- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Jani18 #28427 üzenetére
Egyelőre itthon:
A mai napon amiket feladtak AMD VGA-at azok szerint az árak így alakulnának:
R7360 2GD5 48.490HUF bruttó
R7370 2GD5 Gaming 61.490HUF Bruttó
R9380 2GD5 Gaming 85.490HUF Bruttó
R9390 8GD5 140.990HUF bruttó
R9390X 8GD5 162.990HUF bruttóhttp://prohardver.hu/tema/amd_talalgatos_topik_2/hsz_12737-12737.html
Még korrigálódhat persze addig, de várható csökkenés 2-3 hónap inkább...
Szóval aki talál egy jó 290/290X/(970) ajánlatot most használtan, az csapjon le ráSok értelme nincs várni a csodát.
-
-
-
-
HSM
félisten
válasz
Jani18 #13656 üzenetére
Ott van, mit állítgattak benne:
Egyikben: Enhance stability, ráadásul ez csak Hynix memóriásokhoz
Többiben: Add FAN control modeAz alap mindegyiknél ugyanaz. Továbbra is azt mondom, először gyárilag érdemes használni, max ha valamire szükséged van, vagy probléma adódik, akkor frissíteni.
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Jani18 #11304 üzenetére
Persze, ez jó annak, aki Pécsen vagy Bóly-on lakik, mindenki másnak plusz 1700 a szállítás.
Az már 24k. Legolcsóbban apródon 80k egy ref kari, az barátok között is már 104k. Apródon van 99k-ért bontatlan Asus, én a sajátomat is 95k-ért vettem, másfél hónaposan 3 év bolti garival.
Továbbra se éri meg szerintem.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
Jani18 #10969 üzenetére
Beteg egy cucc lett!
HSM: FX 8350-et használok és szerintem kicsit túl van misztifikálva a téma. Szépen hajtja a Titan-omat, a tuningjárara is szépen skálázódott. Előtte 7970-eim voltak azokat is szépen vitte. Persze lehet mondani, hogy sokat fogyaszt, cserébe viszont olcsóbb az I5 I7-es variációknál. A hőmérséklettel viszont nem lesz probléma nálam 50-55C Játék közben (4.7GHz-en H100i-vel hűtve). Nem nagyon volt még hűvösebb processzorom.
A legnagyobb probléma inkább az, hogy ezeket úgy állítjátok, hogy még nem próbáltatok FX-etmiklosss2012: Az FX-nek is megvannak a maga korlátai konkrétan a 3DMark 2013-ban teljesen mindegy meddig tuningolsz egy 8350-et az újabb I7-ek (3770K,4770K) utcahosszal verik benne. Viszont egy 4.9Ghz-re húzott 8350 kb 9600 pontot kap a physics részben. Mutass nekem csak egy I5-öst ami tud ennél többet.
-
-
Cole86
senior tag
válasz
Jani18 #10159 üzenetére
köszi, megpróbálom!
HSM : Na igen.. de eddig megközelítőleg sem volt sehol limitem, bf4 nagyon keményen eszi a procit, főleg 100fps körül/felett..
Felrakom és remélem csodát fog tenni!
Malibutomi : volt nekem 7970 vapor-x cf.. a nyomába sem ér ennek, azzal ráadásul rengeteg driveres gond volt (microlagg, meg amit akarsz)
Most először érzem azt ,h érdemes tartani 2 karit a gépben, bár nem csöndesek annyira game alatt és nem is hűvösek ,de 80 alatt van a felső még így is és szuper erejük van. Szerintem alsó hangon kb 25%al erősebbek kártyánként!
(csináltam teszteket is)
andro93: Pl 2560as moncsi vagy 4k? esetleg told fel a részletességet a "ress scanner"-t 150-200ig és meglátod miről beszéltem..
-
szasanyi
félisten
Ja, hogy Te a használt ref. kártya árát hasonlítod az új, nonREF árához.. úgy igen, csak hogy az fals eredményhez vezet!
Itt a helyes értelmezés képlete.[link]
Ha mindenképpen úgy akarod akkor viszont mind2ből a használt árát vedd alapul, hogy korrekt legyen az összehasonlítás. Nem gondold? -
kovab0de
tag
Nem tudom mi volt a ludas.Jól raktam fel tuti mert nem az első kártya amin hűtőt cseréltem.Lehet hibásan kaptam már előtte amikor a gyárija volt fent elég hangosan ciripelt a VRM. Minden esetre nem mertem megpróbálni ezen a kártyán. Nekem ezt ajánlották Alpenfoehn Peter 2 [link] .
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Mantle indítsa lényegében állandó TDR-re kényszeríti a WDDM-et, minden olyan kérés, ami ezen keresztül fut nem fog teljesülni. A Catalyst ennek helyére létrehoz egy "WDDM utánzatot", ami már működik, de a konkurensek erre szinte biztos, hogy nem írnak majd drivert.
Ha Intel IGP-t is akarsz, akkor DX-ben kell játszanod. -
-
Enclave
aktív tag
Az időeltolódás miatt valszeg a mi időzónánk szerint ma késő este vagy inkább holnap hajnalban fog kijönni...
Kíváncsi leszek, hogy milyen újítások vagy hibajavítások lesznek, itt a fórumban szerepel 1-2 dolog (és az is, hogy európai idő szerint elvileg este érkezik).
A képek szerint a "BF4 Mantle köd" is javítva lesz
-
MastR
tag
Nem ajánlott az Accelero III
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged