- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Sziasztok! Havernek kellene segítenem, de még sosem vettem tablethez billetyűzetet.
Kérlek segítsetek, hogy gyártanak-e magyar kiosztású bluetooth billetyűzetes tokot Samsung vagy Lenovo tabletekhez?
Ehhez a modelhez kerestem, de nem találtam:
[link]Ha nem, akkor tudnátok ajánlani olyan 11"-os márkás tabletet, amihez van magyar BT billentyűzet(-es tok)?
Előre is köszönöm!
-
spiritex
veterán
válasz
zsola0518 #61860 üzenetére
Én meg ez a tablet miatt kedveltem meg még jobban a márkát
Legközelebb már telefonban is efelé fogok hajlani. Van egy gyári PC-m is tőlük (lásd az adatlapom), és tökéletesen elégedett vagyok vele. Nálatok inkább elavult alkatrészekről vagy nem jó driverezésről lehet szó...
Ami még nagyon szembetűnő ennél a tabletnél az a kijelzőjének a nagyon jó minősége! -
-
spiritex
veterán
Tudnátok segíteni abban, hogy a 2 tabletem közül:
1. Ainol Novo7 Crystal
2. Lenovo IdeaTab A7-40 A3500-FLa Lenovo miért csak szoftveres dekóderrel hajlandó lejátszani sok mkv filmemet, amiket az Ainol vígan visz H/W dekóderrel? Mi okozza az eltérést? Köszi!
-
spiritex
veterán
Valahol olvastam, hogy az Asus ME176CX kézikönyvében azt írja, hogy csak a saját 1.35A-es töltőjével szabad tölteni? Ez kamu ugye? Úgy tudom, hogy a lényeg, hogy kevesebb A-es ne legyen a töltő. 2 vagy 2,3 A-es töltő nem árthat neki, meg egyáltalán egyik tabletnek sem, jól gondolom?
-
spiritex
veterán
válasz
csendes #59779 üzenetére
Köszi a tippet, a VLC is problémát tapasztalt a hardveres gyorsítással, kiírta, hogy ki akarom-e kapcsolni, és miután kikapcsoltam, szoftveres dekóderrel jobb minőségben játssza le a stream-eket, mint az MX Player.
Viszont az Ainol Novo 7 Crystal Dual Core tabletem is MALI-400-as gpu-val rendelkezik, és az hardveresen is lejáttsza a dolgokat.
Olyan problémám van még, hogy az a bizonyos stream gyűjtemény applikáció nem ajánlja fel a VLC-t a lejátszáshoz, betallózni sem lehet, de sikerült megoldanom úgy, hogy a gyári böngészőt adtam meg neki, és az aztán valamiért már meghívja a VLC-t... -
spiritex
veterán
Vegul a Lenovo 3500L mellett dontottem. Hihetetlen, hogy 22.5-ert ilyen tabletet lehet mar kapni. A kijelzoje csodalatos, emellett nagyon gyors.
Android-, es MX Player hozzaertoktol kerdeznem, hogy milyen hardveres gondja lehet a tabletnek, ami miatt nem kepes hardveres dekoderrel lejatszani netes stream-eket, csak ha atallitom szoftveres dekoderre?
Koszi szepen! -
-
spiritex
veterán
válasz
tjb007 #59673 üzenetére
De ez az inkompatibilitás elsősorban a bonyolultabb alkalmazásokra vonatkozik, ugye? Tehát ha pl. a MinDig TV applikáció készítői mondjuk nem is figyeltek oda az Intellel való kompatibilitásra, mivel ez egy végtelenül egyszerű applikáció (konkrétan egy linkgyűjteményről) éppen előfordulhat, hogy működni fog ezen az Inteles platformon is, nem?
-
spiritex
veterán
válasz
tjb007 #59667 üzenetére
A nem 100%-os alatt azt kell érteni, hogy előfordulhatnak bug-ok? Ezeket idővel, ahogy frissítik az ilyen alkalmazásokat, kiküszöbölik majd? Hogy egy alkalmazás teljesen inkompatibilis ezzel a struktúrával az gondolom csak akkor derül ki, amikor telepíteni akarom és nem megy. Nem tudod, a TVGO, MXPlayer megy pl.?
Illetve win 8.1-et fel lehet tenni a 176cx-re?
Köszönöm! -
spiritex
veterán
Helló, azt szeretném kérdezni, hogy van-e bármi negatívuma az Asus 176cx-nek, ill. gyárilag root-olt -e és tudja-e az OTG-t? Köszi!
-
spiritex
veterán
Az igaz hogy az ASUS MeMO Pad HD 7-re nem lehet pendrive-ot kötni, mert nem rendelkezik OTG-vel? Tehát filmeket úgy lehet rajta nézni, hogy usb-kábellel rákötöm a pc-re és felmásolom a tárhelyére (vagy egy micro SD-re és beleteszem)?
-
spiritex
veterán
A komolyabb, márkás tabletek, mint az ASUS, Samsung, Lenovo ki kell root-olni, és mindegyikhez a saját topicjában keresgéljek, vagy ezek eleve root-olva vannak? Köszi!
-
spiritex
veterán
A segítségeteket kérném, mert kb. másfél éve nem követem a tablet piacot.
Tehát az alábbi négy 7"-es tablet közül melyiket érdemes megvenni, ha a követekező szempontokat (kijelző, RAM, soc, akksi) igen, de a tárhely, a kamera és az ár szempontokat nem vesszük figyelembe, mert közel egy árban (40-50e) vannak:- Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite / Goya (T110) WiFi 8G
- Samsung Galaxy Tab 3 7.0 WiFi 8GB
- Nexus 7 32GB Refurbished
- Asus MeMoPad HD 7 ME173X-1B074AKöszönöm előre is!
-
spiritex
veterán
válasz
csikicsoki #44657 üzenetére
Szerintem jó választás, én is ezt ajánlottam volna, de ITT olcsóbb, és még ingyenes tokot is kapsz hozzá.
-
spiritex
veterán
válasz
-Zola0808- #44370 üzenetére
Mi az az ezt? Mert link-et sajnos nem sikerült beszúrni. Ja a ConCorde... Értem.
-
spiritex
veterán
válasz
-Zola0808- #44361 üzenetére
Nos, ez a 15 annyira alacsony ár, hogy ezért nehéz a válasz.
Ezek közül talán a Concorde Rokee vállalható a maga 22e Ft-os árával. -
-
spiritex
veterán
válasz
Micuir_M #44276 üzenetére
Igen, le tudod törölni a fiókot, csak amíg újra meg nem adsz egy fiókot, addig nem tudsz belépni a Play-be. Illetve a felinstallált app-ok mind az eredeti fiókhoz lesznek rendelve.
(#44278) Micuir_M
De, működni fognak minden gond nélkül, csak ha belépsz abba a gmail fiókba pc-n, akkor látható lesz, hogy az a fiók alá lettek installálva, másrészt ha megveszel eetleg valami app-ot, akkor azt az az egy bizonyos fiók alá veszed meg, tehát nem teheted meg, hogy később mondjuk más fiókkal lépsz be a tableten a Play-be, és installálod a korábban a másik fiókra megvásárolt app-ot, mert az nem fog menni. -
spiritex
veterán
Szerintem tök jó lehet a paraméterek alapján, és a Lidli nagyon rugalmas is, könnyen visszavesznek termékeket pénzvisszafizetéssel. Nem hiszem, hogy van magyar szervize, így aztán be kell vállalnia a vásárlónak, hogy akár 1 hónapot is várnia kell, mire visszakapja, ha javításra küldik.
Jó lenne tudni németül, hogy értsük a feljebb linkelt német véleményt... -
spiritex
veterán
Csak szólok, hogy ha Navon-t vesznek és bármi baja lesz, akkor várhatnak rá min. 1 hónapot és még akkor sem biztos, hogy megjavitják nekik. WayteQ, ConCorde sokkal megbízhatóbb márka és még termétamogatásuk is van.
Érdemes kipróbálni! Írd be gugliba, hogy Navon szerviz, majd WayteQ szerviz, végül ConCorde szerviz. Az eredmények magukért beszélnek. Ennyi.
-
spiritex
veterán
válasz
amigo8519 #44166 üzenetére
Tök mindegy! Navon-t nem szabad venni.
-
spiritex
veterán
válasz
sh4d0w #44124 üzenetére
Nagyon jó választás!
Navon-t nem ajánlom, mert én eddig 3x vettem: "először, utoljára és soha többet".
A terméktámogatása minősíthetetlen volt. Mindentől lefagyott, még a Skype-tól is, firmware frissítés nem volt, amikor meg elküldtem szervizbe, 4 hét után visszaküldték, hogy szerintük hibátlan... A DPS-nél hasonló a helyzet, azt sem tudom ajánlani semmilyen kütyüben. -
spiritex
veterán
válasz
Smile8822 #44027 üzenetére
Mivel a 3 közül a ConCorde-nak van a legjobb support-ja így az, a többi felejtős szerintem. Tapasztalatból mondom, hogy ezeknél a mai modern kütyüknél az egyik legfontosabb dolog a terméktámogatás, mert elég sérülékenyek, ezért fontos, hogy jó legyen a szervizelése, hogy foglalkozzanak a firmware frissítésekkel bug-ok esetén, stb... A ConCorde-on kívül nekem még pozitív tapasztalatom van a WayteQ termékekkel is!
-
-
spiritex
veterán
válasz
black0ster #43977 üzenetére
Teljesen jól van ez így, indulásnál betölt dolgokat, amiket jónak vél, de bármikor memóriára van szüksége csinál magának, tehát teljesen máshogy működik, mint egy windows. Akkor lenne gond, ha a "majdnem tele memória" lassulással járna, de ez egyáltalán nincs így.
-
spiritex
veterán
Azt jól látom, hogy a WayteQ xTAB-700qci csak fehér színben van?
-
spiritex
veterán
Azt meg tudnátok mondani, hogy melyik 4 magos, 7"-es IPS kijelzős kínai gépekhez van magyar firmware fejlesztés jelenleg?
Mert anno az Ainol Crystal-hoz volt a magyar SoulGEM mod, és nagyon jó is volt, de nem tudom azóta mi a helyzet. Tudnátok ebben segíteni? -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy egy 5000 mAh-s Ainol Novo Fire-t 1,5 óra alatt tölt fel a töltője, míg egy 3600 mAh-s Ainol Novo Crystal-t 3,5 óra alatt? Mindkét töltő 220-ból USB-s és 2A-os.
Sajnos nem egy helyen van a két gép (pár száz km), ezért nem tudom kipróbálni mi lenne, ha felcserélném a töltőket.. -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #29884 üzenetére
Esetleg még annyit tudsz tenni, hogy áttérsz a Play-en egy teljesen új g-mail fiókra, amit egyáltalán nem használsz levelezésre, és onnantól kezdve az lesz a fő fiókod (persze kérdés vannak-e vásárolt app-jaid a jelenlegi fiókodban) a levelezésre használt fiókodat meg csak pl. a K9-nek adod meg, és avval szippantod le a leveleidet.
-
spiritex
veterán
válasz
Prof01 #29869 üzenetére
"...nem tudok feliratos videókat nézni sajnos."
Először is, nem értem milyen összefüggés van aközött, hogy alul eltűnik-e a Status bar vagy nem, és aközött, hogy tudsz-e feliratos videókat nézni vagy nem?? Az MX Playerben nagyon szépen felfelé lehet tolni a feliratot az alsó margó növelésével.
Másodszor érdekes kérdés ez a filmlejátszás közbeni alsó Status Bar sáv, mert nálam az első két tabletemnél ugyanez volt, hogy csak a gyári lejátszónál tűnt el. most a 3. tabletemnél, amin igaz már JB van, már MX Playerrel is eltűnik a sáv. Nem tudom biztosan, hogy ez a JB miatt van, vagy valami más miatt, de engem is zavart régen, úgyhogy most örülök ennek, hogy semmilyen plussz app nem kell a Status Bar eltüntetéséhez. -
spiritex
veterán
válasz
csibe1 #29858 üzenetére
Csak attól függ, hogy elég áramot ad-e le a töltő vagy sem. Egy gyári és egy nem gyári is lehet gagyi, ami nem adja le azt az áramot, ami rá van írva. Nekem pl. nem jól működött jól a kijelzője a hozzá kapott 2A-es töltővel, de egy 2.1 A-es töltővel már minden rendben van.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
tvamos #29589 üzenetére
Nekem az egész almás céggel van bajom és az azt körülvevő áhitatos szent imádattal, hogy képesek voltak és a mai napig képesek emberek millióit megvezetni, hogy úgy beszéljenek a termékeikről mintha azok teljesen egyediek és utánozhatatlanok lennének, mindezt a marketingjükkel és az iszonyú árcéduláikkal. Pedig ők is Kínában gyártatják a termékeiket éhbérért dolgoztatott kiskorúakkal, utána meg rárakják az 500%-os hasznukat, az emberek meg boldogan megveszik és még el is hiszik, hogy megérte. Ennyi a bajom, hogy még mindig ennyi ember bedől ennek a gusztustalan üzletpolitikát folytató cégnek. Teljesen középszerű termékek horror áron jól eladva a sok vallási fanatikusra hasonlító megbabonázott, életük végéig hűséges híveknek. Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest