ki erre.All In One USB 2.0 Multislot Memory Card Reader/Writer.Nincs kártyaolvasóm,szal jól jön.Bár titokban valami komolyabb ajándékra gondoltam
.
-
szilchi
őstag
válasz
ugyeletes #27460 üzenetére
Igen,olvastam.Én csak egyszer rendeltem tőlük,de az rendben lezajlott.Azóta itt olvastam jót is meg rosszat is róluk.Hát kíváncsi leszek.
fateless:Először azt gondoltam,ez egy ilyen "mindenkódnyermertcsakvalamiolcsóbóvlidolgotküldünk" karácsonyi nyereménykód lesz.De akkor ezek szerint nem mindenkié nyerő.
.Azért kiváncsi vagyok,ha egyáltalán küldenek valamit,hogy mi a "nagy" nyereményem.
-
szilchi
őstag
A mai Pandawill-es Happy Hour mailben volt egy ajándék kód,gondolom mindenkiébe aki tőlük kap mailt.Be is írtam a kódot majd megadtam a címemet.Kiírta,hogy kaptam egy ajándékot (csak kódszám volt írva,más nem) és hamarosan kipostázzák.Akkor most türelmesen várjak egy lábon állva,amíg a posta meghozza az ajándék 4 magos/2 Giga ramos IPS panelos gépemet?
-
szilchi
őstag
válasz
AkosAkos #27390 üzenetére
Nekem nincs 20.000 Ft tabom,hanem csak 17K-s
.Nekem alap droid játékokhoz tökéletes,office dokumentumok olvasásához szintén,AutoCAD file-ok mutogatásához szintén.Zenét is hallgatok rajta,sorozatokat is nézek.A felbontás engem nem zavar,de ezt nem vehetjük alapnak mert minden ember más.Én elégedetten használom már vagy fél éve
.
-
szilchi
őstag
válasz
Crytek #26678 üzenetére
Negatívumok
home screen only landscape--home screen csak fektetett képernyőnél
itv player and Netflix only portrait--itv player és netflix csak állított képernyőnél
apparently we filled up the desktop after downloading the 20 or so apps we test---betelt a desktop olyan 20 alkalmazás letöltése után
the screen resolution is poor making the tablet look and feel a bit cheap--a felbontás gyenge ami miatt a tablet olcsó benyomást kelt
the resolution also stretches the contents, either making it wider (landscape) or taller (portrait)---a felbontás széthúzza a képernyő tartalmát mind magasságba mind szélességbe.Ezeket írják körülbelül negatív tulajdonságként.
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26110 üzenetére
Egy ICOO D50 Lite.Nyár elején vettem,annak idején az volt a legolcsóbb ICS tab egész Kínában
.Kemény 17K volt.De jó gép,amihez kell,ahhoz tökéletes.De nem lenne rossz munkahelyen ebédszünetben elővenni a gépet,aztán egy kicsit Max Payne-el játszani
tjb007: Kösz a listákat,a kontrolleresen ott a Max Payne is
.
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26104 üzenetére
Akkor ezek szerint nem minden androidos játék támogatja a kontrollert.Én is gondolkodtam valahogy hozzávarázsolni a tabomhoz a Box kontrollerjét de lehet hagyom,mivel a GTA nálam eléggé akad.De hát nem is GTA-hoz vettem ezt a gépet.Mondjuk a Max Payne viszont,némi grafikai lefokozással,meglepően jól megy.Ahhoz viszont nem lenne rossz.
-
szilchi
őstag
válasz
Tenager18 #26083 üzenetére
Esetleg ez is,de ez fizetős.Sixaxis ControllerDe elötte nézd meg a free verziójával,hogy kompatibilis e vele a géped.
-
szilchi
őstag
válasz
perge666 #25019 üzenetére
Én az Edigitalnál rendeltem 13-án és 16-án utaltam a pénz mikor megjött a kért termék.Tegnap már türelmetlen voltam és írtam mailt,hogy hol az árú.Jött a válasz,hogy holnap (vagyis ma,csütörtökön) kiszállításra kerül 8-16 óra között.Előtte 1 órával felhívnak.Most fél 5 van és senki sem keresett
-
szilchi
őstag
válasz
Crytek #24831 üzenetére
Akkor neked ez az FW kellene:
Cube U30GT-H root, official, metro UI and rooted firmware version 1.06Ez az 1.06-hoz és 4.1 JB-hez van..
A GTA 3 se Gameloft-os
.Vagy az nem jön be?
-
szilchi
őstag
válasz
Crytek #24825 üzenetére
Ha "H" modelled van,akkor csak 1.01-es FW-vel működik.Ha "W" modelled van,akkor csak az 1.06-os FW-vel működik.Lentebb írják,hogy a H 1.02 és W 1.07 Cube-on nem megy.Tehát csak a fenti kombinációkkal megy.Ezt először nem is figyeltem...Tehát ha -H/1.01-ed van vagy -W/1.06-od akkor nyertél.Ha nem,akkor sajna ez sem fogja rootolni a géped.
-
szilchi
őstag
válasz
Crytek #24804 üzenetére
Ahogy én olvastam,az egyetlen? megoldás az,hogy olyan FW-t szedsz le,ami már rootolva van.
[ROM] Cube U30GT-H root, official, metro UI and rooted firmware version 1.06
Itt regisztrálsz,letöltöd a rom-ot és felteszed a gépedre.Már ha az a rom megfelelő rá.És akkor elvileg jó lesz.De ha tudsz,szerezz be egy gyári romot biztosítéknak.Hátha valami nem úgy sikerül,ahogy kellene.Hopp..itt egy rooting guide
Rooting guide u30 gtLeszeded a moddolt SuperOneclick-et.Ott van a link felül
A tabon bekapcsolod a USB-debugging mode-ot.Hirtelen elfelejtettem,magyarul mit jelent.Majd kösd a gépre.
feltelepíted az Android ADB drivert.A Superoneclick könyvtárának "Driver" könyvtárában találod meg ezt
indítsad el a programot és nyomd meg a Root gombot
Ha azt írja,hogy már rootolva van akkor nyomj egy "tovább"-otEnnyi röviden.
-
szilchi
őstag
Nekem az Edigitalnal az van a tegnapi MCM-el rendelt terméknél,hogy "foglalt,de még nem átvehető".A szombaton rendelt terméknél meg,hogy fizetésre vár.De azt meg nem tudom fizetni,mert a fizetés elküldése után az jön,hogy "Pillanatnyilag a banki rendszer nem elérhető. Kérjük, tranzakcióját ismételje meg később.".Most néztem tesóm telóján ott sincs az MCM appban hír arról,hogy utaljak pénzt a tegnapi termékért.Érdekes..
-
szilchi
őstag
válasz
Fooler89 #24245 üzenetére
Nem tudom sikerült e
.Jött az email,hogy a rendelésem állapota:visszaigazolt.Fizetésnél ott volt a -10.000 Ft.De a tesóm telójára semmi nem jött,hogy levonták volna a pénzt.
A 99 Ft levonásáról sem jött hír,de levonták azt is.Most néztem ebankon,a szombaton ugyan erről a kártyáról leadott rendelésemet se vonták még le.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #24236 üzenetére
Leadtam a rendelést.De az Edigital-os telefonszámomat,amin el tudnak érni,át kellett írnom arra a számra,amin regeltem a Mastercard Mobile-t.Ami azért gond,hogy az a tesóm telefonja volt.Így ha hívnak,őt hívják és nem engem
.Vagy ha megvolt a fizetés és levonták a kártyáról a pénzt,akkor visszaírhatom a saját számomat?
-
szilchi
őstag
válasz
spiritex #24235 üzenetére
Még meg sem jött,mert nem volt raktáron (nem tab,háztartási nagygép
).Már gondolkodtam,hogy lemondom.Aztán megrendelem újból de akkor mastercard mobil-al.De még van 1-2 dolog,ami kell így lehet találok mást is biztosan.
Ahhoz képest,hogy 14.00-kor indult,már 200 vásárlás volt. -
szilchi
őstag
..."Ha nem okostelefonnal rendelkezel, de Telenor vagy T-Mobile ügyfél vagy, és használni szeretnéd a szolgáltatást, szükség lehet a SIM-kártyád cseréjére."...
Ez a mondat maradt a fejemben,azért írtam hogy csak ennél a kettőnél lehet.
-
-
szilchi
őstag
Valaki találkozott azzal,hogy a Mastercard Mobile azt írja,nem kompatibilis az eszközzel?Valakinek nincs meg az apk?
-
szilchi
őstag
Felmérések megmutatták (állítólag),hogy az emberek többségének nincs igénye beépített 3G-re tabletben,mivel nem nagyon akarnak azért még külön fizetni.Inkább használják az ingyenes Wifi hotspotokat.Az meg a kicsit fejlettebb országokban jobban van elterjedve,mint itt.Ezért nincs sok tablet beépített 3G-vel és ezért tud az Apple ilyen felárat kérni érte,mert más nem nagyon tesz a gépébe.
-
szilchi
őstag
...megjött végre egy működő 4.0.4-es rom az Icoo D50 Lite gépemhez.Feltettem,mert állíólag változtatott valamit a gyártó a szoftverben.Hát amit hirtelen találtam változást,hogy az eddigi 508 Mb szabad belső memóriából hirtelen 0.98 GB lett.Nem semmi...
-
szilchi
őstag
válasz
z0d1AK #20296 üzenetére
Ok,akkor ez tényleg nem lesz séta a parkban.
.Azért még kicsit nézelődök,hogy konkrétan milyen mélyre is kellene beleásni magam a témába.Gond az,hogy főképp csak angol nyelvű forrás van.
Az angol azért megy,tanultam 4 évig.De egyszerűbb lenne megértenem sztem ha magyar lenne.De persze nem is ezzel kellene kezdenem hanem magával a Linuxxal.Mivel még itt is sok a hiányosság.
-
szilchi
őstag
válasz
tjb007 #20294 üzenetére
Ja,akkor félreértettem a dolgot
.Amúgy ez a "driver beleforgatás a kernelbe" folyamat hogy néz ki?Létezik olyan program,amibe betöltöm a kernelt meg a drivert aztán kattintok kettőt és eggyé válnak?Vagy hogy megy ez?Bár gondolom nem ilyen egyszerű a dolog,mert akkor mindenki ezt csinálná.
Davebowman:Igen,pontosan ez a tervem.Bár teljesen elégedett vagyok a tabbal,egy BT támogatás azért hiányzik.
-
szilchi
őstag
válasz
tjb007 #20278 üzenetére
Ok,köszönöm
.Mondjuk valamelyest logikusnak is tűnik a tiszta új rom felépítése.Mert lehet a fennt lévő módosításával az egész rendszer instabillá válhat.Szerintem legalábbis elképzelhető.Akkor még tovább okosítom magam
.Apropó.Kicsomagoltam a tömörített filet és a drivers mappában volt egy Bluetooth mappa (gondolom én) driverekkel.Vagy az mi lehet?
Ahogy nézem ezt is tanulmányozhatom.
-
szilchi
őstag
válasz
tjb007 #20209 üzenetére
Mivel én annyira gyorsan nem adom fel a BT témát
,találtam egy ilyent:Allwinner kernel source
A felső URL-t megnyitva megnyitja a Github oldalát.Itt a download-ra kilkkelve letöltötte a "amery-linux-allwinner-sunxi-v3.0.39-r0-3-g33f5b32" filet.Ez az a bizonyos kernel,ami nekem kell?És akkor ebbe kellene implementálni a BT drivert.Majd a rom-ba (amit eddig sehogy sem sikerült lementeni) létre kell hozni egy Bluetooth részt.Vagy nem?
-
szilchi
őstag
A 4ext recovery-t megpróbáljam?A Play-en 637 Ft.Valaki használta már?Hátha ezzel tudnék backup-ot csinálni.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #19408 üzenetére
You basically have to extract the ‘onandroid’ file from system/bin folder of the zip file that you downloaded, copy it to /system/bin directory of your Android device and set its permissions to 755 (rwxr-xr-x) with any tool of your choice (Root Explorer, Super Manager, ES File Explorer, ADB, Terminal Emulator).
Mivel a terminállal nem ment,megcsináltam manuálisan.Bemásoltam,set permissionnal átállítottam rwxr-xr-x -re.Majd futtattam.De nem jó,mert hibaüzenetet kapok: md5sum not found in path! Exiting...
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #19406 üzenetére
Na odáig megvan,hogy felmásoltam az sd kártya gyökérkönyvtárába az onandroid filet.Majd megvolt a mount/system futtatása is.Mikor a terminálba be kellene írni a parancsokat,viszont gond van.Az "su" még ok,a "cp /sdcard/onandroid /system/bin/onandroid"-ra viszont azt írja,hogy cp:not found
.Azt írták,csak a tömörített file system/bin könyvtárban lévő filet másoljam fel.De se így,se a teljes könyvtárral felmásolva nem megy.
-
szilchi
őstag
válasz
Drótszamár #19399 üzenetére
A rom manager-el akarok backup-ot csinálni.Az kéri a CWM recovery-t és mondja,hogy telepítsem.Mikor fel akarom tenni,azt írja,hogy nincs ezzel a géppel hivatalosan kompatibilis verzió.
Mivel tudnék még rom backup-ot csinálni? -
szilchi
őstag
Fel akarom tenni a Clockworkmod recovery-t a tabletemre.De azt mondja,nem támogatott a gép (Icoo D50 lite).Mire kellene,ha így lehet,átírni hogy elfogadja és felmenjen rá?
-
szilchi
őstag
Szintén...Aki bezúzza a fikamatyi urakat az dupla nyerési eséllyel indul?
-
szilchi
őstag
válasz
szabi__memo #18538 üzenetére
Ez még valami régebbi generációs Zenithink tablet.Azért rezisztív.Na és ennek pl normális USB kimenete van,szóval ennek mehet az usb-s billentyűzet átalakító nélkül.
Persze a feltüntetett áráért kapsz egy sokkal jobb kapacitív (esetleg IPS) kijelzőset Kínából.
-
szilchi
őstag
válasz
nightmare13 #18404 üzenetére
Ja-ja
.Ezek szerint csak beállítási gond volt.Bár jobb lenne,ha lenne 3G erre fele,mert GPRS-el netezni ekkora kijelzőn igazi fájdalom lesz a seggembe.
.Bár a semminél ez is több.
Még várom az infót a külső driver implementálása ügyében,ha van valakinek.Most szedek le két videót YT-ról,Android-Building a custom rom címmel.A kettő együtt kb. 2 és fél órás.Bár nem tudom,benne lesz e ami nekem kell.Amit írásos infót találtam,abban csak olyanok voltak hogy proci-tweak,rootolás,meg ilyen alap dolgok.De driver beillesztést nem láttam.
-
szilchi
őstag
válasz
nightmare13 #18395 üzenetére
Pedig úgy látom,a modem megy.Folyamatosan villog a led-je.És a tab is látja a hálózatot.Hibaüzenet nem jött,hogy nem ismerte volna fel.Szal nem tudom én sem.Hivatalosan nincs a kompatibilis eszközök listáján ez a modem.De a régi Xpad 70 listáján rajta volt de mégsem ment.Ott pont fordítva volt.Mutatta a térerő jelet,csak éppen a hálózatot nem látta.
-
szilchi
őstag
Megjöttek a extrémdílertől a két mini-USB OTG adapterek.Ha valakinek kell egy,szívesen elküldöm.Nekem csak 1 kell.Bár ahogy néztem,az én tabomon kívül mindegyikhez mellékeltek OTG kábelt
.
Meg mindjárt egy kérdés.Feldobtam rá a Huawei e220 hsdpa modemet.Úgy néz ki felismeri a gép,mert a "a táblagépről" menüpontban a hálózatnál ott van,hogy djuice,a típusnál meg gprs1.De nincs térerő.Emlékeim szerint a tabok kizárólag 3G-s hálózatot kezelnek.Ez igaz?És akkor valószínüleg azért nincs térerő,mert itt falun nemigen van 3G.Délután a munkahelyemen is kipróbálom esetleg,ott van 3G elérés elvileg.Legalábbis a városban van,ahol dolgozok.
Meg van valahol a neten leírás,hogy hogyan is kellene nekiállni a külső Bluetoot meghajtó integrálásának?Az adapterekkel együtt rendeltem egy ilyen miniatür usb-s BT-t is.
-
szilchi
őstag
válasz
kelzsoca #18031 üzenetére
Úgy istenigazából nem tudom,mit is töltöttem le
.De a Panda fórumon is írta a srác,hogy "It's not a mod, it's recovery".De nekem aztán nem vili,hogy mi is az.Akkor ez mégsem egy módosított gyári rom?
Ha feltenném,akkor le kell törölnöm mindent a kártyáról?Régen a Wayteq-nél úgy emlékszem kellett.Remélem ez nem szórakozik annyit,mint az Xpad.Ott nem volt mindegy a kártya mire volt formázva és mekkora volt.De persze egy teljes backup-ot kéne csinálnom a jelenlegi gyári rom-ról,nehogy elfúrjak valamit ezzel.Bármi is legyen ez.
-
szilchi
őstag
-
szilchi
őstag
válasz
tjb007 #17995 üzenetére
Azt meg lehet nézni valahol,mi van ebbe a CM9 rom-ban?Egy 18K-s tabletnél,ha jó extrák lennének a főzött romban,lehet megpróbálnám a cserét.Meg ha csinálnék teljes backup-ot,akkor gondolom baj esetén vissza tudom rakni a rendszert.Persze ha semmi jó nincs benne,akkor kihagyom.Amitől jó lehetne,az a beintegrált külső BT támogatás.
-
szilchi
őstag
Az Allwinner A10 és A13 között mi a különbség?A SoC kisokosban csak az A10-et láttam.A pandás fórumban írta a srác,hogy az általa linkelt CM9-es rom a D50-es géphez van (A10),de szerinte menne a D50 Lite-on is (A13). Tényleg mehet vele vagy téglásítom vele a gépet?
-
-
szilchi
őstag
Cyanogenmod.Már párszor olvastam róla itt a fórumban és most láttam elérhető az én tabletemre is.Ez tulajdonképpen mire való?Lehet hülye kérdés,de a honlapján röviden annyit írnak,hogy egy módosított FW amibe lehetnek plusz fícsörök.Érdemes feltenni?
-
szilchi
őstag
Aki most rendel vagy akar rendelni Kínából,az számoljon azzal hogy jelenleg Peking és Hong Kong félig-meddig víz alatt van.Ez szvsz pár napos késést jelenthet.Szerintem legalábbis.
-
szilchi
őstag
Ma megjött a tablet tok,amit rendeltem.De kicsi a tabletem hozzá.Úgy tűnik,az enyém a kompakt 7"-os tabletek közé tartozik.Mert ahogy néztem,a legtöbb 7-es tok ekkora mint amit rendeltem.Ha azt akarom,hogy rendesen benne legyen a sarkában,akkor csak az egyik sarokkal tudom lefogatni.Ha kettő tartja,akkor már éppen hogy csak tartja.A négy fül meg sehogy sem megy.Akkor kiesik belőle.Lehet ezzel valamit kezdeni?
tjb007:Ha jól emlékszem,annó neked volt hasonló gondod a Wayteq Xpad70-es tablettel.Vagy legalábbis valakinek volt abban a topikban
-
szilchi
őstag
Megoldható Bluetooth olyan Tab-on,amiben gyárilag nincs?Próbáltam infót keresni hozzá,de konkrétumot nagyon nem találtam.Volt aki írta,hogy főzött rommal lehet.Volt aki szerint fel kellene forrasztani egy BT chippet az alaplapra,hogy működjön.Volt olyan is,hogy elméletileg megoldható de gyakorlatilag nem.Meg persze találtam olyan illetőket is,akik OTG-re dugták és simán felismerte.Valaki próbálta már?
-
szilchi
őstag
Rendeltem DealExtreme-ről mini-USB OTG adaptert.Mivel 2 van egy csomagban,lesz egy felesleges ha kell valakinek.Apropó..tőlük mennyi idő,mire ideér?Mint Pandánál?Ingyen postázást kértem.
Tokot vaterán rendeltem hozzá 1 hete,onnan még semmi hír,pedig 1-3 napos postázást ígértek raktárról
-
szilchi
őstag
Ha én ráteszem laptopra a tabletemet a gyári usb kábellel,akkor látom mind a belső tárat mind az SD kártyát.Tudok rá/róla másolni gond nélkül.Tavaly az Xpad 70-en is így ment.Azt hittem,ez alap dolog,hogy gépre kötve lássam a háttértárolókat.Bár ha jól emlékszem,az Ipod Touch gépemen azért nem volt ilyen egyszerű.
-
szilchi
őstag
Kösz.De közben találtam egy ingyeneset,Highway Ride.Motorral kell(ene) száguldoznom autópályán.De meg sem mozdul a motorom.Találtam YT-on egy videót,ahol viszont megy és játszani is lehet vele.Vagyis az egy D50-nek van írva az enyém meg Lite.Szal nem tudom,ugyan arról a gépről van e szó a videóban
D50 gameplay.
a srác 2:18-nál játszik a Riptide GP-vel és neki megy.Leszedtem olyant is,hogy SensorView.Az érzékeli a G-sensort és érzékeli a működését.De az Y tengelyen semmi elmozdulást nem érzékel,bármerre forgatom.Bár mondjuk nem tudom,mit is kéne abban a programban látnom megfelelő működés esetén.
u.i:Esetleg ki lehet valahogy kapcsolni a G-sensort szoftveresen?Mert nekem játékokban nem hogy rosszul reagál,hanem egyáltalán nem reagál.Mintha nem is lenne benne...
-
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16987 üzenetére
A képernyőforgatás működik,még ha néha kicsit bizonytalanul.De ilyent már láttam egy Ipodon is.Játékból csak ezt az egyet néztem és ott nem ment.Esetleg kéne még valami játék,ami használja a szenzort,amivel meg tudnám nézni.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #16866 üzenetére
Két negatív dolog a gépemmel kapcsolatban.Az egyik kedvenc játékom,a Stupid Zombies,elindul majd ha a Play-re kattintok kilép a játékból.Meg a Temple Run nem megy,mert mikor dönteni kellene a gépet nem reagál.Mindegy mennyire döntöm meg..De ezt máshol is írták,hogy "retardált" a G-sensor.Elöbbi zavar,mert bírom azt a játékot,utóbbi hiba kevésbé,mert olyan játékot nem játszok,amihez döntögetni kellene a gépet.Szerintem továbbra is jó vétel olt 18K-ért..csak ne felejtettem volna el tokot rendelni mellé olcsón.Ha munkahelyemre viszem,akkor is a dobozában
-
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16860 üzenetére
Igen,nekem is onnan jött és 13 nap volt mire ideért.Egy másik embernél olvastam neten,hogy ajánlott szerezni egy másik töltőt mert a gyári lassú.Nos eddig csak 1x töltöttem,2%-ról 100%-ra majd 4 óra volt
.De írták azt is,hogy sok kínai tabletet nem lehet használni,amíg töltőn van.Ezt lehet,kipróbáltam.Ha még lesz valami,írok.De eddig nagyon pozitív az összkép,főleg az árához képest.
-
szilchi
őstag
válasz
JánosIstván #16855 üzenetére
Hi.Nekem a D50 Lite van.Az annyiból más,hogy csak 1 Ghz-es,a sima D50 meg 1,2 Ghz.És az enyémen nincs HDMI kimenet,a D50-en van.Az enyém tegnap jött,szóval egyenlőre még csak tesztelem.Szerintem jó kis gép,amire nekem kell arra tökéletesen megfelel.Megfelelően gyors a gép,a kijelző képe szép (már amennyire a TFT lehet) igaz egy kicsit sötét.Még max. fényerőn is.De én pl. visszavettem a fényerőt 50%-ra némi plusz akku üzemidőért.És még úgy is megfelelő nekem a kijelző.Persze lehet ez csak a Lite-nál van és a sima D50-nél nem.Fülessel szépen szól,az akksija olyan 4-5 órára elég,attól függ mit csinálsz.A alap programok szépen futnak.Gyárilag rootolt a gép.Mondjuk a D50 leírásánál nem láttam benne a magyar nyelvet.Az enyémben benne van.
-
szilchi
őstag
válasz
Adamis #16819 üzenetére
Ha M.o.-gon veszed meg,igen.Kínában sem sokkal olcsóbb.Maga a gép nem rossz,ez már 1 GB Ram-al van és ICS-el.Amúgy ez is olyan "alapgép",mint ami nekem van.De az alapvető dolgokra ez is tökéletes.
Más.Kicsit nem ide való,de akartam feltenni widget-et a home screen-re,de mikor hosszan nyomva tartom az ujjam csak 3 lehetőség jön elő:animált háttérkép,háttérkép,galéria.Régen GB alatt simán ment,itt nem tudom elővarázsolni a Fancy widget-et (vagy mást) ICS alatt.
-
szilchi
őstag
Lol..valaki linkelt régebben egy videót,hogy hogyan készülnek ezek a tabletek.Abban volt,hogy tesztként egy videóklippet lejátszanak rajta.Most nézem pont az a klipp az én gépemen is rajta van
.Szóval nekem alaposan tesztelt gépem van
A gép amúgy nagyon jó.És tényleg gyárilag rootolt.Az akksija nem világbajnok,sztem 4-5 óra max.De az sem rossz.A kijelzőjére írták,hogy max. fényerőn sem túl világos.Hát ez sajnos igaz,bár annyira nem zavaró.Elég gyorsnak tűnik,pedig csak 512 MB Ram van benne.Visszaemlékezve tavaly az Xpad70-em sem volt gyorsabb,pedig azon nem is ICS ment,hanem GB.És az is 512-es.A gép nem nyekereg,pedig full műanyag.Visznont kapott egy extra világítást.Az Icoo felirattól balra van valami led,ami bekapcsolás után világít.Mondjuk így sötétben kikapcsolt képernyővel is megtalálom a gépet
.Írták,hogy gyenge a Wifi néhány példánynál.Nekem eddig semmi gond nincs vele,nem dobott le soha és gyorsan megtalálja az összes lehetséges kapcsolatot.Igaz eddig csak a router szobájában néztem.A speedtest is hozza a netem 10 Mbit-es sebességét.Most másolok fel pár zenét és videót,hogy megnézzem a multimédiás képességeit.Az "alap" játékokat feltettem rá,azok tökéletesen mennek.Meg nézek pár widget-et meg pár hasznos appot.
-
szilchi
őstag
válasz
Crytek #16796 üzenetére
Igazán nincs mit,reméltem lesz valami eredménye.A chat szvsz olyan hajnali 2-3 körül kezd éledezni.De ugye te akkor dolgozol.Mikor én nem kaptam visszajelzést,akkor a fórumba írtam és másnap reggel jött a válasz.Szóval ha holnap reggel hazajössz,már sztem kellene lenni válasznak.Amúgy lehet csak elírták a számot.Naponta gondolom van pár száz eladás szóval sok tr. number kering ott.
-
szilchi
őstag
válasz
mipityu #16774 üzenetére
Hát még én..főleg annak örültem,mikor ma délelőtt a postás gyerekei kórusban kiabáltak az ablakom előtt,hogy "Csomagot hoztunk!!"...Szerencsére pont éjjeles vagyok és aludtam.
De legalább megvan.Ja és ezt rendeltem,ICOO D50 Lite A13,egy úgymond belépőszintű gép.De nagyon jó,már nézegetem közben.Majd csak valami tokot kell néznem neki.A töltője 5V/2A-es,akkor ezzel talán nem lesz gond ha esetleg töltés alatt akarom használni.Ja és erre hogy tudom majd esetleg ráeszkábálni a külső 3G-s modemet?Nem találtam OTG adaptert,csak az USB kábelt.Nem is írják tartozékként.A 3G modem támogatást igen.
Ja és a dobozon az volt,hogy "Office Supply--15 $".Mondjuk a külső doboz állapotából kiindulva úgy is bántak vele.Úgy nézett ki,mintha ültek volna rajta.De szerencsére a gép doboza ép volt.
-
szilchi
őstag
2012.07.10 07:16 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Olé-Olé-Olé
....1 napos késéssel kiírva.
-
szilchi
őstag
válasz
#56230144 #16739 üzenetére
Attól függ,hogy honnan és mennyiért.Pandawill-en néztem a specifikációit.Ott azt írták,nincs Flash támogatás,nincs kamera és ott gyárilag magyar nyelv sincs.A többi tulajdonsága alapján belépő szintű tablet,alap internetezési és multimédiás dolgokra jól használható.Ha olcsó gépet akarsz alap dolgokra,nem érdekel a videótelefonálás és esetleg belehekkelték a magyar nyelvet,akkor hajrá.
Ha nem itt veszed,hanem Kínából akarsz rendelni,akkor azért nem ajánlanám.Pandawill-en 99$,annyi pénzért már van jobb tulajdonságokkal rendelkező gép is.Akkor inkább kerülendő.
-
szilchi
őstag
válasz
mipityu #16729 üzenetére
Hogy 6-án 23.40-kor megérkezett és 23.42-kor vám elé került a csomag.
Crytek:Írsz egy válaszlevelet,hogy ne téged ba...nak pár ezer forint miatt,hanem a milliós áfacsalókat és sikkasztókat/csempészeket üldözzék.Még akkor is,ha a saját munkatársaik ellen kell fellépniük.
Mondjuk durva lenne,ha vidékiként fel kéne menne.Az annyi,hogy 7000 Ftutazási költség és kb. 4700 Ft áfa.Ennyiért inkább visszaküldöm....De ha 3 nap után még nem kell aggódnom,akkor egyenlőre várok tovább türelemmel
-
szilchi
őstag
Ha mégsem ment át simán a csomagom a vámon,akkor azt hogy jelzik nekem?Már 3 napja ott van a csomagom.
-
szilchi
őstag
Ha a Tab,amit rendeltem,180x115 mm-es méretekkel rendelkezik,akkor egy 210x140-es tokba mennyire fog belepasszolni?Vagy inkább nézzek kisebbet?A tok 7"-os tabletekhez van,de az enyém 3-3 cm-el kisebb,mint a tok mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Ipad 10.generáció
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest