Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Garsza #15545 üzenetére
Valami gebasz csak történt, ha előtte hibátlanul működött most meg nem. Én kivenném újra, szétszedném letisztítanám, átnézném és újra az egész berakási művelet. Áramtalanítás után! Sőt, azután érdemes megnyomni a főkapcsolót is, és akkor nem kell várnod semmit, mert azzal a kondikból is eltűnik minden.
Ha nem látsz semmi rendellenességet, minden pontosan helyén van és ezután sem lesz jó, akkor bizony gáz van. Fontos, hogy a garancia miatt NE látszódjon sérülés a csavarokon sem semmi máson, vagyis az, hogy szerelted a kártyát!csucsbicep: nem akarom ismételni önmagam, a lényeget - amit nem tartok elfogadhatónak ezért az árért - már leírtam. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen vele mert attól még lehet igaz! Nem tuningoltam a 7950 OC kártyát azért nem volt elég jó? Ne má'...
banderasz77: de ha kikapcsolom, akkor nem tudok netezni!
Az árához képes (lévén ez a 2. leggyorsabb volt ugye). De konkrétam a FC3 tette be az ajtót, amit nagyon vártam. 1080p, DX11, Ultra (AA + HDAO) konkrétan játszhatatlan. Ezért minek álljon 80k+ egy VGA-ban? Kompromisszumokkal egy 45k-s 7850 is bővel elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest