- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
kb 30 perc, igen. azóta már a feiyu mod megy rajta....
@ Prien: azért ment amúgy 5 napig, mert nem vettem észre, hogy bekapcsolva hagytam...
Amúgy nekem is változik majd a felhasználás, mert ebből fogok tanítani. Egyszerűbb ezt hordani, mint egy csomó könyvet meg füzetet!
-
zseko
veterán
Ok, legközelebb ügyelek rá
Tegnap felhívtak az üzletből ahogy ígérték, elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket ide is beírtam, megígérték hogy utánanéznek és letesztelnek pár darabot, és felajánlották a cserét is. Egyébként jól működik és gyorsan, eddig mindent fel tudtam telepíteni amit próbáltam. A modellszáma T101, mint a Terminátor
Csak nincs most sok időm, este is kb.annyit használtam amíg ide beírtam, aztán bealudtamCsináltam képeket még mikor megjött, ha lesz időm felteszem.
Ja, és MyAudio 1016DCC
-
zseko
veterán
Aham, látszik. Az előbb vettem észre. A jobb felső sarok a legrosszabb, az már azért zavaró. A kapott füles jobb oldala nem szól, másba dugva sem. Maga a készülék hangereje kicsit kevésnek tűnik, és kissé baloldalas, tehát a baloldal hangosabb. Nem tudom, nem láttam még ips-t.
-
zseko
veterán
ok,ok
Kijelző az S2 után fura, de nem rossz. Pixelhibát nem találtam, igaz nem is nagyon kerestem még.
Az Asphalt 7-et jobban viszi mint az S2-őm, néha beakad de ezt még később újra megnézem mert közben ezerrel telepít marketről progikat és úgy vettem észre az akasztjaA procira telepítés közben egy egszerű SystemInfo azt írja, hogy 1500-1600 között ugrál.
A gyári böngésző első indításkor telepítette a flash-t, néztem pár 1080p-s videót és gond nélkül viszi. Néha pici mikrolag mintha lenne, de az asztalin is előfordul nálam flash alatt, meg közben töltés is ment, szóval lehet a net. A CpuSpy is írja az 1600MHz-et, szóval talán nem az lehet mint volt linkelve, hogy a tesztprogramok alatt felhúzza a procit, mert eddig tesztprogramot még nem indítottam.
-
tvamos
nagyúr
Csakis Tegra4! Minek adnad alabb? Es ha nem cserelgetni, hackelgetni kell, az a hardware kitart 2 evig, hogy nagyon kivanna a cseret. (Sot, utana is. Nezd meg meg ket honapja olyan hw-ekkel operaltak a kinai tabok, mint a SGT-P1010, es sokan hasznaljak, sot, allitjak, hogy milyan franko, es telhesen jo az, meg bla-bla-bla. En is hasznalok egy ilyet. De a T4-et varom mar!
)
-
xcode
csendes tag
Mintha valaki írta volna pár oldallal ezelőtt, hogy factory reset után eltűnik a MyAudioId vagy milyen nevű alkalmazás, amivel a 30G online storage használható. Gondlom ez a gyári rom flashelésre is igaz lenne.
Jó lett volna egy ilyen kütyü ennyiért, de akkor csak visszakérem a pénzt és majd valami mást veszek...
Köszönöm a választ.
-
Drótszamár
őstag
-
tvamos
nagyúr
Valamivel lassabb a szintetikus tesztek alapjan a Tegra 2.
Nekem nincs vele gondom, annak ellenerea, hogy regi mar a technika, (az RK3066 mellett,) es nincs benne neon sem. Azert az egymagosakat siman veri, a napi hasznalatban, foleg bongeszeskor latszik, mennyivel gordulekenyebben megy minden, mint regebbi, egymagos tipusoknal. (Plane, hogy nekem mindig futnak dolgok a hatterben. Netradio, Skype, ilyesmi.) Ja... nem jatom rajta, max a robo defense-ben gyujtom a pontokat a gyereknek...
Nekem szemely szerint tetszik a TF101, (a kollegamnak az van,) de csak messzirol. Nekem nagy, meg nehez. -
tjb007
nagyúr
"1280x768-as felbontással még nem láttam panelt."
Én sem de ez még nem zárja ki a létezését
Amúgy meg nálad a pont.(#18812) Kvazár
Teclast, Ainol, Ramos, Onda, SmartQ stb.
Lényeg, hogy amiknek nincs semmiféle márkája, magyarán csak annyi a neve, hogy V778AL azokat inkább kerüld. -
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Support azért nincs, mert Kínából van az összes gép, és ott aztán tényleg 0 support van. Ha egy gép meghibásodik, két dolgot tudnak csinálni:
1: Szoftver újrahúzás(kb ingyen)
2: csere(kvanagy bukás)
Szervizelni nem tudnak, ezért nem is nagyon reklámozzák. Meg így is fogy rendesen, az egymagos 8-asokat 30k-ért nyomták a MM-ban. Az más kérdés, hogy a fele hibás volt, az egyiket a polcról levéve észrevettem, a másiknál meg használat közben derült ki. -
delbarta
senior tag
Már van ilyen (ill. lesz), ha jól látom. Myaudio 1016DCC néven.
-
delbarta
senior tag
A legnagyobb hátránya a bill. tokoknak, hogy valamilyen számomra érthetetlen okból szinte mind normál usb-s csatlakozóval van szerelve, holott nem is igen lehet ilyen tabletet kapni. Emiatt átalakító kell, ami ott lifeg, nem kis súlyterhelést téve a microusb aljzatra, folyamatosan lefelé húzza és feszíti a súly és előbb-utóbb tönkrevágja. Ráadásul, ha otthon felejted az átalakítót, akkor nem is tudod használni.
A Shoo által talált tok nagyon tetszik, főleg, hogy állítva is lehet használni. Könyv olvasásnál jól jöhet. Bár úgy tűnik az ips+ hangszóróit pont kitakarná az oldalán az átkötő, ahogy nézem.
-
Shoo
senior tag
Ez szerintem csak az én finnyásságom.... Kicsik a gombok, angol, nem a helyén vannak az ékezetek, átalakító kell. Nem használom csak a tablet tartására, akkor meg jobb lenne egy könnyebb, aminek a borítóját még át is lehet hajtani a gép alá és akkor könnyű tartani. Ha kell a bill akkor inkább használok egy normált átalakítóval, de sajnos még nem volt időm felkészíteni munkára.
-
mipityu
tag
Ma megpróbáltam lemeríteni, mert beragadt az akku szintjelzőm (sikerült helyrehozni, hallod Crytek?).
3x játszottam le Youtube klienssel a Metallica több mint 2 órás koncertjét.
40% fényerő, folyamatos internet kapcsolat, full hangerő.
Böngészéssel kapcsolatban csak az alapokat használom, a gyári (alighanem Chrome, mert bejelentkezik a google account-omra) flash-sel is rendben múködik.
Megjelent egy amerikai srác által átírt ROM, ez már minden szempontból kifogástalan.
Már a 0705-ös ROM-ban megszüntették a bizonytalan pozicionálást, ebben már jó a wifi is és megszünt repülő módban a pattogás.Ennek ellenére megy a piacra, ma megrendeltem egy Freelander PD10-et ismét.
De ez már a Tegra2-es, GG-s IPS-sel, cserélhető akkuval, GPS-vel, BT-vel és van benne magyar nyelv is. Az Ainol csak igéri (hogy visszateszi-e az még kérdés) a magyar nyelvet az Aurora II.-re. -
tvamos
nagyúr
Hello! Itt is keress ra a posztokban! En is posztoltam rola.
Az enyem otthon van, es a fiam azzal rendetlenkedik. Rogton lenyulta, odaadta nekem az o Gadmei tabjat.
Eleg gyors, jo proci, es az 1G RAM is jol jon. Sok jatekot nem probaltam, de amit igen, az futott, hiba nelkul. Play-el erkezett, ami nekem pozitiv volt. Aranylag szep a kijelzoje, a fenyero nagyon jo, mindig eleg volt. a felbontas is pont jo. (Lehetne azert tobb, de jonak mondanam.) Minden szogbol latszik. Nagyon vekony es konnyu a keszulek. Akar jo is lehetne egy kezben tartani.
A hasznalataban vannak... hogy is fogalmazzak... ami nem annyira jo! Nekem van par bevilagitas a kijelzon, ami fekete hatternel egy kicsit latszik. De persze ki hasznalja fekete hatterrel, csutka fenyeron?.. az amugy eleg fenyes IPS screent? En altalaban minimum fenyeron nyuztam. Olyankor ez egyaltalan nem zavaro. De ha mar tudod, hogy ott van... Ha egy kezben tartod, plane, ha egy ujjal tamasztod a hatuljat, akkor a kepernyot piszkalod hatulrol. Iszonyatosan tukrozodik! Tenyleg nagyon! Valahogy... irkalni sem jo rajta, mert nehez oda rakni a cursort, ahova akarom. A telefonomon (Motorola Atrix 4G) minden ilyesmi megy peldasan. Nagyon csuszos a felulete, szar fogni, konnyen elejtheted. Mondjuk egy matt kijelzo vedo, meg valami szilikon tok lehet, hogy segit. Ja, es a Pandawillen hozza ajanlott tokbol feszt kiesik. De mondjuk a tokbol a keszuleket tarto kis fulecskek is gyorsan kihullottak, ugyhogy...En le akarom cserelni egy Nexus 7-re, persze, csak ha a gyerek visszaadja.
Utalom ezt irni, de... az arahoz kepest jo! Gondolom foznek ra hamar olyan ROM-ot, amivel popec lesz. Jatekra meg, Root+Chainfire-rel tuti futni fog tajta (majdnem) minden, eleg gyors is lesz hozzajuk.
-
Crytek
nagyúr
Töltőt most már egyértelmű hogy kell vennem!
De akkor még 1x kell velük beszélnem chaten (legalább ragad rám minimális angol tudás),hogy mi van ha lejár az RMA szám. Mert ugye lefog mert a töltő 2 hét mire ideér meg mire innen kimegy.Ezt a rendszerfrissitést már bocs de felejtsétek már el HALOTT AZ AKSI nem segítene semmit. Ez kb olyan hogy egy autó motorja gatter és akkor a javaslat cseréld ki az ablaktörlőn a gumikat! Fölöslegesen nem túráztatom magam így is elég izgalmas lesz az elkövetkezendő pár hónap a géppel kapcsolatban.
Max kuka az egész gép azt olyan mintha nyaraltam volna egyet és rendelek kintről Google nexust.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem, mert nem járatos a témában + official ROMból nem volt újabb a sztori elején (fene tudja most van -e). Pedig pofon egyszerű az EVOt feltenni (legalábbis mindenki ezt mondta) :S. Mondjuk addig-addig bíztatjuk, hogy a végén még a Rockchip 3066 -os gépet is sikerül téglásítania egy rosszul feltett ROMmal
.
Mindenesetre +1 szavazat a ROM újratételre. Remélem a szavazók között kisorsolják a romlott töltőt
.
-
hevizms
addikt
"én a helyedben ujrahuznám a rendszert"
Ezt már javasoltam neki kétszer is,de inkább küszködik a visszaküldéssel.
Pedig saját tapasztalatból mondom,könnyen lehet hogy segitene a dolgon,legalábis az én tabletem a halálból jött vissza,ráadásul úgy hogy 3-szor kellett próbálkoznom,mire jó lett,viszont azóta is tökéletes. -
Shoo
senior tag
osztom...ki kellett volna bírni egy kis ideig, nem egyből berhelni. lehet össze lehetett volna rakni egy teljesen új töltőt és nem kellett volna vagdosni...vagy épp nem egy normális stabilizált táp..esetleg előfordulhat, hogy előbb a gépbe dugta majd a konnektorra, kapott egy feszcsúcsot és nem korrigált....
-
Crytek
nagyúr
De mondjuk kínaiaknál mi a garancia amúgy egy db cetli sem volt a dobozába semmi se!
Nost beszélek velük live cseten de csak annyit mondott sajnáljuk és adjam meg az order numbert!Aztán azzal mire mennek uri geller modra ad neki erőt vagy mit akar a számmal.De felkurták agyam már!
-
-
Shoo
senior tag
nahh szóval...a 85 amit lehet látni a régi bedőlt 9.7ips+....
100%, hogy nem lesz hozzá bill-es tok, még sima se 80ért, külön majd lehet hozzá kapni, de NINCS BENNE az árban
Tomy Yayo:
ugye nem voltam marketen vele, de a többi ilyen soc-ú gép simán visz mindent, keres rájuk: Cube U30GT, Yuandao/ Window n90 vagy n101
Ha meg nem megy valami akkor chainfire (igérem megnézem mi az enyémmel a gond és leírom majd, hogy lehet működésre bírni a CC gépeken...) -
Crytek
nagyúr
Nekem még nem küldtek mailt hogy feladták volna!
Bár 5.-ét írtak live chaten szóval akkor nekem is ilyen jön.
Engem nem érdekel az sem ha pucér faszik vannak bekapcsolás után meg ha újságpapírba lesz becsomagolva.Engem ami érdekel hogy miután kézhez kaptam 1 évig működjön hiba nélkül és ne kelljen gariztatnom! Semmi más nem érdekel! -
vamzi
senior tag
Én vásárlás előtt összeírtam 3-4 lehetséges készüléket. Livechaten pedig sorra kérdezgettem, hogy melyikből van raktáron. Kb egyikből sem, mígnem erőt vettem magamon és bedobtam az aduászom és abból meg volt. Azonnal küldték is. Pedig a tábla árának több mint a fele akkor már a zsebükben volt, mivel én is berendeltem anno egy olyan készüléket, ami nem volt raktáron. Csak én 2 hét türelmi idő meg next week után odacsaptam a klaviatúrának és addig mentem míg meg nem kaptam vagy a pénzem, vagy a kiszemelt kütyüt, amiről azt állították, hogy van raktáron.
Jah és aki el szeretne valami is érni pandán, az hajnal 5kor felkel és livechaten beszél velük, nem mélben, mert ott hülyeséget írnak, épp úgy mint az éjszakások...
-
Shoo
senior tag
-
ronson
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest