- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
januári vásárlással keresek elfekvőben lévő fujipoly-t. Akinek van írjon egy PM-et légyszi.
-
m0h0senator
őstag
válasz
m0h0senator #29246 üzenetére
-
m0h0senator
őstag
válasz
#Morcosmedve #28254 üzenetére
Ha jól emlékészem Procy-nak van matrix-a ami a gyári hűtővel throttlingolt vízzel viszont az egyik legjobb. Ha léggel szeretnéd használni akkor trix vagy vapor x vagy lightning
-
m0h0senator
őstag
válasz
fenergie84 #28182 üzenetére
-
m0h0senator
őstag
válasz
fenergie84 #28177 üzenetére
persze hogy jók, főleg, hogy egy non K-s procival hajtod és ezért alacsonyabb a minimum fpsed.
-
m0h0senator
őstag
Na Srácok nagy nehezen elkészültem vele. Valamiért voltak olyan mérési hibák, hogy a minimum 14 fps volt. Gondolom valami háttér folyamat miatt. Amit tudni kell, hogy a 3770K-t 4,8 GHz-re állítottam be, ramok gyári beállításokon XMP profillal. Ami változott a GPU RAM sebessége.
Szóval:1155/1400:
1155/1500:
A kártya minden esetben +100mV és power limit kitolva max-ig.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Malibutomi #27694 üzenetére
Ott a tápom (ha az még a 650-s)
-
m0h0senator
őstag
válasz
2thletme2day #26466 üzenetére
Nekem is abban volt. A lenyeg ki kell szedni a 3,5s helyeket mert akkor szepen megfujja a 20as ventilator a kartyat.
-
m0h0senator
őstag
Srácok ide is beteszem a 3DMark Api Overhead tesztemet. sokat ebből nem lehet levonni, ha csak azt nem, hogy DX12-ben szerintem egész szépet fog menni ez a kártya.
Itt meg daveoff hasonlította össze a két konfigot ami majdnem ugyan az leszámítva a VGA-kat és, hogy nála 16 giga ram van.
(#26374) steinmacher: hogy értél el vele 95 fokot? nekem nem sikerült pedig ugyanez a kártyám volt a hűtés csere előtt.
-
m0h0senator
őstag
válasz
ricshard444 #26286 üzenetére
Mi történt hogy meghalt?
-
m0h0senator
őstag
3DMark Frissítés:
We're excited to introduce our new 3DMark API Overhead feature test - the world's first independent test for measuring differences in DirectX 12, DirectX 11 and Mantle API performance. It's also the very first public application to use DirectX 12 full stop. This is cutting edge stuff!
Why is API overhead important?
There has been much talk recently of new graphics APIs that let developers code 'close to the metal.' And though it's natural to think of the GPU, the benefits of APIs with lower overhead are actually achieved by making better use of multi-core CPUs to streamline code execution and eliminate software bottlenecks, particularly for draw calls.A draw call happens when the CPU tells the GPU to draw an object on the screen. Games typically make thousands of draw calls per frame, but each one creates performance-limiting overhead for the CPU.
New APIs like DirectX 12 and Mantle reduce that overhead allowing more draw calls. With more draw calls, a game engine can draw more objects, textures and effects to the screen, which means richer, more detailed graphics in your games.
How does the 3DMark API Overhead feature test work?
The 3DMark API Overhead feature test measures API performance by making a steadily increasing number of draw calls. The result of the test is the maximum number of draw calls per second achieved by each API before the frame rate drops below 30 fps.We recommend reading the 3DMark Technical Guide, which goes into more detail and explains the important differences between feature tests and benchmarks.
System requirements
The DirectX 12 test requires a PC running an up-to-date version of Windows 10 Technical Preview (build 10041 or later), 4 GB of system memory, and DirectX feature level 11_0 compatible hardware with at least at least 1 GB of graphics memory.
The Mantle test requires 4 GB of system memory and AMD hardware that supports the Mantle API.
The DirectX 11 test requires DirectX feature level 11_0 compatible hardware with at least 1 GB of graphics memory and 4 GB of system memory. -
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
válasz
mackosajt #25618 üzenetére
Na pont a legjobbkor, mert ma raktam rá az EK FC blokkot. Minden rendben van kivéve a vrm1 80fokig elmegy. Holnap megnézem mi a baj, vagy user error vagy szar gappedet adott az ek. Nekem az ASUS DC2 backplate nem ment vissza rá, uh én veszek de szerintem csak esztétikai okok miatt. Holnap ha sikerült megoldanom a vrm1 problémát akkor jövök tesztekkel képekkel...
-
m0h0senator
őstag
válasz
m0h0senator #25590 üzenetére
fujipoly ultra extreme-t vennék ha még van valakinek.
-
m0h0senator
őstag
válasz
fatal1ty1984 #25319 üzenetére
BF4 mappába csinálj egy user.cfg-t és abba ha bemásolod akkor mindig mutatni fogja.
-
m0h0senator
őstag
válasz
slloyd #25311 üzenetére
Azért azt a házat én gyorsan lecserélném és el is mondom miért. Tavaly június óta van meg a kártya és kitapasztaltam mi az amit szeret. Én előre egy kifelé fújó ventit tennék mert a kártya a tápkábelei felé tol ki iszonyat mennyiségű hőt és azt kell minél jobban elvezetni. Ahogy többen is írták a backplate-re egy 8 centis a ház oldalára is én kifelé tenném mert oldalt ahol a nagy vastag hőcső van ott is meleget nyom kifelé, és alulra tennék 12es ventit h onnan kapja a frisset.
-
m0h0senator
őstag
-
m0h0senator
őstag
válasz
Don't Panic #24914 üzenetére
Vagy ram vagy procinál kevés a feszültség. Régebben én is belefutottam ilyenbe, sőt volt olyan is,hogy 1,5 óra hibátlan prime után azt mondtam h bf4 és kifagyott 5 perc után.
-
m0h0senator
őstag
válasz
fatal1ty1984 #24195 üzenetére
vissza jön a lapom gariból mutatok majd fps-eket mantle alatt.. én is csak lestem és amúgy 60 felett volt...
-
m0h0senator
őstag
válasz
fatal1ty1984 #24189 üzenetére
jött hozzá patch ami orvosol pár dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged