- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #90460 üzenetére
Huawei MediaPad M3 Lite 8-at váltottam Lenovo M9-re [link] , nekem megérte: a kisebb felbontás miatt is nagyon gyors az újabb G80-as processzorral és a 4 gbyte memóriával, összesen 5 év garanciával vettem az Alzától.
Felbontás egy helyen volt eddig zavaró: hirkereső és hírlista oldalaknál, még nagyítás előtt az 1-2 mm-es hangyabetűket nem tudtam elolvasni, normál betűmérettel minden rendben volt.
Küldtek hozzá egy műanyag tokot és egy filmszerű fóliát, utóbbit ideiglenesen felraktam, Kínából rendeltem hozzá üvegfóliát.
-
-
válasz
wowpegazus #71817 üzenetére
Kisgyerek miatt érdemes lenne biztosítást kötni balesetből eredő meghibásodásra is EXTRA GARANCIA PREMIUM
-
Sziasztok,
Wayteq 7x quad (MTK 8382) vagy 7Q (MTK 8127) vásárlásán gondolkodom. Utóbbi 5e-rel olcsóbb pedig mali400-mp2 helyett mali-450 van benne.
Jobban megéri a 7Q tablet ha nincs szükségem a sim kártyára? Üzemidő és kijelző minősége melyiknek jobb?
Esetleg 30e-ig itthon vásárolva más 7”-os tabletet érdemes megnézni? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
-
-
válasz
Bone123 #16181 üzenetére
Telenor 7.000 ft a modem (10-3) és djuice nem írja mennyi a modem, 5 ft / mb-ba kerül a netezés. Felhasználási idő számomra nem tiszta, mert 45 napra 1 és 3 gb-ot is lehet venni, ahol 3 és 1.2 ft/mb-ba kerül. Hasonló konstrukció a többi szolgáltatónál is biztos van. Feltétlen próbáld ki a tablet-tel, hogy felismeri-e az usb-s modemet.
-
válasz
Crytek #15058 üzenetére
Postaköltséget feladója válogatja, pl. Ebay-ről most rendeltem 0.99 usd-ért bluetooth dongle-t, nincs postaköltség, pedig a Föld másik feléről küldik. A vámnál nem mindegy, hogy mi szerepel a dobozon: ha ráírják, hogy computer parts 30 usd, akkor valószínűleg nem fogják felnyitni, mert értékhatár alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest