- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
B4l!nt
üzenetére
Értem, bár igazából nem tervezek tuningot. Bár a CCC-ben a csúszkást kipróbálnám, igaz nem tudom mit enged ez esetben, de sztem az is csak érdekesség képpen, teszteléshez menne.
Meg is kaptam az árat: 61k lenne egy új, 3év (nagykeres) garral. Ez jónak számít most? Persze a számlás árakat láttam, de ez nem olyan, így nem is teljesen hasonlítható azzal az árral. -
szasanyi
félisten
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
B4l!nt
üzenetére
Feleslegesnek tartom a 4XAA-t, mikor 2xAA-val már kiválóan akadás mentesen játszható és látványban meg észrevehetetlen a különbség. 1260-on egyébként nekem is már 40FPS fölötti értékeket dobott min.-nak, de mégis biztonságosabbnak érzem a 7870 esetében a 2xAA-t....persze azért most jelenleg én is 4xAA val tolom

-
válasz
B4l!nt
üzenetére
1300/1500 -at nem hinném hogy 24/7.be bírná bármelyik 7870 és még azokon az órajeleken is talán a 7950 Boost ot bírná behozni

24/7 re sz.tem 1200/1300.nál többet nem bír egyik 7870 sem! az nem egészséges hogy 1,30.v ra megfeszelve kergetitek ~1300.MHz en, Meg az is egy dolog hogy TréMárk11 lefut akkora órajelen/feszen Próbálj csak meg egy DIRT ShowDown -t lefuttatni azon az órajelen sz.tem még a menü -ig se fogsz tudni eljutni vele

-
-
Chapel
addikt
válasz
B4l!nt
üzenetére
Én is, főleg hogy nálam most asus 7850 és ha nemsokára Shappire 7870 tapasztalatok is lesznek

Gyűlik nálam amúgy is már sok-sok teszt eredmény, hagy okuljon más is, szerintem is össze lehetne hozni egy jó táblát amiben azért már valós viszonyítási alapok lennének...szvsz.
-
kockaharcos
senior tag
nekem még mindig ennyi

Memóriáid milyen időzítésen mennek? -
kockaharcos
senior tag
nem kell hwbot-ra menni ugyanannyin megy a kártyám mint a tied, még is kevesebb a pont, Subarunál rákérdeztem,egyből mondta,hogy CCC_ben van elállítva nálad valami.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
gyuromoj
veterán
Ez már igen jó eredmény.
Úgy néz ki hogy hétfőn postázom vissza Gianni-nak a kártyámat, mert hangos a hűtűje és tuningban se a legjobb. Remélem kicserélik. Lehet benevezek egy V2-re vagy TFR-re esetleg Hawk ha találok jó áron.(#9209) kockaharcos
Akkor én egy antituningos karit fogtam ki. Nekem 1299mV mellett 1250/1400-on ment le hiba nélkül. Remélem ha télleg kapok újjat, akkor az jobban fog menni. -
-
Malibutomi
nagyúr
Az Asus V2 nagyon jó sokaknak van itt, hűvös halk, és jól tuningolható. Nekem MSI van, nem Hawk, csak a twin frozr, és az eddigiek alapján teljesen pariban van az említett Asusokkal, ugyanazok mondhatók el róla.
kockaharcos:
De az 3 ventis nem?
Meg a fordulat % nem minden, az sem mindegy hogy az ténylegesen mennyi fordulatot jelent. Nekem az MSI pl 50%-tól hallható picit ami 2100 fordulat, és 55%-tól kezd hangosodni ami 2500 fordulat.
Gyári beállításon 60 foknál éri el az 50%-ot, csak 60 fokot nem nagyon ér el még a benchmarkok alatt sem. szóval gyakorlatilag hangtalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És így, a gyári "alap" fesszel mit tud, azt nem nézted esetleg?
Majd valahogy publikaljuk oket. Igazalbol GTX660 vs 7850-et akartam, de egyenlore 660Ti-re futotta, ezert kell egy 7870 is, hogy teljes legyen a kep.

Bár a 3DMark11 pontvadászat már nem az átlagos használatba tartozik

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)