- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #90460 üzenetére
Huawei MediaPad M3 Lite 8-at váltottam Lenovo M9-re [link] , nekem megérte: a kisebb felbontás miatt is nagyon gyors az újabb G80-as processzorral és a 4 gbyte memóriával, összesen 5 év garanciával vettem az Alzától.
Felbontás egy helyen volt eddig zavaró: hirkereső és hírlista oldalaknál, még nagyítás előtt az 1-2 mm-es hangyabetűket nem tudtam elolvasni, normál betűmérettel minden rendben volt.
Küldtek hozzá egy műanyag tokot és egy filmszerű fóliát, utóbbit ideiglenesen felraktam, Kínából rendeltem hozzá üvegfóliát.
-
-
válasz
wowpegazus #71817 üzenetére
Kisgyerek miatt érdemes lenne biztosítást kötni balesetből eredő meghibásodásra is EXTRA GARANCIA PREMIUM
-
Sziasztok,
Wayteq 7x quad (MTK 8382) vagy 7Q (MTK 8127) vásárlásán gondolkodom. Utóbbi 5e-rel olcsóbb pedig mali400-mp2 helyett mali-450 van benne.
Jobban megéri a 7Q tablet ha nincs szükségem a sim kártyára? Üzemidő és kijelző minősége melyiknek jobb?
Esetleg 30e-ig itthon vásárolva más 7”-os tabletet érdemes megnézni? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
-
-
válasz
Bone123 #16181 üzenetére
Telenor 7.000 ft a modem (10-3) és djuice nem írja mennyi a modem, 5 ft / mb-ba kerül a netezés. Felhasználási idő számomra nem tiszta, mert 45 napra 1 és 3 gb-ot is lehet venni, ahol 3 és 1.2 ft/mb-ba kerül. Hasonló konstrukció a többi szolgáltatónál is biztos van. Feltétlen próbáld ki a tablet-tel, hogy felismeri-e az usb-s modemet.
-
válasz
Crytek #15058 üzenetére
Postaköltséget feladója válogatja, pl. Ebay-ről most rendeltem 0.99 usd-ért bluetooth dongle-t, nincs postaköltség, pedig a Föld másik feléről küldik. A vámnál nem mindegy, hogy mi szerepel a dobozon: ha ráírják, hogy computer parts 30 usd, akkor valószínűleg nem fogják felnyitni, mert értékhatár alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest