- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apa111
aktív tag
válasz
MPowerPH #1642 üzenetére
Szia!
Ez úgy történhetett meg az a pont különbség amit mondasz a PH -val kapcsolatban ,hogy ők x570 -s lappal csinálták a tesztet és kb az a 3-5% benne van az x570-s javáraEzt már eddig is tudtuk ,hogy x570 - x470-x370 között egy pár % eltérés van nyilván a legfejlettebb csipszet javára.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Kinsiinoo #1643 üzenetére
Ezert szeretem a user teszteket.
De a techpowerup -os teszt is ennyit hozott le.
Szerintem itt megint az van, hogy a regi lap BIOS -a meg nem banik olyan jol ezzel a fejlett turbo algoritmussal.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Kinsiinoo #1641 üzenetére
Jah, az R20 -ast neztem, azert linkeltam a sajatot, meg ott volt a Tied. Szoval nem ertem, a PH hogyan tudott 4991 pontot kihozni, mikozben pl. Nalad 4576 lett a pontszam. Egyszalas teljesitmenyben is jobb a cpu a PH-s tesztben, bar ott kisebb a kulonbseg.
Es az Intelre mert eredmenyuk az kb. realis is lehet, mert Nalam is ennyire jonne ki kb, ha alapon menne minden. -
-
MPowerPH
félisten
-
joesz
lelkes újonc
Szia!
Én egy b450 GPC-n sikeresen megoldottam a következő módon:
semmi nem volt a lapban, csak a 24 pin ATX, és a 8 pin CPU volt bedugva, USB pen formázva FAT32, béta bios csak, átnevezve MSI.ROM, dedikált aljzat, gomb megnyom...aztán egy cmos reset jumperrel (táp ki, kihúz, vár, reset...)
Valahol egy videón láttam, hogy az általad leírt jelenséget úgy oldotta meg, hogy a 8 pin CPU-t kihúzta (ott minden be volt építve a gépbe).Üdvözlet
-
KAMELOT
titán
Szerintem aki akar egy jó hűtőt a procira annak ez most nagyon jól jöhet.
GELID Solutions Phantom... 2 tornyos 7 heat pipe 30€. -
-
Kinsiinoo
senior tag
KAMELOT, BWM001
- Nem tudom mennyi volt a SC Turbo sajnos
- a feszkóhoz nem nyúltam, meg hát nem is találtam az offsetet hirtelen a biosban
- a hőmérséklet pedig igazából ugyan úgy ugrál, mint a többi embernél 40-65 között bármi a stock hűtővel de 65 felett nem volt soha -
Összefoglalóban javítani kéne a 3900X TDP-jét, valamiért 65W szerepel ott a 105W helyett!
-
warcat
veterán
Úgy tűnik 2-3 hét mire lesz készlet 3900X-ből EUban
...
-
Yany
addikt
válasz
SECTORnooB #1566 üzenetére
-
BerserkGuts
addikt
Majd ha megjön az új vga, akkor neki esek én is tesztelni pár dolgot.
Meg amúgy is tartozom a topicgazdának vele mert pont erről volt szó mennyit számít az amd smt-je.Bár csak egy 2060 lesz csak de legalább nem csak ultra teszt lesz belőle amivel minden tesztoldal tele van.
S -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BerserkGuts #1615 üzenetére
Simán.
-
OgreImre
senior tag
válasz
BerserkGuts #1615 üzenetére
Nem is igaz, a 3DMark sokkal jobb!
-
nejad
aktív tag
válasz
Walter_White #1602 üzenetére
Így csináltam, 16 gb usb 3.1 van, nincs itthon más, próbáltam rufusszal is formázni azzal is ugyan az. Amit warcat linkelt fórum azon egy csomó embernek sem ment és nem csak ezzel a lappal. Majd megpróbálok kérni egy másik usb-t és azzal is megpróbálom. Most nagyon csalódott vagyok
-
Albigator
őstag
válasz
Walter_White #1608 üzenetére
Én ezeket nagyon nem bírom. "Elcseszik" a pontozását a terméknek nagyon sokszor ezek a trollok. De amúgy valaki komolyan is gondolja sajnos.
-
KAMELOT
titán
válasz
Szombati kabaré
-
MPowerPH
félisten
válasz
Inkabb troll.
-
Tomoty
senior tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja Ryzen 3600X tulaj lettem, és neki estem a mai nap kb 10-15 percet rászánva megnézni a cpu "végét". Kíváncsiságból ezt a 10-15 percet az összes processzorommal eljátszottam az eddigi pályafutásom alatt
Elértem a 4.4GHz-et 1.43V-on komolyabb vízhűtéssel, de annyira minimális az eltérés az alap beállításhoz képest, hogy inkább minden ment vissza alapra.
Van egyáltalán bármi értelme a tuningnak ezeknél a processzoroknál? Én úgy vettem észre nincs sok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest