- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
B4l!nt #15314 üzenetére
Értem, bár igazából nem tervezek tuningot. Bár a CCC-ben a csúszkást kipróbálnám, igaz nem tudom mit enged ez esetben, de sztem az is csak érdekesség képpen, teszteléshez menne.
Meg is kaptam az árat: 61k lenne egy új, 3év (nagykeres) garral. Ez jónak számít most? Persze a számlás árakat láttam, de ez nem olyan, így nem is teljesen hasonlítható azzal az árral. -
szasanyi
félisten
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz
B4l!nt #11065 üzenetére
Feleslegesnek tartom a 4XAA-t, mikor 2xAA-val már kiválóan akadás mentesen játszható és látványban meg észrevehetetlen a különbség. 1260-on egyébként nekem is már 40FPS fölötti értékeket dobott min.-nak, de mégis biztonságosabbnak érzem a 7870 esetében a 2xAA-t....persze azért most jelenleg én is 4xAA val tolom
-
válasz
B4l!nt #10987 üzenetére
1300/1500 -at nem hinném hogy 24/7.be bírná bármelyik 7870 és még azokon az órajeleken is talán a 7950 Boost ot bírná behozni
24/7 re sz.tem 1200/1300.nál többet nem bír egyik 7870 sem! az nem egészséges hogy 1,30.v ra megfeszelve kergetitek ~1300.MHz en, Meg az is egy dolog hogy TréMárk11 lefut akkora órajelen/feszen Próbálj csak meg egy DIRT ShowDown -t lefuttatni azon az órajelen sz.tem még a menü -ig se fogsz tudni eljutni vele
-
-
Chapel
addikt
válasz
B4l!nt #10172 üzenetére
Én is, főleg hogy nálam most asus 7850 és ha nemsokára Shappire 7870 tapasztalatok is lesznek
Gyűlik nálam amúgy is már sok-sok teszt eredmény, hagy okuljon más is, szerintem is össze lehetne hozni egy jó táblát amiben azért már valós viszonyítási alapok lennének...szvsz.
-
kockaharcos
senior tag
nekem még mindig ennyi
Memóriáid milyen időzítésen mennek? -
kockaharcos
senior tag
nem kell hwbot-ra menni ugyanannyin megy a kártyám mint a tied, még is kevesebb a pont, Subarunál rákérdeztem,egyből mondta,hogy CCC_ben van elállítva nálad valami.
-
-
-
gyuromoj
veterán
Ez már igen jó eredmény.
Úgy néz ki hogy hétfőn postázom vissza Gianni-nak a kártyámat, mert hangos a hűtűje és tuningban se a legjobb. Remélem kicserélik. Lehet benevezek egy V2-re vagy TFR-re esetleg Hawk ha találok jó áron.(#9209) kockaharcos
Akkor én egy antituningos karit fogtam ki. Nekem 1299mV mellett 1250/1400-on ment le hiba nélkül. Remélem ha télleg kapok újjat, akkor az jobban fog menni. -
-
Malibutomi
nagyúr
Az Asus V2 nagyon jó sokaknak van itt, hűvös halk, és jól tuningolható. Nekem MSI van, nem Hawk, csak a twin frozr, és az eddigiek alapján teljesen pariban van az említett Asusokkal, ugyanazok mondhatók el róla.
kockaharcos:
De az 3 ventis nem?
Meg a fordulat % nem minden, az sem mindegy hogy az ténylegesen mennyi fordulatot jelent. Nekem az MSI pl 50%-tól hallható picit ami 2100 fordulat, és 55%-tól kezd hangosodni ami 2500 fordulat.
Gyári beállításon 60 foknál éri el az 50%-ot, csak 60 fokot nem nagyon ér el még a benchmarkok alatt sem. szóval gyakorlatilag hangtalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest