- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsaba1975
tag
válasz
kovacspityu2 #33027 üzenetére
A véleményed kulturált volt, csak kérdés mennyire hasznos? Te mit vettél volna??? Vedd meg, oszt meg a tapasztalataidat,és segíts másokat a döntésben!!! Ennyi.
-
Mcfery
tag
válasz
kovacspityu2 #33000 üzenetére
Miért kell trollkodni?
Miért kell elrontani más örömét?
Megvette, használja egészséggel!
Segíts ha tudsz, de ne cikizz!!!!!!!!! -
csibe1
addikt
válasz
Nincs semmi gond azzal a felbontással 8"-on szvsz,és az akksi is 6000 mAh ami jóval nagyobb,mint ebben a méretben szokásos.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Amennyiben feltétel a 8", úgy kizárt, hogy jobb.
-
Attix70
aktív tag
válasz
A 7"-os nem 4/3 arányú , hasonlítsd össze őket.
Közel 50%-al nagyobb a kijelző felülete.
Amúgy nekem tökéletes a felbontása.
Ebay-ről vettem 152 dodoért.
üdv, -
válasz
kovacspityu2 #32829 üzenetére
Igazad van,de en konkretan a ket utobbira gondoltam ,hogy net ,facere,es talan appal a youtubot nezni boven jo ....de azert en is egy prestigiot vennek a gyerkocnek, de ezzel meg raerek mert meg csak 2 honapos a picurkam...
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #32829 üzenetére
Attól hogy nincs pénzem jobbra, még nem vagyok igénytelen
..by Fábry
-
válasz
kovacspityu2 #32826 üzenetére
Valamin nekik is meg kell tanulni az eszkozok hasznalatat,es nem baj ha nem dragabb kutyukkel kezdik,van az ismeretsegi korben par ifju akik ezzel a kategoriaval nyomjak,csak mas nev alatt es el vannak. Azert nem feled 10-14 ev kozott azert annyira meg nem geekek a gyerekek
-
Revajzz
tag
válasz
kovacspityu2 #32801 üzenetére
és ha ezt a tabletet rendelem és repcsivel jön akkor csak 67k és 2-3 hét ?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #32797 üzenetére
2-3 hét ideális esetben. Én 35 napot vártam a herora, ráadásul más csatlakozású hdmi kábelt küldtek
Revajzz: Igen. + a szállítási költség is beleszámít a vámalapba.
-
Revajzz
tag
válasz
kovacspityu2 #32797 üzenetére
akkor a teljes vételár + 27% ?!
-
Soma01
veterán
válasz
kovacspityu2 #32320 üzenetére
Szerintem ez jobb: Cube U30GT2
-
tjb007
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #32322 üzenetére
Összességében ez lesz (egyelőre) a legerősebb kínai SoC, szóval aki hardverben erős kínai tabletet szeretne venni az ilyenben gondolkodjon.
A legeslegjobb párosítás viszont az lett volna ha az Allwinner A31 -ben levő SGX544MP2 megy az RK3188 -ba és az abban levő Mali-400MP4 az A31 -be de ez most így sikerült. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #32322 üzenetére
Nem tudom. Maga az RK3188 még nagyon új, mondhatni felhasználók kezében nincs, így csak korai benchmarkok és hasonlók vannak, igazából talán már egy hónap múlva lesz esedékes, hogy felhasználói tapasztalatokat keress az RK3188-ra, azt is akkor még inkább külföldön.
PiPo tabletem sosem volt, nem tudom mennyire foglalkoznak vele.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #32320 üzenetére
Szerintem mivel annyira új, hogy a külföldi lapok még két hete kezdtek el írni róla (nekem már januárban volt róla videóm
- igaz akkor még csak prototípus volt), így kizártnak tartom, hogy bárkinek is volna már ilyenje itthon, de szerintem még külföldön sem nagyon lett szállítva sehova sem.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
kovacspityu2 #32201 üzenetére
Köszi, nem hangzik rosszul.
Nyilván nem is számítok használható hangzásra és kamerára, bár nem bánnám, ha a többi rendben van.
Egyébként Novo9 sparkban gondolkodom. -
b0bcat
addikt
válasz
kovacspityu2 #31780 üzenetére
Így van. Rendesen körbejártuk pár hete a témát.
Tablet-re nincs vám, "csak" áfa.
-
Imy
veterán
válasz
kovacspityu2 #31745 üzenetére
Bocsáss meg, de van VÁM!
Nekem mondod?Érdekes...
Itt a törvény is, még szerencsére nyilvánosan is elérhető: [link]
Tehát 22 euróig vám és adómentes, 22-45 euró között csak áfa, 45 euró fölött vám és áfa köteles. Ha ajándékot írnak rá, és kibontják vámon, és úgy ítélik, hogy meghaladja az összegeket, akkor elkérik tőled a számlát, amivel az értékét igazolod... És idén rá fognak erre szállni, mivel sok cuccot külföldről hoznak, és ez a bevétel szempontjából nem kis kiesés... -
Harlond
tag
válasz
kovacspityu2 #31575 üzenetére
igen ha lenne paypalos fizetés akkor nem paráznék, csak hogy nincs, csak bankkártyával ilyenekkel..
-
NGA
addikt
válasz
kovacspityu2 #31511 üzenetére
Ez a slashtop baromi jó, ha a tabletet rákötöm a tv-re hdmi-n, simán ki tudom küldeni a laptop képét a tv-re :-)
Köszi! -
crue
őstag
válasz
kovacspityu2 #31132 üzenetére
Én pont fordítva tapasztaltam. Míg a 7-es gépet ha két kézzel fogom, akkor pont elérem a hüvelykujjaimmal a képernyő közepét, így nagyon kényelmesen és gyorsan lehet rajta gépelni. A 10-est viszont egy kézzel tartani kell és csak a másikkal tudod bökdösni a képernyőt, ami nekem kényelmetlen és lassú is.
Ez is csak egy vélemény, nem flamelni akartam. -
Magnat
veterán
válasz
kovacspityu2 #31132 üzenetére
Pont ezért mondtam én is, h mindenképpen ki kell próbálni, kinek mi a fontosabb...
monstre: persze a fél kila nem sok, de ha pár órán keresztül tartod akkor pár deka is számít... arról nem is beszélve, h ha 1 kézzel fogod, akkor a nagyobb méret miatt az erőkar is nagyobb (már pedig ha gépelsz és nem mindig letéve használod akkor kell egy kézzel fogni), szóval ezért mondom, h alaposan ki kell próbálni.
Szerk: ez az erőkar főleg akkor jön ki ha fektetve használod, de ez gondolom logikus
-
Dagaddt
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #31085 üzenetére
Köszi de nekem a lényeg az volna h a rendszer teljesen vissza álljon nem érdekel h fent marad a film azt csak azért írtam mert ebből következtetek arra hogy nem jó a visszaállítás meg abból hogy a friss gépen még jók voltak a feliratok mostmeg nem és hiába állítom visza ugyan úgy szar. Igazából annak is örülnék ha valaki segítene abban mit állíthattam és hogy csinálhatom vissza
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #30808 üzenetére
Az iPad Minin folyamatosan megy a wifi. Általában hetente egyszer töltöm ha csak netezek rajta minimális fényerővel. Szinkronizálás megy és nincs bekapcsolva. De mint írtam, holnap reggel 6 órától este 8-ig gond nélkül fog menni masszív netezéssel, filmezéssel, navigálással úgy, hogy szombat délelőtt sem fog még sípolni, hogy tölteni kéne.
Ezt nem tudja általában egyik kínai tablet sem. -
lordjancso
senior tag
válasz
kovacspityu2 #30713 üzenetére
Elsősorban engem csak egy új jelszó megadása funkció érdekelne (ha van).
-
Tegla80
addikt
válasz
kovacspityu2 #30679 üzenetére
szia
Én úgytom,h a fat32 re 4gb os a rakható legnagyobb dolog(PS3-nál tuti)
divix-et szoktam,az meg 1,5gb max ált,úgyhogy nem lesz gondfólia,a karcok miatt kell,mindenképp sztem
tokot,meg adtak hozzávalami "bőrszerű",egész klafa. (merevített ezért van tartása.Nem egy szövet tok
)
-
b0bcat
addikt
válasz
kovacspityu2 #30637 üzenetére
Én annak hiszek, amit leírva látok. De senkit nem akarok semmilyen hitében megingatni.
Ráadásul a jelek arra utalnak pillanatnyilag, hogy ez igaz is lehet, bár feketén-fehéren még nem sikerült rálelnem erre az információra sehol (pedig egész este ezt keresem a neten).
-
b0bcat
addikt
válasz
kovacspityu2 #30612 üzenetére
Kérlek, mutass hivatalos forrást, ahol feketén-fehéren le van írva, hogy a "tablet" mint árukategória vámmentes!
(Én már azon is csodálkoznék, ha a "tablet" nevesítve lenne a vámtarifa táblázatban...
)
Nem mellesleg a 200 USD pont 150 EUR környékén mozog, tehát simán lehet, hogy a vámos azért nem számolt rá áfát, mert éppen a vámmentes de áfaköteles kategóriába esett bele.
-
b0bcat
addikt
válasz
kovacspityu2 #30604 üzenetére
Nyilván 150 ajró alatt volt a teljes összeg.
Én még nem hallottam arról, hogy a tablet-ek vámmentesek lennének.
-
válasz
kovacspityu2 #30363 üzenetére
Mivel foglalkozik az orrgazda?
-
Zugi
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #30351 üzenetére
Ez jól hangzik
Bevallom kicsit tudatlan voltam az elején, vámra, Áfa-ra nem is gondoltam először , amikor elküldtem a megrendelést. (bár ha ezeket hozzáadom, még akkor is a magyar kisker ár alatt vagyok)
Egyrészt EU-n kívülről eddig csak ilyen kisebb értékű akksikat rendeltem, aminél szintén nem kellett szórakozni vám dolgokkal, hát még Áfa-val.Máskülönben amúgy nagyon rendes, becsületes voltam, mert nem csak a paypal bizonylatot küldtem el a DHL-nek, de még az eredeti számlát is, amit az eladó csak nekem küldött meg, a DHL felé csak egy ilyen szállítólevelet küld, amin a tablet helyett egy általános "media player" címszó szerepelt.
A lényeg, hogy most öröm van, hogy 47e Ft-ért kaptam egy ilyen tabletet -
válasz
kovacspityu2 #30331 üzenetére
Azért ugye tisztában vagy vele, miről beszélgetnek?
-
Crondore
tag
válasz
kovacspityu2 #30334 üzenetére
quados ondak lagolnak...
ramosba kicsi az aksi, ahogy láttam...
Ainol sparkot néztem... lehet hogy kivárom..../ bár ebből kimaradt a bluetooth... -
vvt
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #30162 üzenetére
Hogy allitottad át usdre? Én nem találom
mert úgy jobban megérné kb 5ezerrel olcsóbb lenne
-
vvt
csendes tag
válasz
Akkor utána nézek a postának
de ismerős küldene 20fontért futarral
-
tjb007
nagyúr
válasz
Angliából jönne neki így nincs se Áfa, se semmi plusz költség.
-
Magnat
veterán
válasz
kovacspityu2 #29893 üzenetére
1. Te is elengedhetted volna a füled mellett az övét, de te sem tetted.
2. A te hsz.-ed stílusa is hagy maga után kívánnivalót mégha nem is vetted észre, kb úgy jött le, mintha totál ostobanának néznél mindenkit, aki nem tudja, súlyosbítva azzal, h:
3. Még hülyeséget is mondtál -
Daneee14
tag
válasz
kovacspityu2 #29900 üzenetére
Nem sürgős. Hazai beszerzés lenne. Külföldi és kínai beszerzésben nem vagyok otthon.
-
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #29874 üzenetére
nos,
1, NEM Töled kèrdeztem :-)
2, dehamàr te is ottvoltàl, àm legyen, azt is megtudnàd mondani, hogy a micro usb töltökimenet ès a töltendő kütyü akkuja közè hogyan iktatja be sorosan az amperitàsmèröt, mint azt annakidejèn Ohm bàcsi kitalàlta ? Engem ez èrdekelne inkàbb, mert a helyzet nem tünik èletszerünek.
De majd Ő megmondja pontosan , hagyjuk meg neki inkább, jó :-) -
Magnat
veterán
válasz
kovacspityu2 #29874 üzenetére
Akarsz fogadni, h bármelyik műszerész meg tud buherálni egy 500mA-s töltőt úgy, h annyi áramot vegyen fel mint egy 2A-s?
-
kisda
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #29789 üzenetére
ÉS akkor neked végül rámegy a kb 12K ft,amit majd a csomag kézhezvételekor fizetsz még ki? Vagy sumákság lesz a dologban?
-
pempellini
senior tag
válasz
kovacspityu2 #29778 üzenetére
SonyEricsson Xperia X8,próbálkozom
-
Zinho
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #29722 üzenetére
A töltője nem usb-s, ugye? Mintha olyasmit olvastam volna, hogy 7,4V kell neki, igaz ez?
Amúgy én is ezt néztem, még az Onda Vi40 van vele versenyben
-
PioDVD
senior tag
válasz
kovacspityu2 #29746 üzenetére
Hát én úgy értem, hogy ha a router n-re van állítva, akkor a csak n nem elég, kevert mód kell - az viszont akkor kell, ha a tablet nem ismeri az n-et, ha ismerné, elég lenne csak az n is. Szerintem.
De nem vagyok benne biztos... -
Chaser
legenda
válasz
tjb007: A 4 magos vga-ban? Amit még most ha nem is használ semmi, majd lehet hogy fog.
-
b0bcat
addikt
válasz
kovacspityu2 #29726 üzenetére
Ez vicc volt a kolléga részéről...
-
válasz
"A 3,5"-os aljzat kicsit hosszabb a kelleténél, ezáltal a hazai jack dugók semelyike sem jó bele."
Nem csodálom, egy ilyen aljzatba semmi sem lenne jó
3,5mm
-
Benderember
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #29407 üzenetére
Köszönöm a gyors és részletes választ Neked és @stmiklosi-nak is. Sokat segítettetek.
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak!
-
Benderember
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #29395 üzenetére
Egy kérdésem lenne, hogy mi tévő legyek, ha az én rendelésem sem jönne meg. A claim és a dispute pontosan mit is jelent és hogyan zajlik? És az a 30 nap az rendeléstől számított munkanap, vagy naptári nap hétvégékkel és ünnepekkel?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #29395 üzenetére
Akkor még egyszer. Nem fordultam a PP-hoz. Maguktól visszaküldték a pénzt kérés nélkül. A lefényképezett csomagok kamuk. csak tőlem 50k-t használtak 1.5 hónapig. Ezt szorozd be 100-zal, vagy ezerrel, vagy még többel. Így kell forgótőkét csinálni.
Te visszaadnál szó nélkül 50k-t úgy, hogy még csak nem is kérte senki?...
És még egyszer mondom, az egyik a 3-ból megjött 12-én, érdekes mód az a teljes áron vett volt. A -10%-osakat meg b@szták elküldeni a kötsögök. -
gabo741010
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #28915 üzenetére
Köszönöm a segítséget Még 1X !
Sajna nekem elég kinai amit irtál.
két gyerek 7 és 11 éves szóval főleg játékra szeretnék használni.Tudomásom szerint teljesen gyári minden.
Gabo741010@gmail.com a cimem, ha esetleg van még jó tanácsod számomra.köszi
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28763 üzenetére
3 gépet rendeltem egy napon, gyakorlatilag egy időben. Egy itt volt 12-én, másik kettőről semmi. Az már kideült, hogy a kötsögök rendelés után kb 1 héttel postázták a gépeket, de még ott is volt több nap csúszás. szerencsére fenn van a csóka bayen, megpróbálok vele egyeztetni, ott mindig válaszolt, a .com-ot vlalszeg "segédek" viszik. Espeedpost-tal szoktam ránézni svéd postás cuccokra, minden látszik feladás után pár nappal.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28722 üzenetére
A b@szott nagy akciójuk helyett inkább küldenék a fosch China meg HK post helyett svéd postával a cuccot ami lényegében alig drágább és végig nyomon követhető meg max. 3 héten belül mindi itt van, de inkább 2. Ezektől se veszek többet semmit. 50k-m lóg a levegőben a majom fejüktől, természetesen válaszra se méltatnak.
-
zetecR
addikt
válasz
kovacspityu2 #28722 üzenetére
Thanx.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28701 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen paneles, de nagyon frankó az biztos. MVA elvileg, de ha így néz ki akkor mind1
szerk: Notebook2012: Az RK3066 quad core vga, mali400 mp4, a másik dual core mp2. Viszont utóbbi magasabb órajelen jár. Sztem gyakorlati különbség nem sok lehet köztük. Az még odébb lesz mikor 4 magos vga-ra fejlesztenek droidban, sztem. Lehet most még jobban is jön a magasabb órajelű dual-core.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28698 üzenetére
Crystal, 8GB, de amúgy nagyon profi. USB-ről is tölthető.
Nekem 2 tabim tűnt el tőlük, érdekes... -
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28698 üzenetére
picit visszaolvasol, és látni fogod, hogy épp tegnap ajánlottam valainek márkákat, meg keresési ötleteket. (segítek: itteni gyorskeresőbe írd: slatedroid)
-
válasz
kovacspityu2 #28658 üzenetére
Hyundai Rock X a 8" egy jó méret.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #28661 üzenetére
Szerintem kezdésnek nézegesd meg a fenti márkák megfelelő méretű darabjait, írd fel, hogy mely típusok maradnak a kalapban, aztán irány a slatedroid, esetleg a dragondevs v. tabletrepublic megnézni a főzött romokat/véleményeket.
(én így csináltam, nekem bevált)
"sajnos" nagy a választék, nem könnyű dönteni. -
dugesz77
őstag
válasz
kovacspityu2 #28661 üzenetére
Window: [link]
Ezzel nem nagyon tudsz mellé fogni,mindenki dicséri. -
hun_gery
aktív tag
válasz
window , onda, ramos, talán ainol.
-
spiritex
veterán
válasz
Ainol Novo7 Crystal!
-
válasz
kovacspityu2 #28640 üzenetére
személyeskedésnek haszna nincs. nem vagyok nagy góré, én is főleg kérdezni járok ide. de pár fórumon már megtanultam, ha kérdezek és nem válaszolnak, nem teszem fel másodjára és harmadjára is.
ha akarnak, vagy tudnak, majd válaszolnak. -
polgi803
őstag
válasz
kovacspityu2 #28652 üzenetére
Engem nem érdekelnek a részletek...csak van 1-2 modi ismerős itt és tudom,hogy ha ilyet látnak hamar eljár a "kick" gomb felett a kezük...ennyi...
-
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #28643 üzenetére
Én elolvastam, nemvoltam rest visszaolvasni, veled ellentétben és láttam , hogy hány emberre mordultál itt rá egyből, mert nem nyalta ki a te hátsódat.
Pityuka, necsináld !!
figyu, ne használjuk ezt a topicot népnevelésre, de azért szerintem bekék állnod a tükör elé kicsit.
MILYEN ALAPON vonsz te itt kérdőre bárkit ?
Olvasd el, tilos a flame, tilos állandóan ugyanazt betenni, mégha nem is válaszolnak, meg egyáltalán, ha valahová beköszönünk és kérdezünk valamit , akkor azt tisztelettudóan és kellő udvariassággal tesszük és nem kezdünk el pattogni.
Viszont nem tilos a keresőt használni, sőt, javallott inkább !
Otthon is ilyen stílusban kérdezel vagy kérsz ?
Anyád-apád nem mondta sose, hogy mik az alapvető emberi udvariasság formái ?
itt kell rájönnöd?
ám legyen, itt is megtudhatod, de azért ennek van egyfajta bukéja, nem ?? -
Luissimo
veterán
válasz
kovacspityu2 #28640 üzenetére
szerintem meg vissza kéne venni az orcából, kisfiu.
Micsoda stílus ez ?
ha valaki kíváncsi valamire, akkor illedelmesen és tisztelettudóan kérdez és várja a választ.
Nehogymár a csík tolja a repülőt.
Volt itt az a másik muki a buta nevű nicknévvel, összekéne téged kötni vele.
nem a francia nevelőnőt hiányolom , hanem a francia gyerekszobát, , micsoda stílus ez, hogy leugatunk itt mindenkit ?
vegyél magadnak, amit akarsz, aztán verd a saját fejed a falba, nehogymár azthidd, hogy valaki itt segít neked, amikor igy nyitsz ? !!hja, és használd a keresőt, ha már lusta vagy visszaolvasni
-
válasz
kovacspityu2 #28608 üzenetére
még talán 25-ször megkérdezhetnéd.
hátha válaszol valaki.de lehet talán az is elég lenne, ha visszaolvasnál a topicban
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #28101 üzenetére
Előnyöd nem nagyon lesz. Azok az alkalmazások, amelyek nem támogatottak 4.1 alatt, talán nem működnek.
-
Nara19
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #27692 üzenetére
"Szép könyvespolc jellegű ebook" olvasó
progi
Az ismertebb és kedveltebb olvasók:
- CoolReader
- Aldiko
- FBReader
- MoonReader
- ezPDFReader
stb.Én a CoolReader-t használom, a pdf-et kivéve szinte mindent olvas.
Üdv: Nara
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #27556 üzenetére
Hmm? Vezeték nélküli USB-s cuccos gép felől nézve ugyanúgy szabványos HID eszköz, miért ne ismerné fel a gép már POST-nál? Az USB-s vevő elfedi a "vezetéknélküliséget", kívülről rendes eszközként látszik.
-
diablo666
tag
válasz
kovacspityu2 #27538 üzenetére
koszi szepen
akkor beszerzek egy usb-s kartyaolvasot a szgephez es atformazom,mert ezekszerint ntfs-ben volt es azert nem mukodott...jobb eger klikkel tudom formazni FAT-re windowsban,mint a hdd-t?
amugy ainol aurora II lenne a tablet...
-
spiritex
veterán
válasz
kovacspityu2 #27275 üzenetére
Nem tuti még. Nekem 5 nap volt és mégis sima volt a vége...
-
bpmcwap
senior tag
válasz
kovacspityu2 #27240 üzenetére
most miért mondod????Te nem a buy in coinson vetted????
25.-től lett célországba elküldve..... ahhoz képest hogy 14.-.én vettem.... -
bpmcwap
senior tag
válasz
kovacspityu2 #27211 üzenetére
Írtam a VÁMnak hogy a track number hibás és megadtam nekik az ennyimét, mert hogy én hamarabb rendeltem ugyan onnét azt az ennyim még sehol....
szal szóra ne nyíljon szád.....
szerk:
-
edk-
őstag
válasz
kovacspityu2 #27211 üzenetére
Ilyenkor meg is vámolják (és 27% ÁFA)?
-
ugyeletes
tag
válasz
kovacspityu2 #27013 üzenetére
akkor hogy lett olyan screenshotom, hogy meg utanam 3 embernek ajanlgatja 165.99usd-ert?
itt a furcsasag... es a scam.
es utana meg orakig 17x -ert is volt, akkor velem vajon miert cseszett ki? hatha nem figyelek?! -
ZsoAce
tag
válasz
kovacspityu2 #26735 üzenetére
Az én csomagom 4-én lett postázva, 10-én lett "célországba feladva", és azóta semmi új bejegyzés nem érkezett a tracking oldalakon. Korábbi Singpost-os csomagom 15 nap alatt megérkezett a rendeléstől számítva. A Chainapost tényleg sokkal lassabb, és volt úgy, hogy a bolt értesített, hogy visszakapta a feladott küldeményt. Szerencsére én meg a pénzem kaptam vissza, a Pandawill ilyen szempontból rugalmas volt - miután a PayPal reklamációt elküldtem.
-
smkb
őstag
válasz
kovacspityu2 #26729 üzenetére
China Post a létező leglassabb sajnos... nekem volt ami 2 hónap alatt kavarodott végre ide, ott bóklászott kínán belül jóideig. Nem zavart, mert csak apróságok voltak. (Nekem úgy tűnt, hogy chinapostnál nagyon ügyelnek, hogy marha alacsonyak legyenek a költségek, így nagyon erősen mega logisztika, hogy minden konténer pupig legyen célországonként. Tök különböző helyről és időben feladott csomagjaim is egyszerre jöttek a tracking numberjeik alapján az országba, és kerültek a vám elé. Tuti, hogy több szortírozó pontjuk is van és szépen összevárogatják az egyes országokba régiókba menő csomagokat, így sok az állás még kínai oldalon).
-
kovacspityu2
tag
válasz
kovacspityu2 #26697 üzenetére
Kis tanulság, aki lightake-től rendel!!
Megrendeltem a cuccokat és kifizettem PayPal-lal.
Számla megjött, levonták, de..
Nem láttam a rendelésemet, meg semmit az My Order alatt. Furcsálltam, de rögvest írtam nekik egy email-t.
A turpisság az volt, hogy az MyInfo résznél van a LighTake-regisztrált email cím és rögtön alatta a PayPal regisztrált email cím. Esetemben ezek nem egyformák és a PayPal email címem más mint amivel regisztráltam az oldalra. Javítás után rögtön helyreállt a rend. -
válasz
kovacspityu2 #26697 üzenetére
tőlük akarok Ramos W30HD-t, remélem nem megbízhatatlanok
-
H0bi
tag
válasz
kovacspityu2 #26592 üzenetére
Mi értelme van logo nélkül is eladni gépet, ha ugyan az?
-
Brave_86
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #26581 üzenetére
-
erzol
őstag
válasz
Ha paypallal fizettél itt is látható : http://globalshippingtracking.ebay.com/shippinghub/ship.jsp A magyar posta is mutatja: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
-
erzol
őstag
válasz
Nekem 4 nap után látszott a chinapost-nál, viszont 5.-e óta csak célországba elküldve szöveg van.
Remélem már nem sokáig... -
spiritex
veterán
válasz
Az enyém singpost-al jött, ott 2 vagy 3 nap kellett mire bekerült a rendszerbe.
A tiéd a chinapost-on jön, de szerintem itt is valami hasonlóra számíts. -
mode19
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #26548 üzenetére
Igen, ugyanarra a számlára megy vissza. Nekem kb 4 nap volt mire újra megjelent az összeg a számlán(miután a paypaltól kaptam értesítést a refundról).
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #26268 üzenetére
Paypal resolution centerben tolni kell egy "open case"-t. De csak 45 napon belül működik a dolog. onnantól vitázhatsz az eladóval, de lényegében rajta múlik visszaküldi-e előbb. Én elég gyorsan elintéztem egy másik boltban. Ft-ra pontosan azt kaptam vissza amit levontak kb 2 héttel előtte, pedig akkor sz@rabb volt már az árfolyam, úh többet kellett volna kapnom elvileg
De gyakorlatilag úgy néz ki a huf összeget kaptam vissza - a különbözetet pedig ha jól gondolom lenyúlta a PP
-.
-
válasz
kovacspityu2 #26268 üzenetére
Nyitsz egy dispute-ot, és leírod oda a nyűgödet az eladónak.
Erre szoktak reagálni.
Én csak 5$-t reklamáltam, voltak levélváltások, aztán a határidő előtt 1 nappal visszaadták a pénzemet. (merthogy nem küldtek semmi tracking no.-t sem terméket.)
Ha neked forintos volt a fizetés, akkor úgy utalják vissza, ez esetben bukhatsz rajta valamennyit.De gy jó leírás talán jobban segít
-
Csygusz
tag
válasz
kovacspityu2 #25924 üzenetére
Rosszabbul talán nem jártál (még egy memkarit is be kellett volna alkudni az árba
), de ettől függetlenül az egy pici rossz pont a pandának, hogy nem jelzi, hogy milyen készüléke van/nincs készleten.
-
faresz5
aktív tag
válasz
kovacspityu2 #25921 üzenetére
Nekem is az van , idáig nincsen gond vele. IGen látja természetesen együtt is.(Külön belső, külön sd kártyaként.)
-
Csygusz
tag
válasz
kovacspityu2 #25820 üzenetére
Igen, valamivel tartósabbnak érzem ezt a lenyitót, mint egyes telefonokon. Pedig ránézésre nincs olyan erős anyagból.
Huhhha... elkezdtem ám írni róla egy tesztet. Ha jól emlékszem nekem 8100 körül adott az AnTuTu. De valahogy biztosan kicsikarható belőle több is7900-nál kevesebb pontot nem adott egyik teszt alkalmával sem.
-
Csygusz
tag
válasz
kovacspityu2 #25818 üzenetére
A lenyitható résznél két gumis "rudacska" tartja az ajtót. Az maximum kicsúszik a helyéről, ha meg van tépve, de azt seperc alatt vissza lehet akasztani. Szerintem annyira nem gagyi, hogy szétessen. Igaz én még csak 2 hete használom a gépet, de nem vettem észre semmi olyan problémát, ami gondot okozott volna.
Ha játszani nem akarsz rajt, akkor nagyon szuper gép az N101. Játéknál nekem ott volt problémám vele pl. amikor telepítettem a NFS Shiftet, indítottam, és a textúrákat nem töltötte be helyesen. Ezt a hibát nem értem, és még az orvoslására sem jöttem rá :S
A hangszórója nem rossz, viszont skypeolás közben többen panaszkodtak nekem arra, hogy sistergő hangot hallanak. Erre a problémára viszont elsőosztályú megoldás a fülhallgató. Azzal egyszerre megszűnik a probléma. Wifi minőségre annyit tudok mondani, hogy olyan mint egy laptop-é. Szóval a DV7es HP-m wifije sem jobb. -
Csygusz
tag
válasz
kovacspityu2 #25801 üzenetére
Hello!
Nekem Yuandao N101II 32GB-om van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Van rá egy custom firmware, amit a második nap után én fel is raktam. Bár ettől függetlenül különösebb változást nem érzékeltem. Yuandao-ék folyamatosan frissítik az Androidokat a készülékekre, az enyém pl. már 4.1.1 JB-vel érkezett.
Cube-éknál nem tudom, hogy mennyire komoly a support, de a vásárláskor én is ezen a kettőn vaciláltam, de lemondtam a Cube-ról, talán valami ilyen oknál fogva, hogy nem találtam hozzá elegendő supportot.
De szerintem a két gép teljesen egy kaptafa. Egyikkel sem járhatsz rosszul. -
válasz
kovacspityu2 #25812 üzenetére
a 25804-es nem lehet egy lehetséges lehetőség?
(rokarudi bejegyzése) -
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #25552 üzenetére
Úgy olvastam h egy jó okot
reggel van még nagyon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest