- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
-
nanus
senior tag
Nekem is giga 460-volt ha tulterheled lekapcsol( Nálam nem szaggatott a táp miatt )[link]
Könnyen kiderítheted hogy a táp kevés vagy más.... power limit -20% ha ez sem segít akkor a gpu ill a mem órajelet is vedd le a karinak ,annak idelyén én is igy használtam(mert ha a kártya terhelést kapott lekapcsolt a táp) amíg a másik táp meg nem lett.
Ha igy is szaggat akkor más lesz a hiba.
Nem egy teljesítménybajnok.[link]...amugy megbizható nálam szintén 6éve teker ,csak most már a 2. gépben. -
zozoz1
aktív tag
Jól látom, csak 460W-os tápod van?
Az kevés lesz ha nem tévedek.Ezt olvastam egy véleményezésben....
(Egy R9 270X karit vettem, 530w tápomvan de kevésnak bizonyult mert játék közben vagy rendre beszaggat vagy egyszerúen ledobja a vinyót és meghal a játék (2hdd-m van 1.oprendszer 2.mindenmás) tehát éhes a kártya.
másik teszt táppal 700W ez megoldódott.) -
zozoz1
aktív tag
Olyan mint ha a ram kevés lenne. Nézd vissza hogy a memória kihasználtságod mennyi % -os játék közben.
Meg hogy mindkettő rendesen műkszik-e?Nekem az ASUS gyári drivere nem oldott meg semmit.
Viszont a legújabb amd driver sem volt valamiért jó.
Ne kérdezd miért de nekem a AMD Catalyst 14.4 WHQL vált be.
kb úgy 7-8 drivert próbáltam ki.http://www.guru3d.com/files-categories/videocards-ati-catalyst-vista-win-7.html
Mindenesetre nekem a ram a gyanús...
-
Dany007
veterán
Mindkettőtöknek igaza van!
De komolyan, mindkettő lehetséges.Ismerősnél is volt olyan, hogy a spórolt a tápon.
Mondtam hogy azon aztán tilos spórolni. Így a második tápcsatit már csak 1 ágas molexból tudta összekukázni. Naná hogy nem bírta a táp... fagyott, restartolt stb...
Úgyhogy muszáj volt egy rendes tápot venni neki.De olyan is volt már, hogy véletlenül nem kötöttem rá az egyik tápkábelt a vga-ra és elindult gond nélkül.
-
Nuada herceg
őstag
Az én procim pl.: 90 Wattot fogyaszt teljes terhelésen.
Az azért már csak számít valamit a tápnak.Na nem akarok itt okoskodni, nem vagyok szakértő.
De személyes tapasztalat.
Így jártam:
450 Wattos Hipro táp. Core 2 Quad Q9400 proci, plusz Gtx 550 Ti.
Minden szépen ment, bootolás, windows, net filmek. Csak a játékoknál jelentkezett
hogy, 3-5 perc után kék halál. Ennyi. Cseréltettem a kártyát, ugyan ez a hiba. Mindent kipróbáltam, kicseréltem memóriától kezdve winchester, de a hiba fent állt! Mire kiderült, hogy a tápom nem bírta...
Akkor olvastam többet utána ennek a dolognak.De az is lehet amit Te írsz, hogy indulásnál maxon pörög. Passz.
Nálam nem így volt. -
RMZ250
senior tag
FarCry 3
piszkosul jó játék, singli is de a multija is elmegy. Ráadásul van hozzá magyarítás(nemtok angolul). Nagyon tetszik, hogy a feladatokat többféle kép meg lehet csinálni. Ha megvan a sztorimód utána a küldikkel is jól lehet szórakozni. Multijában sajnos kevesen vannak de azért játszható. Különben meg asszem pont most van valami akció a 4 rész egyben 7-8 ezer forint. Én 75%-os akcióban vettem a Steam-en nemrég valami 2800 forintért. Szóval csak ajánlani tudom
-
Dany007
veterán
Én is ugyanígy vagyok vele.
Bár C3-at még nem próbáltam.
Viszont MW3, BlackOps2, BF3 mind ugyanaz. Agyatlan hentelés, dögunalom... Most visszatértem kicsit az MW1-hez. Ez még érdekes volt anno, nem csak agyatlan hent az egész - legalábbis az előbbiekhez képest egyáltalán nem - és még a hangulata is jobb, mint bármelyik fent felsoroltnak.
No de majd ha összefutok egy jó mai fps-sel szólok! -
Dany007
veterán
+Steve198310
Akkor jó. Örülök hogy nem vagyok egyedül a dologgal. Végülis később azért eszembe jutott, hogy nekünk ugye már eleve OC verzió van. 1120mhz-en fut a gpu alapból is. Na most az már önmagában is majdnem 10% OC-t jelent a gyárihoz képest. Ha most erre képes még 10%-ot rádobni az OC OC-val együtt akkor úgy már nem olyan rossz összességében.
Viszont tény, hogy 1120-ról nincs sok értelme a további OC-nak meg OC négyzetnek... csak azért a pár fps-ért cserébe. És így legalább nem kínozzuk a kártyát.Talán az élettartama is növekszik.
-
-
F e Z o
veterán
Valami ilyesmire gondolsz? PC-s játékokban rendszeradatok kiíratása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged