- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Én úgy tudom,hogy az első pár firmware-nél még nem lehetett csak 1200-Mhz ig húzni a magokat. Sokáig nem is írtak mást az Amlogic AML8726-MX gépekre csak 1200 Mhz.
Az utolsó firmware-ekbe ezt 1502 Mhz-ig engedik ezért ugrott meg jelentősen az Antutu.
Meg most már az energiagazdálkodás is rendesen üzemel: battery save 800,normal 1200,perforance 1500 Mhz.
De tényleg szinte lényegtelen az Antutu eredmény. Használható legyen és annyi. -
hevizms
addikt
válasz
Kh@oSz #22402 üzenetére
Értem és kösz.
Viszont akkor nem értem hogy akármelyik youtubos videót nézem erről a tabletről amiben csinálnak antutu tesztet,egyiken sem ér el 7000-nél magasabb pontszámot.
A CC+ és a Myaudio legújabb gépei kb hasonlóan 8300 pont körüli értéket nyomnak mindketten,pedig azokat a rendszereket is frissitik szépen,főleg a CC.Ráadásul ha jól tudom a GPU is magasabb számú fragmenttel rendelkezik az emlitett tableteknél,mint az onda-nál.
Mégis ennyivel több pontszámot lehet vele elérni?Nem semmi.
Igaz a processzoruk különböző,na de ennyire?Ehhez csak gratulálni lehet az onda-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Mazda topik
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest