Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomoty
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja Ryzen 3600X tulaj lettem , és neki estem a mai nap kb 10-15 percet rászánva megnézni a cpu "végét". Kíváncsiságból ezt a 10-15 percet az összes processzorommal eljátszottam az eddigi pályafutásom alatt
Elértem a 4.4GHz-et 1.43V-on komolyabb vízhűtéssel, de annyira minimális az eltérés az alap beállításhoz képest, hogy inkább minden ment vissza alapra.
Van egyáltalán bármi értelme a tuningnak ezeknél a processzoroknál? Én úgy vettem észre nincs sokPostázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
Tomoty
aktív tag
válasz MPowerPH #1604 üzenetére
Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
MPowerPH
félisten
-
KAMELOT
titán
-
Albigator
őstag
válasz Walter_White #1608 üzenetére
Én ezeket nagyon nem bírom. "Elcseszik" a pontozását a terméknek nagyon sokszor ezek a trollok. De amúgy valaki komolyan is gondolja sajnos.
-
nejad
aktív tag
válasz Walter_White #1602 üzenetére
Így csináltam, 16 gb usb 3.1 van, nincs itthon más, próbáltam rufusszal is formázni azzal is ugyan az. Amit warcat linkelt fórum azon egy csomó embernek sem ment és nem csak ezzel a lappal. Majd megpróbálok kérni egy másik usb-t és azzal is megpróbálom. Most nagyon csalódott vagyok
-
BerserkGuts
őstag
válasz wwenigma #1590 üzenetére
Lényeg hogy a cinebenchben jól mutat xD.
Úgyis mindenki azzal játszik az a legjobb játék12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
OgreImre
senior tag
válasz BerserkGuts #1615 üzenetére
Nem is igaz, a 3DMark sokkal jobb!
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz BerserkGuts #1615 üzenetére
Simán.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BerserkGuts
őstag
Majd ha megjön az új vga, akkor neki esek én is tesztelni pár dolgot.
Meg amúgy is tartozom a topicgazdának vele mert pont erről volt szó mennyit számít az amd smt-je.Bár csak egy 2060 lesz csak de legalább nem csak ultra teszt lesz belőle amivel minden tesztoldal tele van.
S12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Yany
addikt
válasz SECTORnooB #1566 üzenetére
Szia, szerintem érdemes lehet a bios ismertetőket is szép lassan összegyűjteni: [link]
Illetve ez egy elég alapos alaplap-roundup a 3000-es Ryzenekhez: [link]
Továbbá a leghasznosabb videókat is listáznám az összefoglalóban, mint pl ezt a PBO fogalomhatározót: [link]
Amúgy köszi, szepen összeszedted.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
warcat
veterán
Úgy tűnik 2-3 hét mire lesz készlet 3900X-ből EUban ...
EA: It's in the crate!
-
Fred23
nagyúr
Összefoglalóban javítani kéne a 3900X TDP-jét, valamiért 65W szerepel ott a 105W helyett!
-
Leon77
őstag
-
MPowerPH
félisten
-
Kinsiinoo
senior tag
KAMELOT, BWM001
- Nem tudom mennyi volt a SC Turbo sajnos
- a feszkóhoz nem nyúltam, meg hát nem is találtam az offsetet hirtelen a biosban
- a hőmérséklet pedig igazából ugyan úgy ugrál, mint a többi embernél 40-65 között bármi a stock hűtővel de 65 felett nem volt sohaSamsung S23 Ultra 12/512
-
-
KAMELOT
titán
Szerintem aki akar egy jó hűtőt a procira annak ez most nagyon jól jöhet.
GELID Solutions Phantom... 2 tornyos 7 heat pipe 30€.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
joesz
lelkes újonc
Szia!
Én egy b450 GPC-n sikeresen megoldottam a következő módon:
semmi nem volt a lapban, csak a 24 pin ATX, és a 8 pin CPU volt bedugva, USB pen formázva FAT32, béta bios csak, átnevezve MSI.ROM, dedikált aljzat, gomb megnyom...aztán egy cmos reset jumperrel (táp ki, kihúz, vár, reset...)
Valahol egy videón láttam, hogy az általad leírt jelenséget úgy oldotta meg, hogy a 8 pin CPU-t kihúzta (ott minden be volt építve a gépbe).Üdvözlet
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz MPowerPH #1640 üzenetére
Mert az R15-n gyorsabban meg bírtam nézni neked ők pedig R20-at használtak abban a tesztben.
A korábbi képeknél kiraktam az R15 és R20 tesztemet is.Szerk.: R20-ban 501 volt a SC amit mértem, 4.3GHz-en ment az az egy mag és 12W~ körül evett.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
MPowerPH
félisten
válasz Kinsiinoo #1641 üzenetére
Jah, az R20 -ast neztem, azert linkeltam a sajatot, meg ott volt a Tied. Szoval nem ertem, a PH hogyan tudott 4991 pontot kihozni, mikozben pl. Nalad 4576 lett a pontszam. Egyszalas teljesitmenyben is jobb a cpu a PH-s tesztben, bar ott kisebb a kulonbseg.
Es az Intelre mert eredmenyuk az kb. realis is lehet, mert Nalam is ennyire jonne ki kb, ha alapon menne minden.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Kinsiinoo #1643 üzenetére
Ezert szeretem a user teszteket. De a techpowerup -os teszt is ennyit hozott le.
Szerintem itt megint az van, hogy a regi lap BIOS -a meg nem banik olyan jol ezzel a fejlett turbo algoritmussal.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
apa111
aktív tag
válasz MPowerPH #1642 üzenetére
Szia!
Ez úgy történhetett meg az a pont különbség amit mondasz a PH -val kapcsolatban ,hogy ők x570 -s lappal csinálták a tesztet és kb az a 3-5% benne van az x570-s javára Ezt már eddig is tudtuk ,hogy x570 - x470-x370 között egy pár % eltérés van nyilván a legfejlettebb csipszet javára. -
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Politika
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D BOX - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó! 78.000.-
- Beszámítás! Intel Core i7 4771 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
- Ryzen 5 5600G /// Bontatlan // Számla + 2 Év Garancia
- AMD FX-8320, 8 mag, 8 szál AM3+ processzor
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen