- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Meg hát azért az a táp kb 2008-2009es lehet,cwt belsös amivel nem is lenne gond,viszont nagyon melegszik nagyobb terhelés alatt.Ha eddig nem vitte el az elözö vga most jó esély van rá hogy az örök vadászmezökre költözzön...persze nem törvényszerü,de azért legjobb esetben is van vagy 7éves ami egy tápnál a vizválasztó,jobb tápok is beadják a kulcsot van hogy 5év után is már...
-
TTomax
félisten
válasz
Bratilla95 #37257 üzenetére
Már ha a jól erezhető input (lag) delay nem számít....
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #36898 üzenetére
Újabb urban legend..,
-
-
TTomax
félisten
Mindenképpen a legújabb 4.2.0-ás MSI AB-val próbálkozz ha van most esetleg régebbi feltelepítve akkor azt előbb töröld le és csak utána telepítsd az újabbat,mert nem hajlandó minden települni hibaüzenettel de végigmegy a telepítő,csak éppen nem fog funkcionálni rendesen. Szívesen!
-
TTomax
félisten
válasz
Habugi #34522 üzenetére
Nem tudom mennyire jó ötlet 100fps-el játszani egy 60Hz-es monitoron, (én nem biorm a tearinget)nem lenne egyszerűbb visszakapcsolni a vsyncet és a pp-t meg le,lakatot benyomod,és MSI AB-ban meg kilövödAz AMDnek ezt a crimsont ki kellett volna előbb adni betaban,és gyűjteni a feedbacket majd abból gyúrni egy hibátlan drivert,de ez márt egy másik topic...minden esetre én 90fps fölé nem engedném,mert 100-on tuti terminal bug van.
-
TTomax
félisten
válasz
Habugi #34518 üzenetére
Ha normálisan működne a powerplay akkor nem lenne szükség a vsync kikapcsolására...nem dobálná össze-vissza az órajeleket,én biztosan azt kapcsolnám le,és nem a vsyncet ebben az esetben.Ezért írtam amit írtam, az általad vázolt workaround nem igazán megoldás,mert egy rakat bughalmaz lesz tőle a játék.
-
TTomax
félisten
válasz
proci985 #32006 üzenetére
A te lapodban úgy tudom a 2.0 és 16X mert 40 sáv van a prociban... elvileg tudja a 3.0-át is,de nem lett hitelesítve ha jól emlékszem,van hozzá egy félhivatalos patch... azért csak nézd meg rendben van-e mielőtt gyalulsz.
CF-hez a proci kevés lesz alapon,mindegy milyen felbontás be fogja kérni,gyorsulni fog még 5GHz felett is,az már más tészta mennyire éri meg,és igen pont mondjuk ott 1080p-ben jöhet ki egy ilyen teszten hogy limitel.
-
TTomax
félisten
válasz
deadwing #31143 üzenetére
Azt nagyon egyszerűen ki tudod zárni,leveszed a monitort 60Hzre,ha jobban megy a vga, akkor valóban e miatt volt.De én erre nagyon kevés esélyt látok,nekem még nem volt olyan vgam ami a 144Hz miatt rosszabbul ment volna.Olyan viszont volt,hogy másik alaplap,táp,stb miatt.
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #30958 üzenetére
Az összes advanced off.... ha mind bekapcsolod kb felezi a sebességet...
-
TTomax
félisten
válasz
kalozhun100 #28387 üzenetére
Vinni fogja bármelyiket,az egy jó fajta táp.
-
TTomax
félisten
válasz
kalozhun100 #28385 üzenetére
Persze...Az én gépemet is egy 850W-os viszi,CF 295X2re 1250Wos jó táp elég.Azok a gpu-k alul vannak feszelve...
-
TTomax
félisten
válasz
kalozhun100 #28382 üzenetére
295X2
-
TTomax
félisten
Én majdnem biztos vagyok benne,hogy játszottam Win8on,mindjárt lekapom steamröl és megnézem.
-
TTomax
félisten
válasz
Alex Mason #28215 üzenetére
Hát te ezekkel játszol akkor nem biztos,hogy ez lesz a te videókártyád...
(#28217) Alex Mason
Az nem egészen ennek a topicnak a témája itt elöször kérdezd meg hogy amikkel játszanál mit ajánlanak hozzá. -
TTomax
félisten
válasz
Speed® #27095 üzenetére
Mindenféle tuningproramot törölj le,de elötte minden beállitását nullázd ki.Aztán nyomj neki egy DDU-t csökkentett módban,majd restart.Ezután rakd fel az Omegát,majd restart.Aztán jöhet az MSI AB,restart.Aztán kezd el tesztelni,addig ne állits el semmit ABban amig nem stabil,csak monitorozni használd.
Amit irtál az tipikus szoftvergond,akkor szokott oglel teszten elhasalni. -
TTomax
félisten
válasz
kalozhun100 #26717 üzenetére
Ki,elég.
-
TTomax
félisten
válasz
bulgesz777 #26530 üzenetére
Lightning / Vapor X
-
TTomax
félisten
válasz
m0h0senator #25969 üzenetére
De ez nem azért van mert a 290-re nem lehetne jobban teljesítményt elérni DX alatt,csak hát ott a Mantle és ha túl jól megy DXen akkor kisebb lesz a jelentősége ebben a játékban is...
-
TTomax
félisten
válasz
fatal1ty1984 #25934 üzenetére
Itt a topicban van róla kép DX meg Mantle shanghairól ha jól emlékszem 40 vs 70fps,vagy valami hasonló.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
CsigaGyilkos #25506 üzenetére
Hétvégén megigérem berakom a Lightningot,söt mellérakom a 290gaminget is,megnézzük hol tart a cf manapság,ha valaki konkrét játékra kiváncsi,irja meg.1440pig tudok tesztelni.
-
TTomax
félisten
válasz
fatal1ty1984 #25425 üzenetére
Mert megy az ULPS....olyankor a monitorozó programok 1%-ot írnak...
-
TTomax
félisten
válasz
fatal1ty1984 #25420 üzenetére
A CF csak fullscreenben megy,ablakban nem...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #25362 üzenetére
Van ám tearing rendesen...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #24589 üzenetére
Az tényleg hatalmas gáz,és mindeközben 50%al gyorsabb... A 750Ti meg beéri a vadiuj 285-öt...
(#24595) HSM
A fogyasztást azt elfogadod,de a teljesítmény grafikont már ignorálod... objektivitás a köbön mint mindig. -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #24587 üzenetére
Azon a teszten nincs mit szépíteni...Nézd már meg az optimalizált mantle-t dx12höz...egy éve demozták azóta ennyire jutott...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi #24582 üzenetére
Na de 50%al?És még így is kevesebbet fogyaszt azonos csíkszélességen?És a mantle az miért olyan siralmas DX12höz képest?
-
TTomax
félisten
válasz
Milka 78 #24516 üzenetére
Hát ha valóban kompakt víz lesz rajta akkor jó kis kártya lehet,sok minden függ a csíkszelességtől... ha 28nm lesz akkor baj van...a 20nm állítólag meg nem az igazi,nagy gpuhoz nem jó... 16nm meg még nincs kész... nem tudom...A piacra már nagyon ráférne egy ütős radeon,én szurkolok nekik!
-
TTomax
félisten
válasz
zovifapp111 #24511 üzenetére
Dehogynem,ha az lesz a leggyorsabb egy GPUs kártya...úgy fogják vinni ahogy kell...még ha 300 lenne ráírva is...
(#24513) zovipa
Az 300felett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest