- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
t72killer #19534 üzenetére
Szerintem nem. Rakom vissza én is a WHQL-t. Beta1-et is próbáltam, és most a Beta2 van fent. Beta1-el nem nagyon volt gondom, de a Beta2-vel anomáliákat generál a tuning.
(#19532) Cseneles
DVI vagy HDMI az tök mindegy. A VGA-n és a monitoron lévő be illetve kimenetek dönthetik el ki melyiket preferálja. De itt tényleg semmi különbség ami a képminőséget illeti.
-
HSM
félisten
válasz
t72killer #9282 üzenetére
Nem a hűtő burkolata hűt.
Praktikusan szerintem semmi haszna fémből csinálni, csak jól néz ki, és jobb érzés, amíg beszereled.
Jelenleg bányászás közben 30-31 fokos ez a burkolat a 24 fokos szobámban a Vapor-X kártyán.
(#9283) Werkly: Nem követem annyira a topikot, melyikből mennyi volt BS-es, és mennyi a hibátlan.
(#9284) Th1sN04ll: Erre igazán kíváncsi lennék, miért gondolod úgy, hogy a hűtőt burkoló szélterelő, és fizikai hatásoktól védő burkolat ugyan miért lenne jobb fémből?
-
Asbee
veterán
válasz
t72killer #9012 üzenetére
Kicsit olvass vissza. Össze vissza dobja a bs-t sokszor idle 2D-ben. Ahogy HSM kolléga is írta, 2D-ben is egy egy pillre felugra az órajel, ezeknél a kariknál meg már annyira gyors a váltás, sokszor monitorozó program nem is mutatja. ricshard444 rendszeresen idle ott hagyott gépnél kap BS-t. Én szinte biztos vagyok benne, hogy nálad is a ez a gond. Próbáld meg a tuningot eleinte vram húzás nélkül. Gyanítom semmi gond nem lesz.
-
-
válasz
t72killer #8383 üzenetére
Volt VTX-m tavaly, a nagyon gáz anyaggal összetákolt hűtésen kívül nem volt vele gond.
Teszt vagy tapasztalat híjján azért próbálj vadászni a netről valakit, aki írt VRM és GPU hőfokokat, ha van MSI vagy Asus hasonló árban, akkor ne legyen kérdés, hogy azok közül választasz. -
-
Sonja
nagyúr
válasz
t72killer #8270 üzenetére
Ezt a PowerColor-t nagyon gyorsan felejtsd el bányaszatra!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
t72killer #8263 üzenetére
Viszonyításképpen,bár ez OC-s CF.Én biztos ami biztos egy Corsair RM 1000-hez hasonló motyóba gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EAFC 25
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest